88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    Januárban heronak lenni nem menő :D
  • Odikee

buek :)
  • moonlightsh
    buek :)
  • solyomb
    A summonernek duplán számit a TP miatt, igy szerintem nem csak olyra jó.
  • vzajcev
    Ja, kár hogy bácsi
  • byzhouse
    milyen formás hátsója van néninek a banneron. :D
  • aalat
    CP max olyra jo szerintem. Mashol majdnem mindegy, hogy 4 potival tobb kell, hogy full cp-n legyel.
  • solyomb
    *knight ud akart lenni:)
  • solyomb
    CP/ Warrior UD / Celestial /
    Szerintem ezek a leghasznosabbak neki, a kicsikből te döntsd el mi a legjobb neked, illetve kikkel gyülik meg leginkább a bajod.
  • Hunter of Deer
    Arcana Lordnak tudnatok ajanlani sub skilleket? az a baj hogy nemtudok donteni :) eddig a warior resist, knight ud, warior cp-n gondolkodom de nemtudom melyik lenne jo. esetleg a chance casting? remelem Sanci nezi a forumot :)
  • darkmenx
    come one
  • Lullaby
    Így könnyű heronak lenni hogy ártatlan kislányokat erőszakol meg a csúnya ork!! )):

• moonlightsh
    Karácsony alkalmával valaki igazán meglephetne egy ica tridentel vagy pedig egy ica heavy arms -al :P :D
  • pharao
    Meghitt, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden kockának!
  • irenicus
    sok jó adenáért cserébe kapsz plvl-t,úgy lehet normálisa fejlődni.
  • Gordis2k
    Nem! Offon nem lehet normálisan fejlődni! De lassan , úgy tudsz.
  • N4gato
    Most szeretnék elmenni off-ra és azt kérdeném, hogy ha kamaelt kezdek mongyuk egy soul hound-ot tudoke vele majd normalisan fejlodni?
  • darkmenx
    +1
  • FickDeineStory
    1. Elkellett volna olvasnod, hogy ma lesz szerver karbantartás és, hogy miért.
    2. Azért volt szerver karbantartás mert többen panaszokodtak laggra a szerver összevonások után ezért az NCsoft kb 1 hónappal ezelőt úgy döntött, hogy aki akar ingyen szervert válthat az év végéig ha laggol, ha nem.
    3. Nyilván nem az ünnepi szünidők alatt akarták ezt megoldani ezért csinálták meg most.
    4. Kaptál 5 revita pop-ot a kellemetlenségek miatt.

Attól ne félj, hogy olyan lesz a GoD kieg mint az AION mert nem. Néhány skill és az UI egy része hasonló lesz illetve itt is lesznek skill kombók. Viszont a harcrendszer marad az eredeti és ez a fő! Érdekes módon akik ott voltak és kipróbálták nagyon pozitív visszajelzéseket adtak és csak azok az emberkéknek egy kis része fújog (de annál nagyobb hanggal) akik több ezer kilométer távolságból csak egy rossz minőségi videót láttak egy a még fejlesztéss alatt álló játékról.

Nem akartam írni a fórumra, de most kivételesen gondoltam csak írok, hiszen most ok nélkül szidod őket.
  • darkmenx
    aki retailon L2zik C5 ota az nem normalis jatekos.
  • Rorgosh
    Én is most tértem vissza. Úgy látom könnyebb lett expelni, és lejjebb mentek az árak, így normális játékosok is játszanak. Ellenben az NCsoft America továbbra is elszabotálja a játékot - lásd a mai 6 órás szerverleállás. Én a koreaiak helyében már rég kidobtam volna az egész bagázst és újakat toboroztam volna. Akkor nem kellett volna két szerverre összevonni a teljes jónépet...

Freya van, nem a Goddes of Destrucion. Az utóbbi cuccain remélem sokat butítanak, mert az Aion iszonyúan el lett kúrva, így komoly hiba lenne a cuccait teljes súllyal behozni az L2-be...
  • irenicus
    Event
  • Flymi
    Ja és vennék 80+os karaktert.
    Pm-be várom az ajánlatokat!
  • Flymi
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérni tőletek, hogy összefoglalnátok nekem, hogy az utóbbi másfél évben mi történt a Lineage2-vel?
    Érdemes újra elkezdeni játszani?
    Ez a Goddess of Destruction kiegészítő kijött már? A videókból az derült ki számomra, hogy sok újítást tartalmaz.
    Köszi előre is a válaszokat!
  • Odikee
    VZ Beks hf
  • Yodu
    nagy csunya orc:)
  • aalat
  • Lenderow
    WTB 80+ kari, ajánlatokat pmben itt
    ty
  • darkmenx
    Faceknak ment 1 PM.
  • phalanx
    majd te megírod, úgyis szeretsz PM-et írni neki
  • Voyager5
    Nah, ha már megvolt a combo break, akkor grat Madnesséknek!
  • darkmenx
    ird meg gyorsan faceknek.
  • phalanx
    újabb dupla xp hétvége
  • dom666
    Naia szerveren 83 as ADV elado
    nobless
    EA betanulva
    skillek: deadly blow +10, critical blow +10, lethal blow +6, backstab +10, vicious stance +10, bluff +9, ue+11, sand bomb +10, armor mastery +10, passiv evasion +10, assasination +8, focus power +9,
    cuccok:
    dyn knife CD 165 holy
    dyn armor (essence 1) majdnem minden parton 3x60 attr.
    AQ+5, rare dyn ring, aden guard earring(stun resist), innadril guar earring (stun resist)
    34k fame point,
    további infóért légyszi mailt irj: dom7745'kukac'gmail.com
  • Gordis2k
    Facek kapott 1 PMet.
  • Voyager5
    Facek kapott 1 PMet.
  • darkmenx
    Facek kapott 1 PMet.
  • anarga
    Facek kapott 1 PMet.
  • daemonervosa
    Facek kapott 1 PMet.