508
ETCC és DTM bajnokság
-
#268 Az nagyon nem jó. Milyen motorral és mennyire súlyos? -
#267 ehh.. elmentem motorozni, és kissé összetörtem magam..
nem t'om, lehet hogy megyek..thx -
#266 Én még a 43.xx drtivert használom, mivel a többivel vacakul megy. Eltűnő textúrák, grafikai hibák, stb.
Azért tűntem el egyébként, mert Windows reinstall volt. Holnap lesz edzés megint gyere. -
#265 Zért ez hihetetlen, a játék csak 1.65 procfeszen hajlandó stabilan futni...minden másnak elég volt az 1.6...kb. 5×raktam ujra a játékot, töredezetségmentesítettem(leg. ennyi elönye volt) ,nem gondoltam volna..graf. zavarokkal lépett ki, de hát mivel ennyi volt az általam kitapasztalt alapfesz. azóta csak melegedéssel lépet ki játék, mivel 1 prociventi. van az egész gépben(táp nem számítva). fax..ezen elment a jó setupom is,..me persze letöröltem. -
#264 Panther, milyen drivert használsz a 4.2-esedhez? én a 44.03-ast, és v.mi nem stimmel a gémmel. -
#263 Remélem így lesz. :) -
#262 itt pl.:http://www.hsw.hu/f1chmod.shtml
-
#261 es azt hol talalom ? -
#260 1.1.5-s peccs, azt is húzd. -
#259 az F1-en es a modokon kivul kell meg valami hogy jo legyen a gamma ? -
#258 lassal lejön az F1-C. a két mod már megvan. ha lesz időm, és van még hely akkor lehet hogy én is gurulok veletek. -
#257 Megtaláltam, de eddig nekem még nem volt bajom add-on kocsikkal vagy pályával. De ha nem megy, akkor legfeljebb kiszeded, vagy nem installálod.
Szóval szerintem ne tedd fel, ha kilép. -
#256 Panther, megtaláltad..:http://www.m4driving.sm/download/5216.html ? -
#255 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#254 valamiért szorakozik a mod...kilép. újraraktam, és továbra is, annyi volt a változás, hogy felraktam 1 max biaggi pons-os hondás carsettet, meghalt a kör felénél, ujraraktam és most kilépeget, nincs ötleted? -
#253 Kösz az infot Alex. -
#252 Zengő Zoltán??? Ezt meg kell néznem. :) -
#251 Jut eszembe ki rakta fel az M4Drivingra a Zengő Zoltános
ETCC 2003 Standalone Adrenaline Racing Team Addon-t? -
#250 Ááá semmit, hamarabb írtam, mint gondolkodtam :)
Már leesett, hogy ebböl a pénzből lesz a szerver.
A lagra egyébként.
Brno pályáján már 1× át is sétáltam.. -
#249 ETCC 2004-es szezonhoz megjelent egy "patch", ket palyaval: Brno, Valencia: ETCC 2004 track patch -
#248 Így van. Mire gondolsz pontosan, mit kellene rendezni? -
#247 nem lenne rossz rendezni még az utalások elött, gondolom minden versenyzőnek fizetnie kell, ugye? -
#246 Az én gépem sem rossz, nem is az volt a gond,hanem a chello: P4 3.06Ghz 512MB Rambus Ram, GF4 Ti 4200. -
#245 nekem van 1 csomo :), tegnap is azért léptem mert az jött le-sokan vagyunk, és igy vagy senki sem szorakozik, vagy csak annyian amennyit elbír a hálotok, tegnap nekem is volt ingadozás, -nekem kábel van, 1 giga ddrmemo, 3.2-re húzott barton, 128mb 4200 abit. -
#244 Persze jó lenne a hét végén egy verseny, a gond csak az, hogy nektek nincs időtök, ahogyan wildrain mondta tegnap. Ha 8 ember jön és jönnének még többen is, egyik chello kapcsolat sem bírja el. Sem az enyém, sem wildé.
Ráadásul tegnap este produkálta mélypontját a chello, 114kbps-es kapcsolódási sebességgel. :(
Meglátjuk milyen lesz a hét végére. -
#243 persze ilyenkor egyedül vagy a pályán...meg esetleg 1 figyelő. -
#242 ezt kösz, persze megyek, és most akkor replay-os sorrend lesz, vagy megmérkőzünk...1ébbként akartam javasolni 1 superpole szerü időmérőt, mondjuk felvezető-gyors kör-gyors kör-levezető felállásban. -
#241 Téged is belevettelek a dologba. Mármint a bajnokságba. Ott szerepel a neved. :) Akkor meg is kérdezem: jössz?
Egyébként a topik a prohardveren már a második, mert újat kellett nyitni. Sajnos a site motorja kábé 2000-ig bírja lassulás nélkül. -
#240 tegnap el olvasgattam a ph-s topicotokat, nem gyenge hsz. számát tekintve :), mind1 ha ugy alakul(kevesen lesztek) szólj, én nyomom azért :) -
#239 Sajna azért, mert 8 embert, amint ez látható volt, nem bír el a chello. Ezután csak közös edzéseket szervezünk, azt is csak bontásban, amíg nem lesz szerverünk, ami most már hetek kérdése. Talán 2 hét. -
#238 hali, hát ez elég kaotikus volt, 1szer mikor visszakaptam a képet pont valaki elött pörögtem, sorry. -
#237 Kanyargós a pálya, az asszimetriával nincs baj,,csak nem tudom, ide mennyire jönne be. Írjál majd időket. -
#236 elkezdtem szorakozni a diff. beállokkal, a powerslide-t felvittem 20%-ig, és jó csak ujra kell egyensulyozni a kocsit, vedd hozzá hogy időmérőhöz állítottam(guminyomás), a nagy hátsó szárnnyal próbáltam elérni,hogy az első balosban fullgázzal bírjak menni. ...holnap még megpróbálom az asszimetrikus beállokat. thx a véleményt. -
#235 steering lock:17.5
diff. pre.:1-diff.pump:40%-diff. pow.:5%-diff.co.:0%
wing: elöl:1- hátul:4
anti-roll: elöl:35- hátul:40
weight dist.:59.0:41.0-brake bias:59.0:41.0
handbrake pres.:100%
camber: elöl:5.5- hátul:6.0 ---szim.
tyre pres.: elöl:188- hátul:190 ---szim.
ride hight: elöl:8.0 hátul:8.0
packers: elöl: 09- hátul:1.0
spring rate: elöl: 70- hátul:75 ---szim.
fast bump: elöl: 600- hátul:600 ---szim.
slow bump: elöl: 1800- hátul:1800 ---szim.
fast rebound: elöl: 2900- hátul:2500 ---szim.
slow rebound: elöl: 4400- hátul:4000 ---szim.
Milyen autóhoz van ez? Audi? A slow bump jó, mert fordulékony lesz a kocsi tőle. A spring rate 70, ami pzha rúgózást biztosíthat, még a guminyomás is stimmel, bár szerintem nem árhat egy 190 fölötti, vagy egyenesen 200. Wing: elöl 1, az oké, de hátul 4 kissé soknak tűnik. Elég 3, vagy 2. Anti roll (stabilizátor rúd): hát ezt ki kell tapasztalni, nem tudom az Audi hogyan viselkedik. Hátul ne legyen túl alacsony az érték, mert hajlamos lehet befordulni a kocsi ha túl közel mész a rázókőhöz. Persze ez igaz akkor is, ha az első érték túl kicsi. Steering lock(kormányzár), ahogy jólesik. Végül is csak arra szolgál, hogy mennyire tudod kitekerni a kormányt.
-
#234 Megnézem. :) Én küldenék neked, de csak BMW-hez van.:) -
#233 basszus..felborultam a célrafordítóban... :) csak néztem. -
#232 Panther, leírtam a setupomat a http://www.gerisoft.hu/phetcc/forum.php?forum=1&page=1&msg=3 ..ide, megnéznéd van-e benne irdatlan hülyeség? -
#231 Csak gyakorolni kell a dolgot. Szerintem ide nem érdems instabil setupot csinálni, mert megbosszulja magát. Elég nehéz pálya. -
#230 váá, 1'49 és elég stabilan. előző kör 1'50, van 3 kanyar ami elég retek: a 'dugóhúzó' itt a bemenetel, és persze a két szük a végén ahol nem mind1 hol fordulok rá. -
#229 audinál kötöttem ki, most jó féktávon, de még instabil ezekben az elkönnyülős kanyarokban, majd még holnap de. még állítgatom.