Kiakadok a családomtól

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
akkor itt a fö problém az apád, aki mindig kordában tart... 😄 akkor meg fenyegesd meg olyan dologgal öket, amitöl majd kicsit normálisabbak lesznek... ez nekem a szarosoknál mindig bejött... 😊 bár az 1ik húgod 16 éves, szal arra biztosan nem hatnak az ilyen lelki terror dolgok... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Hidd el, tudom mirõl beszélsz. Na most képzeld el ezt, kétszeresen
A hangjuk veszélyesebb mint a karmolásuk.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Ottto
Áh. Az a baj hogy nekem ehhez nemigazán van türelmem. Mármint õszintél leszarom mit csinálnak a gép elõtt. Amúgy már megpróbáltam. De még ezt is elllenem fordították
Szal ugye én játszok, ezek meg lesnek, én meg ordítok hogy "HÚZZATOK A PICSÁBA INNEN", de nem mennek. Aztán jön apám, bejelenti, hogy lejárt az idõm és jönnek a hugaim. Na, én is leülök, és mondok mindent, csak azért is rossz legyen nekik, erre beszólnak hogy "te is mindig mondod hoogy menjünk el innen, de te nem mész?", erre én "de ti sem mentek sooha el", erre õk "azért mert te most nem mész el". Na erre varj gombot. Már a jövõbe is belelátnak. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Esrohnoil
2 húgod van??
Õszinte részvétem...
Nekem csak 1, de inkább ne tudd meg... Be nem áll a szája.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ez egy jó módszer, már én is alkalmaztam. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
HÁt nem. Szerencsére. Ahoz elõször tudniuk kéne mi az a fórum

Esrohnoil
Dettó 😊))

Sadun Tryst
elég lesz ha Te csak a közelbe letanyázol és figyeled ahogy játszanak, és amikor elbasznak valamit, akkor: "Pfff" aztán fejcsóválás... vagy "Húúú, pedig majdnem sikerült!" ha már nagyon nem bírják, akkor úgyis elfognak küldeni a sunyiba, Te meg válaszold erre: "Látod milyen szar ha az ember játékába belepofáznak?" oszt hátraacr és kimész... eléggé a plafonon fog lenni ettöl a húgod... 😊 de ez volt a célunk, szal 1 idö után 2szer is meggondolja majd, hogy akar-e pofázni a játékod közben... 😊

VinylToy
Persze már várom a...

Megölöm a szüleim típusú hozzászólásokat, és topikokat, ennyire szólásszabadság van... pfff... 😞(

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Sadun Tryst
😄

Sadun Tryst
ehh, jó téma... nekem a bátyámtól szokott hidegrázásom lenni... bátyám csak e-mailezik, meg játszik ilyen stratégiai játékokkal, oszt meg volnánk. de néha miket le tud nekem vágni... jujj. töribuzi a bátyám. 1 dolgot elmond 10x, és ha a 11.-nél már mondom unott hangon:
"Kurvára leszarom mit csinált, mert már 100x elmondtad... Pá..." és otthagyom, vagy rácsukom az ajtót. És akkor hallom a hátam mögül, hogy hüje paraszt, + te kis buzi... de hát ha mással nem lehete rá hatni?! 😄 hát istenem én csak értetni akarom vele, hogy nem érdekel... 😊

Adam5
Ottto: Hugaid nem sg-znek?

Alien
Egyet értek....

VinylToy
Tényleg ezért felesleges volt topikot nyitni, örülnél hogy vannak testvéreid, majd öregebb fejjel máshogy fogsz gondolkodni...

Emberek kicsit jobban oda kellene figyelni már egymásra nem?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Alien
Nem vagytok semmik!!!😊 nekem is van egy hugom, de nagyon jól megvagyunk!

Narancs
Na sok sikert, ne hagyd magad!!!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Azért egy terhességi tesztet elég nehéz rádverni...

Ottto
Látom ott vagy a témában
Majd megpróbáok valamit, csak az a baj hogy úgyis tudni fogják hogy én csiáltam, mert itt mindent rámkennek

Narancs
Vagy egy pozitív terhességi tesztet...mondjuk ilyet nehéz szerezni...

Narancs
Mrg ha nagyon durván be akarod szopatni egy (használt) óvszert is berejthetsz a cuccai közé, amit egész véletlenül anyu találna meg takarítás közben...😊

Narancs
Asszem ha külön szbátok van, akkor a fing sprét is nyugodtan bevetheted...Persze csak titokban!

Ottto

Ottto
Itt is egy kép.

Itt azt hiszi menõ.

Áhh.......

Narancs
Ja, meg most jutott eszembe, hogy amikor az öcsém mindíg beállítottam a hibaüzenetes progit idõre...
Kurva jó volt, pont mikor leült 1 perc és kékhalál!!!!!!
HHHHHAAAAAHHHAAAAAHHHAAAAHHHHHHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ottto
Hali

Ottto
De van ha kell

Balo:Cukik? A látszat csal!

Dynamic
image resize???
Narancs
szevv

Narancs
Tök jó, pont a 14years -t hallgatom a Guns-tól, ideeeevvvááággggg!!!!!!!!!!

Balo
NA mentem csá!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ottto
Mindegyik gép mûxik, csak az egyiket nemnagyon használják, a másikat nem érdemes használnom, a harmadikat meg mindenki hassználni akarja

Balo
Azért mert a használatlan gépbõl kiveszed a vincsit?

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

FREAK
idióta

nagyobb és homályosabb kép nincs???

Riszpekk

Narancs
Hát, megilyedtem hallod, elég rémisztõek télleg!

sigmavirus1
Én beakadni szoktam a családomtól ha utban vannak!😊

Viva La Virus1!!!

Balo
Cuki 😄DDDDDDDDDDDD

Punker
én azt utálom mikor egy jó kis péntek este után 3 éves unokahugom reggel 6 körül fölkelt mint pl. ma 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ottto
Nem tehetem. Apám kibelezne 😞(

Adam5
Jaja netmegosztás nekünk is az van az jó.
sztem is épisd össze amit lehet a 200as és a 233as ból
és akkor lehet hogy könnyeb lessze a helyzet
(csak vigyázz nehogy asztán mind 2 gépnél üljenek egyszerre a hugaid)

Narancs
Nekem ez volt...
Felturbóztam 1 kicsit a sajátomat a családi alapokból...
Föl sem tûnt senkinek, de komolyan...
Innen egy kis memória, onnan egy kicsit jobb vga azt megvolnánk...

Ottto

hen-tes
és azzal mire megy ???
egy p200 és egy gef4 ? 😄D

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Balo
és még nem raktad át???

Ottto
A vinyó csak az enyémben szar, de annyira hogy celluxal keellet már megragasztanom 😛 Az enyém 1 gigás, a p233asban 6 giga van, az 1.6 ghesben meg 40giga.

Balo
ja! 😄DD
senkise fogja észrevenni!

(+ apucitól nyúlj le egy 40-est a Radeon 9800 XT-re)
😄

Narancs
G4 et dobd át lazán a tiédbe, azt csá!

Balo
"Amúgy nekem 2 hugom van, de jól megvagyunk..."
Fejezd csak be a mondatot!

jól megvagyunk, miután....

😄DDDDDDDDd

Narancs
Na nyomasd azt a képet!

Balo
p233 mehet a p200-asba
hány gb-s a vincsi? van zsbpénzed és esetleg áldoznál rá?

[Walaki]D`Lair
Mekkora láma vagy öcsém...nem kell megütni, csak ordíts vele ahogy a csövön kifér...ennyi...

Amúgy nekem 2 hugom van, de jól megvagyunk...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu