88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
irenicus #85329 akkor igazam volt :D -
#85328 FOGban voltam és igen 1 kemény 2 főből álló partyban voltam :D -
irenicus #85327 lvl 71-75% - lvl 73-85% 2.5h szar ptban lehettél -
#85326 BioMasternek -
aalat #85325 ezt igy kinek? -
#85324 Mert te egy STAR vagy ennyi!Taníts mester taníts -
aalat #85323 hmm, olvastad a 85311. hsz-t? :) -
#85322 akkor lehet jönni segíteni :D -
#85321 Ilyen lassan fejlődtél?
Én 75röl 76 ra 1 óra alatt fejlődtem, elég béna partiban lehetél -
#85320 Sziasztok,
gondoltam megosztom veletek a tegnapi élményem, felfedezésem :)
Szóval SE + BD (ezek vagyunk mi), bármilyen 68+ DD-vel Silent Valleyban 25% / óra 69-en :D Készen voltam a gyönyörtől, nem hittem, hogy L2-ben van ilyen :) 3 óra alatt fejlődtünk 75%, ha még egy órát rászánunk, meg van a 69-ről 70-re 4 óra alatt, azért ez durva. Persze a nyalókát és a tortát toltuk óránként :) -
PhoenixKnight #85319 Hali!
Remélem valaki ég emlékszik rám pár éve játszottam Excal1bur néven(Franz) a Sleepersbe ,vagy lehet hogy az Invincible ally az jobban fentmaradt. TrueLiest hallgattam egész nap ventrin.
Mi a helyzet most? Régi emberek közül játszik még valaki vagy esetleg True visszanyerte már régi hírnevét?:D Gondolkozom hogy visszanézzek, de nemtom megéri-e. Botozni mennyire lehet mostanában?:D Ja és kb mennyire van élet a szerveren? Amikor elmentem pár éve kezdett már kihalni Franz , viszont pár hete kiprobáltam az RPG-Russia priv szervert és tök nagy élet volt ott amit jo volt nézni(és maga a szerver se volt rosszul megcsinálva):D Nemtom azon érdemes-e játszani vagy hivataloson?
Előre is köszi ha valaki megválaszolj a a kérdéseket :) -
#85318 Mi ilyen buzi kis klánokat szervezünk be :D -
#85317 coz sh stand alone :DDDDDD -
#85316 Naia-n X és SilentHorrors a két nagy oldal, de elenyésző részben még ott a Right is vagy a DragonHunters. Siegen mind aktívak de utóbbi két klán az X-nek is segít. -
#85315 Melyek most a nagy clanok és allyk? Hova érdemes esetleg később belépni, főleg siege a cél és esetleg raid :) -
#85314 Kilandi ha épp nincs ott Hyperlite d; -
#85313 Sziasztok!
Hétfő óta Gameguard gondom van, eddig még sosem volt, és semmi nem segített eddig, amit próbáltam. A hibakódot sem látom a nyomorék gombtól. Azt írja, nem tudta frissíteni a GG a fájlokat. Tűzfal kiengedi pedig..
Valami tipp?
Köszi -
irenicus #85312 Egy tank srác(X) szokta árulni a plvl-t 75 milla/óra áron(HB green pole.)
-
aalat #85311 76 hamar meglesz meg igy is. nagyon felgyorsult az xp, pole partyban 66-75 4 ora alatt megvan, persze ezt eleg borsos aron ajanljak, ha joltom valami 300-400 milla. de a teny, hogy lehetseges nagyon durva... -
#85310 80+? Ember miről beszélsz? :D Érjük el a 76-ot én már annak is örülök, aztán csak keresek valami allit, és csak lesz rendes party. Most tolok napi 1 max 2 órát, hidd el örülni fogok a 76-nak is :) -
Snau #85309 Csuz jövő hétfőn szerintem belekezdek azt ingame jelentkezem.
Addig Gath majd összerak nekünk valami jó konfigot, amivel lehet haladni.:)
Semő te még mindig ott az új kieggel tolod? -
#85308 Alacsony szinten ez még nem is gond, de majd 80+ körül meg lesztek lőve, hogy nem tudtok sehol rendesen haladni :S -
#85307 Nah bazzeg, nem tudtam ki hiányzik :D Amúgy meg mindenki a damagel baszogat, pedig tök jól elvagyunk BD + SE top duallal, teljesen jó :D -
#85306 Valami DD-t is rakjatok a csapatba csuzlee, ha fix a létszám, akkor inkább az SWS helyére :) -
#85305 bazz, ez kész, ezt a megérzést :)
Gyere te is játszani, csinálj gyorsan Swordsingert :) SE + BD + SW + PP ahh dejó kis csapat lenne :D
Amúgy hogy vagytok? Baba lassan óvodába megy :) -
#85304 eeeeeeeeee
ugy látszik 6. érzékkel nétem be ide.
azt mondtad, hogy nem játszol többet ncsoft-os szarral:) -
#85303 Hát szia Zitus :) Milyen emberek jönnek vissza játszani. 2-3 hónapja én is tolom megint, de én előről :) Gyere csak prophettel, csak egy SE-m van :) Amugy mi ujsag veled?
(Még Semöt kellene rávenni hogy jöjjön :D) -
#85302 Emlékeim szerint igen. Az augmentek is átmennek a summonra, ha aktiv vagy ha chance-s skillekről van szó. -
#85301 ez csak Freyatol ervenyes? -
Snau #85300 Sziasztok!
Pár év kihagyás után visszatérnék kicsit. Melyik szervert és milyen karaktereket ajánlotok?
Régen játszottam akkor többnyire prophettel (lvl~80).Sr és egy phantom summonerem volt még, illetve van, de nem túl nagy szinten ~60.
Túl sok időm nincs, de szeretnék néha bossok közelébe is jutni majd valamikor, ráadásul ostromon nem csak buffokat osztogatni.
Régen esély sem volt megcsinálni a sub-os questet. Most mi a helyzet ezzel? -
#85299 Köszi az infót! :) -
#85298 Jogos ezt elfelejtettem:) a felugró/ aktiv skillek, már a summonra is hatással vannak, viszont a passive-k továbbra sem. -
#85297 Az én celestialom virít a summonon is. -
#85296 Kajak. -
Monoton #85295 Koszi -
#85294 Nincsenek. -
Monoton #85293 Engem az érdekelne, hogy a sub skillek a summonra is hatással vannak? -
triG #85292 egy gh-val ? ehh -
ErrOrHUN #85291 a lényegen nem változtat :D -
#85290 Januárban is - fixed for u