942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
-
#142 Gáztabletta?
ROTFL -
#141 Régen ott tartotta, (komolyan :)), de most már csimplán kipakolja az éjjeli szekrényre, mintha az lenne a világ legtermészetesebb eszköze (talán mert az is :)) -
#140 zoknik között? :DDD -
#139 naná! most van 1 kettö az új barátnöm mellett! :D
(viccet félre téve, az udvarlót a lányok helyébe mondtam, hogy neki van-e udvarló, azaz a lányok helyében beszéltem na) -
#138 Tudom apám hol tartja az övét, szal ebben nincs gond :) -
#137 oszt mászol ki az ablakon és rohansz az éjjel-nappalibe 1 rohadt gumiért... :) vagy választod az 1szerübb utad, átugrasz a szomszéd szobába és kérsz apádtól! :P -
#136 Neked udvarolnak a lányok? -
#135 Osztálytársaim azt mondják hogy tesóim jól néznek ki (hát sztem nem, dehát én együtt élek velük), de előbb nekik is meg kéne érteniük hogy dugni arany :D -
#134 inkább, mint az alkalom utáni tablettára... :) az olyan gázos... -
#133 NA MÉG CSAK AZ KÉNE HOGY RÁJÖJJENEK. Én meg mondanám hogy "megesküdtem volna hogy ide tettem. Na mind1 baby, szerzek egyet máshonnan, várj itt" :) -
[Walaki]D`Lair #132 5 gép..;) -
#131 télleg piszkáld öket a fiúkkal. fülig vörösödve úgyis ott fognak hagyni kis dumálás duma után... :D -
#130 ja, ahol van 3 gép, ott könnyü. itt csak 1 van. da azon lóg mindenki (még szerencse, hogy csak 4en vagyunk)... persze a legtöbbet én vagyok a gép elött... viszont akkor örül mindenki mikor lelépek barátnöhöz 1 vagy 2 napra hétvégén, vagy hétközben, és akkor szabad a gép egész nap... :) -
#129 Tudatcsatolásos tanulási mechanizmus:
Vigyázz, mert rájönnek h. a jó dolgokat mind egy helyen tartod...
De legalább rászoknak a gumira. -
#128 Szervezz be nekik egy srácot,ha az sem segít,akkor nincs több ötletem:) -
#127 -
[Walaki]D`Lair #126 De mint mondottam semmi bajom nincs a hugaimmal...teljesen jól megvagyunk, nem basztatják a gépemet, nekik is van sajátjuk, anyáméknak is, így szent a béke... -
#125 jee, én is ezt mondanám, hogy inkább elküldöm az udvarlóim, mintsem, hogy bevalljam 1 sincs! :P -
#124 Ők azt mondják megy, csak ők hozzájuk vágják a széküket. Ez most komoly. Nem tudom mennyi igaz belőle, de ők ezt mondták. -
#123 :D -
[Walaki]D`Lair #122 Figyelj...izomból, nekifutásból bazd pofán ököllel...apád utána elver, de garantáltan többet nem pofázik be... -
#121 kivéve a zugevök... :DDDD -
#120 ehh... biztos csak irigykednek, hogy nekik meg nem megy oda 1 srác se bókolni a suliban... :)))) -
#119 "A csokijaid között tartod?? ...és mondd csak, nem fáj?"
Áh. Van egy kis műanyagdobozom, amibe egy rakás csokoládét összegyűjtöttem, és annak a legalján van egy csomag :)
Ott úgyse keresné senki :) -
#118 jó kis topic :)) -
#117 LOÁL :D -
#116 A csokijaid között tartod?? ...és mondd csak, nem fáj?
Ilyen fiatalon ennyire gyorsan elmennek? Lehet h. nem kell akkor már megmagyarázni nekik h. mi az a terhességi teszt. -
#115 -
#114 húgyim=húgaim -
#113 Á nem. Álltalában nem ül előtte, csakha épp van mivel játszani (2. világháborús fps-ek főleg). Csak most rendszereztünk egy kicsit, meg megcsinálta a húgyim utáni zűrzavart (jajj netuddmeg) -
#112 "Aztán megint apám jött, itt volt egy órát, aztán jöttem én egy órát, aztán Star Wars."
...és mondd csak, ez a hm... Star Wars nyugis családtag?
Ahogy én látom, nem nagyon tolong h. a gép előtt lehessen. -
#111 Én a csokijaim között tartom, de mi ebben a nagy szám. Amúgy is rámfognák. Tesóim nem nőnek fel. Meglátnak egy erotikus képet, rögtön mondják FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ, és elmennek.
Bazzeg, mikor barátnőmmel jöttem haza, meglátták, és elkezdtek énekelni, meg csúfolódni. A sok lúzer. Mintha baj lenne. -
#110 Ez csak a kezdet:) -
#109 Szinte egész nap a gép előtt ültek. Túl sokat is. Elkezdték reggel, én meg ugye később keltem. Megkérdem mióta játszotok, de ki tudja mit hazudnak. Erre mondták hogy nemrég keltek (na persze :P), Jó, játszottak 2 órát (sztem többet), aztán jöttem én 1 órát, majd megint ők 2 órát. Aztán jöttem volna én, de tesóm nem bírt kiszállni, veszekedni kezdtünk, apám megelégelte, és elzavart minket. Ő gépezett 1-2 órát, aztán tesómék mmegint jöttek, 2 órát. Én mondtam hogy nálam hagytuk abba, szal most én jönnék, de meg sem hallották. Aztán megint apám jött, itt volt egy órát, aztán jöttem én egy órát, aztán Star Wars. Most, este enyém a gép (hála az égnek :)) -
#108 Pamutot a táskájába? Attól mi baja lesz? -
#107 Vagy rakj cotton-t a táskájába:) -
#106 megaloál! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#105 Igazad van, had tudja meg mi az a terhességi teszt... -
#104 Mi a helyzet a hugaiddal?
Csináltak ma is valami rosszat??:)
-
#103 Nekem hasznomra volt, remlem sokaknak lesz még