88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• irenicus
    akkor igazam volt :D
  • biomage
    FOGban voltam és igen 1 kemény 2 főből álló partyban voltam :D
  • irenicus
    lvl 71-75% - lvl 73-85% 2.5h szar ptban lehettél
  • Predtom0O
    BioMasternek
  • aalat
    ezt igy kinek?
  • Predtom0O
    Mert te egy STAR vagy ennyi!Taníts mester taníts
  • aalat
    hmm, olvastad a 85311. hsz-t? :)
  • csuzlee
    akkor lehet jönni segíteni :D
  • biomage
    Ilyen lassan fejlődtél?
    Én 75röl 76 ra 1 óra alatt fejlődtem, elég béna partiban lehetél
  • csuzlee
    Sziasztok,

gondoltam megosztom veletek a tegnapi élményem, felfedezésem :)
    Szóval SE + BD (ezek vagyunk mi), bármilyen 68+ DD-vel Silent Valleyban 25% / óra 69-en :D Készen voltam a gyönyörtől, nem hittem, hogy L2-ben van ilyen :) 3 óra alatt fejlődtünk 75%, ha még egy órát rászánunk, meg van a 69-ről 70-re 4 óra alatt, azért ez durva. Persze a nyalókát és a tortát toltuk óránként :)
  • PhoenixKnight
    Hali!
    Remélem valaki ég emlékszik rám pár éve játszottam Excal1bur néven(Franz) a Sleepersbe ,vagy lehet hogy az Invincible ally az jobban fentmaradt. TrueLiest hallgattam egész nap ventrin.
    Mi a helyzet most? Régi emberek közül játszik még valaki vagy esetleg True visszanyerte már régi hírnevét?:D Gondolkozom hogy visszanézzek, de nemtom megéri-e. Botozni mennyire lehet mostanában?:D Ja és kb mennyire van élet a szerveren? Amikor elmentem pár éve kezdett már kihalni Franz , viszont pár hete kiprobáltam az RPG-Russia priv szervert és tök nagy élet volt ott amit jo volt nézni(és maga a szerver se volt rosszul megcsinálva):D Nemtom azon érdemes-e játszani vagy hivataloson?

Előre is köszi ha valaki megválaszolj a a kérdéseket :)
  • Lullaby
    Mi ilyen buzi kis klánokat szervezünk be :D
  • Odikee
    coz sh stand alone :DDDDDD
  • Lullaby
    Naia-n X és SilentHorrors a két nagy oldal, de elenyésző részben még ott a Right is vagy a DragonHunters. Siegen mind aktívak de utóbbi két klán az X-nek is segít.
  • csuzlee
    Melyek most a nagy clanok és allyk? Hova érdemes esetleg később belépni, főleg siege a cél és esetleg raid :)
  • Lullaby
    Kilandi ha épp nincs ott Hyperlite d;
  • Chryst64
    Sziasztok!
    Hétfő óta Gameguard gondom van, eddig még sosem volt, és semmi nem segített eddig, amit próbáltam. A hibakódot sem látom a nyomorék gombtól. Azt írja, nem tudta frissíteni a GG a fájlokat. Tűzfal kiengedi pedig..
    Valami tipp?
    Köszi
  • irenicus
    Egy tank srác(X) szokta árulni a plvl-t 75 milla/óra áron(HB green pole.)
  • aalat
    76 hamar meglesz meg igy is. nagyon felgyorsult az xp, pole partyban 66-75 4 ora alatt megvan, persze ezt eleg borsos aron ajanljak, ha joltom valami 300-400 milla. de a teny, hogy lehetseges nagyon durva...
  • csuzlee
    80+? Ember miről beszélsz? :D Érjük el a 76-ot én már annak is örülök, aztán csak keresek valami allit, és csak lesz rendes party. Most tolok napi 1 max 2 órát, hidd el örülni fogok a 76-nak is :)
  • Snau
    Csuz jövő hétfőn szerintem belekezdek azt ingame jelentkezem.
    Addig Gath majd összerak nekünk valami jó konfigot, amivel lehet haladni.:)
    Semő te még mindig ott az új kieggel tolod?
  • GAthersw
    Alacsony szinten ez még nem is gond, de majd 80+ körül meg lesztek lőve, hogy nem tudtok sehol rendesen haladni :S
  • csuzlee
    Nah bazzeg, nem tudtam ki hiányzik :D Amúgy meg mindenki a damagel baszogat, pedig tök jól elvagyunk BD + SE top duallal, teljesen jó :D
  • GAthersw
    Valami DD-t is rakjatok a csapatba csuzlee, ha fix a létszám, akkor inkább az SWS helyére :)
  • csuzlee
    bazz, ez kész, ezt a megérzést :)
    Gyere te is játszani, csinálj gyorsan Swordsingert :) SE + BD + SW + PP ahh dejó kis csapat lenne :D

Amúgy hogy vagytok? Baba lassan óvodába megy :)
  • semo1
    eeeeeeeeee
    ugy látszik 6. érzékkel nétem be ide.
    azt mondtad, hogy nem játszol többet ncsoft-os szarral:)
  • csuzlee
    Hát szia Zitus :) Milyen emberek jönnek vissza játszani. 2-3 hónapja én is tolom megint, de én előről :) Gyere csak prophettel, csak egy SE-m van :) Amugy mi ujsag veled?

(Még Semöt kellene rávenni hogy jöjjön :D)
  • solyomb
    Emlékeim szerint igen. Az augmentek is átmennek a summonra, ha aktiv vagy ha chance-s skillekről van szó.
  • Hunter of Deer
    ez csak Freyatol ervenyes?
  • Snau
    Sziasztok!

Pár év kihagyás után visszatérnék kicsit. Melyik szervert és milyen karaktereket ajánlotok?
    Régen játszottam akkor többnyire prophettel (lvl~80).Sr és egy phantom summonerem volt még, illetve van, de nem túl nagy szinten ~60.
    Túl sok időm nincs, de szeretnék néha bossok közelébe is jutni majd valamikor, ráadásul ostromon nem csak buffokat osztogatni.
    Régen esély sem volt megcsinálni a sub-os questet. Most mi a helyzet ezzel?
  • Tüskés
    Köszi az infót! :)
  • solyomb
    Jogos ezt elfelejtettem:) a felugró/ aktiv skillek, már a summonra is hatással vannak, viszont a passive-k továbbra sem.
  • Tüskés
    Az én celestialom virít a summonon is.
  • darkmenx
    Kajak.
  • Monoton
    Koszi
  • solyomb
    Nincsenek.
  • Monoton
    Engem az érdekelne, hogy a sub skillek a summonra is hatással vannak?
  • triG
    egy gh-val ? ehh
  • ErrOrHUN
    a lényegen nem változtat :D
  • Odikee
    Januárban is - fixed for u