Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Odikee
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

KaszaN
Frankó...jó, hogy ezt 10gigányi letöltött fájl, 3 regisztrálás és két nap szenvedés után tudom meg.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

😄
a játékot bárki leszedheti ingyér.. csak az más kérdés, hogy betudsz e logolni vagy sem

KaszaN
Dehát az eredeti is free lett nem? Én azt olvastam. Azért is szedtem le. És mivel le is lehetett szedni és még updatelte is gyanítottam ez így is van.

MeoH
Eredetire, ugy hogy veszel 1 cd kulcsot es kifizetsz 30napot elore, es mar elvezheted is a jatekot 60napig. Vagy kersz itt trialt, amivel tudsz tolni 14napot.

Kkbb: u are wellcome! Ird be amnesiara is, biztos szomorkodnak majd ott is paran... Es sajna, csak youtube video megy, mert vmelyik Blade parma bant adott, mert leirtam a velemenyem a szerverrol es, hogy hadd lehessen mar botozni NFen is, ha mar a ok is ugy toljak Offon...

Na meg volt a havi 2 postom, amivel segitettem, megemlekeztem a nagyNFrol, fikaztam es megkaptam a retadalt faszfej jelzot. Elegedett vagyok. Viszlat augusztusban!!!

fuck mmo's..i.,

KaszaN
Jó, de akkor az eredetire, hogyan kell belépni? Arra nemválaszolt senki.

Éreztem én hogy nem kell bernom ide...😞 Örömmel látom hogy ilyen retardált faszkalapok is vannak itt mint te.
MeoH
A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl, ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte. Vagyis leszarjuk az l2server.hu -t. (Probalkozz a szerver honlapjan, biztos van vmi hogy konnektalj leiras)

Bezar az NF? O jaj, majd csinalok vmi emozenes youtube videot emlekul...

fuck mmo's..i.,

Beírom ide, mert szerintem sok ember megfordult NF-en. NF július 15.-én végleg bezárja kapuit, búcsúzkodni/nosztalgiázni képekkel lehet a honlapon😊
KaszaN
Végre lejött a játék teljesen. Viszont tökre nemtudok belépni, hiába, nem megy. Lehet, hogy rosz helyre regisztráltam? Én itt regisztráltam: https://secure.ncsoft.com/cgi-bin/playncCreate.pl
Azért akartam játszani a játékkal mert egy ismerõsöm is játszik vele de aztán kevertünk ezerrel mert szerintem õ nem az eredetin tolja hanem valami tört szerveren. Ezt az oldalt mutatta, hogy õ itt regisztrált és játszott is vele: http://l2server.hu/
Viszont én azon akarok játszani amin õ. Vagy ha bonyolult akkor csak a simán kipróbálni. Tudna valaki segíteni?

Kreeder44
Szia! Igaz én a MU Online-al nem játszottam de merõben más minden már csak küllere is. nagyon sok kieg illetve patch jött ki a játékhoz ami igazán megszínesíti a játékot, egész nagy egybefüggõ világ van és nincs töltésidõ, mint pl Aion vagy WoW, LoTRO hanem elsétálhatsz mindenhova. Én nagyon szerettem a gamet és még mindig igen jelentõs számú emberke játszik vele fõleg ahonnan származik a játék 😄 szerintem élvezni fogod fõlegg ha már nagyobb szinten vagy. sok sikert a kezdéshez 😊

KaszaN
Aztarohadt. Pedig kb annyit néztem ki belõle mint a MU onlinebõl. Mi a szar ilyen nagy ezen?!

Nálam 18 giga...
KaszaN
Hi

Szedem le a játékot de valahol írja, hogy szügséges lemez terület 10giga. Ez kib...tt nagy! Helyes ez a 10giga vagy kevesebb? Mert én már két órája szedem és mégcsak 300megát szedett le.

Köszi. Világossá vált ez a ruOff. Kicsit macerás volt a letöltés+regelés, de végül sikerült felkerülni lancer-ra még tegnap este. Ma update miatt megint minden orosz lett o.0
Lehuzlak, ha majd lesz freya-hoz angol systemed és megosztanád, azt nagyon megköszönném ^^

Lehet ezen a fórumon Lancer-rõl kérdezni? (ha nem, akkor bocs)
Aki régebb óta játszik ott, mennyire imba a szerver a donate miatt?

Eladó Franzon 81Duelist/79adventure részletekért pm itt
Off a hivatalos szerverek, fizetõsek, sokan játszanak rajtuk, bár már nem annyian, mint régen, néha valaki szokott betenni képet róla, hogy hol mennyien most épp. A hivatalos szerverek közül ha minden igaz a Teon és a Franz a két EU irányultságú, a többi inkább Észak Amerikához igazodik (siege meg olimpia idõpontok stb.).

RUoff az oroszok hivatalos szerverei, ingyenes és sok ember játszik ott. Kis trükközéssel be tudsz jutni oda (errõl volt írás korrábban, keress vissza ha érdekel), hátrány (?), hogy a játékot lefordították oroszra, így ha még a kliensed vissza is tudod alakítani angolra, a szerver felõl csak orosz szövegeket fogsz kapni, így a GK teleporthelyeitõl kezdve az összes Questet gyönyörû orosz nyelvben élvezhetsz végig. A lancer az egyik RUoffos szerver, amit a legtöbben kipróbáltak errõl a fórumról ha minden igaz. 😊

Szászke

hello. ha most kezdeném el a gémet, melyik szerveren lenen érdemes?
Írtok itt off-ról, ruOPff-ról meg valami lancer-rõl. DE gõzöm sincs mik ezek.

én ezt próbáltam pár napja és mûködött, csak picit nehéz megcsinálni, viszont ha találsz valamit, akkor szóljál, mert én unatkozok

MadnessX
Leg0t for life!

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Odikee
Kocsog botter takarodj . :\

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

DIDZSEJke
Sziasztok!
Valaki egy mûködõ ingyenes walker linkeljen plz😊

Lv7x Abyss Walker

Ja, azt nem írtam, hogy IC szettem van. Köszi

Hunter of Deer
Helloka!
Nem tudjatok veletlenul hogy mi baja van az Amnesia forumnak? ugylatom hogy mar juni 22 ota senki nem tudott irni semmit oda 😊 nah mind1 ha valaki tud valamit rola pls jelezze.
thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Üdv. Kérdeznék egy olyat hogy milyen dye valo duelistnek? Vmi atmeneti kene, mi jo farmra is, meg pvp re. Köszönöm

-z

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

én meg hozzá vagyok szokva az "helpdesk primitive error"-hoz, és asszem ez nagyobb probléma

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Voyager5
Hozza vannak szokva a "user primitive error"-hoz. Nem is ok nelkul valoszinuleg.
😄 mondjuk azt mondták ha náluk lesz tényleg a probléma akkor 1-2 napon belül megoldják.

Az emberke minden létezõ hiba lehetõséget felsorolt azon kívül, hogy náluk lenne a hiba, azt végül rávágja, hogy náluk lenne a hiba, majd, hogy fényezze magát elõ állt azzal, hogy ha gondolom õ kijöhet és megnézheti, de ha a géppel van gond akkor ki kell fizetni a kiszállási díjat.
Jól van mondom akkor nézze már meg, hogy náluk bejön-e az oldal, bírja nem jön be, mondja biztos ez a cím? ez az mondom.
De látni kellett volna azt pofát ahogy beégett miután náluk sem mûködött😄😄

Lullaby
Túl sok játék miatt a szolgáltató kitiltott mindent ami L2-vel kapcsolatos.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Báh pedig tök komolyan mondtam

az kizárt mert nem csak az én IP-en nem jön be. bementem a szolgáltatóhoz és bent az irodájukban sem jött be az oldal😄
na, de ezek szerint tuti, hogy a szolgáltatónál lesz a hiba.

ipban

emberek nálatok mûködik a lineage 2? illetve a lineage2.com? nálam egyel talán nem akar elindulni sem az oldal sem a játék, sõt más ncsoft EU/NA-s játék oldal sem.

Gordis2k
Sajnos 90% hogy kozvetlen a foci VB utani restartkor😞

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
Mikor indul mar nallunk a PTS? Mert az mar tudjuk, hogy nem 1-2 het mulva 😛 Az en igazam meg kozelebb all a valosaghoz...

Gordis2k
csak pts

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

l2ru-n már elindult Freya ^^

Teonon eladó 1 bil pénzecske, PM akit érdekel <#circling>

Endaer
http://files.mail.ru/S3KGT9

grat Madnessnek és Ödikének, DMV-vel fraps-sztárokká váltak. 😊
(csak a rend kedvéért: nem gúnyolódom, komolyan gondoltam, fõleg, mert most SH uralom van és õk maradtak X-ben. A vesztes oldal mindig izgalmasabb!)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

A f@szom tegyem bele a koeaiak ...-ba.

WTT GS 84 3 sub to PP 84+

Azzal majd legalább el tudok szórakozni oly-n.

MeoH
Bot faster... 😛

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
A vége teszik igazán fõleg mert ma lettem 83😊

Gordis2k
CT+ Freya második szakasza:

Shield Strike
lvl 40
Paladin, Dark Avenger, Temple Knight, Shillien Knight
Attacks the enemy additionally with a shield. A shield must be equipped.

Challenge for Fate
lvl 83
Phoenix Knight, Hell Knight, Eva's Templar, Shillien Templar
Challenges the enemies <-들 plural> directly in front by arousing their attention. The Tank's own P.Def. and M.Def. is increased by the skill.

Sonic Mastery
lvl 40
Gladiator
Increases during regular attacks with a certain probability the charge level of the Gladiator's Sonic Energy.

Force Mastery
lvl 24
Monk
Increases during regular attacks with a certain probability the charge level of the Monk's resp. Tyrant's Focused Force.

Shooting Blow
lvl 80
Adventurer, Wind Rider, Ghost Hunter
Reduces the target's Movement Speed by throwing a dagger at him, her or it.

Dual Blow
lvl 83
Adventurer, Wind Rider, Ghost Hunter
Attempts to deliver a strong blow against a vulnerable spot of the opponent. A Dual Dagger must be equipped.

Multiple Shot
lvl 82
Sagittarius, Moonlight Sentinel, Ghost Sentinel, Trickster
Attacks a great number of enemies directly in front. A Bow or Crossbow must be equipped.

Death Stinger
lvl 83
Sagittarius, Moonlight Sentinel, Ghost Sentinel, Trickster
Launches an arrow aimed to kill. A Bow or Crossbow must be equipped.

Chain Heal
lvl 83
Cardinal, Eva's Saint, Shillien Saint, Dominator
Restores for the target and at most 10 allied people near the target at most 30% HP. The amount of the restored HP is determined by the hurt person with the most damage and will get less the higher the received damage is. 4 Spirit Ore are consumed.

Mass Cure Poison
lvl 76
Eva's Saint, Shillien Saint
Cures all party members from high grade Poison as well as worsening Poison.

Mass Purify
lvl 76
Shillien Saint
Removes Paralysis and Petrification from all party members, cures all party members from high grade Poison and Bleed as well as worsening Poison and Bleed.

Mass Vitalize
lvl 76
Eva's Saint
Restores the HP of all party members and cures them from high grade Poison and Bleed as well as worsening Poison and Bleed.

Resist Earth
lvl 60
Prophet
Increases for a duration of 20 minutes the resistance against Earth-backed attacks.

Chant of Elemental
lvl 76
Doomcryer
Increases for a duration of 20 minutes the Elemental properties of all party members. <원소 probably means only the "natural Elements" Fire, Wind etc., not Holy and Dark>

Whisper of Battle
lvl 60
Swordsinger
Increases for a duration of 2 minutes the Swordsinger's own P.Atk., Power of Critical Hits and Attack Speed.

Deadly Bit
lvl 40
Swordsinger, Blade Dancer
Delivers a strong attack with one's own weapon on the target.

Sharing Ability
lvl 83
Soultaker, Arcana Lord, Elemental Master, Spectral Master
Transfers the abilities of the Summoner on the Servitor.

Dimension Spiral
lvl 40
Necromancer, Warlock, Elemental Summoner, Phantom Summoner
Delivers a strong magical attack on the enemy. On monsters additional damage is applied.

Aura Blast
lvl 81
Soulhound (male and female), Archmage, Mystic Muse, Storm Screamer
Delivers a non-Elemented attack on the target and the enemies around it, restoring at the same time MP. On monsters additional damage is applied.

Aura Cannon
lvl 83
Delivers a non-Elemented attack on the target, restoring at the same time MP. On monsters additional damage is applied.

Arcane Shield
lvl 83
Reduces for a duration of 10 seconds one's own received damage by 90%, constantly consuming MP during that time.

Egy percig sem állította hogy PK😊
pharao
hello
DLM Hellknight nem PK és itt keresgélj!

(értelem szerûen a bal oldalon vannak classokra bontva...)

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Hunter of Deer
Helloka!
tudtok valami jo Phoenix Knight oly muvit? olyasmi kellene mint ami DLM-nek van. elore is thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k