Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Endaer
I'm lovin' it.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Chryst64
szia 😊

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

TruBy
Lvl up? GF 😊

Chryst64
boldog szulinapot itt is 😊

80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer

MeoH
Thx Dude.

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Szasz Diniz😊 hát nem sok, huztam egy uj skacot miután banolták Shanékat. 30%ra van 83tol és 87 napos ha tuléli az eventett elég fine kari lesz.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer

(ha beka akkor szopo)

Mydgard

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

😄😄😄
Boldog születésnapot!!

Endaer
Boldog születésnapot MeoH! 😊

GAthersw
Csá, te meg ki vagy? 😛

Jössz egy crystal daggerrel 😛 Gyerkõc lineage képes már?

01110000 01110010 00110000

B@lu
Mi a pálya pupákok?

cece
Ejnye Csenky

Nem volt az olyan régen. Bár aki már Aionban képes csak érvényesülni.
Nekem azért rémlik Zsu, Anger
Szóval tessék még gondolkozni picit 😉

Haha =)
Mondjuk idõ közben felelevenítettem a régi szép idõket, és rémlik valami mindenféle subclassokról... :p Szóval kipiszkáltam a szálkámat a kérdést illetõen.

MadnessX
Pred nem idomul a random karikhoz,a random karik indomulnak Predhez.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Valóban, csak nem gondolnám, hogy Te idomulsz egy random karihoz, nem pedig célirányosan keresed, amilyet (amire) akarsz. =)

Predtom0O
Lv 70 körüli karit vennék Teonon (wc,pp,th, elõnyben ) pm itt

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Predtom0O
minden kari jó vmire😊))

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

Nem kötözködöm, pusztán kíváncsi vagyok:
Mire jó egy akármilyen kari? Private store-on kívül semmire nem tudok tippelni. Tényleg érdekel. 😊

Tüskés
*három event

Idyll

Predtom0O
karit vennék teonon (kaszt mind1) ajánlatokat pm ben

Lullaby
Elpys már volt, fél szerver ellepte Taling Islandot, inkább PvP event volt 😄

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Tüskés
Vicces, hogy eddig aszaltak minket, most meg egyszerre két event is lesz.

Idyll

phalanx
(Don't worry, elpies have accepted their fate and are happy to sacrifice themselves so that you may be rewarded with loot!) <#nevetes1>

MeoH
Jo reggelt NcS. Kb eleg 1Eu es 2(EastC/Westc) NA server, ha ~3K atlagot akarnak... Kivancsi vagyok mi lesz a vege, nem mintha erintene 😊

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=209182

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

majd csak nem 😛 mondjuk most engem is felhuzott pont akkor dobott ki mikor beszeltem valakivel es valami oknal fogva utanna meg nem akart indulni 15 percig kb 😄

the world is mine

Ohh hát én meek veled szivesen 😊
nekem se sok idõm van most gammázni, szal összehozhatjuk kell a support 😊
még csak lvl 26 vok
Király lett az update, ha egy kicsivel hosszabb szöveget akarok írni(6-8 szó), egybõl kicsap a játékból.
Endaer
az elsõ véletlenül törölt subclassednél majd gondolj rám 😊

egy komoly clericel 😊

the world is mine

Midas, milyen karakterrel tolod ruOFFon? 😊

sztem nem olyan bonyolult kisilabizalni a terkeprol hova karasz menni en eddig egyszer tevedtem el.

the world is mine

Endaer
LOL?

FREYA - ANTHARAS

The Earth Dragon is now lvl 85, has an estimated HP of 200,000,000 and can be fought by 200 people at the same time. He has minions called "Trask Dragon" who can reflect 90% of the normal melee damage they receive. Therefore they must absolutely be attacked with Nukers or by Archers.

So far Antharas has been defeated in Korea only once, and that was with the help of a GM who had joined the raid force.

FREYA - VALAKAS

Valakas is still lvl 85 and now has an estimated HP of 200.000.000. The Fire Dragon can be fought by up to 200 people at a time. He has Lavasaurus minions who continually harass the raiders with long-ranged, Fire attributed, physical AoE attacks.

They spawn one after another and can not be targeted and attacked by players. The longer the raid takes, the more Lavasauri there will be, until the whole caldera is jammed full with them. So be sure to kill Valakas fast.

RuOff: eléggé utálatos restartolgatni az unicode-nyelvbeallitas miatt, es utana azzal szopni, hogy hova teleportalsz az orosz nyelvu npc szovege miatt, szoval most, hogy mar megvolt az elso par elmeny, es napokig gepkozelbe se jutottam, volt idom fontolora venni a RuOff-on valo jatekot. Nem valami kenyelmes egyedul, Lehuzlak meg nem kisergethet engem allandoan, pedig az orosztudasaval nagyon sokat segitett minden egyes npc-nel...
Nem tudom, van-e ertelme folytatnom RuOffon, hiaba jo a szerver.

hehe tudtam en hogy nem lesz uj kronika csak meg tovabb masoljak a wowot mostmar atvettek ezt a bnet accos hulyeseget is viszont az a jo benne hogy magatol belogol a l2be raadasul meg updatelned sem kell egy sima alap telepitessel follep 😊)

the world is mine

Kösz az infót, és örömmel látom hogy megint pech-es vagyok és várnom kell estig míg le tudom szedni a klienst😞 Ezek is jókor fejlesztenek honlapot..😊
Csa!

Csali kivalasztasa(éjszakaibol 3 féle csali van gondolom vilagos melyik az ejszakai)
Az a lenyeg hogy 3 féle színû pikkely kell asszem az ugly fishek dobjak õket.
Adott egy pecara kimaxolt kari(mar tud fekete halat fogni)
Bocs de most nem irom le mi kell az artisan googlehoz(lustasag?!)
L2 ben 4h egy nap abbol 3 nappal 1 ejszaka.(gondolom ez is vilagos)
bar egesz "nap kell pecazni" mer ejszaka jon a pikkely de nappal meg a fish gem ami minden extra fontos eleme.
Nah az ejszakai peca az ugy nez ki hogy veszel a fihermannal olyan lotyit amilyen halat akarsz fogni es amint megjon az este ezt lehuzva nekialsz pecazni, mikor megvan a kello mennyisegu pikkely mar csaka fish gemet kell osszeszedni, jon ez ejszaka is de fokepp nappal meghozza big fat fishbol.
KeyMatit sztem piacon vegyel vagy pm fordira mikor kileptem talan volt nallam par darab...
Mellesleg vannal oldalak ahol irjak a % os eselyeket...

Sztem ha jol csinalod 2 nap alatt megvagy a cuccal...

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Most mé'? Az elsõ órában még egész szórakoztató, majd kellõ kitartással olyan 1-2 hétig is lehet akár csinálni manuálisan. =) Jó rég jártam utoljára L2-ben, de úgy rémlik, ezeknek a fejesnek a kipecázása azért kemény hetekben mérhetõ...

Az arti goggle-nél annyi a lényeg, hogy 19+ra kell húznod a fish skillt, és éjjel pecázni. Szerintem ez a kettõ a fontos, a hal már mindegy lesz. Viszont így is durva a 20 mati...

no chance nem all sehova 😄

the world is mine

Ruoff most áll át az új krónikára! Egy darabig angolositás kilõve sztem 😊
Gordis2k
Annyira jó érzés látni, hogy még a nyomi Indonéz szerveren és elõbb lesz Freya mint az Amerikai/Euro szerveren... egyszerûen nevetséges...

INDOVATAFAK?

Gordis2k
Én azon gondolkodom mi omlott össze az életedben, hogy bot nélkül akarsz horgászni?

TruBy
Heloztok. Olyan gondom bajom lenne, hogy aki horgászott már életében, és craftolt is belõle, az adjon már egy-két jó tanácsot nekem és a fórumozóknak. Mondjuk engem leg inkabb az erdekelne, hogy hogyan lehetne Artisan's goggle-t osszehozni horgaszatbol. Bot nelkul kb mennyi ideig tartana osszehozni, es hogy este milyen cuccokat hasznaljak, hogy fogjak halat ami dobja is a darabokat. L2wh sajna nem irja melyik mobok dobjak, de azt irtak L2 vault-on, hogy este lehet lvl 19-27-es skilekkel horgaszni. Akinek van sajat tapasztalata, kerem ossza meg velünk.

Köszönöm! Üdv Truby

...de az enyém 😛

casualt bevesznek?😊
szoval akkor kit erdemes keresni in-game?

the world is mine

MeoH
Orosz szerverhez orosz kliens kell. A frissitest ugyanugy kapjak mint az Eu/Na szerverek, sot neha meg elobb...

fuck mmo's..i.,

Az oldalon linkelt klienst muszáj letölteni,vagy megy a normál verzióval is? Illetve ez az ruOFF mennyire követi a hivatalos frissítéseket/javításokat?