88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#85129 ja GAthersw berakta azt a js es hackelést, és megmutatja hogy ö moderátor a topikba, aztán majd ne sírjon ha bannolják a forumról visszaélés miatt :D -
#85128 Moderált felhasználó! Az üzenete megtekintéséhez kattints ide: Eredeti üzenet
oh snap. -
#85127 A klánban amiben vagyok, tegnap ki is banoltak valakit :D valószínűleg -
#85126 Tegnap bannolgattak kicsit. -
Lehuzlak #85125 lol bakker katák jól le vannak tisztulva :)
egy botot nem láttam :'( -
Lenderow #85124 Hi
84+ karót vennék (toros,tank,mage, érdekel leginkabb de bármilyen ajánlat jöhet ajánlatokat pmben várom itt. -
#85123 Ave.
80-81 körüli tankot vennék, ajánlatokat pmbe várom.
Kösz. -
#85122 szomoru. -
ErrOrHUN #85121 nincs napi 10 órám, 2 se nagyon :D -
#85120 Te mikor léptettek ennyire elő, hogy van napi 10 órád ilyenekre? Asszony ezt tudja?:D -
anarga #85119 sadface
engem mar nem is hivsz nyomorek, elbaszott, szar, utolso magyar l2j serverre jatszani ? :(( hallom ott szorakozol mostanaban napi 10 oraban. -
ErrOrHUN #85118 falfestést is vállalsz? vagy csak beton? :D -
#85117 true, true. -
anarga #85116 mostanra mar biztos megtanult jobbklikkelni a neveken. -
#85115 meg mindig jatszol ezzel a szarral?
im disappoint, son. -
Lenderow #85114 84+ karit vennék (mage,tank,tőrös érdekel leginkább de bármi lehet) ajánlatokat pmben várom -
Nowe #85113 Bisopot vennék Naia serveren pm -
sgjedi #85112 Ehh, na ja... gyorsan irtam, eszre sem vettem.... mindegy "V"-"V" .... vagyis hal-hal.... Vagyis .... Amugyis.... (csak mivel en sosem tévedek)... direkt írtam úgy, csak tesztelem, hogy figyeltek e... :P -
FinalNaSa #85111 Föleg, hogy az egy Vorpal set... -
sgjedi #85110 Bazz,,,, fene sem hitte volna, hogy a német kukások NCsofttól szerzik a ruháikat.... gondolta volna a rák, hogy ennyire jól fizet a kukázás itt kint hogy be tudnak donatelni egy vesper ruhára.... Megáll az ész.... Ne menj fiam egyetemre !!!
- Ja, és csak hogy tudjátok, ennek a ruhának a +6-os set bonusa az az, hogy lepereg róla az eső... :P -
#85109 Akkor én csak azért vallom be hogy használtam mert még nem értem el a 85-t?:D -
sgjedi #85108 Az "éjszakákat" kifejezés L2-ben nem értelmezhető időmérő fogalom ... itt a legkisebb időegység az az "egy teljes év 0/24 botolással", "két teljes év 0/24 botolással", stb stb stb... -
sgjedi #85107 Vazz... ezt a ruhát már láttam itt németországban is,,,,, ilyen van a kukásoknak... csak ők még felé felhúznak egy "nejonsárga" mellényt, hogy kora hajnalban, mikor kukáznak, ne csapja el őket a fáradt sofőr... :ol -
sgjedi #85106 Ejnye bejnye Sanci... te is tudod, nagyon jol, hogy l2walker az a program, amiről MINDENKI hallott már, no de persze még SOHA SENKI sem használta.... mert ugye L2 off-on mindenki legit...... legalábbis mikoris eléred a lvl 85/3x80-at, hirtelen legitté válsz... :P -
B52Yami #85105 Csúnyák ezek az s-es rucik. Legjobban az A-s cuccok néztek ki, tudom, hogy DC heavy szar cucc orknak, de sztem az és a nightmare néz rajta ki a legjobban. Majestycnak meg van egy kis "lovag" feelingje. -
ErrOrHUN #85104 gyönyörű az a répaimitáció :D -
#85103 Gz orkie (: -
Who's ur daddy? ^^ -
#85101 hallottál már arrol a programról hogy l2walker? -
#85100 85-ös kari... meg csomó ember vesperbe.... ti mennyit játszotok 1 nap? Én annó NF Bartz 3X-os szerón se bírtam elérni a 80-at... pedig a legjobb helyeken farmoltunk, volt hogy éjszakákat... szóval ez hihetetlennek tűnik. De lehet, hogy csak a féltékenység szól belőlem. -
ErrOrHUN #85099 úgy 5 év késéssel :P -
#85098 dupla xp/sp hétvégék várhatóak a jövőben.
Event -
o rly 122 ppl?! -
#85093 Aztaaaaa már kiszűrődtek a Lineage 2 new project-ből képek????? Nagyon jól néz ki, csak innen nem látom a kasztját/faját... Készíthettél volna valami előnyösebb képet is róla :P -
Kanqukac #85092 -
#85091 Mert szerintuk az jolvan ha twink clanoknak adnak cht random rendszerbe
-
#85090 hh lemaradtatok? -
#85089 Redsky nem kap cht mert az ncsoftnal csak retardalt majmok dolgoznak bananert ! -
#85088 Én személy szerint nem értem, hogy Gludin/Gludio miért B grade, míg Dion C grade. OK, Gludinból ki lehet jutni HBre (de sehova máshova), és Gludioból Gracia sem egy-két teleport. Mindenképpen azok jártak jól, akik az "alacsonyabb szintű" CH-k közül Schuttgartot kapták. -
#85087 First - Schuttgart Heavy Metal Hall
Az is valami:)