ETCC és DTM bajnokság

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
kyalami..hm ott nyert max(biaggi(motogp)) vb. futamot elöször..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
😊 sorry, nem frissitettem...

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
na húzom a etcc modot, +még mondottátok 1.15-t, + még mi kell?, a hun sim.-rõl jön, van ott még ez-az.

Panther
OK. Telepítsd az ETCC modot is, az 1.15-ös patch-el. Továbbá a hsw-n megtalálható Kyalami, töltsd le és telepítsd azt a pályát is. Aztán menj rajta néhány kört az egyik kocsival. 😊))

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
hello, +volt, még tegnap, csak elmentem gémet venni, most jöttem-néztem mélt-aktiváltam. telepítek..

Panther
Az oldalunkon regisztrálhatsz és ott megtalálod a megfelelõ csatlakozási infokat is.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

b-type
léptem játszani...ciao

b-type
a jókat ált. +veszem.

b-type
Ááá ezt megveszem, ugyis lespórolom majd 😊más gémen.

Panther
Amikor azt mondod megveszed, gondolom az alapjátékra, az F1 Challengere gondolsz. Bár azt máshogyan is beszerezheted. 😊) De persze a legális út mindig az eredeti megszerzése/megvétele. 😊

b-type
sztem ja, jó esetben holnap veszem, rosszban holnapután, momom van, hétvége ok.

Panther
Akkor jössz a hét végén egy kis edzésre, meg versenyre?

b-type
szasztok srácok, ne veszítsetek lelkesedést! napokban veszem + a gémet, azt én rámelegszem, van idõm rengeteg..
anno a le mans 24 órást kinyomtam realben 60 hertzen,😊 és ez a mód übernagyon teccik.mondjuk gpl nem volt +, de sok más f1, túraa. igen.

Panther
Köszi, megnézem õket.

Alexease
A Thunder-ben eleg furcsa, de tenyleg masok a palyak! Bar az lenne a hivatalos licence, de meg is mas mint kellene.

A Thunder-ben ISI engine van (F1C+) ami mar eleg jo, de sajnos nem "normalis| fizika van benne, ugy mint az F1C-ben, csak egy nagyon jo szimulacio, es azt mar nagyon erezni.

Ami hivatalosan, "szabvanynak" - 😄D - elismert az a GPL es az NR2003. Azokban biztos korrektek a palyak es az autok is.

Modok-bol a "hivatalos" PWF modokat erdemes beszerezni. Edddig megjelent a CTS (Craftsman) es a BGN (Busch) Nascar sorozat. PWF

A The USPits kesziti, es folyamatosan ki is adjak a TPTCC (Turaauto Bajnoksag - Corvette, GT40, Mustang, Viper) modot. Eleg jo, erdemes beszerezni. The USPits

De ami hasonlo, de "hivatalos" mod lesz es nagyon jo, az a kozelgo Trans-Am mod (Corvett, Viper, Jaguar, Mustang), teljesen uj, road-course palyakon.
PWF

Az autofesteseket a Nascar-ban is meg lehet csinalni! Egy eleg korrekt, kisebb Photoshop van bele epitve! 😊) De ha nem tetszik, akkor ott tudsz exportalni es importalni is. Semilyen konverter nem kell!!
Panther
Azt hiszem, még csak készül, talán csak képek vannak még róla.

gyraph
Ez eleg karajul nez ki.. 😊 Ezt mar le is lehet cibalni valahonnan, vagy csak keszuloben? Lehet, hogy vak vagyok, de HSW-n nem lattam.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

MaSzKa
Prototype C MOD (F1C)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Panther
Na eljutottam én is oda, hogy kipróbáltam a Nascar Racing 2003 - at. Eddig Nascarban maximum a Nascar Thunder 2004-et próbáltam ki, de nem nagyon tetszett. Ez viszont igen. Kipróbáltam Watkins Glent és meglepve tapasztaltam, hogy kicsit más, mint a Thunderbeli pálya. Nem is tudom, másnak tûnik. Érdekesek az idõim: Etcc autóval(BMW 320i): 1:16.721, DTM autóval (Audi) 1:06.665, míg Nascar autóval 1:21.xx. 😊)) Hát ezt még gyakorolni kell. 😊))

Pár dolgot szerettem volna kérdezni tõled: milyen modok jelentek meg a Nascar Racinghez, amit érdemes letölteni véleményed szerint?

Annyit tudok, hogy amagyarítás megjelent, azt le is töltöm.

Más: autófestést az EA-s cuccokhoz a Mas Stucióval lehetett csinálni. Ez mûködik itt?

Panther
Ami a sok kört illeti: ETCC-ben hivatalosan két futam van és 2X14 kör. Tehát nem olyan sok, nem hiszem, hogy gondod lenne. 😊)

Ami a gamepadot illeti: hát bizony én is vagyok úgy sokszor, hogy nincs kedvem a Logitech kormányomat felszerelni, akkor elõ a Genius FFB-s joystickot és meheta dolog. Engedélyeztük az ABS-t a bajnokságban, pontosan azért, mert nem szeretnénk, ha sokakat elriasztanának a nehézségek. Szerintem menj egy párt kört Kyalamiban (a hsw-n fenn van az ETCC számára konvertált pálya), mégepdig úgy, hogy bekapcsolod a következõ segítségeket: ABS, traction control. ha kell használd az automata váltót. Aztán mondd el az eredményt. 😊 Vagy küldj egy replayt a mailemre, kíváncsi volnék.

gyraph
Bar a jatek nagyon tetszik es valoszinu szabadidomben sokat fogok vele jatszani, a bajnoksaghoz megsem erzek affinitast. Nincs kormanyom, eleg idom gyakorolni es bena is vagyok 😊 . Egyebkent abba sok korbe is megkattanek 😄, en egyszere max 10 kort birok es utana nemtudok koncentralni...mondjuk ez valoszinu maskepp lenne, ha lenne kormanyom, de en csak egy gampad-det nyuzok. A bajnoksagotok lapjat egyebkent felkerestem es a bajnoksagi szabalyzatot is elolvastam es azt kell mondanom, hogy iszonyat profin ki van dolgozva...mindenre gondoltatok. Ez nem lesz amatorfesztival az biztos. 😊
Sok sikert a bajnoksaghoz!

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Alexease
Az idokkel mindig gondban vagyok, gyorsan felejtek😊) De hivatalosan nem szerepelt meg a versenynaptarban ez a palya, mert meg csak a Beta-t adtak ki belole.

De multkor TPTCC-vel (Nascar MOD - Mustang, Corvette, GT40, Viper) mentunk rajta, es ha jol emlexem en mentem 1:16:xx-et, es Norbi 1:13:xx-et😄D

De harom fajta Kyalami letezik, haromszszor epitettek at ('86, '91, '96), mi az elson mentunk, ami a GPL-ben is benne van😊) Ez a 2.54 merfoldes. Az ETCC-ben talan a '98-as layout-os van benne, az hosszabb, tobb kanyarral.
Panther
Alex: mennyi az idõtök a pályán? Gondolom mentek ott nascar kocsival, mert a Nascar Racinghez talán megjelent az a pálya is. Gondoltam megkérdezem, annak ellenére, hogy egy nascar autónak kétszer akkora a motorja, mint egy ETCC kocsinak. 😊))

Alexease
Ahhh Kyalami
Panther
A DTM-et most már telepítheted. Szerintem nem lesz gond. Nem jössz az ETCC bajnokságba? Hét végén lesz egy elõverseny Kyalamiban.

gyraph
Ugyanugy feltelepitettem, ugyanoda es most jo, de elotte leszedtem a DTM-et. Ki erti ezt? 😊

gyraph
Valoszinu majd megprobalom ujra telepiten az egesz cuccost, de most nyomjuk ezerel a DTM-et! Azert kosz a helpinget mindenkinek! 😊

gyraph
Persze.

gyraph
Gondolom az nem baj, hogy kozbe fent van a DTM is...persze ez egyertelmu, hogy nem 😊 . Valamiert nem kedvel ez a jatek engem 😊 .

gyraph
Talan emlekeztek!- nekem volt korabban is gondom az F1C.-vel. Nem tudom mi a baj, de kuzkodok vele. Probalkozom.

gyraph
Persze...nem vok lama 😊...de nem megy.

Panther
Ez a másik.

Panther
telepíted az F1 Challenget. rendben. utána jöhet az ETCC mod. Aztán az 1.15-ös patch. Utána kirak egy indítót a deskropra. Ott kiválasztod, hogy start game az indítás után. Ekkor kellene mennie.

meg se moccan, semmi?

Met
Jó könyvtárba telepítetted?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gyraph
Ez beszaras...soha nem szokott gondom lenni semmi gammaval, ez meg orba-szajba szivat . 😊 Felraktam a gamet...ra a patch-et es szarik ram . 😊
Na jo, akkor probalkozok...THX.!

Met
Úgy néz ki igen😊

gyraph
Sikerult felszenvednem az F1C. a gepemre, par napja nyomom is a DTM-et es nagyon tetszik (bar a traction-t nekem is be kell kapcsolnom 😄). Ma gondoltam kiprobalom az ETCC-t is, de nem akar mukodni DEV-ISO.-val. Keresi az original F1C.exe-t.... Ez a MOD csak eredeti gammaval megy, vagy megint egyedi problemam van?

Panther
természetesen, edzéseken szeretettel várunk. Az oldalunkon minden meg lesz hirdetve.

Alexease
Koszi! Az email cimemet ideinglenesen kivettem (MyDoom es tarsai😄DDD).
En rendesen, hivatalosan a bajnoksagban nem tudok indulni, mert igy is van heti ketto (vagy elvileg harom😊 futam😊)
De edzesekre tudok majd menni ha lehet😊
Met
Konkrétan: engem inkább az ovál pályák érdekelnek de még egy bajnokságot nem hiszem, hogy bevállalok pláne ha azért a szerverért is kell fizetni

Panther
Konkrétan: funraceken kívül valaki fog nevezni az ETCC bajnokságba?

Panther
Na, mivel a névre kattintva nem jön elõ az emilcím, ezért leírom ide: ma 15 órától lesz edzés. Pályák:

Interlagos, Adelaide 2001 és esetleg, ha még marad idõ Donington park. Interlagost egyszerûen át kell húzni az ETCC megfelelõ mappájából a DTM megfelelõ mappájába, megnyitni a .gdb fájlt és ezt a sort keresni:

Filter Properties = ETC03

Ki kell egészíteni így: Filter Properties = ETC03, DTM02

Így már használható a patchel is. Az adelaidi pálya letölthetõ tõlem. Elõször F1 Challenge alá kell telepíteni, utána az ETCC pályaimportálójával betenni ETCC alá, majd áthúzni a DTM mappába és átírni a .gdb fájl filter részét, ahogyan mondtam.

Ftp: IP: 80.98.44.34:1000
User: Public
Pass: prohardver

Ja, fenn vann Watkins Glen is. Csak be kell másolni az ETCC mappába, aztán a DTM-be és a filtert itt is átírni.

Alexease
Met
Nekem is kellene a pálya, valszeg azért dobott ki mert nincs meg😄

Alexease
THX
Panther
Na emberek.

A honlapunkon megtalálható minden info, de ide is leírom.

Holnap megyünk DTM-el. A játék neve mindig PH_DTM, vagy PH_ETCC. Pass: prohardver.

Alex: Watkins Glent letöltheted rólam. A pálya GTR 2002-hö9z készült, de még biheráltam rajta,,hogy elinduljon ETCC alatt és persze DTM alatt is.

Adok ftp elérést, aztán holnap reggel letöltheted. Nézd a mailedet.

Alexease
Gondoltam en is benezek, de Watkins Glen palyat nem talaltam sehol😞( Pedig van nekem is vagy 60 darabb kivalogatott palyam, meg a HSW hostolja hivatalosan az osszes ETCC palyat, de sehol😞(

Vagyis kihagytam😊
Met
Nem bírok bemenni, megtalálja a szervert, kéri a passt aztán kirak winbe

ok.

Panther
Attól függ, hogy DTM-rõl, vagy ETCC-rõl van-e szó.

ETCC: csak traction control.

DTM: még ez nincs eldöntve. Még meg kell nézni a patch után hogy lehet menni vele.