942
Idegesít az egyik családtagod? Írd le. Segítünk
  • BADE
    Jó kis topic!:D
  • Sadun Tryst
    helyes! :)
  • Sadun Tryst
    akkor Ö nem is annyira "kistestvér"...
    mondjuk az én bátyám se 1 évvel idösebb, mint én, hanem 6. tehát 24 éves... :D
  • Ottto
    Még nem tudom. A nagyobbik gimibe akar menni (a francba. nehogy úgy legyen) de rontani kezdett, szal sztem oda jön ahol én vagyok és akkor mindent bedobunk
  • Esrohnoil
    Mondjuk ilyen szempontból szerencsés vagyok, csak én értek itthon a géphez összerakás, szétszedés szintjén, szal elég ha lehúzom a wincsiről a tápkábelt ha nem akarom h. vki használja rajtam kívül...
    Amúgy az én húgom 18.
  • Ottto
    Lány osztálytársam csak 1 van (ne gondoljatok rosszra, csipesszel sem nyúlnék hozzá olyan), de nekem is megvan a női baráti köröm :DDDD
  • Esrohnoil
    Nem arra gondolt sztem... :)))
  • Sadun Tryst
    gondolom a lány osztálytársaidra gondoltál nem? :D
  • Ottto
    Nem. ÉN vagyok 16 éves, a húgaim 14, és 12 évesek. Megfenyegetni? Nem nagyon tudom mivel. Az apám meg mellettük áll és ez a szopás. Én bármit is csinálok apám helyreteszi (vagy engem, vagy a zűrzavart), ezért nincs sok értelme megbuzerálnom a gépet se. Bár most kicsesztem velük, mert rendszergazdából lebutítottam őket a géptől. Így legalább nem basszák el. Bazzeg egyszer jussanak be a középiskolámba. Haverjaim elintézik a WC-n

Észrevettétek hogy a női testvérek, különösen a húg típusba tartozóak, pár perc alatt kinyírják a gépet?
  • Sadun Tryst
    LOÁL! :)
  • Sadun Tryst
    akkor itt a fö problém az apád, aki mindig kordában tart... :D akkor meg fenyegesd meg olyan dologgal öket, amitöl majd kicsit normálisabbak lesznek... ez nekem a szarosoknál mindig bejött... :) bár az 1ik húgod 16 éves, szal arra biztosan nem hatnak az ilyen lelki terror dolgok... :)
  • Ottto
    Hidd el, tudom miről beszélsz. Na most képzeld el ezt, kétszeresen
    A hangjuk veszélyesebb mint a karmolásuk.
  • Ottto
    Áh. Az a baj hogy nekem ehhez nemigazán van türelmem. Mármint őszintél leszarom mit csinálnak a gép előtt. Amúgy már megpróbáltam. De még ezt is elllenem fordították
    Szal ugye én játszok, ezek meg lesnek, én meg ordítok hogy "HÚZZATOK A PICSÁBA INNEN", de nem mennek. Aztán jön apám, bejelenti, hogy lejárt az időm és jönnek a hugaim. Na, én is leülök, és mondok mindent, csak azért is rossz legyen nekik, erre beszólnak hogy "te is mindig mondod hoogy menjünk el innen, de te nem mész?", erre én "de ti sem mentek sooha el", erre ők "azért mert te most nem mész el". Na erre varj gombot. Már a jövőbe is belelátnak. GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
  • Esrohnoil
    2 húgod van??
    Őszinte részvétem...
    Nekem csak 1, de inkább ne tudd meg... Be nem áll a szája.
  • Esrohnoil
    Ez egy jó módszer, már én is alkalmaztam. :)
  • Ottto
    HÁt nem. Szerencsére. Ahoz először tudniuk kéne mi az a fórum
  • Esrohnoil
    Dettó :)))
  • Sadun Tryst
    elég lesz ha Te csak a közelbe letanyázol és figyeled ahogy játszanak, és amikor elbasznak valamit, akkor: "Pfff" aztán fejcsóválás... vagy "Húúú, pedig majdnem sikerült!" ha már nagyon nem bírják, akkor úgyis elfognak küldeni a sunyiba, Te meg válaszold erre: "Látod milyen szar ha az ember játékába belepofáznak?" oszt hátraacr és kimész... eléggé a plafonon fog lenni ettöl a húgod... :) de ez volt a célunk, szal 1 idö után 2szer is meggondolja majd, hogy akar-e pofázni a játékod közben... :)
  • VinylToy #84
    Persze már várom a...

Megölöm a szüleim típusú hozzászólásokat, és topikokat, ennyire szólásszabadság van... pfff... :((
  • Sadun Tryst
    :D
  • Sadun Tryst
    ehh, jó téma... nekem a bátyámtól szokott hidegrázásom lenni... bátyám csak e-mailezik, meg játszik ilyen stratégiai játékokkal, oszt meg volnánk. de néha miket le tud nekem vágni... jujj. töribuzi a bátyám. 1 dolgot elmond 10x, és ha a 11.-nél már mondom unott hangon:
    "Kurvára leszarom mit csinált, mert már 100x elmondtad... Pá..." és otthagyom, vagy rácsukom az ajtót. És akkor hallom a hátam mögül, hogy hüje paraszt, + te kis buzi... de hát ha mással nem lehete rá hatni?! :D hát istenem én csak értetni akarom vele, hogy nem érdekel... :)
  • Adam5
    Ottto: Hugaid nem sg-znek?
  • Alien
    Egyet értek....
  • VinylToy #79
    Tényleg ezért felesleges volt topikot nyitni, örülnél hogy vannak testvéreid, majd öregebb fejjel máshogy fogsz gondolkodni...

Emberek kicsit jobban oda kellene figyelni már egymásra nem?
  • Alien
    Nem vagytok semmik!!!:) nekem is van egy hugom, de nagyon jól megvagyunk!
  • Narancs
    Na sok sikert, ne hagyd magad!!!
  • Narancs
    Azért egy terhességi tesztet elég nehéz rádverni...
  • Ottto
    Látom ott vagy a témában
    Majd megpróbáok valamit, csak az a baj hogy úgyis tudni fogják hogy én csiáltam, mert itt mindent rámkennek
  • Narancs
    Vagy egy pozitív terhességi tesztet...mondjuk ilyet nehéz szerezni...
  • Narancs
    Mrg ha nagyon durván be akarod szopatni egy (használt) óvszert is berejthetsz a cuccai közé, amit egész véletlenül anyu találna meg takarítás közben...:)
  • Narancs
    Asszem ha külön szbátok van, akkor a fing sprét is nyugodtan bevetheted...Persze csak titokban!
  • Ottto
  • Ottto
    Itt is egy kép.

Itt azt hiszi menő.

Áhh.......
  • Narancs
    Ja, meg most jutott eszembe, hogy amikor az öcsém mindíg beállítottam a hibaüzenetes progit időre...
    Kurva jó volt, pont mikor leült 1 perc és kékhalál!!!!!!
    HHHHHAAAAAHHHAAAAAHHHAAAAHHHHHHAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ottto
    Hali
  • Ottto
    De van ha kell

Balo:Cukik? A látszat csal!
  • Dynamic
    image resize???
  • Narancs
    szevv
  • Narancs
    Tök jó, pont a 14years -t hallgatom a Guns-tól, ideeeevvvááággggg!!!!!!!!!!
  • Balo
    NA mentem csá!