508
ETCC és DTM bajnokság
-
#388 Egészen pontosan 1:37.7xx volt az az idő. Az Alfa nem kimondottan az A1 Ring autója. Inkább a BMW.
Egyébként nem biztos, hogy az atomstabil setup a legjobb. Dom Duhantől örököltem egy setupot, de én nem tudtam vele menni, ezért át kellett alakítanom. Most viszont már jó. Küldhetek egy Autodeltához való setupot, de akkor add meg a mailedet. :) -
#387 háát..leesik az ég, már a 4. setupot proszálom az A1 ringre
de nem futok 1.39 alatt, nem tom hogy a rákba mentél '37-et, de nyüstölöm ezerrel.
már olyan stabil a sárkány mint...nagyon, segitségek minden off-on, de meg se moccan az alfám zúzós féktávon, és szépen fordul-ezzel nincs gond. nem tolja az elejét gyors kanyaroknál sem-ugy általában jól megy, de az idő csak '39 meg '40-közöttiek.
-
#386 Ma nem hiszem, ma bajnoki futam van:)
Lehet jelszavazni. A halozati resze a legjobb az autosok kozott. A leggyorsabb (kabelen 11 ember, szerveren 42) es szerintem a legkultraltabb, legkezelhetobb stb. -
#385 Lehet majd én indítok, de ki kell próbálnom még a dolgot, mert úgy tűnik ez nem úgy működik, mint az EA játékoknál. jelszavazni lehet? -
#384 ma nem indítassz??? mondjuk silverstonban (GPL) :) .. tegnap kipróbáltam nagyon fasza -
#383 Akkor inditok, uszkve:)) Addig dolgozom meg fozicskelek valamit:))) -
#382 oksi...de én csak fél 9 körül érek haza, utána lesz csak install... -
#381 Este talan inditok is TPTCC szervert ha erdekel. nezegesd a Nascar forumot! -
#380 Hát ebben nem fogsz csalódni. próbáld ki Watkins Glent. Ismerős lesz. :)) -
#379 :)
találkoztam Dirtyz-el, meghozta nekem a Nascar 2003-at :)))
már letöltöttem a TPTCC modot, meg pár pályát...este próba... -
#378 Itt régebben ezen a néven regisztráltam, aztán ez maradt. :) -
#377 A gamepad joyaba eppen olyan erovisszacsatolas es rezges van, mint a repuloszimulatorokhoz hasznalatos joystickokba, persze kozel sem annyira erezheto a dolog, de azert erezni. -
#376 különben is...autó szimulátorokról van szó nem ? :))...egyértelmű, hogy a legjobb eszköz egy FFB-s kormány+pedál összeállítás...nyílván egy analóg joystick-al jobban lehet irányítani mint bill. -el, de feeling-et tekintve mindegy, igazából egy kormány jöhet csak szóba :)) -
#375 FFB-s gamepad??? az milyen? -
#374 kellett nektek rekordot dönteni :) -
#373 mmenyi goes to mennyi. :) -
#372 Az ugy szornyu szerintem, marmint egy karral nyomni az iranyt es a gaz+feket is...nembeszelve arrol, hogy mmennyi idot veszithetsz azzal, hogy nem tudod kulon kezelni as feket es a gazt. Az en gampad-dem egyebkent FFB-s, de erdekes modon ETCC-ben nem rezeg es nem adja az FFB-t, mig F1-ben es DTM-ben igen...pedig jo lenne erezni ETCC-ben is az FFB jotekony hatasait. -
#371 :))) -
#370 miért nem a másik neved használod?? van még több is?? :)) -
#369 Biztos a rengeteg hozzászólás az autóverseny topikban teljesen lerohasztotta. -
#368 Persze, hogy nem. Miért volnék itt, álnéven? :)) -
#367 Panther! Neked se jön be a PH! -
#366 Hát egy joy esetében általában a karral adod a gázt és azzal is kanyarodsz, szóval ott azért könnyebb, mint billentyűvel. -
#365 Kivéve akkor, ha az a Joy FFB-s. :)) Persze a kormány még akkor is előny. -
#364 Azert vannak kulonbsegek, csak beallitasoktol fugg:) Ha normalis szimulatorral megy az ember, segitsegek nelkul, akkor egy jo FFB-s kormanyt nehez "megverni" joy-jal:)
egyszeruen nem lehet erezni a kanyart, nem lehet normalisan kezelni a pedalokat, kormany FFB-nelkul meg semmit nem erezni a felfuggesztesbol, hogy mit is fog, meg mit is csinal eppen az auto (ha mar latja az ember hogy mitortenik, az mar altalaban keso:D ). -
#363 Sziasztok!
Én is részt veszek a bajnokságban, és köszöntök minden érdeklődőt! -
#362 Igen ez igaz, de en arra gondolok, hogy egy pedallal nyomhatom felig a gazt, vagy feket es ez a kanyarodasnal oriasi dolog, mig egy bill., vagy joystick eseten a legjobb amit tehetsz, hogy nyomkodassal probalod adagolni a dolgokat...ezert kell a TC es ha faradt vagy meg az ABS is. :) -
#361 Na akkor megpróbállak elkeseríteni. :)
Igaz, a pedálok sokat nyomnak a latbamn, különösen, ha külön logikai tengelyen van a gáz és a fék, tehát gázadás közben is tudsz fékezni és fordítíva. De: bizonyos pályákon - kanyargós, nehezen belátható, szűk utcai pályákon - a joynak legalább annyi az előnye a kormánnyal szemben, mint a kormánynak vele szemben más pályákon.
Itt van néhány eredményem joyyal és kormánnyal:
Adelaide 2001: 1:37.251 (joy), 1:37.725 (kormány)
Adelaide 2002: 1:29.685 (joy), 1:28.550 (kormány)
Silverstone 2002: 1:55.397 (joy), 1:55.419 (kormány)
Brno: 2:13.397 (joy), 2:12.656 (kormány)
Watkins Glen: 1:15.905 (joy), 1:16.069 (kormány)
Na ennyi elég lesz mára. :) Szóval nem egyértelmű a dolog. De az idők egymás közelében vannak nagyon. Egy jó joyyal viszont sokkal jobban lehet menni, mint billentyűvel. -
#360 Nem indulok a Nascarba...sose kedveltem igazan, bar kiprobaltam es nagyon komolyan van megcsinalva. Egyebkent egy joystick se dob sokat a dolgon a kormanyhoz kepest, mert az igazi elonye a kormanynak nem is maga a kormany, hanem a pedalok szerintem. De keseritsetek el, ha nincs igazam ! :) -
#359 Te nem indulsz a Nascar bajnokságban? csak azért kérdezem, mert ott is kormány nélkül mész? Mert billentyűzettel elég nehéz. Joystickkal persze más lenne a dolog... -
#358 Viszont keményen lehet rontani is. Nekem az kifejezetten tetszik, hogy széles. Jerezben mentünk, az meg olyan szűk, hogy elég egy kis hiba, aztán annyi.
A brnoi pályával a pixelesség a gond. nem kellett volna még kiadni, de a Simchallengesek is szorgalmazták, aztán valaki nagy hamarjában megcsinálta, az eredmény meg ez. -
#357 Igen, TC-t hasznalunk...mast nem, de ezt muszaly, mert mi kormany nelkul nem tudjuk finoman adagolni a gazt.
Okes, majd irok idoket...estenkent szoktunk jatszani es mindig masik palyan, szoval majd mindig irok uj palyaidoket. Es hogy tetszik-e?...persze, hibatlan a MOD, nekem a tavalyi Modena360MOD volt ami szinten ennyire visszaadta a szimulacio elmenyet. A GT2002MOD is tetszett tavaly, de csak annyira, mint iden a DTM... ami ugyan jo, de ETCC jobb :) . -
#356 jah..leszavaztam,
brno nem rosz csak nem sok viszonyitási pont van, viszont iszonyu széles..sztem elég megbocsátó pálya, és rengeteg rajta az iv amin gyors lehetsz. -
#355 Most Brno van terítéken, azt gyakoroltuk, meg mindenki, amit akart.
Kiírtam egy szavazást a honlapra, hogy melyik két pálya szolgáljon a két előverseny helyszínéül, szóval lehet szavazni. -
#354 Írhatnál még időket, hogy hol mentél és hogy mennyire tetszik a cucc. Segítségeket használsz? TC-t? Bár elsőkerék és összkerékmeghajtású autóhoz nem kell. Attól függ, mivel mész. -
#353 Ja, tényleg elnéztük. Én néztem el szerintem, mert akkor éppen Spa-nyolországban (!!) :)) mentünk. Annak az eredménye valóban 1:55. Én egyszer mentem Belgiumban, Spaban, akkor 2:36.722 volt az időm, de nem BMW-vel. -
#352 Korabban beszelgetunk az idokrol, es most visszanezve Imola es A1Ring stimmel is, de a Spa egy kicsit eros lesz...te 1:55.xx-et irtal, amire en 1:59.xx et irtam, de en mar nem tudom melyik palyaval keverhettem /majd vegignezem az idoket/, de az en legjobb SPA idomet 2:37.xx ala nem tudom szoritani alapbeallitasokkal...szoval ezt szerintem elneztuk. -
#351 na pont most raktam össze v.mi gexcube 9600 xt extreme. soha nem hallott, mistr@l által forg. termék :)
mentségemre szolgáljon hogy sehol máshol nem találtam 9600-ást.
lehánytam róla az eredeti ventit, ráraktam a zalman szettet, ventivel, közbe még kikaptam az alaplapot, raktam rá 1 nagyobb chipbordát, most hasítás van.
cimbivel a donningtoni pályát gyakoroljuk. majd mindjárt nézem min mentek és megsasolom.. -
#350 Milyen kártyát sikerült venned? -
#349 de, tudok, vettem kártyát...még rápakolom a zalman bordát(vettem hozzá ventit :) ), és ok.