508
ETCC és DTM bajnokság
-
#228 Nem. Két előverseny lesz. Az alatt bármivel indulhatsz. Utána nem lehet variálni. :) -
#227 Télleg Panther, holnapig el kell döntenem milyen autóval megyek ugye, ha jól olvastam, utána már nem lehet variálni.. -
#226 A tagság döntötte el, hogy milyen pályák legyenek. Ez nem a hivataéos pályákat tartalmazó bajnokság. Már ezerszer mondtam, hogy ha nem tetszik, akkor nem kell jönni, úgyis csak holnapig lehet.
Ha vetted volna a fáradtságot, akkor megtehetted volna a javaslataidat, de nem vettem észre, hogy aktív lettél volna-e téren. -
#225 2003-as hivatalos palyak:
BARCELONA
MAGNY-COURS
PERGUSA
BRNO
DONINGTON PARK
SPA-FRANCORCHAMPS
ANDERSTORP
OSCHERSLEBEN
ESTORIL
MONZA -
Gio #224 meglestem palyalistat bajnoksagba, hat eleg fura, mit ne mondjak. Ilyen oval palyak minek? miertnem inkabb sved palyak vannak meg? pl mantorp, kinnekule, knutstorp....es meg sorolhatnam -
#223 Próbáld ki TC-vel. Úgy már elviselhető. :)) -
#222 tyűzannya, hát bmw-t még nem vezetek..ez 1 rettenet. -
#221 totalcar után bömös.. -
#220 na megint mentem ez is '51 :) nem t'om valamit még lőnöm kell, mert az a1-eshez képest full rövidre vettem a váltót, raktam a hátsó szárnyra, engedtem a gumikból, meg merevítettem, igy egész jól kézbentartható, de '51 és ezt ráadásul csak időmérőre 6kör üzanyaggal.. -
#219 Skoda és Seat elég lassú. Az Alfának hihetetlenül nehéz az eleje. Csak komótosan lehet vele irányt változtatni, mert megpördül. A BMW-vel hihetetlenül jól lehet irányba állni, persze feltéve ha van kipörgésgátlód, különben...:))) -
#218 Háát most itt tartok: ha ezt megcsinálom, mert már megcsináltam..akor a játékom behal, amikor belépek a pályára nem látok autót csak a háttérképet, inditok-asztal. letörlök minden kyalamyt a játékból és újra berakom mert annyit buheráltam hogy már fel sem kinálja mint pályát.
Volvo a súlyaeloszt. miatt mindenképpen ki akartam próbálni, meg tetszik a hangja, bömössel még nem mentem, de az alfa nagyot billen féktávon kifelé. többi? skoda ,seat, milyenek a tapasztalatok? -
#217 Nem azt a fájlt kell átírni. Leírom. Megnyitni: ETC03SeasonData/Circuits/Kyalami. Itt keresd a Kyalami.scn fájlt. Látod ezt:
"View=rearview
{
Clear=True
Color=(85, 123, 216)
Size=(512.0, 256.0) Center=(256.0, 128.0)
FOV=(62.5, 62.5)
ClipPlanes=(1.00, 150.00)
}"
Átírod erre:
"View=rearview
{
Clear=True
Color=(85, 123, 216)
FOV=(62.5, 62.5)
ClipPlanes=(1.95, 150)
}"
Elmented, kész. Ezt minden pálya esetében meg kell csinálni. A View.scn-t hiába írod át.
A Volvo sem éppen gyors kocsi. :)
-
#216 nyehh..semminem változott.., min1 ezen nem fogok őszülni..inkább az '51 időmet kellene faragnom, nem t'om hogy mehettem '48-at nálatok, mondjuk most már kikapcsoltam majdnem mindent asszem blokgátló van még low-on, most épp a volvot nyúzom. -
#215 szia, asszem én átírom az a Vview.scn ami az ETC03seasonData\vehicles-ben van, már nagyon megszoktam hogy mindent látok, csak alacsonyan :), csinálok 1 bizt.másolatot, azt megnézem.. -
#214 Én nem raktam fel, de elolvastam az utasítást. Az .scn kiterjesztésű fájlokat nem kell szerkeszteni, csak abban az esetben, ha úgy akarod a tükröt látni, hogy nem látsz az autóból semmit, tehát az elejét sem. Itt vannak az ominózus sorok:
"A little tip !! if you want a mirror view without parts of the car open the scn file from each track folder.
Search for a line like this:
View=rearview
{
Clear=True
Color=(85, 123, 216)
FOV=(62.5, 62.5)
ClipPlanes=(1.00, 150.00)
}
change this line : ClipPlanes=(1.95, 150)"
A lényeg ez: "from each track folder" Tehát minden pályára külön meg kell csinálni. Ha mondjuk Ausztráliában akarsz ilyet, akkor kikeresed a Circuit mappát és az ausztrál résznél megnyitoid az .scn fáéjlt. És persze átírod, ahogyan az utasításban van. ha Hockenheimben szeretnéd ezt, akkor ott is, stb.
-
#213 köszi -
#212 F1 challenge 99-02+ETCC mod. -
#211 Sziasztok. Megtenné valaki, hogy leírja mi kell ehhez a játékhoz? Alapjáték, peccsek, stb.
Előre is köszi -
#210 Ne-ne mond, hogy 92-t :(( -
#209 hi Panther, ha itt leszel légyszi segíts már ki:
-felnyomtam amit mondtál--ok müxik
-megnyitom az .scn--ok.
De vazz, melyiket szerkesszem meg 92 db .scn van, mindet??!
vagy csak a Vview.scn-eket?--abból is van három.
"A little tip !! if you want a mirror view without parts of the car open the scn file from each track folder.
Search for a line like this:"bla-bla
thx. -
#208 kösz. -
#207 itt a link:
Driving view
Olvasd el az installálási módot. -
#206 ez kérdés akart lenni:) -
#205 ezen az utvonalon találom:M4Driving Files » F1 Challenge 99-02 » Add-On Mod » ETCC Mod
van itt pár dolog...
-
#204 Mondom, nézd meg ezt a visszapillantó modot. Akkor láthatod az autó motorházát és persze lesz visszapillantód. Majd holnap belinkelek egy képet. -
#203 tök sz@r, hogy nem kezeli a gém a win. gombot, igy mindig ki kell lépnem ha kérdezni akarok.. -
#202 thx, megpróba, off-ba '51 az eddigi best, viszont '53 esőben.le kell futnom 1-2 versenyt is hogy lássam 1általán mi van..az edzésen a chat gombot sem találtam...+semmit sem :) -
#201 Lökhárítóról? Akkor nem látsz semmit a kocsiból. Nem lenne hobb, ha a kocsitető nézetet használnád? Akkor látod teljesen az autó elejét. Az M4Driving download szekciójában nézz körül, van visszapillantó mod az ETCC-hez. Olyan lesz tőle, mint a NAscar Thunder. :) -
#200 :), mentem egy '48-as időt csak nem t'om tartani, meg én lökhátítóról vezetek, és igy nem adja be a tükröt, tök szívás volt hátranézni..azt falnak menni:). -
#199 Igen. Én voltam Superman. :)
A setupoláshoz: szerezz setupot és próbáld alakítani a vezetési stílusod szerint. Például egy A1 Ring setup jó lehet ide is. De hát te tudod ezt. :) -
#198 ok, te ott voltál?? -
#197 A verseny időpontját majd meghirdetjük szinten a lapon, az edzés vasárnap 5 órakor lesz. -
#196 Na, most értem haza, go.. -
#195 Még annyi, hogy próbáld ki az összkerék meghajtású Audit is. Nagyon jó tud lenni. -
#194 Ez igaz. Tapasztald ki, hogyan viselkedik az autó. Utána már lehet akár egy kész setupot is a vezetési stíluspodhoz alakítani. -
#193 :)))), poen. -
#192 kösz, megnézek 1 alfát.. -
#191 Hondát ne vá
lassz. Messze a leglassabb autó. A legjobb autók: 6 sebességes Alfa és az 5 sebességes BMW. De előtte a launcherből, amivel betöltöd az ETCC-t, aktiváld az összes kocsit, hogy tudj miből választani. :)
Alfa: elsőkerék meghajtású, ide még TC sem kell, BMW hátsókerék meghgajtású, ajánlott a TC, mert ha kidobja a seggét a kanyarban, nem fogod meg. -
#190 - Gyakorolj. Addig nem erdemes hozzanyulni a setuphoz - foleg a felfuggeszteshez - amig nem mentel legalabb 15-20 kort tesztnek az eredeti setuppal.
- Ne az elso helyezes legyen az elsodleges cel, hanem a jo verseny.
- Gondolom, a "beloves" poen volt?! -
#189 thx,honda..háát lehet hogy nem leszek az első :))
nem számít majd belövöm magam. :)