Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom mindenki lanceren tolja sztem en is becsatlakozok...
Legit life FTW.
<#ticking>

AeroeHealer lvl-86 innova@aria

Én nem vagyok híve ennek a "Nagy Magyar Klán" dolognak, ami nem ment sose azt nem kell erõltetni... 😊 (tisztelet a kivételnek - gondolok itt a BA-ra, privát szervereken elért sikereihez. 😊 )

Tegnap óta meg már több magyar is bennt van acadamyben, jó lenne gyülekezni, hogy lássuk hányan meg milyen classok vannak, hogy aztán elkezdhessünk összerakni groupokat 😊 amúgy elõzõ pár napban-hétben jöttek ebbe a klánba litvánok, vmi bolgárok, németek, mindenféle társaság, szóval egyre jobban pörög az angol nyelv a klán csetten. 😄

Beszálltunk valami international klánba! úgyhogy top D Commonban kenetjük 😊)))
en is elkeztem fejlodni 😊 raadasul nem is rossz azt hittem joval durvabb lagok lesznek.

the world is mine

solyomb
Én nem kezdtem el a játékot ott😊 Csak megjegyeztem, hogy lassan valaki elõveszi és leporolja a témát😄
Csak így tovább!
Ha már lesz alaptõkétek normál cuccokra lehet beszállok <#eplus2>

solyomb
Lassan jön a nagy magyar klán projekt😊
hja, ha már megyünk legyen mindenki egy helyen !
Hello! 80-as Adv, és 78 as PP eladó Teonon!
Részletekért PM!
Melyiken tolja a nep???? mindenki Lanceren?

MeoH
Na es mi volt a gond/megoldas?

fuck mmo's..i.,

😊
Manzanilla nicken ig megtalaltok.

Endaer
Sikerült, hárman elkezdtünk fejlõdni.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

ha nem akar elindulni az update az orosz kliensnel az miert lehet valami otlet?

the world is mine

Thomx
Nem tudom mennyire igaz ez a 83%, de azért kíváncsi leszek, hogy EU-s szervereken lesz-e ilyen tisztogatás..
Free ig még mûködik?

\"A valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó.\"

Ha rajtam kívül más is várakozik free oog-re akkor itt egy rossz hír:

I'm tell vpnbot founder...
They tell me about "the end of bot"....
Vpnbot is thayland program "open" for all world.
Thayland servers are "cleaned", 83% of accounts are banned, and none bot works, like l2w, l2net, etc.
If bot don't return for Thayland servers, vpnbot will stop work :/
Just wait for new vpn bot autentication server.
If you use tunneling for log you can log at servers but fail at enter world.
Just wait new software for crack OGG autentication service.

Lehuzlak, én is gondoltam rá, hogy valamit õk szúrnak el, de tényleg nem analfabétákról beszélünk. lehet hogy a tûzfallal/vírusírtóval van a gond, passz.

én is win7 x64 el kenetem, a lentebb Endaer-nek leírt módon sikerült összehozni, szal lehet csak valamit elszúrnak :S
Persze Mlk Napster mar halott. 😄

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

igen masnak is teljesen ugyanez volt a problemaja a win7 x64 mellett a ruOFFnal, egyszeruen szervervalaszto kepernyonel nem ment nekik tovabb.
Nem is tudtak megoldani a problemat es sajna ezert hagytak is a francba az egeszet... 😞

En viszont Lancer szerveren nyomom, nagyon durvak a szerverek... 😊
Igen nehezkes az elejen megszokni hogy gatekeeper stb orosz, de hamar megszokja az ember, mondjuk neha idegesito kisilabizalni hogy mi micsoda de turelem megoldja... 😄
Mar gludio, de foleg dion meg giran lvl 20-35 koruli spotjain szinte mindenhol nyuzsognek az emberek, botot meg nem lattam sehol, katakban sem.
Itt lanceren van egy nagy international klan, meg tobb kisebb is, a nagyban bennt vagyok es beszeltem azokkal akik mar regota a szerveren toljak es boven 80+ok, meg minden.
Aztmondtak hogy nem eri meg botozni, mert ha lebuksz akkor eloszor csak 3 napos buntetes van, kovetkezo alkalomnal azthiszem 1 het, aztan ha tovabbra is folytatod akkor olyan szankciok vannak meg, hogy karakterek osszes cuccat-mindenet lepakoljak, vegso esetben meg permanent ban.
Ettol fuggetlenul mukodesre birhato a bot, szoval szo sincs rola hogy lehetetlen botozni. 😊 Es mar jopar jatekost lattam a szerveren akik officialrol valtottak at ruOFFra.
siege-tw idoben nem ritka az 5000+ player szam se. 😊
A jatekosok tobbsege constant partikkal nyomul, es szerencsere rengeteg english speaker player van lvl 40-50-60-78 skalan akik constant partit keresnek.
Egyelore igy kb ennyi az amit eszrevettem az elmult par napban...

Rossz helyen kopogtatsz. 😄
A harmadik diplomámat 35 évesen szereztem meg. 😊

Endaer
UAC a minimum ertesitesi szintre van allitva, lejjebb nem tudom venni. 😊(

MeoH
Esetleg win7 UAC meg. Bar megvallom, kivancsisagbol en is feltettem, es ugyanez a problemam nekem is, GG hiba, ha GG kilove akkor pedig kidob asztalra szervervalasztasnal. Es a legviccesebb, hogy Eu/NA szerverknel is beszol a GG 😊 Es szinten W7 64bit. Rohadjon meg, bar nem mintha terveznem, hogy jatszanek 😛

fuck mmo's..i.,

Lullaby

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Lullaby
kis éji maraton <:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Endaer
@Lehuzlak: letöltöttem, bemásoltam - no effect
@MeoH: leszedtem a vírusirtót/tûzfalat próbaképpen, de úgy se ment - no effect

Ez így kicsit vicces.

MeoH
GGvel csak a gond van. Az Aionnal kitudtak venni, nem ertem L2nel miert eroltettik... Endear, lesd meg a tuzfal/AVt is, mert eselyes hogy az blokkolja, ha van aktivvedelme.

fuck mmo's..i.,

vagyis fel is rakom inkább ide:
www.szervezdmeg.hu/ruoff/gg.zip

elindítod lineage2.exe-t miután felupdatelt/checkfile-olt, csomagold ki a systemedbe, aztán click a "start" -ra
nekem is ez volt a problém
W7 x64 és már megy, ha gondolod átküldöm gameguardomat
Endaer
Igen, Win7 x64.
Sajna a leírtak közül egyik sem segített abban, hogy a szerverlista után a karakterválasztó képernyõig jussak. Mindenesetre köszi szépen, próbát mindenképpen megért.

ha esetleg tovább baszakodna a system/gameguard mappát töröld le
*angolositas.bat
win 7 right ?
ezt szúrd bele az anolositas.bat ba:

copy gameguard.des c:\games\4game\lineageii\system\ /y

c:\games\4game\lineageii\system\ -értelem szerûen ruoff system mappájának elérése

az NA kliens gameguard.des -ét (system mappában van) meg másold be az angolositás mappádba

HF 😊
Endaer
A RuOff kliensem most már angolul beszél, és a Fyyre-féle wildcarddal sikerül megoldanom hogy ne kapjak GG errort rögtön indításkor, de most meg a szerverválasztó ablaknál akad el... HARR-HARR <#confused> Valakinek vmi használható ötlet esetleg?

lol! hát ahogy elnézem 225 különbözõ iprõl checkoltál a manualomat...
Ha csak 10%-a kezd el játszani ruoffon, akkor már lehetne szervezni valami constant partyt.
Ray2
Akinek lenne kedve egy constant partyban játszani l2ru-n, az írjon rám. SWS BD Bishop EE és dd-re lenne fõleg szükség, LAncer szerver. 😊

Gordis2k
L I N E A G E II

* Ring of Core
* Teddy Bear Hat (Event)
* Piggy Hat (Event)
* Jester Hat (Event)
* High-Grade Life Stone: Level 76
* Mid-Grade Life Stone: Level 76
* L2Day - Blessed Resurrection Scroll
* L2Day - Blessed Escape Scroll
* Small Libation Box
* Small Parchment Box
* Small Mineral Box

G R A C I A(CHRONICLE)

* Earring of Orfen
* Teddy Bear Hat (Event)
* Piggy Hat (Event)
* Jester Hat (Event)
* Medium Libation Box
* Small Parchment Box
* Small Mineral Box

5 Y E A R S(NCSOFT)

* Ring of Queen Ant
* Teddy Bear Hat (Event)
* Piggy Hat (Event)
* Jester Hat (Event)
* Large Libation Box
* Medium Parchment Box
* Medium Mineral Box

az esély meg minimális boss jewre 0,001

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

TruBy
Valaki nem tudja veletlenul, hogy regen a betus eventbe mekkora eselye volt egy boss ekszer kijovetelenek? Melyikkel lehetett nagyobbat kaszalni? LINEAGE II vagy CHRONICLE vagy NCSOFT?

Igaz hulye kerdes, de hatha valaki kisujbol kirazza a valaszt 😊

eu

Be tudná tenni valaki a linket, ha létezik egyáltalán, ami a japcsi, koreai stb szervereket méri?

akkor én még bõven ráérek...

Tüskés

Idyll

Vizsgaidõszak? Áldott gyermekkor. 😛

Ray2
Says who. o.O

TruBy
"a legjobb lenne, ha olyan emberek lennének, akikrõl tudom, hogy értenek az l2höz."

Csinálj önvizsgálatot, hasznos tapasztalatszerzési módszer 😄
Ray ha arra a free-re mentunk volna, latod, otthagytal volna minket a szarba par jol hangzó L2ru miatt. Szegyeld magad! 😊<#mf1>

Ray2
Én is szívesen elkezdeném l2ru-n, nem rakunk össze egy NORMÁLIS constant groupot? 😄 Pm nekem aki jönne, de a legjobb lenne, ha olyan emberek lennének, akikrõl tudom, hogy értenek az l2höz. 😊(ErrOr kilõve) =)😛

Predtom0O
WTS 82ST/79TITAN/75PS nobless akánlatokat pmben

Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide

WTB 3b adena @ Teon, ajánlatokat PM-ben

Odikee
Nem tudom mi a terv , de girant elbaszta Laren . Meg elegge halott idoszak ez sokunknak marmint a vizsgak miatt.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Lullaby
citadellán mi is <#vigyor> Tegnap pedig jobb hogy nem voltatok HB-n (o:

Idegesítõ az biztos, legyen az SH mage vagy akár X healer.

Különben Dion-ra gyúrtok? 😊