942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • Lynx_TWL
    16 éves? úristen én rugnám fejbe, már meg kellett volna az eszének jönnie..
  • Sadun Tryst
    winchesterröl linkelsz? mert ha igen, akkor azért... használd a linket, amit Ottto adott...
  • Sadun Tryst
    lekéne kicsinyíteni és berakni bannernak... :D
  • bogyoka
    Igen! Ezaz! Végre egy kis segítség!
  • Ottto
    LOL
  • Met
  • Ottto
    LoL
    ITT tölcsd fel
  • Met
    Nem látszik amit beraktam? Nálam igen:)
  • bogyoka
    Én már nehezen bírom itthon a gyűrödést, már várom a hétfőt, hogy dolgozni mehessek, ez kész őrület.

Met!
    Én sem látok képet, de máshol sem, amikor beteszel egyet.
    Miért?
  • Ottto
    Nincs kép :P
  • Factor_007
    na hi! megtanultam azt itt is vagyok:) Látom születtek ötletek szép szerivel :D
  • Met
  • Ottto
    Ez inkább amolyan tanácsadás mint láthatod :)
  • Ottto
    A fosatás egy kicsit durva, mert tesómék lefoglalnák as Wc-t hetekre, de a hugyozás jó. Na persze neem fogok belehugyozni az ágyába, mert az egyik köcsög az emeletes ágyon alszik, a másik meg anyámmal, de a nagyobbik tesóm ágyába beleönthetek egy pohár vizet. Sztem bevenné, mert egyszer meesélte hogy azt álmodta ül a Wc-n, oszt behugyozott, és észre se vette :DDDDD
  • Ottto
    Jájjjjjj. Tesóm egész ebédidő alatt (olyan 30 perc) Britneyt hallgatta. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJJJJJJJJJ
    Na nagyobbik tesóm felkelt, és az első mondata hozzám:"mit ordibálsz seggfej". Flekeltettem. DE JÓ :DDDDDDDDDDDD
  • Sadun Tryst
    ejj vazze, 122 akartam írni...
  • Balo
    Pedig ahogy Ottto leírta...
  • hen-tes
  • Esrohnoil
    Na de srácok... Azért nem hinném h. ennyire elfajult volna a helyzet a családban. V. mégis?
  • Narancs
    Ja, télleg Otto, még azt is tudom ajánlani, hogy pl belevizelsz az ágyába (ez nagyon ütős) ha meg beköpnek apunak nem hiszem hogy fater ilyesmit feltételezne rólad...
    A lényeg hugi előtt se ismerd be, inkább mondd azt hogy te benne vagy hogy nem mondod meg fateréknak hogy ágyba vizelt...
    Másik a fosatás, mi a fél tanári kart megfosattuk már!
    A legjobb az a gyümölcs ízű hashajtó, azt mondod édesség és zabálják!!! Rá sem jönnek soha mitől fosták tele az ágyikót...:)))))))
  • Balo
    #111 ?
    Az Ottto írta az óvszeres trükkről, amint látom...
  • Sadun Tryst
    reggelt all! :)
    #111 komment detto! :D
  • Balo
    Kigondoltam egy nagyon jót! De bátorság és elszántság kell hozzá (szerintem ez az olvasottak után megvan)!
    Ha valami hülyeséget csinálnak jól felpofozod őket, hogy meg is bánják. Aztán természetesen beköpnek. Apád vagy csak leszid, vagy a nadrágszíjhoz fordul (sajnos nem ismerem a szokásait). Ez a legkellemetlenebb rész.
    Ha túlélted, akkor már nyert ügyed van.
    Amikor legközelebb belédkötnek, akkor mondj nekik valami hasonlót: "Már megint pofont akartok???" Erre ők: "Akkor szólunk apunak!" Erre te: "Szarok rá, megéri a pofozást!"

Le merném fogadni, hogy csöndbe maradnának, és nem szólnának senkinek sem.

Ennyi röviden.
  • Met
    LOL ez a topic.
    A címből ítélve valami bérgyilkos rt. keres ügyfeleket
  • Blasta
    Reggel anyám szó nélkül beállítótt szendvicsekkel (kaviáros, sonkás) teával.
    Eddig asszem semmi bajom velük...
    :-DDDDDDDD
  • Balo
    Hello! Eddig jól, mert csak beültem a gép elé, tesóm alszik, szüleim meg a zárt szobaajtón túl... :DDDD
    És te?
  • Ottto
    Hali. JóReggelt. Hogy bírjátok a családotokat ma?
  • Al Bundy23
    hehe meg is kurnám azt a kecskét aki hozzá merne nyulni a gépemhez :)
    asszem a lentebbi képek közül gondolkodás nélkül rpg lenne a dologbol :)
  • Davidka
    Nálunk a 7-es pont fordítva van :)
  • PLaci #233
    Ha szerencsém van, akkor csak indít egy szervert az xboxconnect-en, és megy a saját szobájába játszani....
    Ha nem, akkor órákig szörfözik.
  • PLaci #232
    Szemét kis pszihopata....
  • I.C.ram
    LOL ilyen öcsed, van hogy formatálta a géped? :)) 21 évesen??? :DD
  • PLaci #230
    Nekem csak 1 öcsém és 2 gépem van, de sajnos az egyik kölcsön lett adva... Ha én valamit kivennék a gépből, letiltanák valamit password-el, akkor format c: vagy a memória eldugása (egy időben sorozatosan művelte) lenne a vége. 21 éves lesz márciusban.
  • PLaci #229
    1.) Net-megosztás.
    2.) Szoba ajtajának zárása.
    3.) Mire van a 2. gép, ha sosem használjátok?
    4.) Nem biztos, hogy a 200MHz és 233MHZ-es procik cserélhetőek, gondolom a 200MHz az Socket7 (P2), a 233MHz meg Slot1 (P2)...
    5.) A 200MHz-es gépbe biztos (99% esélyel) nem tudja berakni az AGP-s videókarit...
    6.) Gyűjts pénzt, és végy magadnak gépet, mint ahogy én tettem.
    7.) Az apák álltalában leányaikat favorizálják, míg az anyák fiaikat... Ez tény.
  • hen-tes
    émmeg csak 3,5 óraát aludtam :)
  • Calver
    jóccakát!
  • Ottto
    Hali
  • Sadun Tryst
    na de asszem én mindjárt leesek innen a székröl, szal elmentem aludni. hosszú nap volt a mai nekem... 5 órát aludtam csak... szal fáradt vagyok... midn1, sokat beszélek...
    JÓCCAKÁT! :)
  • Sadun Tryst
    :D
    én biztosan megpróbálnám... :)
  • Ottto
    Meglátjuk mi lesz ;)