88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Kanqukac
    gondolkoztam rajta en is... de lehet maradok a 4850 nel eleg lessz az...
  • DiamondHeart
    http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/35290-gigabyte-hd-5770-super-overclock-review-5.html

Ha minden igaz kb egy óra és ittvan!
  • MeoH #84964
    Nem nagyom frissitik. Es szervertranfernel nem kovettek a nevvaltozast. Mergenel sem hiszem, hogy kovetnek tulzottan es publikalnak, nem ernek ra ok ilyenekre.
  • sgjedi
    Regen nem ugy volt, hogy minden kari, aki nevvaltoztatast vett, felkerult egy listara NC-soft L2-s weboldalan, ahol mindenki meg tudta nezni a regi nev alapjan rakeresve, mi lett az uj nev? Ha jol tudom ezt nem csak elmeletben tervezte NC Sux, hanem meg is valosult - persze lehet, hogy azota mar nem aktualizaljak ezt a listat. Ha valaki tud errol tobbet, osszon tudast.
  • sgjedi
    Na jah, en pont NA serveren vagyok.:S De itt is van ruszki dogivel....
  • darth devil
    Szívesen elárulom lecsó új nevét, ingyen és bérmentve. :D
  • MeoH #84960
    Asszem Dr.Meszaros Raziel nem birja az oroszokat :) Amugy nincsenek botcsordak, legalabbis Teonon. Es nagy tomeg a merge utan sem lesz, azt a ~1k playert siman megbirja teon pluszban. Az NA szerveren lesz szopas tomeg.

Lecso: ugyis megtudom :P
  • solyomb
    már nem botozok, de azért korábban kitettem magamért, amiért lesújthatott volna a kalapács:D
  • sgjedi
    Umm, bocsi, helyesen írva: csuzlee - csak mert van, aki érzékeny, ha a nevét phonetikusan írják le.... szal bocsesz.:D
  • sgjedi
    Hottyhoty,,, en azt hallottam a Nyesziéktől, hogy te már "megtértél" az "Erő világos oldalára", és egy ideje már nem botolsz. Csak nem megint engedtél a "Sötét oldal csábításának"... gonosz Sanci.... Majd rádküldöm a GMYodát és jól letépi a heréidet!!! o.O
  • sgjedi
    Csak nem a "Nagy visszatérést"tervezed, Csúzli? :D "pont" a legjobbra dozitetted.:D Kiskarival nagy pojen lesz a botcsordák kozott szabad Xp spotot talalni, igy hogy 3/5 szervert osszeolvasztanak.... na persze a sok "vastag penztarcaju" ruszkinak (miert mindig a ruszkikat basztatom? Igen, valoban utalom oket.... itt nemetorszagban is tobb ruszkit latok nehany napon, mint nemetet) nyilvan a sok 9 fős "as86dasf" nevű farmergroupjai továbbra is futni fognak, és csak merd basztatni őket a kis "naív" friss level 50-es kariddal, míg meg nem jön a hős orosz harmadmagával fehér lovon, és jól elkeni a kis bátor arcodat, amiért az ő "szentséges" meg merted zavarni a "tisztes meggazdagodás" ösvényén.... :S Véleményem szerint nem árt most - aki fris karit akar kezdeni - egy par honapot (saccc/kb jo fel evet) varni, míg a sok "IQbetyár" szépen keresztberepoltolja, meg frapsolja egymást és jó 80%-a lemorzsolódik az orosz távárisoknak.... (ez persze csak az én nézőpontom, mindenki azt csinaál amit akar(ok)!!)
  • solyomb
    azért én örülök neki hogy egyelőre abba a mákos 5-10%ba vagyok:)
  • sgjedi
    Legyunk oszintek - eddig is nehez volt egy frissen kezdonek felzarkozni egy regebb ota jatszo jatekoshoz szintben meg cuccban, de mostanra NC-soft kocsog "ban-politikája" miatt kb képtelenség legitként felzárkózni a 85/tripla80-ra botolt ruszki "aranyászokhoz"... Ez a játék nem WoW ahol jo klannal 1-3 honapon belul fel tudsz zárkózni "legiten" az élmezőnyhöz... :S
  • sgjedi
    Jah, off-on botolni nem nagyon eri mar meg.... csunya dolog ugy beszopni, mint a Ray fiu, aki arra vart, hogy meglepje a 80-at, hogy felvehesse az S80-as cuccait, es masnap reggelre mikor ezt elerte, szepen ki is bannoltak. Ezt mondjak mas kifejezessel bő nyálas szopásnak.:D
    - Persze lehet, hogy benne leszel a mákos kb 5-10%-ba, akit nem kapnak el, de tudod ezt egesz addig nem tudod meg, míg meg nem kapod NC-soft-tol azt a kis bizonyos piros feliratot a main accountod mellé... ami kb így szól: "Banned Account - not playable"
  • Nowe
    Csak tudtad....:D
  • Lullaby
    fuj fuj csúnya bot!
  • MeoH #84950
    En tudom a neved...
  • Nowe
    Hát akkor én a maradék 20% bann vok:D
  • Gordis2k
    Offon véletlenül se sétálj mert 80%os a ban ráta..
  • csuzlee
    Sziasztok,

gyors kérdés, IG-ből van most crackelt, vagy meg kell venni?

:D
  • Hakuho
    GZ Odiboy!
  • MadnessX
    gz!
    (IGEN ezért torokra vette a képen látható PL-er szerszámát).
  • Odikee
    :)
  • sgjedi
    Melyik orvosi titkot? Azt, hogy en operaltalak téged at nőből ferfivá.... bassssz... most meg ezt is elmondtam... Na akor már ez sem titok... o.O
  • TruBy
    Mekkor egy utolso..! Egy orvosi titkot sem tudsz megtartani? :D
  • Kanqukac
    oszt???megtelt az internet vagy mi???
  • sgjedi
    Amugy most nezem... Trubbbby... neked az Aionos karid neve mar reg nem Truby... miota a kinaiak feltortek az accodat, azt a karit mar regen Xiao Kung Han-nak hívják... :P
  • biomage
    eh hát nem esett le? :D lol esetleg szemüveg? :D

na jó megpróbálom a gyenge agyaddal megértetni, nézd meg Trubby hsz számait a grat ost
  • sgjedi
    Dehogy fog záródni.... ne aggódj, én mindig elolvasom a commentjeidet... ki nem hagynam oket a vilag minden penzeert sem.... hulye leszek kihagyni egy-egy jó röhögést... :ol
  • sgjedi
    Te... Trubbbby... Te mit pedálozol itten má?:D Nyalásért nem jár csoki... :P
  • biomage
    hát ez is megtörtént :D záródni fog a topik :D
  • TruBy
    Grat Grat
  • TruBy
    Grat Grat
  • TruBy
    Grat grat
  • TruBy
    Grat grat
  • Lullaby
    Legalább max grafot nyomhattál volna ide d: Grat amúgy (:
  • Odikee
    1133 pts 5 napert gf , van hiró tőr is?:(
  • FinalNaSa
    GZ! Kár, hogy ilyen csonka hónap...élvezd ki ezt az 5 napot
  • daemonervosa
    Miért nem a Hiró Tőrt vetted?! DEHÁT TŐRŐS VAGY!+!
  • Odikee

fu ncsoft :<