508
ETCC és DTM bajnokság
-
loser #108 hali.
Ha servert csinálsz milyen beállitásokkal?
ugy értem mi lesz benne engedélyezve és mi tiltva.
pl: autoshift stb stb -
#107 Láttam regisztráltál az oldalunkon....:))) -
#106 Met te jössz az ETCC bajnokságba? Gyere...:))) -
#105 Valakinek csak van ADSL-je és csinál szervert. Igaz Alex -
#104 OK. csak arra legyetek tekintettel, hogy ez még az én gépemen fog menni, ami ugye 512/128-as chello, tehát leshet, higy lesz egy kis lag 12 ember esetén. :))) -
#103 -
#102 A vasarnapi Watkins-re lehet hogy jonne meg 5-8 ember:)) Addig meg egyeztetunk. -
#101 Nem tudom a társaságunk mikor tud összejönni, de Alex, meg aki még akar jönni, holnap lesz egy kis edzés az A1 Ringen, DTM-el, aztán valszeg vasárnap Watkins ETCC-vel.
Az időpont a honlapunkra lesz kiírva, meg valszeg ide is beírom. -
#100 Hát most meg már sajnos nem aktuális későn néztem be bocs :( Mad máskor. -
#99 írd ki cd-re és úgy installáld -
#98 Minden vedelem ra van tolva...pasz, ilyen meg nem volt.
Egyszer leszedtem egybe az ISO-t, egyszer pedig darabolva es en csomagoltam es sehony nem mountolhato. Mar csak rohogok :D -
#97 Kicsit cinkes a dolog, de mehetunk:))) Az esti 250 koros Martinsville elott epp jo is lesz:))))) -
#96 nálam a Syberia-nal volt ilyen... róbáld mega Deamon tools-nál az amulationsnál a safedisc-et kijelölni... -
#95 Ja, egyebkent normal deviance ISO... -
#94 Panther, Alex nem akartok most egyet menni? -
#93 Erre az isobuster-ra ranezek...kosz a tippet. -
#92 Se alcohol-lal, se nero-val, se clone cd-vel nem birom mountolni...az az erdekes, hogy eloszor en is arra gondoltam, hogy xar az image, ezert letoltottem meg1X mashonnan...es ezek utan se tudom telepiteni.
Mas image-eket siman mountolok... -
#91 Nem erted, hogy nem jutok el a telepitesig??? :D -
#90 Kicsit megijedtem, mert elsőre 2mp hátrányom volt az előző A1 Ringes eredményemhez képest, de aztán behoztam. :)) -
#89 Nekem tecccik:)))
Valamit biztos valtoztattak rajta, mert az elozovel, nem tudtam egy kanyart ertelmesen bevenni, ezzel mar itt-ott sikerult:)))) -
#88 Na megelőztél. :)
Mit szólsz a DTM kissé módosított fizikájához? Azt olvastam a German Sim Foundation fórumán, hogy a gumikkal varáltak csak, hogy kicsit nehezbben vezethető legyen. Tehát magához a fizikához nem nyúltak. Inkább úgy csinálták volna meg, mint az ETCC-t a készítők.
persze nem rossz. már hozzászoktam. :) -
#87 Gondolom ISo fájl, vagy valamilyen CD-kép, ha mountoltad. Csomagold ki ISoBusterrel, ha végképp nemmegy másképpen és indítsd az exet. Ekkor települnie kell.
nem valamilyen rip ez véletlenül? mert a CD romot csak akkor keresi, miután feltelepült és akkor kell ugye a crack. -
#86 Hasznalj Alcohol 120%-ot a mountolashoz.
Ha akkor sem jo, akkor vagy az ISO rossz, vagy a geped. Mas nem lehet. -
#85 elolvastam rendesen, de ha a correct cd-t kéri akkor crackes, telepítsd fel rendesen -
#84 Felek nem olvastad el figyelmesen... -
#83 crack kell neki -
#82 nagyon cool ez a 2 mod+a többi is -
#81 Ez a topic legalabb el, ugyhogy beteszem ide is...alapjatekrol van szo...
Az erkezo MOD-ok miatt gondoltam felteszem a jatekot...
Be akarom mountolni Daemon-nal, ami nagy nehezen sikerul is(kozben belassul az egesz gep).
Autorun sehol. Megnyitom, rakkattintok a setupra es rogton:
---------------------------
Cannot locate the CD-ROM
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
OK
5let? -
#80 Koszi! -
#79 DTM 2002 Patch 1.1 -
#78 hsw és M4Driving. Alexease belinkelte lentebb. -
loser #77 a legelsö hozzá szolásban, ott a honlap, valószinüleg ott -
#76 En meg eleg uj vagyok itten es szeretnem kerdezni hogy a patchet honnan tudnam leszedni ahonnan mukodik is???Nem tudja vki atadni vhogy?ICQ??? -
#75 Ketten voltunk:)))
En csak tesztelgettem, allitgattam, mert valahogy nem erzem a progit:))
De mondjuk Atesz mindig porra ver, vagyis bar mit is allithatok:)))))
Amugy igy patch-el jobb lett, kezd tetszeni:)) -
#74 Mit sikerült alakítani Hockenheimben? Ez a short, vagy a 2002-es F1 pálya? -
#73 Hagyd már! Ha ő így gondolja, akkor úgyse tudod meggyőzni az ellenkezőjéről. :) Nem is érdemes.
De még egyszer mondom: a topikot nem azért nyitottam, hogy egymást vágjuk. -
#72 81.182.107.251 -
#71 Jo lesz;) -
#70 ok :)
Melyik legyen majd?
Hockenheimre gondoltam. -
#69 En megyek, epp most keszultem tesztelgetni:)