88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85046 Ajj, de kár. -
#85045 Ja Naia n, a másik szerver pingje szörnyű, semmi pénzért nem mennék ara a szervere :D -
#85044 Nyugtass meg, hogy EU szerveren játszol. -
irenicus #85043 bazd milyen story mesélj még ilyet sokat.kár h nem vetted fel év videója lett volna -
#85042 1 SH volt meg 1 healer és 1 party buffer, szánalmas bot csapat :D
minden a 3 megöltem, + még1x az SHt :D mert a healer visszahozta az életbe :)
Aztán gondoltam lecsökkentem a karmámat de nem sikerült túlságosan mert visszajött a csóka és megpróbált leölni :D de vicces volt mert SOE-ztem mielőtt hozzám ért volna :) biztos nagyon mérges lehetett :D
És persze már nincs karmám :) a város Őre megölt :) -
ErrOrHUN #85041 BRÁVÓ!!! Hogy egy kedves ismerősömet idézzem: Parádés!!! -
#85040 Na megtörtént az elsö PK m
egy idegesítő botozot PKztam le -
sgjedi #85039 Hat, igen, Én is nagy "rajongója" vagyok ám az általad említett egyénnek..... el is olvasom mindig az iromanyait, hiaba vannak automatikusan kicenzuzazva.... hatha egyszer felfedezem majd bennuk a fejlodes halvany jeleit..... Amugy kirol is beszelunk most, a "Fekete Pákóról"?:DD -
#85038 Azért Mr. "Sziasztok én vagyok az l2májeratyauristen, JAAAJ DE HOGY PORTOLOK GIRANBA SEGÍTSÉG!%+!+ "-nél nem lehetsz szórakoztatóbb,ezt azért magad is beláthatod :) -
Kanqukac #85037 -
sgjedi #85036 Ne báncsá má no... én olyan kis ártatlan vagyok, a légynek sem tudnék ártani... Meg hát a "pojénjaimon" (legalabb) 1 emler mindig jol szorakozik ..... igen, saját magamról beszélek...:D -
sgjedi #85035 En minden tünetmentes nemet betegemnek ezt a lent emlitett jol bevált terápiát ajánlom - Te... a sör mióta recept-köteles?:DDD .... nehogymá a Josef Mengele híresebb legyen, mint én.... és még azt mondják, az egészségugyben nem lehet gyorsan hirnevet szerezni.... :D -
#85034 :D -
#85033 Te csak ne ajanlgasd ezt a kevereket, doktor ur! Meg jo, hogy a fele receptkoteles (bar ez nem sokat segit a nagyon elszantaknal). -
ErrOrHUN #85032 Na akkor most tiltsanak le téged Razi :D -
sgjedi #85031 Látod, látod... Rafinált modszereit ismerem én ám a mazochizmusnak - ezért hát "domináns viselkedésű" bőr/latex szerkós csinos "úrnők" jelentkezését várom... jelige: "Ha unod az L2-t..." :D
- Reszkessetek... most kezdődött a 3 hetes szabadságom,,,, be fogom lepni a fórumot... :o -
#85030 Áhá, így már világos. :D -
sgjedi #85029 Óóóó, ha tolem kerdezed: Nem szar a jatek... csak van....khmm khmmm "egy ket kis" bosszanto aprosag benne...
De dupla dózis Seduxen+sör után már ezeket nem veszi észre az ember.... :P -
#85028 Ha szerinted ennyire szar, akkor miért is játszol vele? :D -
sgjedi #85027 -- Hat jah.... A "te beteg vagy, menj orvoshoz" propaganda megy itt is nemetorszagban HIDD EL - komolyan ... triplan szarabb, mint otthon.... a "betegeink" 95%-a hypochonder - tehát a zöldebbek kedvéért áltünetekkel idemászó, amúgy tök egészséges fa(sz)jankók.... Akinek van esze, ma már ne orvosnak tanuljon, mert sehol sem éri meg.... :S
-- Amugy Typh-nek mondtam, ha nem teszitek fel a ventrit, vagy a skype-ot, be lesztek repoltolva "zavaró legitkedők" vádjával.... NCsoft annyira zavarba fog jonni a reportomtol, hogy tenyleg kipakol titeket.... :D
-- Amugy mondd csak.... 50-es ping mellett is van SS-lag, meg "teleportáló karakter", meg "moonwalk-olás", no meg a jó öreg a monster üt téged, te meg állsz, mint a fa__ a lakodalomban, és "boldogan vegigszemleled", ahogy az amugy totál esélytelen monster kicsontozza a karaktered? Ja, hogy ezek a dolgok valszeg nem ping-fuggoek, hanem motor-hibák.... ellllnééézést..... :S -
sgjedi #85026 Umm jah.:D
- Igen, a Summoner egy kissé egyedi "állatfajta", mert ugye az magában buffos és DPS... Azon ritka classok egyike, ami egesz jol megvan kulso buffos nelkul, bar azert 1-2 extra buff meg tovabb gyorsitja a fejlodeset, de ettol fuggetlenul tenyleg jol el fejlodget relative egyedul is - foleg herb-es helyeken.
- A 85/trippla nyolcvan plusz full bossexerset, meg +OE-s cuccok, meg skillek nem az en "elkepzelesem" szerint jelentik a "valamirevalo" karaktert. Mikor en a magam "szar kis" 84-es SoulHoundomat mertem korábban idézni, le lettem hordva, hogy az én karakterem még nem üti meg a "valamire való karakter" szintjét.... :S (Hogy én ezen a dolgon hogy el tudok csámcsogni, igaz? Nemhiába, "fehér ember nem felejteni...." :P)
- Meg meg ugy hogy tenyleg nem donaltal semmit, Rebus ugyis megvolt szerintem jo masfel ev, mig lett ahanyas, ahanyas lett (ezt jol megmondtam) és ugye botoltál azért rendesen, méghozzá abban az időszakban, ahol még azert nem bannolt annyira "rámenősen" NCfos. Szoval ahogy hallottam, van jocskan kulonbseg a mostani bot-bann riziko, es az akkori viszonyok kozott.... nem egy magasszintu karakter harapott fube mostansag holmi tulzott vakmeroseg miatt...- szoval ha a szegény ecceri "nyú pléjer" itt holmi legitkedésselakar "endgame babérokra törni", nem árt felkötni azt a bizonyos gatyeszt, anyut,aput bezsátolni, majd elásni, tesót meg elkuldeni Kinaba higanyt banyaszni kb 2-3 évre, hogy semmilyen IRL dolog ne zavarjon meg a kockulasban. Egészséges élet FTW.... :S
- Szoval amit allitasz, alapvetoen igaz, de csak bizonyos megszoritasokkal: tehat csak keves class jatszahato endgame-ben is full buffos support nelkul, es ugye ha mindezt bot nelkul teszed, akkor keményebb "kicccsákó" vagy. mint a Csak Norisz.... :S -
#85025 Az aláírásomban látható kari az egyik példa, nem kellett 85/80/80/80 hogy azért pár pókembert és batmant gatyába rakjak. Illetve mindenféle donálás, kláncucc és maxos partyk futtatása nélkül antharas és valakas kivételével volt minden bossékszerem:)
-
#85024 Tartok tőle, hogy BaalKain pozitívumként éli meg, hogy nem nyithatnak a patikája (patikái) mellett egy másik patikát, mint ahogy az elmúlt másfél évben nem egy helyről hallottam, hogy egy bejáratott patika mellé/mögé/utca másik oldalára közvetlen rálátással nyitottak új gyógyszertárakat. Nesze neked egészségügy, meg gyógyszerellátás (helyette jött a kapitalizmus és a közgazdaságtan). Bár a laikusoknak teljesen felesleges magyarázni (nem rád értem, Razi, hanem ez mégiscsak egy nyílt fórum), hogy a patikában miért hívják őket betegnek, mégha makk egészségesek akkor is, és miért kell oda felsőfokú képzettséggel rendelkező "eladó", és miért nem hívják őket eladónak, hanem gyógyszerésznek.
Csak hogy ne lógjon ki a poszt teljesen a témától, tökjó 50-es pinggel játszani :D -
sgjedi #85023 Elnezest, szinvak vagyok, en mindent feketén, fehéren látok.:D Kivéve, mikor nagyon sötét van olyankor éppen csak feketét látok.... de abbol nagyon sokat.... -
sgjedi #85022 Ááááá. De az a megszoritas Kájint nem erinti... neki mar igyis volt vagy 6 gyogyszertara..... bar ő még szerintem azokat is botból tolta. A patikusok neve kb valami hasonló: kj47shr, meg dzt3235kas4df.:D Te Kájin.... inkább azt irkáld, hogy WTS Aspirin.:D Csak mert az alkalmazási köre többek közt: "Legújabb kutatások szerint aszpirinnel sikeresen kezelhetőek azok a betegek is, akik migrén vagy súlyos fejfájás miatt kórházi ápolásra szorulnak." Márpedig L2 miatt szerintem nincs olyan ember, akinek ne fájt volna még eccer kéccer a feje... ha máskor nem, akkor, mikor dühében befejelte a saját monitorát.... :S -
sgjedi #85021 Vitatkozz Sanci kerlek. :D En akkor elem ki magam, ha eszervekkel tudok valakit meggyozni arrol, hogy nekem mindig igazam van.... meg akkor is, ha epp nincs..... :D -
#85020 Nem, egyelőre a gyógyszerészet segítséget kapott a kormánytól (miszerint nem lehet új gyógyszertárakat nyitni). -
#85019 Azért ebben több helyen is tudnék vitatkozni:) -
Midas #85018 nem kell ennyire feketen feheren latni a dolgokat. masik nem hiaba fizetnek ezek a cegek sulyos penzeket fejlesztoknek etc hogy ravegyenek masokat hogy jatszanak. -
sgjedi #85017 A... es meg egy rovid osszehasonlitas... mondjuk kivelis... kivelis.... mondjuk magammal....
- Tehat:
Én szórakoztató vagyok - te idegesítő vagy.
Én szerény vagyok és szép - te meg öntelt és ronda...
Mi? Hogy még nem is láttalak? Dehogynem... mindig ott allok mögötted....mondom mögötted.... :P -
sgjedi #85016 Umm a válasz egyszeru.... idejottel es azt allitottad, hogy mar regen ismered L2-t, megis total amator kerdeseket tettel fel.... ergo vagy minket neztel/gondoltal hulyenek, vagy pusztan csak futtygsz, es meg hazudsz is.... mikor felhivtuk a figyelmed arra, hogy esetleg nem kene ekkora "arccal" bevagodni kozenk, hogy te "iggymeguuugykenedvagod L2-t", ha utana meg balfasz kerdeseket kerdezel,,,,, ezek utan csodalkozol, hogy 1-2 embernel elpattanta a hur? Augy az onkritika egy igen fontos emberi tulajdonsag... amit itt leirtam, azt a nelkul, hogy megkerdezted volna, 5 percig a tukor elott toprengve magadtol is kiokoskodhattad volna..... namarmost vagy nagyon elfoglalt vagy, hogy nincs 5 perced elmelkedni a dolgok kimenetelenek indokan...... vagy en felteteleztem tul sokat a szellemi kepessegeidrol... ez esetben elnezest..... igyexem az embereket emberszamba venni...... jo, nem mindig sikerul, de igyexem...... van meg mit dolgoznom rajta.... Ha esetleg a temárol szeretned elolvasni 500 oldalas kisdoktori disszertaciomat, kerlek hivd a titkarnom, a 666 666 telefonszamon (satanistak FTW), vagy csak irj egy E-mailt a "[email protected].
- Derus estet. -
#85015 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja látom te vagy a topik bohóca, bizonyára nehéz lehet betölteni ezt a pozíciót :)
Edit
Kíváncsi lenék milyen szabályt szegtem meg amit a többiek nem :D bár ezt bizonyára soha nem fogom megtudni :D -
sgjedi #85014 - Tovabbi jo modszer penz "eloteremtesere" adena vasarlasara ha van hugod add el szexrabszolgának,,,,, Ha jol nez ki en is igenyt tartok ra.... mondd meg neki, hogy kűggyön fotot, no és ne fürgyön le, mert szeretem, ha.... de ezt tuggyátok.... na szoval a pince még nincs kész, de már épül - 6 emberre tervezem, hogy legyen hely a pulyáknak is.... tutibiztos, hangszigetelt falú, retinazáras....... :DDD
- Amugy latjatok - en egymagamban is megtoltom "élettel" ezt a forumot.... olyan jol elirogatok magamnak.... :P -
sgjedi #85013 - Igen, Én tudom hogyan szerezzek baratokat, es hogyan legyek szimpatikus masok elott.... ez egyszeruen velejárója az "őrult zseni" magatartásomnak.....
- Amugy L2 eszelősen jó játék, csak ne kéne napi 20-22 órát tolni kézzel legiten, hogy lépést tudj tartani "a becsületes elittel"... :P -
sgjedi #85012 És nem azért van L2-nek halálszaga, mert egy ex-patológus kóborolt erre, arra mérget vehettek.... amugyis már sebészként ténykedem..... bár némely élő betegem szagban übereli a hullákat is... de ezt mindenkinek a fantáziájára bízom - amúgy jó étvágyat.:D
- Na mindegy, szal csiga annyit donts el, hogy VALOBAN te akarsz játszani, vagy holmi botprogrammal akart futtatot karit akarsz, ami "magátol" felmegy lvl 85-ig. Mert ha valoban te akarsz játszani, kézzel - na nem ugy, ti kis piszkos fantáziájuak - akkor tenyleg keves meg a 2 ev is egy endgame kari osszehozasahoz szintben, cuccban meg kb a JO BUDOS ELETBEN NEM leszel end-game gear kozelben sem, ha nem donatelsz.
- Ha persze botban gondolkodsz.... hát az ERŐ legyen veled, ha kimákolod manapság lvl 85/tripla80-ig.... Ha megis sikerul, vallonveregetheted magad, hogy benne vagy a makos "1%-ban".... vagy jutalmad egy váratlan "BAN".... farímek ne kergessetek.... :D
Ja- és még botolva sem fogsz jelentosen tobb penzt kifarmolni, szoval jobb, ha keszited a penztarcad, vagy a tubus vazelint, aztan kerdezd meg BaalKaint, ad e kedvezmenyt, ha reszben "termeszetben ledolgozod" az adossagod.:DDD
- Mi van Kain papa.... nagyon reklamozod az Adenat... rosszul mennek a gyogyszertárak? Orbánpapa szorongatja a golyszlikat?:DDD -
sgjedi #85011 Persze..... jovoje szinte mindennek van - kerdes persze, hogy mennyi ido az a "jovo"... L2 esetében az kb hónapokban, max 1-1.5 evben ertheto....
- Az mas kerdes,hogy kezzel jatszva 1.5 ev lofax keves valamit is elerni L2-ben, hacsak nincs mar kesz 80-as buffoscsordád, no meg nem akarsz kb - VICCEN KIVUL - egy jo 1-2 millio forintot bedonalni egy kis csilivili endgame cuccoskára, hogy neked is "valamirevalo karaktered" legyen, es te is meg tudj olni valakit, ne csak teged oljenek naphosszat.... Persze az adenafarmerek a jo cimboraid... egeszen addig, amig tejelsz nekik.... utana kanyarbol lefosnak. Az mondjuk maganvelemeny, de he EN uj MMORPG-t keresnek, mindenkepp olyan jatekban gondolkodnek, ami meg nincs leagazoban.... barki barmit mondjon, ez a mostani - immaron masodik - server-merge a halál szelétől bűzlik....
Persze minden relativ.... :D -
Lehuzlak #85010 Adena eladó @ Naia :)
Bocs BaalKain :D -
BaalKain #85009 Adena eladó mindkét szerón! Pm -
#85008 high5 utani kieg. GStaron mutatjak be reszletesebben novemberben. De mivel mi meg H5tol is honapokra vagyunk, szoval csak nyugalom, talan 2012ben... -
Nah ez vajon mi lesz...video