88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• aalat
    Persze, hogy van jovoje! Go go go...
  • oppenheimer
    3 nap alatt nem érkezett válasz. mindenki vonja le a következtetést
  • csokicsiga #85004
    Köszönöm a segitséget!
    Más,szeritetek érdemes elkezdeni játszani lvl1-töl?
    Van még jövöje az L2-nek?
    Elörre is köszönöm!
  • MeoH #85003
    Nem kell mar meghivas, siman regelsz es kesz.
  • csokicsiga #85002
    Sziasztok!
    Tudna nekem valaki küldeni egy trialt,hogy kiprobáljam?
    Elörre is köszike!

[email protected] emilcimem
  • Voyager5
    "I have re-opened the site after a conversation that I had with NCSoft.

The replies that I got where positive and hopefully we will see some changes in the future."

lol
  • phalanx
    kaptam, köszi
  • phalanx
    akinek kell 30 nap ingyen játékidő dobjon egy trialt a [email protected] címre
  • Pukkka
    Miért ne hasonlítsak, ha a teljesítmény a lényeg? ÉS abban agyonveri, mint ahogy fogyasztásban is jobb, árban meg szinte semmi különbség.
  • Hunter of Deer
    egesz jo aron van a 460as ahhoz kepest hogy en kb 60 korul vettem a 260ast :D (bar az mar 2 eve volt lassan :))
  • DiamondHeart
    Ne hasonlíts egy 768as kártyát egy 1gboshoz pl0x, meg a gyári kártyát a SoC szériáshoz se. Meg az ATI-t az NVidiához se. Amúgy sem apuci/anyuci pénze, hanem saját, egyszerűen meg vagyok elégedve a márkával, csak amd-ati cuccokat használok már jópár éve és nem volt velük gondom sosem. BF2:BC / DiRT2 / CoDMW2 / ArmA2 / OPFDR azok a játékok amiket LANon használunk, de itthon még mindig csak L2 a fő irány oda meg ez a kártya több mint tökéletes, http://www.argep.hu/product_872853.html 2048x1152ben minden fent említett játékokat akadásmentesen és gyönyörűen viszi maxon, tehát tényleg nem panaszkodhatok. pedig a proci még cserére is vár... (lol http://products.amd.com/en-na/DesktopCPUDetail.aspx?id=424 3000re húzva)
  • Pukkka
    Nelegymarhülye =D ott a kommentembe a link

" http://www.ipon.hu/webshop/product/_gainward_1145_bliss_gtx460_768mb_gddr5_pcie/156863 "

Amelyik mondjuk most pont nincs raktáron, de 39k ért volt eddig.
  • GAthersw
    Legolcsóbb GTX jelenleg
    legolcsóbb 5770 jelenleg

?
  • Pukkka
    Nézd meg a linket te kok aztán rájössz, hogy már nem drágább. =)
  • GAthersw
    Azért azt ne felejtsétek el, hogy a legolcsóbb GTX460 is ~35%al drágább mint az 5770. L2re meg aztán teljesen felesleges az erőtöbblet 14 ezer forintért, mikor az alaplapi picit húzott HD4200ammal sem akadok siegen (HDR meg egyéb vattacukor effekt nélkül és 1280ban, mert ennyit tud a monitor). Amúgy meg nyald meg a zacsit Pukkka írjál rám MSNen ha leszel. :)
  • Pukkka
    Nem szopkodom senki faszát. A te dolgod, hogy mire költöd a pénzed, én csak arra akartam rávilágítani, hogy azt a pénzt okosabban is el lehetett volna költeni, ha kicsit körbenézel. Nyilván mivel nagy valószínűséggel anyuci/apuci pénze ezért leszarod. A márkahűséget még autóknál megértem, de egy olyan területen ahol a legfontosabb a teljesítmény és a megbízhatóság és ez viszonylag pontosan mérhető is, a rosszabb ár/érték arányú dolgokhoz ragaszkodni, csak mert te az ATI logot szereted, szerintem faszság.
  • MeoH #84990
    Asszem vki bepoccent, pedig nem volt rossz oldal. Majd megnyugszik :)
  • irenicus
    L2 info central-on kemény a szöveg
  • DiamondHeart
    Ízlések és pofonok, szerinted NVidia-Intel, szerintem ATI-AMD. A Te dolgod mit akarsz, de ez igazából poénnak is szar volt:

"szomoru, hogy a ~2 eves gepem szintjet sem eri el."

meg ráadásul a vicced végéről lehagytad a smileyt.

"nem en irtam be minden ok nelkul, hogy 1 ora mulva megvaltom a vilagot"

Nem írtam világmegváltásról, csupán tényközlés volt. Ha csak beugatni tudsz, sztem /ignore mindenkinek a kommentjeit, kivéve akikkel egymás fszát szpkodjátok aztán cső. Én se szóltam azért, hogy egymást nyalogatjátok, ez csak és kizárólag a ti dolgotok. Ugyanúgy mint az NVidia-Intel "probléma"!
  • irenicus
    naaaaaaaaaaaaa azért most AMD oldalon van jó pár vga ami jobb mint az Nv(Pl.:4890 ár/telejistmény 5850/5870/5970-röl ne is beszéljünk.
  • anarga
    persze, ha hulye lennek, en sem vennek intelt meg nvidiat. minek jarak jol, ha szart is vehetek =D
  • Pukkka
    http://www.ipon.hu/webshop/product/_gainward_1145_bliss_gtx460_768mb_gddr5_pcie/156863

Ezis bőven megeszi =)

http://prohardver.hu/teszt/geforce_gtx_460_erre_varunk_ket_eve/gtx_460_ezzel_kellett_volna_kezdeni.html
  • DiamondHeart
    Akkor sem vennék nvidia kártyát, ha muszáj lenne. Amúgy meg hol láttad, hogy mennyiért vettem? :D

http://www.ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_n460oc_1gi_gtx460_1gb_pcie/157434
    http://www.ipon.hu/webshop/product/_gigabyte_gv_r577so_1gd_hd5770_1gb_gddr5_pcie/155934

Egyébként nem is értem mit magyarázol az árakról. :)
    Power of Fusion. thx
  • csuzlee
    Akkor így fogok tenni :) A nevem Csuzleee, barátnőmé Wickey. Vegyél fel friendsbe, de egyelőre a pénzt még ne küld el mert csak trial acc, ha lejárt befizetem mind a kettőt.
  • Chryst64
    berozsdasotal gordi? :D
  • BaalKain
    EU és US adena eladó :D
  • MeoH #84980
    Hat L2 sokat valtozott, de a fejlodes meg mindig: grind. Szoval hajra. Sztem sem erdemes venni As cuccot, inkabbb tartogasd az Sre. Commonnal tokeletesen elfejlodsz Sig, DDnek veszel plated leathert + common fegyo, ekszer boven eleg, foleg hogy buffer is van a seggeben. Megadod a neved pmben kuldok at mailben par millat.
  • irenicus
    Commonban gyorsan el lehet futni akár s-ig is.Nem éri meg c/b/a-s cuccokra költeni szerintem.
    Ha kell tudok adni sok common fegyot mert csak foglalja a helyet.
  • csuzlee
    huh baszki de regen játszottam :) nem is nagyon tudom már mi merre, azért a lvl 20 meg volt hip hop :) Nem tudom akkor most mit érdemes csinálni, láttam ezeket a kommon cuccokat. A cél hogy minél hamarabb meglegyen az A-grade (lvl 61). Mondjuk adhatnátok pár tippet hanyas szinten hol érdemes most fejlődni, régen voltam én már lvl 20 :), bár nagyából jönnek elő a dolgok ahogy tolom :)

ui.: ha azt mondod van értelme elfogadni azt az 1-2 milkát amit tudnál adni, azt megköszönném, mondom csak fejlődés (cucc) miatt kell. A-gradet már úgy is megveszem (alias veszek adenat). Igazán csak addig kellene, de ha azt mondod nincs értelme, akkor nem kell.

AMÚGY MEG ÖRÜLÖK NEKED MEOH, GORDI, ÉS JÉÉÉÉÉ EGY BEAST!!!! :D
  • BEAST #84977
    Nahát :)
  • Gordis2k
    Belogoltam csak hogy minden rendbe legyen.. de gyakorlatilag nem tudok mozogni...
  • MeoH #84975
    haliho, ven csatalo!
    Hat par dolog megvaltozott amiota kiszalltal. Cuccot meg tudod mar venni npctol, ill. vannak mar common cumok, amit szarert hugyert megkapsz, fejlodni tokeletes, ha nincs loved. Nagyobb mennyisegu adena ugyben Baalkain az embered, de par millaval en is ki tudlak segiteni.

Ui: Geci sokan vannak a szervereken, NA szeron pl mozdulni nem lehet Giranban, kisse durvara sikerult a 5bol1et projekt :)
  • csuzlee
    Sziasztok,

a következő kérdéseim lennének.

1. Van-e valakinek Europa szerveren eladó vagy kölcsön adenaja, top B ill. C grade cuccra, illetve a cuccok kölcsön... (SE és BD jelöltnek)
    2. Van-e valakinek SE és / vagy BD top B-grade eladó / kölcsön cuccos.
    3. Van-e valakinek SE és / vagy BD top B-grade eladó / kölcsön cuccos.

a 2-es és 3-as kérdés még odébb van, csak kérdezem. Most fel akarom húzni 61-re amilyen gyorsan csak tudom a karikat.

ui.: aki nem ismerne :) beta óta toltam ezt a szutyit, enyém volt HUNcsuzlee (Gordi tolta mikor én elmentem), stb. stb. stb., szóval régi öreg róka vagyok, nem lopni jöttem, játszani :)

Csuzlee
  • anarga
    bocs, videokartyaim. nem videokartyam. nem, nem verem a nyalam ra, nem en irtam be minden ok nelkul, hogy 1 ora mulva megvaltom a vilagot.

remelem most mar leesik, hogy gerikevel miert oltottunk, pukkka eleg egyertelmuen leirta, hogy atbasztak.
  • Pukkka
    Az a vicc hogy ennyi pénzért már gtx460-at kapni, ami mindenben megeszi azt a karit. Jó bolt volt..
  • DiamondHeart
    Ami szomorú, az az, hogy képes vagy beírni egy ilyen gyökér kommentet! És arra vered magad, hogy milyen jó a videokártyád. Gratulálok a gépedhez és az életedhez is...várj csak...

NOT.
  • BaalKain
    Könnyem kicsordul ezt a tömeget látva.
    Kár h tönkrebaszódott ez a game de hátha lesz még1 jó év
  • Kanqukac
    nekem teljesen jo lenne... ACAD+SE+PROI+SW+Catia fusson rajta! (jelenleg a 6600 gt-n elfutnak... =)
  • anarga
    szomoru, hogy a ~2 eves gepem szintjet sem eri el.
  • daemonervosa
    Csak 1et? :/