508
ETCC és DTM bajnokság
  • b-type
    sztem ja, jó esetben holnap veszem, rosszban holnapután, momom van, hétvége ok.
  • Panther
    Akkor jössz a hét végén egy kis edzésre, meg versenyre?
  • b-type
    szasztok srácok, ne veszítsetek lelkesedést! napokban veszem + a gémet, azt én rámelegszem, van időm rengeteg..
    anno a le mans 24 órást kinyomtam realben 60 hertzen,:) és ez a mód übernagyon teccik.mondjuk gpl nem volt +, de sok más f1, túraa. igen.
  • Panther
    Köszi, megnézem őket.
  • Alexease
    A Thunder-ben eleg furcsa, de tenyleg masok a palyak! Bar az lenne a hivatalos licence, de meg is mas mint kellene.

A Thunder-ben ISI engine van (F1C+) ami mar eleg jo, de sajnos nem "normalis| fizika van benne, ugy mint az F1C-ben, csak egy nagyon jo szimulacio, es azt mar nagyon erezni.

Ami hivatalosan, "szabvanynak" - :DD - elismert az a GPL es az NR2003. Azokban biztos korrektek a palyak es az autok is.

Modok-bol a "hivatalos" PWF modokat erdemes beszerezni. Edddig megjelent a CTS (Craftsman) es a BGN (Busch) Nascar sorozat. PWF

A The USPits kesziti, es folyamatosan ki is adjak a TPTCC (Turaauto Bajnoksag - Corvette, GT40, Mustang, Viper) modot. Eleg jo, erdemes beszerezni. The USPits

De ami hasonlo, de "hivatalos" mod lesz es nagyon jo, az a kozelgo Trans-Am mod (Corvett, Viper, Jaguar, Mustang), teljesen uj, road-course palyakon.
    PWF

Az autofesteseket a Nascar-ban is meg lehet csinalni! Egy eleg korrekt, kisebb Photoshop van bele epitve! :)) De ha nem tetszik, akkor ott tudsz exportalni es importalni is. Semilyen konverter nem kell!!
  • Panther
    Azt hiszem, még csak készül, talán csak képek vannak még róla.
  • gyraph
    Ez eleg karajul nez ki.. :) Ezt mar le is lehet cibalni valahonnan, vagy csak keszuloben? Lehet, hogy vak vagyok, de HSW-n nem lattam.
  • MaSzKa
    Prototype C MOD (F1C)
  • Panther
    Na eljutottam én is oda, hogy kipróbáltam a Nascar Racing 2003 - at. Eddig Nascarban maximum a Nascar Thunder 2004-et próbáltam ki, de nem nagyon tetszett. Ez viszont igen. Kipróbáltam Watkins Glent és meglepve tapasztaltam, hogy kicsit más, mint a Thunderbeli pálya. Nem is tudom, másnak tűnik. Érdekesek az időim: Etcc autóval(BMW 320i): 1:16.721, DTM autóval (Audi) 1:06.665, míg Nascar autóval 1:21.xx. :))) Hát ezt még gyakorolni kell. :)))

Pár dolgot szerettem volna kérdezni tőled: milyen modok jelentek meg a Nascar Racinghez, amit érdemes letölteni véleményed szerint?

Annyit tudok, hogy amagyarítás megjelent, azt le is töltöm.

Más: autófestést az EA-s cuccokhoz a Mas Stucióval lehetett csinálni. Ez működik itt?
  • Panther
    Ami a sok kört illeti: ETCC-ben hivatalosan két futam van és 2X14 kör. Tehát nem olyan sok, nem hiszem, hogy gondod lenne. :))

Ami a gamepadot illeti: hát bizony én is vagyok úgy sokszor, hogy nincs kedvem a Logitech kormányomat felszerelni, akkor elő a Genius FFB-s joystickot és meheta dolog. Engedélyeztük az ABS-t a bajnokságban, pontosan azért, mert nem szeretnénk, ha sokakat elriasztanának a nehézségek. Szerintem menj egy párt kört Kyalamiban (a hsw-n fenn van az ETCC számára konvertált pálya), mégepdig úgy, hogy bekapcsolod a következő segítségeket: ABS, traction control. ha kell használd az automata váltót. Aztán mondd el az eredményt. :) Vagy küldj egy replayt a mailemre, kíváncsi volnék.
  • gyraph
    Bar a jatek nagyon tetszik es valoszinu szabadidomben sokat fogok vele jatszani, a bajnoksaghoz megsem erzek affinitast. Nincs kormanyom, eleg idom gyakorolni es bena is vagyok :) . Egyebkent abba sok korbe is megkattanek :D, en egyszere max 10 kort birok es utana nemtudok koncentralni...mondjuk ez valoszinu maskepp lenne, ha lenne kormanyom, de en csak egy gampad-det nyuzok. A bajnoksagotok lapjat egyebkent felkerestem es a bajnoksagi szabalyzatot is elolvastam es azt kell mondanom, hogy iszonyat profin ki van dolgozva...mindenre gondoltatok. Ez nem lesz amatorfesztival az biztos. :)
    Sok sikert a bajnoksaghoz!
  • Alexease
    Az idokkel mindig gondban vagyok, gyorsan felejtek:)) De hivatalosan nem szerepelt meg a versenynaptarban ez a palya, mert meg csak a Beta-t adtak ki belole.

De multkor TPTCC-vel (Nascar MOD - Mustang, Corvette, GT40, Viper) mentunk rajta, es ha jol emlexem en mentem 1:16:xx-et, es Norbi 1:13:xx-et:DD

De harom fajta Kyalami letezik, haromszszor epitettek at ('86, '91, '96), mi az elson mentunk, ami a GPL-ben is benne van:)) Ez a 2.54 merfoldes. Az ETCC-ben talan a '98-as layout-os van benne, az hosszabb, tobb kanyarral.
  • Panther
    Alex: mennyi az időtök a pályán? Gondolom mentek ott nascar kocsival, mert a Nascar Racinghez talán megjelent az a pálya is. Gondoltam megkérdezem, annak ellenére, hogy egy nascar autónak kétszer akkora a motorja, mint egy ETCC kocsinak. :)))
  • Alexease
    Ahhh Kyalami
  • Panther
    A DTM-et most már telepítheted. Szerintem nem lesz gond. Nem jössz az ETCC bajnokságba? Hét végén lesz egy előverseny Kyalamiban.
  • gyraph
    Ugyanugy feltelepitettem, ugyanoda es most jo, de elotte leszedtem a DTM-et. Ki erti ezt? :)
  • gyraph
    Valoszinu majd megprobalom ujra telepiten az egesz cuccost, de most nyomjuk ezerel a DTM-et! Azert kosz a helpinget mindenkinek! :)
  • gyraph
    Persze.
  • gyraph
    Gondolom az nem baj, hogy kozbe fent van a DTM is...persze ez egyertelmu, hogy nem :) . Valamiert nem kedvel ez a jatek engem :) .
  • gyraph
    Talan emlekeztek!- nekem volt korabban is gondom az F1C.-vel. Nem tudom mi a baj, de kuzkodok vele. Probalkozom.
  • gyraph
    Persze...nem vok lama :)...de nem megy.
  • Panther
    Ez a másik.
  • Panther
    telepíted az F1 Challenget. rendben. utána jöhet az ETCC mod. Aztán az 1.15-ös patch. Utána kirak egy indítót a deskropra. Ott kiválasztod, hogy start game az indítás után. Ekkor kellene mennie.

meg se moccan, semmi?
  • Met
    Jó könyvtárba telepítetted?
  • gyraph
    Ez beszaras...soha nem szokott gondom lenni semmi gammaval, ez meg orba-szajba szivat . :) Felraktam a gamet...ra a patch-et es szarik ram . :)
    Na jo, akkor probalkozok...THX.!
  • Met
    Úgy néz ki igen:)
  • gyraph
    Sikerult felszenvednem az F1C. a gepemre, par napja nyomom is a DTM-et es nagyon tetszik (bar a traction-t nekem is be kell kapcsolnom :D). Ma gondoltam kiprobalom az ETCC-t is, de nem akar mukodni DEV-ISO.-val. Keresi az original F1C.exe-t.... Ez a MOD csak eredeti gammaval megy, vagy megint egyedi problemam van?
  • Panther
    természetesen, edzéseken szeretettel várunk. Az oldalunkon minden meg lesz hirdetve.
  • Alexease
    Koszi! Az email cimemet ideinglenesen kivettem (MyDoom es tarsai:DDDD).
    En rendesen, hivatalosan a bajnoksagban nem tudok indulni, mert igy is van heti ketto (vagy elvileg harom:) futam:))
    De edzesekre tudok majd menni ha lehet:)
  • Met
    Konkrétan: engem inkább az ovál pályák érdekelnek de még egy bajnokságot nem hiszem, hogy bevállalok pláne ha azért a szerverért is kell fizetni
  • Panther
    Konkrétan: funraceken kívül valaki fog nevezni az ETCC bajnokságba?
  • Panther
    Na, mivel a névre kattintva nem jön elő az emilcím, ezért leírom ide: ma 15 órától lesz edzés. Pályák:

Interlagos, Adelaide 2001 és esetleg, ha még marad idő Donington park. Interlagost egyszerűen át kell húzni az ETCC megfelelő mappájából a DTM megfelelő mappájába, megnyitni a .gdb fájlt és ezt a sort keresni:

Filter Properties = ETC03

Ki kell egészíteni így: Filter Properties = ETC03, DTM02

Így már használható a patchel is. Az adelaidi pálya letölthető tőlem. Először F1 Challenge alá kell telepíteni, utána az ETCC pályaimportálójával betenni ETCC alá, majd áthúzni a DTM mappába és átírni a .gdb fájl filter részét, ahogyan mondtam.

Ftp: IP: 80.98.44.34:1000
    User: Public
    Pass: prohardver

Ja, fenn vann Watkins Glen is. Csak be kell másolni az ETCC mappába, aztán a DTM-be és a filtert itt is átírni.
  • Alexease
  • Met
    Nekem is kellene a pálya, valszeg azért dobott ki mert nincs meg:D
  • Alexease
    THX
  • Panther
    Na emberek.

A honlapunkon megtalálható minden info, de ide is leírom.

Holnap megyünk DTM-el. A játék neve mindig PH_DTM, vagy PH_ETCC. Pass: prohardver.

Alex: Watkins Glent letöltheted rólam. A pálya GTR 2002-hö9z készült, de még biheráltam rajta,,hogy elinduljon ETCC alatt és persze DTM alatt is.

Adok ftp elérést, aztán holnap reggel letöltheted. Nézd a mailedet.
  • Alexease
    Gondoltam en is benezek, de Watkins Glen palyat nem talaltam sehol:(( Pedig van nekem is vagy 60 darabb kivalogatott palyam, meg a HSW hostolja hivatalosan az osszes ETCC palyat, de sehol:((

Vagyis kihagytam:)
  • Met
    Nem bírok bemenni, megtalálja a szervert, kéri a passt aztán kirak winbe
  • loser
    ok.

• Panther
    Attól függ, hogy DTM-ről, vagy ETCC-ről van-e szó.

ETCC: csak traction control.

DTM: még ez nincs eldöntve. Még meg kell nézni a patch után hogy lehet menni vele.