ETCC és DTM bajnokság
  • Panther
    Köszi a gratulációt! Örülök, hogy ezt mondtad. :)

A dolog úgy áll, hogy a szerver most van intézés alatt, eddig az én 512/128-as chellomon ment a dolog és az edzések (szabadedzés) elég jól és lagmentesen lezajlottak 7-8 ember esetén. Elméletileg 10-12 embert is bírnia kellene, de ez nem jött össze eddig.

Egy 20 emberes bajnoksághoz viszont ennyi már nem elég. Ezért intézzük most a szervert. És,persze hely még van bőven az ETCC-ben, ahogyan írtam. Négyen közülünk indulnak a Simchallenge által szervezett nemzetközi DTM bajnokságban is, olyam nevek mellett/társaságában, mint Dom Duhan. :)

Szóval zajlik az élet, de a magyar ETCC bajnoksághoz egyelőre kevesen vagyunk. Ezért is várunk mindenkit szívesen. :)

Ami Watkins Glent illeti, a hét végén lesz egy kis ETCC teszt ott, edzésféleség. A DTM-el pedig az A1 Ringen megyünk, lévén az a valódi DTM-ben is hivatalos pálya.

Tartottunk egy edzést DTM autókkal Watkinsban is, elképesztő hogy mennek ezek a sportprototípusok. Ha jól tudom Watkinsban talán Jeff Gordon tartja a körrekordot (nascarosok javítsatok ki, ha nem) valami 1:10 körüli idővel. A DTM autókkal 1:06-1:07 körül mentünk. Szóval volt repesztés ezerrel. :)
    A pálya sajna nem a Nascar Racing 2003 -ból való, hanem a Nascar Thunder 2003 GTR-hez konvertált változata és még így is át kellett buherálnom, hogy működjön, de működik ETCC és DTM alatt is, mintahogy az oválpályák mindegyike is.

Egyébként pályabőségben szenvedünk, mert az ETCC-hez van egy pályaimportáló, ami átkonvertálja az F1 2002-höz és az F1 Challengehez készült pályákat, ami aztán a DTM-ben is használható. Most van vagy 80 pályánk, szóval nem szűkölködünk.

A versenyszabályzatunk is fenn lesz ma estére, szóval minden készen van az induláshoz. Aki kedvet érez és van egy kis szabadideje, az jelentkezzen.