508
ETCC és DTM bajnokság
  • Panther
    Azért arra kíváncsi leszek, hogy mit fog tartalmazni. Talán gyorsabbak lesznek a BMW-k? mert ugye egy tesztelésen Alex Zanardi 2 perc körüli időt ment BMW-vel, azt pedig, ha megfeszül valaki, sem lehet elérni a játékban. Persze Alfaval igen. Ráférne a BMW-re egy kis frissítés. :)))
  • Alexease
    Es hogy ne legyen annyira OFF:)

"RaceSim Revolution: The rumour has already spread and we would like to confirm now that there is another update for the ETCC 2003 Mod in the pipeline, it will be called "ETCC 2003 Mod - Evolution", to make waiting for WGTS a little easier. We won't announce a release date now. The update is in advanced beta testing stage, but we will take our time to make sure everything will be perfect on release date. This won't be just another update, it will actually take the ETCC 2003 Mod to another level with a wide range of new features "under the hood". The complete feature list and release date will be announced soon."
  • Alexease
    Kulonbozo "autotipusok" tesztelesere, osszehasonlitasara, erdekessegnek erdemes kiprobalni a netKar-t, ha kimaradt volna eddig;))

Nagyon jol be vannak allitva az autok, le vannak korlatozva az eredetivel megegyezoen a setup lehetosegek stb., erdemes oket vegig tesztelni a leggyengebtol, a legegyszerubbtol a legkomolyabb versenygepig, hogy milyen kulonbsegek is vannak egy autonal menetteljesitmenyben, tapadasban stb.

Eloszor az "utcai" autokak - Mini, Ferrari Modena - aztan sport kocsikat - Ferrari GTO, MG ZS, Toyota Supra - aztan johet a F3000-es :-) Erdemes ugyanazon a palyan mindegyikkel 10-20 kort menni, ahol lehet allitgatni, kielvezni, erezni:) Folyamatosan, egymasutan tesztelve oket 1-2 orat, szerintem elmeny pl. egy GTO, utana mondjuk egy Supra, es vegul egy F3000-es. Nagyon jo fizikailag erezheto kulonbsegek a gyorsulasban, vegsebessgben, es ami fontosabb a tapadasok, uttartas, kanyarvetel stb.

Ez egy kicsit OFF-nak tunhet, de ha jol lattam ide szimulatorosok jarnak, es azoknak szerintem kotelezo csinalni egy ilyen tesztet, mert nagy elmeny:)) Persze hatrany lehet egyeseknek, hogy mivel ez inkabb szimulator - erosen kulonbozik az F1C modoktol a benne levo fizikanak, es beallitasoknak koszonhetoen -, nincsnek segitsegek, csak kormannyal megy, csak belsonezetben, es csak olyan dolgokat lehet "kapcsolgatni" az autoknal, amit eredetileg is (autonkent valtozoan: reflektor, ABS, turbonyomas, TC stb).
  • Panther
    Majd írjál időket. Menj gyorsabb pályákon is: Silverstone és Monza például.
  • b-type
    jah, a pénzt feladtam még hétfőn, a levél amit Kimika emlitett az utalás igazoló másolat volt(beszkenneltem-mélbe csatoltam).
  • b-type
    thx.
    összkerekes, 6seb.-es audival megyek majd, most setupolhatok ujra :D
    sokkal keményebben lehet hajtani, ami versenynél jól jöhet.
    most már jó időket megyek vele-kicsit még tolja az elejét, de ezt holnap megoldom. időmérőn esélyem sincs, 120%-as ai
    1'36.4-et megy az A1 ringen pl.-de versenyen ott vagyok.
    jut eszembe kiszedhetnéd a fórumból(tied) a beáll.-t amit felmásoltam, rá jöttem hogy oriási hülyeség volt.
    kb. ennyi ma estére.... :))
  • Panther
    Csak azokat mondom, amiket ismerek: ITC 96: ez jó, csak volt néhány probléma. Ha elindítottad, akkor az ETCC-ben és ebben is kézzel kell beállítani az Ai sofőrök számát, különben az összes pilóta benne lesz (értsd: az ETCC-ből és az ITC-ből). Ígértek patchet, azóta sincs.

JGTC500: szerintem gagyi, legalábbis az első verziója. Azóta jött ki jobb, de nem néztem meg.

Mosler Challenge: szépnek tűnik, de nem próbáltam.

Ferrari mod: szerintem übergagyi. Végigpróbáltam a nézeteket, de például tetőnézetből nem látszik a kocsi, pontosabban átlátszik. TC-t használok csak már régót. Kimegyek csak TC-vel Silverstoneban, prögök-forgok az első kanyarban. nem hiszem, hogy ilyen nehéz lenne vezetni. A mod ennyi volt.
  • b-type
    sztem igen, na milyen volt a ferrari mod?
    és amugy is akartam kérdezni ezeket:
    -fia gt 2002:x spec.
    -itc 1996
    -jgtc gt 500
    -mosler challange
    ezek 100%, és számomra érdekesek, van infód?
  • Panther
    Köszi a linket. Hét végén ráérsz tesztelni?
  • b-type
    bökj rá a 'go'-ra ha nem adja kapásból a délelőtti Trans-Am ismétléseket.
  • b-type
    bővebb infó
    motors tv. ma délelőtt.
  • Panther
    Igen, a visszapillantóval. :) Cak azt hiszem, hogy online kevéssé használható. Problémák vannak vele, legalábbis, a DTM-el problémák voltak. Érdemes utánaolvasni a Drivingitalia fórumában.
  • b-type
    nah, most mentem pár kört...és én hülye(nem szivessen mondom) felraktam végre azt a nascar szerű motorháztető nézetet az órákkal...és nagyon jó.
    múltkor már az alapoknál elcsesztem, mert 1×üen nem irtam felül azokat a könytárakat amit mondot, láttam hogy csinált még1 program files könyvtárat, de sz@rtam rá..pedig csak át kellett volna másolni.
    ehh mind1, mostmár van.
    sok jó dolog van azon az adón pl.: pick up versenyek ausztráliából, de azon néztem a superbike futamot is ismétlésben, mert az euro-nak nem fér bele leadni.
  • Panther
    Nem tudom, te hol veszed ezt a tv-t nekem sajnos nincs ilyen adás. Maximum az Eurosporton szoktam nézelődni. Megjelent egyébként a Ferrari F360 mod, kíváncsi leszek milyen lett. Bár nem hiszem, hogy sokat fogok vele menni. :)
  • b-type
    most is megy a Motors tv-n, leadják az egész tavalyit.
  • b-type
    nézted a Long Beach-i első versenyt(Trans-Am)?
    oriási volt ahogy a Mustangos B.Said jött előre..
  • Panther
    Igen, ezt hívom én "szuperárkádnak". :)))
  • b-type
    hát ez elég vicces volt, 8. lettem, de az ai ugy használja a pálya sóderágyon való levágását, hogy röhögnöm kellett pl.: bmw(!)-vel kisodródik, és külső íven, a sóderágyban, sebességvesztés nélkül, végig a kanyaríven tartja a tempót mögöttem. ezt prószálnám én... :DD
  • b-type
    jó, akkor megyek 1 versenyt 120%-os ai-val ott kiderül..
  • Panther
    Kétezik. Két szempont van: 1. meg kell szokni a vezetését a kocsinak és setup kell rá. 2, Kicsit furán mér az óra néhány pályán sokak szerint. Az egyik az A1 Ring, ahol az utolsó szakszon, anélkül, hogy hibát csinálnál, akár 5mp-t is el lehet veszteni.
  • b-type
    öö..ilyen létezik?:
    átváltottam audira, és sokkal gyorsabb vagyok, érzem, gyorsabban kanyarodok, keményebben lehet kanyarba tenni, minden szemponból az az érzésem, hogy jó, és az idő pocsék.
    pl.: A1 ring 'Jochen Rindt' kanyarra felvezető domb, ami után jön a dobós jobb, majd a tőbe fordulós célrafordító..
    szal még a domb előtt van 1 fehér vonal, azt 1'17-el léptem át, és jó volt minden idő:1'40.4min
    az alfával '18-al lépem meg akkor lesz a vége 1'39 vagy kisebb...nem értem. abba is hagytam mert berágtam.
    alfával a legjobb 1'38.1 de ez necces, 1általán nem stabil.
  • Panther
    Az ftp már jó. Mantorp a TOCA Race Driverből lett konvertálva. Oran azért nehéz, mert nem látod be a kanyarokat. Síkság, a legtöbbször még a rázókövek is hiányoznak. Egyetlen lehetőség a begyakorlásra, ha hagyod, hogy az AI közvetlenül előtted menjen.

A Nascar racingben és modjaiban azt bírom, hogy van ideális ív segítség, amit persze ki lehet kapcsolni, de a pályát betanulni nagyon jó.
  • b-type
    oran park...nem gyenge eresztés, az első pár kört 'god' modban kellett volna nyomnom, törtem-röpültem.
    de nagyon jó-az a híd, meg a tudj' isten féktávok..
    mantorp park ismerős volt a toca race driverből.
  • b-type
    ment még 1 priv.
  • Panther
    kipróbáltam az ftp-t. felhasználói nevet és jelszót kér. Az a bizonyos jelszó nem megfelelő úgy tűnik.
  • b-type
    1ébként tegnap néztem a 'motors' tv adón a trans-am összefoglalót, és óriási.
  • Panther
    OK. Megköszönném, ha elküldenéd a címet. Privátba, vagy ide: [email protected]
  • b-type
    most épp proszálom megszerezni a NR2003-at :)
    nem tom nekem nem jönnek a pályák get...nah erre most pont jön :D.
    ja, képben vagyok, olvastam a PH-t, meg itt is a topicokat, most megyek osz feladom a szerver pénzt..
    egyébként van 1 ftp-s cimem....bármire., tárhely no problem, ha kell, privbe mehet a cim.
  • Panther
    Sajnos nem fekszik nekem a mantorpi pálya, mindössze 1:21.8xx-at értel el, holott valahol 1:20.xx körül van a rekord.
  • Panther
    Nem baj, legközelebb. De azért nézd meg a pályákat, nem rosszak. :)
  • b-type
    nem jó nekem Panther, nagyon sajnálom.
    minden vasárnap 12-kb.17-ig anyámékhoz megyek, összeül a család. sry
  • Panther
    Holnap 1 órakor kezdünk. A pályák a hsw-ről tölthetők le. használj letöltésmanagert (Flashget), mert jelszavas és A Flashget automatikusan betölti a jelszót. A link jó.

ETCC pályák
  • b-type
    ok
    adnál linket oran-mantorp, mert amit találtam (etcc tracks) azokon ezek meghaltak.
  • Panther
    Igen. Holnap kora délután mennénk. Pályák: Mantorp és Oran Park. Időpont később.
  • b-type
    jah, megnéztem, és segített..
    a rugózáson kellett javítanom, meg visszább vettem a terpesztést.
    de még van mit javulni, most mentem 1'38.4-et, erre nem diszkvalifikáltak mert a 13. körömet is elkezdtem.
    a gépem bizonyos tekintetben szélsőséges, ahol meg nem ott men nem harmonikus a megvalósitás, szal dolgozom még a setupon, a tieddel is mentem term. de igazad van a stilusról, nekem nagyon megváltoztak a féktávjaim tőle, ugyhogy visszatértem az eredetihez csak figyelembe véve a tiedet módosítottam.
    mégegyszer kösz.
    fejlemények? vannak?
  • Panther
    Megérkezett már? :)
  • b-type
    ok.
    thx. nézem
  • Panther
    Várj: a hét végi még nem előverseny lesz, csak egy edzés, mivel még nincs meg a szerver teljesen. Valszeg holnap tartjuk. Konkrét időpontot, majd írok. Küldtem setupot.
  • b-type
    tom olvastam hogy bevagytok halva tőle :), majd ki is akarom próbálni, de még ezt sem léptem meg ugy ahogy megérdemli, van valami konkrét a hétvégi előversenyről?
    jah, és ha küldesz setupot az alfához az full jól jönne ,mivel keményen el vagyok veszve a kerékösszetartásnál, a mélnek jó ami a logó infóban van. még1× thx
  • Panther
    A szerevren egyébként terveztünk egy DTM bajnokságot is, de ezt szerintem a TPTCC fényében nem fogjuk megtartani. Ez utóbbi ugyanis sokkal jobb. Mindenkinek a ligában javasolni fogom egy ilyen irányú bajnokság bevezetését. Persze ez még a jövő zenéje. Először az ETCC induljon be. :)