508
ETCC és DTM bajnokság
  • Panther
    próbáld ki az ETCC BMW-ket kipörgésgátló nélkül. Én mentem velük rendesen, de eszméletlenül kell vigyázni vele, mert visszaváltásnál, fékezésnél, azonnal elindul a hátulja.

A DTM-et könnyebb vezetni ilyen szempontból és az ETCC kocsik vezetése sokkal nagyobb kihívás. Szóval számítanék rád ebből a szempopntból is.

Na meg kompromisszumokat kell kötni. Komoly bajnokságot akarunk, de azt sem szeretnénk, ha valaki, az eddigi tagjaink közül elpártolna tőlünk, annyira nehéz neki a dolog. Szóval kompromisszumkészség on, de persze csak egy bizonyos határig. :)

GPL-el nyomultál? Hol?
  • Panther
    Na itt van néhány ETCC felvétel edzésről és versenyről (Watkins Glen és Richmond ovál egy kis funrace:) )

• oneal1
    hát de az:)
    csak hát kipörgésgátló nélkűl érdekesebb lenne
    a gpl után furcsa lesz akkro tökig nyomni neki kigyorsitáskor:)
  • Panther
    Nem ez a cél? :)))
  • oneal1
    traction control negedélyezve???
    hát akkor mi lesz ott?:)))
    száguldás
  • Panther
    Igen, de regisztráld magad és a legjobb az, ha adsz email elérhetőséget is. Előre mondom, hogy csak a Traction Control lesz engedélyezve segítségként, talán még az automata váltó, ha egyesek akarják. Más nem.

Hát setupolni kell az biztos. Saját setup. Setupokat találsz az M4Drivingon is, bár nem sokat és nem biztos, hogy a vezetési stílusodnak megfelel, ki kell próbálni, ezért vannak az edzések. :)
  • zaki
    thx... képek alapján nagyon kira, este majd kipróbálom. régebben ki akartam próbálni a játékot, de nem indult el vmiért, sztem codec hiba lehetett, de most feltettem a K-Lite-ot, majd megnézem, hátha már elindul azalatt
  • oneal1
    akkor be vagyok véve?:)
  • oneal1
    te miylen setuppal mész??
    mer nekem nicnsen semmi
  • Panther
    1:26.940
  • Panther
    Csak ETCC van lefixálva. Kérlek menj el a honlapunkra, regisztráld magad és nézz rá időnként. A hét végén lesz tesztelés az A1 Ringen, még az én szerveremen, mert a szerverről most folynak a tárgyalások, kábé 2 hét múlva indulhatnánk is, ha minden rendben.
  • oneal1
    jah és 1:28 at mentem a1 en
    ti mennyit??
  • oneal1
    szevasztok
    a dtm bajnokságban szeretnék indulni!!
    nagyon tetszik mod
    mikor lennének a versenyenk??
    van már valami lefixálva?
  • Alexease
    Itt a tobbi: DTM 2002 Screenshots
  • Alexease
    Tessek:)

• Alexease
    Es a link a DTP patch-hez:))
    DTM 2002 Patch 1.1
  • Alexease
    Ma jott ki a DTM patch (gumikopas rulezzz;))!!!
  • Panther
    ETCC versenyekről tudok, mert a DTM-et most teszteljük. A gumikopás megalol, pont az ellenkezője az F1-nek. Ott ugye normál gumikopás mellett el lehet autózgatni elég sokáig. Itt normál gumikopás mellett 3 kör után szevasz a guminak, aztán jön a csúszkálás. Meg kell várnunk, amíg kijön a patch hozzá, ami már napokon belül várható. Mindjárt keresek képeket versenyekről.
  • zaki
    pont ezt akartam kérni :) nem tudsz a verseny közbeni képeket beszúrni?
  • Panther
    Beszúrok pár képet a DTM-ből hátha kedvet csinálok hozzá, hozzánk:

• Panther
    Köszi a gratulációt! Örülök, hogy ezt mondtad. :)

A dolog úgy áll, hogy a szerver most van intézés alatt, eddig az én 512/128-as chellomon ment a dolog és az edzések (szabadedzés) elég jól és lagmentesen lezajlottak 7-8 ember esetén. Elméletileg 10-12 embert is bírnia kellene, de ez nem jött össze eddig.

Egy 20 emberes bajnoksághoz viszont ennyi már nem elég. Ezért intézzük most a szervert. És,persze hely még van bőven az ETCC-ben, ahogyan írtam. Négyen közülünk indulnak a Simchallenge által szervezett nemzetközi DTM bajnokságban is, olyam nevek mellett/társaságában, mint Dom Duhan. :)

Szóval zajlik az élet, de a magyar ETCC bajnoksághoz egyelőre kevesen vagyunk. Ezért is várunk mindenkit szívesen. :)

Ami Watkins Glent illeti, a hét végén lesz egy kis ETCC teszt ott, edzésféleség. A DTM-el pedig az A1 Ringen megyünk, lévén az a valódi DTM-ben is hivatalos pálya.

Tartottunk egy edzést DTM autókkal Watkinsban is, elképesztő hogy mennek ezek a sportprototípusok. Ha jól tudom Watkinsban talán Jeff Gordon tartja a körrekordot (nascarosok javítsatok ki, ha nem) valami 1:10 körüli idővel. A DTM autókkal 1:06-1:07 körül mentünk. Szóval volt repesztés ezerrel. :)
    A pálya sajna nem a Nascar Racing 2003 -ból való, hanem a Nascar Thunder 2003 GTR-hez konvertált változata és még így is át kellett buherálnom, hogy működjön, de működik ETCC és DTM alatt is, mintahogy az oválpályák mindegyike is.

Egyébként pályabőségben szenvedünk, mert az ETCC-hez van egy pályaimportáló, ami átkonvertálja az F1 2002-höz és az F1 Challengehez készült pályákat, ami aztán a DTM-ben is használható. Most van vagy 80 pályánk, szóval nem szűkölködünk.

A versenyszabályzatunk is fenn lesz ma estére, szóval minden készen van az induláshoz. Aki kedvet érez és van egy kis szabadideje, az jelentkezzen.
  • zaki
    köszi
  • Alexease

Gratulalok es orulok a kezdemenyezesnek!!! Remelem sikeres lesz, legalabb annyira mint ez a ket program (MOD)!

Sajnos en az egyebb elfoglaltsagok miatt (Nascar, LFS, GPL) nem igazan tudok indulni, de ha lesz egy "szabad" verseny, olyan teszt szeru, talan Watkins-re egy tucat embert osszetudok szedni:)))))))))
  • ToMy_
    www.hsw.hu
  • zaki
    hi! ezt a két mod-ot honnan lehet letölteni? érdekel a dolog
  • Panther
    Hamarosan indul az ETCC (European Touring Car Championchip) és a DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) bajnokságunk. A bajnokság az F1 Challenge 99-02 két modján alapul, az év modjának megválasztott ETCC-n és a DTM-en.

Mindkét műfaj szimuláció, tehát a meglévő segítségek nagy része ki van kapcsolva.

Ha úgy gondolod, hogy érdekel a dolog, akkor látogass el a fórumunkra, ide:

prohardver.

Nézd meg a honlapunkat is, aztán dönts, hogy érdekel-e:

ETCC lap

Az ETCC bajnokságban még bőven van hely. Minden ki van dolgozva, többek között a szabályzat és a pontrendszer is. A DTM-et még most tervezzük.

Üdvözlök mindenkit: Panther