508
ETCC és DTM bajnokság
-
#68 :)
Esetleg ha felraktam indíthatnék egy szervert ha jön vki persze. -
#67 Epp azt akartam:) -
#66 Keresek kozvetlen linket. -
#65 Na a drivingitaliaról jön. -
#64 Nem tudom letölteni a patchet. Aszongya nem található fájl el se kezdi. -
#62 Ezen meg jot rohogtem: #15 "Valaki feltette már a dtm patch-et és működik neki a kézifék,duda,mert nálam nem akar működni"
Latszik az emberen a stilus. Ez a ketto, eppen nagyon kell egy palyaauto versenybe:))))))))))) MegaLOL!!!:)))))) -
#61 -
#60 ohh te lol :))) na kik??? mert csak kozlom barki megy oda eselye sincs:PPP -
#59 nem tudjátok hol van meg az F1 Challenge? kerestem de nem találtam! DC-n kivül bárhol jó! Warezcenteren fent volt de az hibás... -
Gio #58 ja, latszik is kik nyomjak -
#57 nem muszály thx, majd beszerzem a dc-ről -
#56 Ha gondolod szívesen elérhetővé teszem számodra egy ftp-n. Nehogy ezért ne indulj már. :) -
#55 igen, csak ezzel a játékkal van gáz... no mind1 -
#54 Csak ezzel az egy alkalmazással fordul ez elő? Minden más rendben fut? Mert ha igen, akkor lehet, hogy valami gebasz van a lemezzel, amiről telepítetted. -
#53 semmi nem történik. indítom a gamet, de semmi nem történik... na mind1 -
#52 Gondolom a géped bírná, mármint a videokártyára gondolok. Mi történik, amikor rákattintasz az exére? bejön valami? -
#51 az alapjáték sem... -
#50 Hátha tudunk rajta segíteni. Melyik nem indul? Az ETCC, vagy a DTM? -
#49 lol erdekes az lfs ligaban sincs irc sem chat:))) -
#48 hát én sajnos nem fogok a bajnokságban indulni, mert még mindig nem indul a gépemen e a játék. egész egyszerűn startnál nem történik semmi... pedig érdekelt volna a dolog :( -
#47 Na szóval helyesen: "Nem hiszem, hogy attól lesz igényes valami, hogy ircen szervezik."
-
#46 Nem kötelező részt venni a bajnokságban és kérlek ne pocskondiázd a szervezést, amikor még semmit sem tudsz róla. Nem 20 ember fog hozzád igazodni. Nem hiszem, hogy attól lesz igényes valami, hogy nem ircen szervezik.
Ettől függetlenül szívesen látunk bármelyik bajnokságban, ha kdevet érzel hozzá, csak kérlek finomíts a stílusodon, mert nálunk ez nem szokás. -
#45 Ez igaz. :) -
Gio #44 jo akkor mind1, ezekszerint biztos igenyes szervezes lesz...nc -
#43 nincs kulombseg lehet olyan idot menni sot:)) csak 100x annyi idot kell raszanni:)) -
#42 Milyen igaz. :) -
#41 A Mirc annak jo aki nagyon raer es szeret sokat, feleslegesen beszelni.;)
A forumba csak azt irod tomoren ami a lenyeg, es arra tomor valaszt is kapsz. Raadasul megmarad a jovonek is:) -
#40 Csak egy segítség lesz, a Traction Control, de a Simchallengen is indulunk pár emberrel, ott pedig semmi. Csak az ellenfelek nagyon erősek. :) -
#39 Sajnalom, ez van. A lapunkon van egy chat, ott össze lehet jönni, ircet senki sem használ közülünk. Megadtam az elérhetőségeket, szerintem ha a többieknek jó, akkor neked is. ICQ-n is elérhetsz. MI kell még? :)) -
Gio #38 jo es szted ez kenyelmes?, ruhellem a forumokat, nagyon ritkan irok... arra ottvan a mirc, ezerszer kenyelmesebb, nemtom, miert olyan nagy gond egy irc csatorna... -
#37 A GPL/Nascar utan feludules az ETCC;)) Foleg ha meg segitsegek is vannak:))
De ha jol olvastam az oldalon, akkor foleg "lazabb" versenyek lesznek, arra meg szerintem tokeletes. GPL-lel meg egy SC-ral meg elindulni is erdekes neha:)) De en azt szeretem:)))) -
#36 Itt szoktunk összejönni, ahogyan már írtam, illetve a honlapunkon is van egy chat.prohardver -
#35 Próbálj meg végigmenni Adelaideban kipörgésgátlóval és anélkül és nézd meg az idődet. ja és egy hátsókerék meghajtású BMW-vel persze. nem hiszem, hogy csak kormánycsavargatás lenne a dolog, de nem akarok erről itt vitát nyitni, hiszen embereket toborzok. :))) -
#34 szerintem jobb a DTM de kiporgesgatloval olyan mindegy:) kormany csavatgatas es csok:) -
Gio #33 hali. engemis erdekel ez a dolog, de nem artana vmi irc csati, ahol osszejonnenk, nemde? -
#32 93707651 az ICQ számom. -
#31 Az igaz, hogy az ETCC nem annyira szép, bár ez relatív. A DTM autók több poligonból állnak össze, de az ETCC-t nagyobb kihívás vezetni és jobba fizika is szerintem, bár ezt annyira nem lehet öszehasonlítani, hiszen az ETCC autók felturbózott szériakocsik, a DTM autók meg sportprototípusok.
Nem játszom GPL-el, csak sportkocsi és rallyszimulátorokkal. -
#30 van icq-d??
ha van irj ide egyet:237600802
most huzok el majd este leszek -
#29 nekem az etcc nem tetszi kanynira mint a dtm
te is játszol a gpl el?
fennt vagy a rankon? -
#28 óóóó itt lényeg gpl!!kedvencem
http://hungpl.hsw.hu/
lent nézd a táblázatot
és én vagyok a Tomi:))