508
ETCC és DTM bajnokság
  • gyraph
    Ez nagyon bitang..3X is vegigneztem...Hogy fogok en ezekkel az autokkal ezen a palyan menni ? :)
  • gyraph
    Ezek az autok? Hogy is van ez? Milyen MOD ez? Vagy mi ez? :)
  • gyraph
    Kiprbalnam szivessen, de en se nagyon tudom, hogyan is juthatnek hozza...
  • Alexease
    Akkor egy kis kedvcsinalo Watkins-hez:DDDDDDDDD

• Alexease
    Addig itt van mutatoban a Watkins, csak egy kicsit mashogy:)) (Kicsit gazos minoseg, mert nem birja a gepem a capture-t)
    Watkins Glen, Trans-Am, AVI, DivX 5.11, 320x240, 6,8 Mbyte
  • Alexease
    THX
  • Panther
    Este adok. Csak azért mondom, mert jelenleg az én ftp-mről szedhető le, ugyanis át kellett buherálni kicsit, mert eredetileg GTR 2002-höz készült. Most meg délután lesz egy kis edzés. Aztán kell a sávszél. :)
  • Alexease
    Tudnal adni Watkin-re egy linket az ETCC-hez? Kiprobalnam ezzel is, kivancsi vagyok mennyi a kulonbseg:)
  • Panther
    Szerintem próbáljátok ki Watkins Glent is. Eszméletlenül jó ott menni ETCC autóval. Most 1:15.9xx - nél tartok. Ha ez így megy tovább lassan elérem egy Nascar autó idejét. :)))
  • gyraph
    Koszonom! Most ki is probalok nehany setupot, mert nyilvanvalo, hogy meg sokat lehet javitani az idoinken.
  • gyraph
    Koszonom, ahhoz kepest hogy alapbeallitasokkal nyomjuk nem is megyunk ezek szerint tul rossz idoket, mert azert gondolom egy jo setup sokat szamit.
    A1 Ring: 1:40.XXX
    Imola: 2:01.XXX
    Spa egy kicsit gyengus: 1:59XXX
  • Panther
    Ja, car setup: a Team Redline oldalán vannak a fórumban például. Ott nézzetek körül.
  • Panther
    Na akkor néhány idő, amiket mi megyünk (nagyrészt az én eredményeim), aztán leírom, hogy a Simchallengen Dom Duhanék miket mennek:

A1 Ring: 1:37.774, Simchalleng: 1:36.140 (MaxD)
    Imola: 1:59.070 (Juan G, az egyik tagunk)
    Spa: 1:55.xxx, Simchallenge: 1:50.xxx (Duhan)

Suzukáról nem tudok nyilatkozni.
  • Alexease
    Amivel az NR-t esetleg lehet hasonlitgatni, az a NascarHeat. Bar az is tobb mint 3 eves, de mar akor 6 pontos fizika volt benne, akkoriban megelozve Papyt (egy rovid idore:DD) De az "extrem" szamitasokat nem szamolva, meg most is megallja a helyet.

Pl. az NH-ban, egy sajat setup-pal, tizedre annyit megyek NR-ben is, ugy hogy az NH setup-bol minden erteket, pontosan masolok az NR-be! :)) Azert nem rossz, pedig mas ceg csinalta a ket progit:)))
  • Alexease
    Az idok nagyban fugnek az idojarastol!!!
    Watkins: 1:13:xx - 1:16:xx
    Infineon: 1"14:xx - 1:17:xx

Az F1 Challenge engine-t, azonbelul az ETCC-t, DTM-et felesleges a NR-hez hasonlitani, mert az F1C-ben nem igazan van "igazi" fizika, "csak" egy nagyon jo szimulacio. Nem azt mondom hogy nem jo, csak teljesen mas:))
  • gyraph
    En pedig arra lennek kivancs, hogy ti milyen idoket mentek ETCC-ben, illetve mi szamit jonak. Tortenetesen A1-Ring,Imola, Spa es Suzuka erdekelne.
    Illetve honnan lehetne letolten car-setupokat?... hatha tudunk erositeni az idokon, mert nem szoktunk allitani nagyon a gepeken...
  • Panther
    Alex: most, hogy a Nascar Racinggel is vezetgetek szabad időmben, tudnál nekem egy körülbelüli időt mondani, amit a társaság tagjai mentek Watkins Glenben és Infineonban? Mert ETCC kocsival még mindig gyorsabb vagyok, mint Nascar autóval, pedig fordítva kéne lennie. :) DTM-en nem csodálkozom, bár szerintem azért ezek az idők kissé gyorsak, nagyon megverik a DTM autók - szimulációban- a Nascar autókat.
  • b-type
    majd holnap xp reinstall után látok v.mit, csak kell 1 csomót archiválni, már rég nem volt gondom.
  • Alexease
    Nalam meg egyik ilyen problema sem volt, atom biztosan megy a progi, pedig volt mar alatt a nehany mod tesztelve. Es cak egyszer installtam, azota is fent van (fent az ETCC, DTM, FIA GT, de fent volt mar a ITC es a JGTC is tobbek kozott;). Az uj 50.xx driverekkel rossz, de az benne is fan a FAQ-ben. En 45.23-at hasznalok, es semmi baja. Bar nem huzom a gepet es semmi tuning nincs.
  • b-type
    előtte mindig van graf.hiba v. pillanatnyi megakadás, de minden más gém hasít, driver ok.,teljesítmény ok, kodekekhez nem nyúltam ezer éve, csak win.-es összeakadásra tudok gondolni, v. sz@r, szokott ilyen lenni :))
    csak sajnálom az időt...nem t'om.
  • b-type
    ??!!
    ez azért elég rosszul hangzik...
    sok a panasz, te is ujraraktál mindent, Bobbi-nál is gáz,
    nincs erről v.mi a hivatalos forumon?
  • Panther
    A 43.45-ös drivert rakd fel. nekem azzal megy, igaz időnként újraindítja a gépet magától vezetés közben.
  • b-type
    sz@r, még az alapjáték is kilép, pedig visszavettem 2.5-re
    megküldtem n4su-val pár quick race full graf.-al és ott hasít, nyomtam jó ideig.
    szal nincs ötletem, holnap ujrarakom a wint. ennyi.
  • b-type
    kész meg is volt...rákos-rák...
    jó visszaveszem.
  • b-type
    az a gáz, hogy 3napig ment(ez a 3szám...)
    minden ok volt míg fel nem raktam 1 carsettet,
    onnantól büntet.
    nem t'om most ujra raktam..prosza.
  • Met
    hát ha úgy nem dob ki akkor igen
    de ha megelégszel versenyenként 3 körrel akkor hagyd:D
  • b-type
    gondoltam rá, de más ok(3dmark2003)
    most vegyem vissza 2.5-re?!
    :((
  • Met
    nem azért vág ki mert melegszik a gpu?
  • b-type
    na de haggyunk 1kéz nem kéz,
    on:
    mostanában drivert telepítek, most a 45.33-as van fenn, és ugyanugy kivág a prog. kb 3 kör után, van mikor hamarabb.
    kezdek berágni, még 1× ujra rakom az egészet, ha nem lesz jó elfilózom egy xp.rakáson, ha nem megy akkor hülyén halok meg.
  • b-type
    parancs, értettem...
  • Met
    írd meg a végrendeleted aztán mehetsz a levesbe:D
  • b-type
    :), 2havonta látom, olasz..
    bár itt lenne most mikor a végemet járom....
    :)
  • Met
    LOL, kemény? max mint a puding:D
    akkor haldokoljál, de ha hazamegy a csajod biztos, hogy seggberúg mert nem borogattad be magad és akkor már ott is fájni fog
  • b-type
    hát..össze, csak ilyenkor halni van kedvem.
    1ébbként nagyon kemény vagyok:)
    cigizek+heroes3 ez rendberak.
  • Met
    egy hidegvizes borogatást csak össze tudsz rakni
  • b-type
    semmi...nincs most itt a csajom.
    csak agónia...
  • Met
    borogatás? krém?
  • b-type
    ehh-ehh, tényeg odavertem magam...annyira nem t'ok vigyorogni, :) :(
  • Met