Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80 StS/77PR/58 Bish Sayha 74BH,74Dest,62WL,58kamael,559S.42 AQ killerpowerpvpdestroyer
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Boldog születésnapot!!
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Jössz egy crystal daggerrel 😛 Gyerkõc lineage képes már?
01110000 01110010 00110000
Nem volt az olyan régen. Bár aki már Aionban képes csak érvényesülni.
Nekem azért rémlik Zsu, Anger
Szóval tessék még gondolkozni picit 😉
Mondjuk idõ közben felelevenítettem a régi szép idõket, és rémlik valami mindenféle subclassokról... :p Szóval kipiszkáltam a szálkámat a kérdést illetõen.
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
Mire jó egy akármilyen kari? Private store-on kívül semmire nem tudok tippelni. Tényleg érdekel. 😊
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
fuck mmo's..i.,
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
the world is mine
nekem se sok idõm van most gammázni, szal összehozhatjuk kell a support 😊
még csak lvl 26 vok
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
the world is mine
the world is mine
FREYA - ANTHARAS
The Earth Dragon is now lvl 85, has an estimated HP of 200,000,000 and can be fought by 200 people at the same time. He has minions called "Trask Dragon" who can reflect 90% of the normal melee damage they receive. Therefore they must absolutely be attacked with Nukers or by Archers.
So far Antharas has been defeated in Korea only once, and that was with the help of a GM who had joined the raid force.
FREYA - VALAKAS
Valakas is still lvl 85 and now has an estimated HP of 200.000.000. The Fire Dragon can be fought by up to 200 people at a time. He has Lavasaurus minions who continually harass the raiders with long-ranged, Fire attributed, physical AoE attacks.
They spawn one after another and can not be targeted and attacked by players. The longer the raid takes, the more Lavasauri there will be, until the whole caldera is jammed full with them. So be sure to kill Valakas fast.
RuOff: eléggé utálatos restartolgatni az unicode-nyelvbeallitas miatt, es utana azzal szopni, hogy hova teleportalsz az orosz nyelvu npc szovege miatt, szoval most, hogy mar megvolt az elso par elmeny, es napokig gepkozelbe se jutottam, volt idom fontolora venni a RuOff-on valo jatekot. Nem valami kenyelmes egyedul, Lehuzlak meg nem kisergethet engem allandoan, pedig az orosztudasaval nagyon sokat segitett minden egyes npc-nel...
Nem tudom, van-e ertelme folytatnom RuOffon, hiaba jo a szerver.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
the world is mine
Csali kivalasztasa(éjszakaibol 3 féle csali van gondolom vilagos melyik az ejszakai)
Az a lenyeg hogy 3 féle színû pikkely kell asszem az ugly fishek dobjak õket.
Adott egy pecara kimaxolt kari(mar tud fekete halat fogni)
Bocs de most nem irom le mi kell az artisan googlehoz(lustasag?!)
L2 ben 4h egy nap abbol 3 nappal 1 ejszaka.(gondolom ez is vilagos)
bar egesz "nap kell pecazni" mer ejszaka jon a pikkely de nappal meg a fish gem ami minden extra fontos eleme.
Nah az ejszakai peca az ugy nez ki hogy veszel a fihermannal olyan lotyit amilyen halat akarsz fogni es amint megjon az este ezt lehuzva nekialsz pecazni, mikor megvan a kello mennyisegu pikkely mar csaka fish gemet kell osszeszedni, jon ez ejszaka is de fokepp nappal meghozza big fat fishbol.
KeyMatit sztem piacon vegyel vagy pm fordira mikor kileptem talan volt nallam par darab...
Mellesleg vannal oldalak ahol irjak a % os eselyeket...
Sztem ha jol csinalod 2 nap alatt megvagy a cuccal...
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
Az arti goggle-nél annyi a lényeg, hogy 19+ra kell húznod a fish skillt, és éjjel pecázni. Szerintem ez a kettõ a fontos, a hal már mindegy lesz. Viszont így is durva a 20 mati...
the world is mine
INDOVATAFAK?
Köszönöm! Üdv Truby
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
the world is mine
fuck mmo's..i.,