Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
Persze soha nem adnam el, csak ugy kivancsisagbol.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
85 Duelist/75 BD/75 Destroyer/75 SK
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
És miért nem lenne ez jó vétel?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
NCsoft Game time card ot 😄 még pedig 60 naposat 😊 8000FT ért
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
thx NCSOFT...!!!4<#levele>#levele><#levele>#levele>
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Emberek 90% akit most 1 hétre pihenni küldtek,nem csinált semmit csak egyszerûen részt vett az olyn(mint én is),és bizony kurvára idegesítõ.
Vicc az egészben hogy SH oldalon is kibanoltak embereket emiatt akik állítólag tesztelték(lol) a bugot hogy mûködik-e és utána jelentették. Természetesen arról megfeledkeztek szólni a gmelnek hogy "Jah mi ezt használjuk már fél éve,csak most ideje szólni mivel buktuk a wardokat."
(Bizonyított tény hogy nincs több hónapra visszamenõ logjaik).
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
This mail is to inform you that your account '......' has been observed violating the User Agreement and the Rules of Conduct through the confirmed use of a known exploit with the Grand Olympiad System. This abuse has been confirmed by reports and through our logs.
As a result of this violation, your account has been temporarily suspended for 7 Days (168 hours). After the suspension has ended, you are welcome to resume playing Lineage II normally.
http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=210395
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Ez nem egy átlagos fórum, itt kicsit másabbak az arányok, több a foggyos...
Ja és ne írj nekem, leköteleznél 😛
csá
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Ja és miért kéne írnom bárkinek is? megkaptam minden kérdésre a választ.
Esetleg menj el egy szemorvoshoz 😛
\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"
Az egyik a Genesis Guardian, a masik a Fairy Paragon, valamint a Marguen (valami) - en mindig csak Marguen guynak hivtam.
Tudtok ebben segiteni?
Nem igazan jatszom jatekokkal, raadasul ezt a jatekot egyaltalan nem ismerem...de szuksegem lenne ezekrol egy-egy videora. Aki segit annak koszonom!
Nézd már át a korábbi postjaidat...
Szerintem mindenkinek jobb lenne ha fickdeinével elkezdenétek vadul privát üzeneteket gyártani egymásnak😊
hurkagyurka: húzz vissza a gumi szobába
Ja igen, ha ilyen ízléses káromkodással akarsz bevágódni, elõtte tanulj meg írni 😄
Kíváncsi nem kiváncsi és tûnés nem tünés 😛
ki a fasz az a hurkagyurka?😄
Biomage haverod kapd a válladra azt tünés a picsába. GTFO!!!!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>