88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Tüskés
    Grat mindenkinek, akinek lesz CH-ja!
    Chronos

A-Grade
    ImmortalsS - Aden Gold Manor
    InnerSphere - Aden Silver Manor
    Nocturnus - Aden Bronze Chamber
    RescueRangers - Aden Gold Chamber
    Core - Aden Mithril Chamber
    FuriousSteel - Aden Silver Chamber
    LegionOfDivinity - Giran Silver Manor
    Camelot - Giran Bronze Chamber
    HouseOfErrants - Giran Golden Chamber
    Enmity - Giran Mithril Chamber
    Sunshine - Goddard Emerald Hall
    Polaris - Goddard Moonstone Hall
    DeathWish - Goddard Onyx Hall
    IN - Goddard Sapphire Hall
    RidersontheStorm - Rune Aria Chamber
    Bregan - Rune Astaire Chamber
    ArcaneGenesis - Rune Luna Chamber
    RisingPhoenix - Rune Mont Chamber
    UltimaRatio - Rune Roien Chamber
    Renovatio - Rune Traban Chamber
    BOSS - Rune Yiana Chamber
    B-Grade
    ElitePraetorians - Gludin Crystal Hall
    Argonautes - Gludin Emerald Hall
    DefendersOfAden - Gludin Moonstone Hall
    Arg0nauteS - Gludin Onyx Hall
    Evermore - Gludin Sapphire Hall
    WretchedOutKasts - Gludio Moonstone Hall
    RisingKnights - Gludio Onyx Hall
    HelmsWatch - Gludio Ruby Hall
    Mercenaries - Gludio Topaz Hall
    Unity - Schuttgart Eisen Hall
    First - Schuttgart Heavy Metal Hall
    ElOlimpo - Schuttgart Molten Ore Hall
    C-Grade
    EliteTeam - Dion The Atramental Barracks

Naia

A-Grade
    ToxiC - Aden Gold Manor
    DragonHunters - Aden Silver Manor
    Wrath - Aden Bronze Chamber
    MightyKnights - Aden Gold Chamber
    SilentHorros - Aden Mithril Chamber
    GreenFire - Aden Silver Chamber
    Onslaught - Giran Silver Manor
    GranCaribe - Giran Bronze Chamber
    Hazard - Giran Golden Chamber
    SoutherLights - Giran Mithril Chamber
    vestoniceans - Goddard Emerald Hall
    KJ - Goddard Moonstone Hall
    Right - Goddard Onyx Hall
    JAKUDZA - Goddard Sapphire Hall
    Einheit - Rune Aria Chamber
    Inquisition - Rune Astaire Chamber
    FierceRage - Rune Luna Chamber
    DawnBringers - Rune Mont Chamber
    NeMeSIIS - Rune Roien Chamber
    Hellenicspirit - Rune Traban Chamber
    BlackShadows - Rune Yiana Chamber
    B-Grade
    SilverHawks - Gludin Crystal Hall
    Styx - Gludin Emerald Hall
    LionsHeart - Gludin Moonstone Hall
    100Percent - Gludin Onyx Hall
    Crematory - Gludin Sapphire Hall
    SACRED - Gludio Moonstone Hall
    NinjaPirates - Gludio Onyx Hall
    LordsOfDarknesS - Gludio Ruby Hall
    RedStorm - Gludio Topaz Hall
    TheNewTerror - Schuttgart Eisen Hall
    C-Grade
    ResidentKILLERS - Dion The Atramental Barracks
    Celtiberos - Dion The Scarlet Barracks
  • TruBy
  • sgjedi
    Mármint "...fél szintnyire vagy main classon lvl 85-tol..." - igy már kicsit tobb ertelemmel bir az elozo mondat.... :S
  • sgjedi
    Jah, meg hát még egy gondolat az "összeghez", amit egy endgame kariert kell kiperkázni.
    Aki sokallja, az egyszeruen csak gondoljon bele, mi van a merleg ket serpenyojeben. Egyik oldalon egy endgame kari, egy rakasnyi penzert, amit azonnal teljes "értékében" használni tudsz, a masik oldalon meg kb az egészséges "mákos 1-3 %", hogy manapság te, saját magad egy ilyen karit fel tudsz önerőből botolni ugyan ilyen szintre, no de persze a cuccaid még akkor is be kell donalnod, szal akkor sem usssza meg az ember feltetlen olcson a dolgot. Mindez a "sajat kezu" karihuzas nyilvan eltart egy darabig, szal még a legjob powerXp-s groupba is szerintem "also hangon" 0.5-1 év, míg huzol egy 85/3x80-as karit. Es persze az a kis "édes" bannhammer bármikor agyoncsaphatja a "rózsaszín kis álmaidat" - mondjuk épp mikor fél szintnyire vagy, fél ev 0/24-es botolás után - BAMMM .... ott úszik a kis kari le a lefolyón....
    - Amugy tudom,hogy sok helyesirasi hibaval, meg nyelvtani hibaval irok... elobbiert a szaros német keyboard, ahol nyilván nincsenek kitéve a magyar ékezetes betuk, a nelvtani hibakért meg hát.... izé... én már kicsit törni eztet az magyar nyelvet mán.... :P
  • sgjedi
    És akkor az összeg mellett még ne feledkezzünk meg a "leleményes és nagyon gerinces" magyra mentalitástól, miszerint - "Próbáljuk meg recallolni a karim.... legrosszabb esetben kibannolják NCék zsigerből a karit de én már ógy is pénzemnél vagyok, de ha mákom van, visszakapom a karit is és megint el tudom adni." Nem egy magyar player (köztük sok, akikből az életben ki nem néztem volna egy ehhez hasonló trükköt!!) eljátszotta ezt a húzást az eladott karijaikkal... Persze tegyük hozzá, nyilván nem csak magyarok recall-olnak.... De az ember azt remélhetné -balga módon -hogy legalább egy dologban "különbözünk" az átlag "hulladék szemét csaló külföldieknél".... persze a "jó magyar" erre a "reményünkre" is hamar rácáfol.... Szoval summa summarum akkor vegyen bárki L2-s karit - akár magyartól, akár mástól, ha fel van készülve arra, hogy esetleg "jobb esetben" két hétre rá a "régi tulaj" kibannoltatja a karid, "rosszabb esetben" a régi tulaj visszakapja a kariját és a pofárbaröhög...
  • ErrOrHUN
    elvből nem fog adni érte annyit, mert nincs értelme. ezek az árak nem magyar szinthez vannak igazítva.
  • DiamondHeart
    bocs a dábölpósztért, 80+on*, tehát 80-ról 84/5-re. És akkor még a 80as subokról szó sem esett, az mondjuk már csak luxus...
  • DiamondHeart
    Egy szóval sem mondtam, hogy sokallnék bármennyit is egy halom pixelért, de mivel régen nem néztem árakat ezért mondtam, hogy fogalmam sincs mennyi lehet egy kari mostanság. Van négy "majdnem" 79/75/75/75 karim, az utsó subokat kell még befejezni, pár szint már csak, viszont orrba szájba bannolják a 80on botozó ismerőseim, ergó inkább veszek egy már kész karit és felcuccolom. Na most már érted?
  • pharao
    Ezért nem érdemes magyarokkal üzletelni. Ha bármilyen külföldi oldalon akarok eladni, tényleg több százat ér és mikor magyar akar rá licitálni a 20K HUF-ot is sokalja érte...
  • Gordis2k
    Ezt hívják úgy, hogy komolytalan.
    De segitek At Least 1500$
  • DiamondHeart
    Basszus Odikee, ha már Te is eladod a karid, szerintem akkor innentől kezdve tutira nincs már értelme L2vel foglalkozni. Párszázas ajánlatot meg maximum a mekiben találsz! triG...nem nagyon néztem cucc / karakter rlm árakat már nagyon rég óta, akkor meg éppen leesőben voltak, ötletem sincs mennyi lehet, jobb lenne ha te tennél egy ajánlatot. Cucc nélkül is érdekel ha úgy is eladó, de cuccal is szóba jöhet.
  • triG
    Szeva, Gs 85/77/76/75 Vesper set, AQ, Frint, Icarus bow, plusz egy vagon cucc, pm offer
  • Odikee
    Varj egy 2 hetet meg megkapom a vorpal settem aztan egy par szazas ajanlatert eladom neked a karim!
  • irenicus
    pm Ir3nicus tudok adni b-s dualt meg hvy armort
  • DiamondHeart
    wtb Ghost Sentinel/Hunter 84+ / 76 / 76 / 76 pm.
  • csuzlee
    Haliho,

először is köszönet MeoH-nak a segítségért, de azóta nem tudtam elcsípni online :)

Az lenne a kérdésem hogy common B-grade-t, ha jól néztem, már nem árul NPC. Jól sejtem?

Kellene nekem common b-grade SE-nak meg BD-nek.

Csuzlee!
  • Odikee
    X+pets vs Sh+Dh+Hazard+OS+pets
  • solyomb
    Így a merge után milyen az élet eu szerveren? Hány oldal próbál most az erősebb kutya szerepkörbe bújni?
  • TruBy
    Jó a pizsamád :D
  • MadnessX

Im hot u are not!
  • pharao
    Ezt szánt szándékkal csináltam! Tudtam, hogy ha magasröptű vita közepette belinkelek valamit a játékról, amire senki sem tud reagálni, akkor megint meghal a fórum 3-4 napig. Ennnnnnnyi
  • sgjedi
    Ennyi Flash..... beírsz a forumra, egybol behal az egesz es mindenki eltolja a bringát.... teeeeee, te "hátrányos helyzetű", teee.:D :P (Látom szerecc nagyon te is linkelni,,,, csak nehogy legközelebb a kedvenc weboldaladrol, a Hellokitty Online-rol linkelj ide....)
  • pharao
    Na ennyit a bufferek közti különbségekről.

• sgjedi
    Hohóóóó,,, Ilyen vad indulatokat az Eszmeralda óta nem is láttam .... :o Na mindegy - eddig is köztudott volt, hogy az internet mindenkinek "erőt, tudást és önbizalmat" ad... :DDD
  • MeoH #85062
    Hehe. Na ezt jol megkaptad, oreg harcos :P
  • Predtom0O
    nevezd el a petedet szépen mert ezután rajtad fog csüngeni.ilyen a szerelem első látásra:) vagyis olvasásra:)
  • solyomb
    lett egy újabb barátod:D
  • ErrOrHUN

ennyi? :D
  • ErrOrHUN
    ...mert fogyatékos vagy...
  • biomage
    Jó legközelebb csinálok videót :D miért nem gondoltam rá elsőként :)
  • sgjedi
    Sanci... nem kell atmenned, ne kolts ra penzt... fel ev, es jon a következő (utolsó) server-merge... :P
  • sgjedi
    Te... Süni... most ugrott be valami... ti most EU-n vagytok, vagy US-en? Tudtommal eddig US-en voltatok - csak nem atmentetek Typh-el EU-ra? Vagy kulonben hogy avn 50-es pinged?o.O
  • sgjedi
    Kar, hogy jo elore lelotted,hogy botok voltak.... manapsag egy ilyen movie simán belefér "PvP múví" kategoriaba is, csak elotte nem szabad leloni, hogy afk botok voltak, eleg csak azt az 1-2 secundumot felvenni, mikor a "rettenetes ellenfél" összeesik, na meg aztán el ne felejtsd felvenni a story lényegi részét, mikor táncolsz a hullajuk körül, kidobsz a hullájuk mellé 1-1 adenát, majd ráülsz a fejükre.... mindezt megkoronázandó még a végén egy fergeteges "Xaxaxa...."-val jól meg is félemlíted még a hullájukat is. Ezt követően Striderre pattansz, és mielőtt elvágtatnál a narancssárga naplementébe, mintegy bucsuzoul hátrakiáltasz: "Ni hao..." Gyermekkorom TV-ben látott western-párbajai L2 PvP-hez képest semmik... ki az az old Shatterhand?:S
  • darth devil
    Még mindig itt tartotok? :D
  • Lullaby
    Inkább az idióták vezetője minthogy titokban tartsam a nevem (amit amúgy mindenki tud), nehogy kibannoljanak....

#85050: már sok a mute ventrin így is <:
  • Nowe
    Te vagy a vezetőjük Lulla? vagy mért tartod számon őket?:D:D
  • darth devil
    Akkor még egy már nem fog számítani. :D
  • Lullaby
    Isten ments, elég idióta van már így is :c
  • Odikee
    wow , "iadvol for clan invite
  • solyomb
    Eddig is nehezen dolgoztam fel, hogy fickdeinestory-t nem tudom felborogatni mikor rólam hord össze mindenféle faszságot, de hogy még téged se tudlak lepkzni:((( Lassan újra át kell hajózzak az EU szerverre