88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• biomage
    ja GAthersw berakta azt a js es hackelést, és megmutatja hogy ö moderátor a topikba, aztán majd ne sírjon ha bannolják a forumról visszaélés miatt :D
  • darkmenx
    Moderált felhasználó! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet

oh snap.
  • biomage
    A klánban amiben vagyok, tegnap ki is banoltak valakit :D valószínűleg
  • darth devil
    Tegnap bannolgattak kicsit.
  • Lehuzlak
    lol bakker katák jól le vannak tisztulva :)
    egy botot nem láttam :'(
  • Lenderow
    Hi

84+ karót vennék (toros,tank,mage, érdekel leginkabb de bármilyen ajánlat jöhet ajánlatokat pmben várom itt.
  • darth devil
    Ave.
    80-81 körüli tankot vennék, ajánlatokat pmbe várom.
    Kösz.
  • darkmenx
    szomoru.
  • ErrOrHUN
    nincs napi 10 órám, 2 se nagyon :D
  • solyomb
    Te mikor léptettek ennyire elő, hogy van napi 10 órád ilyenekre? Asszony ezt tudja?:D
  • anarga
    sadface

engem mar nem is hivsz nyomorek, elbaszott, szar, utolso magyar l2j serverre jatszani ? :(( hallom ott szorakozol mostanaban napi 10 oraban.
  • ErrOrHUN
    falfestést is vállalsz? vagy csak beton? :D
  • darkmenx
    true, true.
  • anarga
    mostanra mar biztos megtanult jobbklikkelni a neveken.
  • darkmenx
    meg mindig jatszol ezzel a szarral?
    im disappoint, son.
  • Lenderow
    84+ karit vennék (mage,tank,tőrös érdekel leginkább de bármi lehet) ajánlatokat pmben várom
  • Nowe
    Bisopot vennék Naia serveren pm
  • sgjedi
    Ehh, na ja... gyorsan irtam, eszre sem vettem.... mindegy "V"-"V" .... vagyis hal-hal.... Vagyis .... Amugyis.... (csak mivel en sosem tévedek)... direkt írtam úgy, csak tesztelem, hogy figyeltek e... :P
  • FinalNaSa
    Föleg, hogy az egy Vorpal set...
  • sgjedi
    Bazz,,,, fene sem hitte volna, hogy a német kukások NCsofttól szerzik a ruháikat.... gondolta volna a rák, hogy ennyire jól fizet a kukázás itt kint hogy be tudnak donatelni egy vesper ruhára.... Megáll az ész.... Ne menj fiam egyetemre !!!
    - Ja, és csak hogy tudjátok, ennek a ruhának a +6-os set bonusa az az, hogy lepereg róla az eső... :P
  • solyomb
    Akkor én csak azért vallom be hogy használtam mert még nem értem el a 85-t?:D
  • sgjedi
    Az "éjszakákat" kifejezés L2-ben nem értelmezhető időmérő fogalom ... itt a legkisebb időegység az az "egy teljes év 0/24 botolással", "két teljes év 0/24 botolással", stb stb stb...
  • sgjedi
    Vazz... ezt a ruhát már láttam itt németországban is,,,,, ilyen van a kukásoknak... csak ők még felé felhúznak egy "nejonsárga" mellényt, hogy kora hajnalban, mikor kukáznak, ne csapja el őket a fáradt sofőr... :ol
  • sgjedi
    Ejnye bejnye Sanci... te is tudod, nagyon jol, hogy l2walker az a program, amiről MINDENKI hallott már, no de persze még SOHA SENKI sem használta.... mert ugye L2 off-on mindenki legit...... legalábbis mikoris eléred a lvl 85/3x80-at, hirtelen legitté válsz... :P
  • B52Yami
    Csúnyák ezek az s-es rucik. Legjobban az A-s cuccok néztek ki, tudom, hogy DC heavy szar cucc orknak, de sztem az és a nightmare néz rajta ki a legjobban. Majestycnak meg van egy kis "lovag" feelingje.
  • ErrOrHUN
    gyönyörű az a répaimitáció :D
  • Lullaby
    Gz orkie (:
  • MadnessX

Who's ur daddy? ^^
  • solyomb
    hallottál már arrol a programról hogy l2walker?
  • pisztácia
    85-ös kari... meg csomó ember vesperbe.... ti mennyit játszotok 1 nap? Én annó NF Bartz 3X-os szerón se bírtam elérni a 80-at... pedig a legjobb helyeken farmoltunk, volt hogy éjszakákat... szóval ez hihetetlennek tűnik. De lehet, hogy csak a féltékenység szól belőlem.
  • ErrOrHUN
    úgy 5 év késéssel :P
  • Gordis2k
    dupla xp/sp hétvégék várhatóak a jövőben.

Event
  • Odikee

o rly 122 ppl?!
  • pharao
    Aztaaaaa már kiszűrődtek a Lineage 2 new project-ből képek????? Nagyon jól néz ki, csak innen nem látom a kasztját/faját... Készíthettél volna valami előnyösebb képet is róla :P
  • Kanqukac
  • Odikee
    Mert szerintuk az jolvan ha twink clanoknak adnak cht random rendszerbe
  • solyomb
    hh lemaradtatok?
  • Odikee
    Redsky nem kap cht mert az ncsoftnal csak retardalt majmok dolgoznak bananert !
  • Tüskés
    Én személy szerint nem értem, hogy Gludin/Gludio miért B grade, míg Dion C grade. OK, Gludinból ki lehet jutni HBre (de sehova máshova), és Gludioból Gracia sem egy-két teleport. Mindenképpen azok jártak jól, akik az "alacsonyabb szintű" CH-k közül Schuttgartot kapták.
  • Gordis2k
    First - Schuttgart Heavy Metal Hall

Az is valami:)