508
ETCC és DTM bajnokság
  • Panther
    Lesz hét végén ismét tesztelés az egyik bajnoki pályán, valszeg mantorp, de ez még nem száz százalék. Akkor nem tudsz jönni? Pedig jó volna.
  • b-type
    off:
    9600xt, lehetőleg fireblade kiv.-ben, de nem tom lehet hogy több lé, és 9800pro-t kellene, mondom szar az időzítés, és most nem is nagyon lehet kapni a 9600xt-t.
    Nvidiát nem akarok nagyon berágtam a drivereik miatt, és még amugy sem volt Ati-s kártyám.
    anno, másfél éve a 4200-esem(128mb) használt volt(2hónapos)28 rugáért vettem(marha jó vétel volt).
    ekkora mázlim most nem lesz...
    on
  • Panther
    Ha jól értelek, akkor most nincs videokártyád? És milyen szeretnél venni? Használtan, vagy teljesen újat?
  • b-type
    hát lehet jobban támaszkodik a kártyára mint más, de igazából nem tom, és már mögöttem van.
    csak gáz hogy pont hülye időben kell kártyát vennem, nem nagyon van most jó vétel..már a 30-40 ruga közt.
    ha meg van jelentkezem okvetlen, cimbimnek is megraktuk a játékot, és mi össze vagyunk kábelezve, ugyhogy ahogy lehet rágyurok a körökre és...a pénzre is.
  • Panther
    Au enyém is húzva van és még egy másik bazi nagy hűtő is fújja rá a levegőt, mégis beszaggat(ott) néha. nem értem, hiszen ennél jóval nagyobb gépigényű játékokat is simán tudtam futattni.
  • b-type
    Panther(ha erre jársz)
    Na rájöttem, mi okozta a behalásokat a játékban...a vga.
    húzva volt és csak zalman borda volt rajta venti nélkül, 3/4 évig bírta. szal nem a játék volt a gond. rák...
  • Panther
    Úgy néz ki, hogy a célegyenesbe érkezett a bajnoksági szerver szervezése. nemsokára jöhetnek a futamok.)
  • Panther
    Az biztos. Ezt már tapasztaltam.:)
  • Alexease
    De NR2003-hoz letoltheto 30-40 roadcourse palya, ha erdekel:))) NR2003 Palyak
  • Alexease
    Azt a DTM-et meg az F1C engine-t nem erdemes hasonlitani, mert teljesen mas kategoria:))
  • Panther
    Hát igen, ettől még messze vagyok. Még az 1:10-et sem törtem át. DTM autóval mentem olyan időt, amit mondasz: 1:06.6xx. :))))
  • Alexease
    En is olyan 1:09:xx kornyekere emlexem. De Norbi "mas" kategoria, altalanban mindenkire 2-4 sec-et ranyom:))))))))
  • ibronk
    Nekem 1:08.140, 129.44 mph, clear 70-ben, de nem mentem sokat, kis gyakorlással olyan 1:06 lehetséges simán.
  • Panther
    Köszi. :)) Már le is töltöttem egy csomót.

TPTCC-hez tudnátok egy időt mondani, mondjuk Watkins Glenhez? Hogy némi összehasonlítási alapom legyen.
  • Alexease
    Itt van vagy 30 darab;)))
    TPTCC alapok.
  • Panther
    Ez utóbbi egész jó. :))) Bár a többi is. Majd keresek ilyen alapokat. Szeretnék Ferrariban ülni. :)) Vagy Mercedesben. :)
  • Alexease
    Pl. a Corvette alapra Mercedes:))
  • Alexease
    Ezek csak festesek:) A TPTCC-ben 4 alap auto modell van: Mustang, Corvette, Viper, GT40. Ezekre szoktak rahuzni, hasonlo formaju autok texturait. Itt a ket kepen, ugyan az az auto van, csak mas festessel (Mustang) :)))
    De van Merci, Ferrari, Porsche stb.
  • Panther
    Köszi a linkeket. És hát ettől félek én is. :)) A hanyagolástól. :)) Egyébként a Nascar racingben az tetszik - többek között - hogy fantasztikusan kezeli a kormányt. Legalábbis nekem felüdülés az F1 Ch és modjai kormánykezeléséhez képest.

Figyelj: új autókat gondolom lehet betenni mindkét játékba (Nascar kupa és TPTCC). Azért kérdezem, mert eddig még nem próbáltam. Láttam, hogy van néhány helyen BMW, meg Ferrari autó alap, de gondolom, hogy az működjön, valamelyik autót felül kell írni, nem? Mivel a kinézetre BMW autó nem BMW motorral fog menni a Nascarban. :))
  • Alexease

• Alexease
    A TPTCC jo, pedig csak 0.5-os verzio:))
    Egy hatranya van: ha elkezdesz vele rendesen jatszani (belsonezet, jo FFB stb.), akkor valszeg kicsit hanyagolni fogod az RTCC-t vagy a F1C modokat:))))))
  • Alexease
    Itt van nehany: Setups

Ezek meg alap roadcourse setup-ok: Generic roadcourse setups
  • Panther
    Na akkor ezt se szedem le. Hogy lehet az F1 Challengere ilyen modot írni? Ez kicsit gáz.

Más: TPTCC modhoz honn tudok setupokat szerezni? nem hiszem, hogy az eredeti nascaros jó lenne hozzá. :)) Csak néhány kellene a beállítások miatt.
  • gyraph
    A kepek alapjan en se gondoltam volna, de sajnos ez van. :(
  • Alexease
    Gondoltam, hogy gazos lesz, de ennyire:(((
  • gyraph
    Ami meg nagyon tetszett, hogy Suzuka-ban 100AI-vel, start utan az uccso helyrol a palya szelen evezve meg a celegyenesben sikerult pole pozicioba avanzsalnom. Mindenkire kemeny kuzdelem var, aki kiprobalja . :D
  • gyraph
    Pfuuu. hat siralmas ez a MOD. :D. Azt hittem ez vmi. jofajta moka lesz, de rogton az jutott eszembe rola, hogy tokeletesen sikerult egy NFS szintjere degradalni a fizikat. Aztan lassan kapcsoltam is, hogy MCO=MOTORCITYONLINE ami ugye NFS volt. Brrrrrrrrrrr.
    Toresmodel nincs, ennek ellenere lehet, hogy serules van, de azt nem vartam meg. Hatulrol mas autokat kis koccintassal ugy boritottam fel, mint a kakas a loszart. :) Legalabb ezen regi autok sulyat lehetne erezni, de olyan mintha faszankoval iparkodnek a dombra fel. A hangok tetszettek. Egy olyan 1.7 pontot megajanlok ra, a maximum elerheto 10bol. :DDD
  • gyraph
    Koszi az info-t!!! Rangatom le 1000L.
  • Alexease
    Akinek tetszettek a VTA filmmek, de nincs NH-juk, annak megjelent az MCO MOD F1 Challenge ala:)))) Lehet tesztelni. http://bhmotorsports.com
  • oneal1
    jah csak az a bibib hogy honnan:((
    tudsz valami helyet??
    a hsw ről nem jön:(
  • oneal1
    húú szedem akkro rögtön:DD
  • Alexease
    Nascar Heat, Vintage Trans-Am MOD:)) Neked biztos tetszene, mert a GPL-bol "tovabb fejlesztett", 6 pontos fizika van benne (Hasbro/MGI):)))
  • oneal1
    hali!
    ez milyen gamma???
  • Alexease
    Meg egy kis "off" :)) Most egy kis Searspoint (Infineon) koptatas a regi csodakkal:)))
    VTA Searspoint, AVI, DivX 5.11, 320x240, 9,5 Mbyte
  • gyraph
    Igen, ott tobbszor is elvesztettem az egyensulyt, de szerencsere a korlat visszasegitett. :))
  • Panther
    Érdekes pálya, mert lehet csúsztatni a kocsit, de aztán rá is faraghat az ember, különösen a célegyenesre fordító kanyarban, amikor addig csúsztatja, amíg nem jön a fal. :))
  • gyraph
    Okes kosz.

Nem rosz palya ez a WG., bar en inkabb a technikasabb palyakat kedvelem, de azert maris nyomtam egy 1:19-es kort. Az mondjuk kicsit furcs, hogy az 5. 6. 7. es 8. kanyart az elso 3korben olyan siman levagtam, hogy fel se tunt, csak azt nem ertettem miert nem meri az idomet...aztan lattam, hogy "CUT TRACK", ugyhogy egy szep lassu kor utan vettem csak tudomast arrol a szakaszrol.
  • Panther
    Látom leszedted az Emap_bdy.bmp fájlt is. Ez nem kell sema common fájlokhoz, sem a pályához. Ha bemásolod az ETCC Vehicles könyvtárába, úgy fognak csillogni-villogni a kocsik, mint a DTM-ben. :))) Nem fognak több poligonból állni, de csillogni fognak. :))
  • gyraph
    Koszonom! En mar le is szedtem. Teszt.
  • Panther
    Na figyelem emberek. A Watkins palyát le lehet tölteni. IP: 80.98.44.34:1000.
    User: Public
    Pass: prohardver

Be kell másolni egyszerűen a pályák közé. De van egy common nevű fájlcsomag. Annak a tartalmát a pályák mappában lévő common mappába másoljátok be. 2 ember töltheti, aztán majd megosztjátok a többiekkel, ha kell nekik. :))