Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, én meg már azt hittem csak a mi partink jár HB-n a klánból. 😛
Néha olyan egyedül érezzük magunkat, qq. 😄

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Sziasztok,
RuOFF-on elkezdtem a játékot én is. Köszönöm az útmutatót Lehuzlak.
Van még aki most kezdené/kezdte ruoff-on? Akik már játszanak ott, melyik szerveren? Lancer szerveren vagyok, itt van egy elég nagy nem oroszokból álló international klán, meg több kisebb international klán is található.

Predtom0O
kammie hihetetlen arc úgy tudja verni a nyálát a botterekre mint még senki, közben meg nem tud nélküle élni ,de a kis hamis lebukott este ,mert hajnali 1tõl 6ig õ is tolja keményen majd le frapselem és elküldöm neki karácsonyra😊

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

solyomb
"Szerencsére" mindig jó partyba voltam ahhoz, hogy ne érezzem magam teljesen elveszve control nélkül, de ettõl függetlenül számomra teljesen élvezhetetlenné vált a dolog. Ezért is szedtem a sátorfám miután elértem amit akartam😊

Bár juszufot borogatni visszamennék még szívesen, hisz másoknak azt mondogatja hogy hogy ownoltak engem itt, és õ is megtenné😞
Odikee
True(kammie) elsok kozott fizetett be a premium rangerre true story!

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

TruBy
Halottam Franzon a mostani soul hound hero nagyon papol hero chaten a legitsegrol, meg az anti cheat hasznalatrol, es kozben olyan hide-ja van kamaelkent, mint allat 😄 jah meg a hide detectrol ne is beszeljunk. True story...

Odikee
Idegesito foleg az antibs/holdtarget/SH mage partyk , de megprobalom ugy kezelni , h majd jon vmi ami valtoztatni fog ezen vagy eppen nekem fog kedvezni de egy biztos ranger nelkul vagy aki nem ert a dolgokhoz annyira control nelkul teljesen elveszett. Ez mar nem c3 itt alkalmazkodni kell vagy halott vagy.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Lullaby
300vs300 kegyetlen laggal (szvsz ezek a csoda progik is rásegítenek, HB-n átvágtat 1 party SH/X és a kliensem beáll...). Ami engem zavar az, hogy kisebb enemy partyt nem lehet találni, pedig én szeretek egyedül is vadászni.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

solyomb
és hogy fekszik a software vs software csata?
Nekem valahogy attól ment el a kedvem:/
Endaer
Köszi szépen a manualt! Ha tényleg lenne vmi nem oroszokból álló csapat, vagy angolul is beszélõ oroszok akár... akkor szívesen játszanék RuOFF-on.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Odikee
Erthetetlen szamomra miert mindig a lvl 70et ostromlo huszarok , nem talalnak "normalis servert" . Nem nagyon hiszem hogy tobb kell a 200vs200 vagy a 300vs300nal(ilyen szamoknal mar olyan lag van h elvezhetetlen szinte) amit meglehet talalni itt es nem kell hozza ru szar.

es ezutan mar csak oroszul kell megtanulni.. mert nem hinnem , hogy tul sok angol jatszana orosz szerveren, de ha igen, akkor mondjatok el hogy hol es en leszek az elso, aki odamegy 😊

szívesen kezdenek ujra l2zni, de nincs normal szerver és ahoz meg nincs sok kedvem, hogy egyedül játszak és sok orosz blablát meg nem is értem, az úgy annyira nem adja

Mivel ruoffal kapcsolatban többen is megkerestek, ezért gyorsban összehajítottam egy howto-t

akit érdekel:

http://www.szervezdmeg.hu/ruoff/
Odikee
Wts 82BD 10% hianyzik a 83hoz Nobles nincs sub @ Franz
Wts 82EE 50% hianyzik a 83hoz Nobles 75SWS sub @ Franz

ajanlatokat pmben thx

jaja ruoff odab@sz, csak most banolták 2 accom :'(
öröm az ürömben, hogy csak 3 napra 😊

azért ez a nem mind1: ruoff szartig playerrel, ingyenes, és csak 3 napra raknak hûvösre botolásért.
NA -ért fizetsz, és ha lebuksz keresztet vethetsz a karikra/cuccokra.

Legiteknek erõsen ajánlott a ruszki szeró, már csak a játékélmény miatt is. 😊
Nagy karival nagy élvezet az L2, de van egy hibája a játéknak. Erõs kari botolás nélkül eszmélet sok idõbe kerül, konkrétan hónapokig csak grind.. :/ Viszont ha kitartó vagy megéri, mert az endgame szerintem L2-ben a legjobb a jelenleg piacon levõ mmo-k között. Sajnos nekem nem volt energiám offon egy 80+os karihoz... (napi 4-6 óra játék kevésnek bizonyult)

wts 500kk Teonon nagyongyorsan 😄

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

Predtom0O
De csak kicsit😊

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

TruBy
Hajnali 3-kor? 😊 A kocka.

Predtom0O
Hát sztem inkább csajozzál,nah jó a viccet félretéve ezt saját magadnak kell eldöntened akarsz e játszani.Játék sokak szerint haldoklik,de ez annak is a következménye,hogy azóta jó pár mmo kijött a piacra.A fejlõdés igazi szar az aion után mert itt csak farmból lehet xpzni questeket felejtsd el maximum pénzszerzésre jók.Mivel a max lvl 85 ezért érdemes ezt megközelíteni szintben ha érvényesülni is szeretnél pvpben de ezt is mindenki maga érzi.
(számomra még mindig élvezhetõ majdnem 6 év után de persze ez én vagyok)

Sziasztok!

Még nem lineage-eztem, viszont láttam egy ostromos videót ami nagyon tetszett. Én másfél évig Lotro-ztam, a WoW nem nagyon fogott meg, Aionnal is csak 2 hétig voltam el, érdekelne egy picit részletesen milyen a játék, megéri-e beruházni rá, nem-e járja esetleg már a végét, hiszen elég régi. Milyen a játékmenet, van-e magyar guild, mennyi idõ mire ostromokban is részt lehet már venni a karival, ilyesmik.

Köszi!
WTS 79GH/75destro/51bd Noblesse, Teon-on. Pm, ha érdekelne valakit a kari.

79+os EE/BP/WC érdekelne bármelyik szerveren!! Pm me
wts meg 1b @ Teon. pm <#vigyor1>

darkmenx
ja eleg mas rendszer ha ingyenes a jatek.

idézem: "tanulj meg oroszul"

elvileg más rendszer alapján megy ott a játék.. de mégis többen játszanak... "sokkal"

amugy ha ezek NA szerverek, gondolom ez north american-t jelent, akkor vannak más amerikai hivatalos szerverek ?

lehet hogy baromság amit kérdeztem, csak most ugy szöget ütött a fejemben 😊

MeoH

fuck mmo's..i.,

Es ez meg csak jobb lesz!
Foleg ha azok is visszajonnek akik meguntak AION-t 😊)))
omg Sayha a legnépesebb NA server? 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Lullaby

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Sziasztok!

Hol tudom megsasolni, hogy mennyien vannak online a szervereken?
Szükség nem volt rá, az csak úgy odakeveredett valahogy. <#nemtudom>

Nem értem a bemutatós smileyre mi szükség volt de te érzed

Vettem, kicsit megforgattam és most eladom a hasznot. 😊

/jew <#mf1> <#taps>

Lehet csak belõtte az árat 😊

eddig vettél volna, most meg eladod?

wts adena @ Teon, pm.

WTB GTC
Eladó illetve cserére vár egy 79es ADVENTURER (noblesse) TEON-on!!PM me
darkmenx
tyrant > barmi, ha farmolni kell.

80 körüli karit vennék...
érdekel bármilyen class,
teon-on vagy transferelhetõ

pm plz
destro akar shot nelkul is bar gondolom a shot problema teged nem erint 😄

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Spoilos van 55ös 😊
Akkor th vagy destro a jobb választás?

MeoH
Th vagy destro, vagy spoilos 😛

fuck mmo's..i.,

BD meg WC mellé milyen karit érdemes rakni ha lvl1rõl akarom felfejleszteni õket 55ig kb?

TruBy
Ray-nek Raj kari kell 😄 csak is D.elf jöhet szóba 😛 Nah de hol van az a sok SPS? <#banplz>

kariért fizet, a többit adod grátiszban, ahogy kaptad?

Ray2
Ha nem viccelsz, nyugodtan írhatsz egy pm-et a kari adatairól, átgondolnám. Bár, a recall esélyét beleszámítva... Q_Q

Lullaby
WTS boss ékszerrel <:

Ray2
WTB 80-83 AW/PW/TH Teon-on.