Kiakadok a családomtól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

A hangjuk veszélyesebb mint a karmolásuk.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szal ugye én játszok, ezek meg lesnek, én meg ordítok hogy "HÚZZATOK A PICSÁBA INNEN", de nem mennek. Aztán jön apám, bejelenti, hogy lejárt az idõm és jönnek a hugaim. Na, én is leülök, és mondok mindent, csak azért is rossz legyen nekik, erre beszólnak hogy "te is mindig mondod hoogy menjünk el innen, de te nem mész?", erre én "de ti sem mentek sooha el", erre õk "azért mert te most nem mész el". Na erre varj gombot. Már a jövõbe is belelátnak. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Õszinte részvétem...
Nekem csak 1, de inkább ne tudd meg... Be nem áll a szája.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Megölöm a szüleim típusú hozzászólásokat, és topikokat, ennyire szólásszabadság van... pfff... 😞(
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Kurvára leszarom mit csinált, mert már 100x elmondtad... Pá..." és otthagyom, vagy rácsukom az ajtót. És akkor hallom a hátam mögül, hogy hüje paraszt, + te kis buzi... de hát ha mással nem lehete rá hatni?! 😄 hát istenem én csak értetni akarom vele, hogy nem érdekel... 😊
Emberek kicsit jobban oda kellene figyelni már egymásra nem?
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Majd megpróbáok valamit, csak az a baj hogy úgyis tudni fogják hogy én csiáltam, mert itt mindent rámkennek

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Kurva jó volt, pont mikor leült 1 perc és kékhalál!!!!!!
HHHHHAAAAAHHHAAAAAHHHAAAAHHHHHHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sztem is épisd össze amit lehet a 200as és a 233as ból
és akkor lehet hogy könnyeb lessze a helyzet
(csak vigyázz nehogy asztán mind 2 gépnél üljenek egyszerre a hugaid)
Felturbóztam 1 kicsit a sajátomat a családi alapokból...
Föl sem tûnt senkinek, de komolyan...
Innen egy kis memória, onnan egy kicsit jobb vga azt megvolnánk...
Balra látható a kisebbik, aki még normális is, ha épp nincs a nagyobbik (jobbra) hugom befolyása alatt.
egy p200 és egy gef4 ? 😄D
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
senkise fogja észrevenni!
(+ apucitól nyúlj le egy 40-est a Radeon 9800 XT-re)
😄
Fejezd csak be a mondatot!
jól megvagyunk, miután....
😄DDDDDDDDd
hány gb-s a vincsi? van zsbpénzed és esetleg áldoznál rá?
Amúgy nekem 2 hugom van, de jól megvagyunk...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu