508
ETCC és DTM bajnokság
-
#188 Setupokat találsz a Team Redline - on és a fórumában. Máshol is vannak, de elvétve. -
#187 Milyen autót választottál? Ott még nem árt setupolni egy kicsit. Az én legjobb időmet tudom neked viszonyításképpen mondani: 1:48.408. -
#186 Panther mondasz 1 viszony időt..? nekem most 2min'4 és nem t'om hozzányúljak-e a beáll.-hoz(nem ismerem még a játékot,tudod 1 napja van meg), vagy gyakoroljak. -
#185 Ez jó ötlet. A kalapácsot hanyagold. :) -
#184 Kalapács :), Á' most már nem szívok vele, majd hátrébb viszem az ütközőt :),..játszani akarok! -
#183 Lehet még tenni valamit? -
#182 Vváá..vazze-vazze, eb@sztam, ugy rögzítettem(persze), hogy nem volt rajta a talp, és igy hamarabb eléri az ütközést mint a max fordulatot,...sírok, komolyan,..ezt nem hiszem el. :((((( -
#181 OK: Válassz egy kocsit, menj néhány kört Kyalamiban, aztán írd le a tapasztalataidat. idő, vezethetőség, stb. Egyébként a hátsókerék meghajtású BMW-ket elég nehéz vezetni kipörgésgátló nélkül, mert ha elindul a hátulja, akkor nem fogod meg. -
#180 hello, már ok. megragasztottam de csunyán..2 komp. raggal, eddig jó, de a teljesset csak 9h múlva éri el..addig hagyom száradni. egyébként lehet hogy csak a vezetékek miatt ment el, mivel túl hosszura hagyták, és a fül eléri a talpat, és igy ugye mozgatja a potit. de azzé hogy ezt ilyen sérülékenyre hagyták 1 ilyen qrva jó kormánynál....
na mind1 megszáradt akkor gyak. tovább. beáll.-okhoz még nem nyultam, veteránra raktam azt kész. -
#179 Joystick van? mert akkor azzal is elképzelhető a dolog. Sőt. :)) -
#178 hali, ok. gaf. hibák elmúltak..jó minden(kiv. a pedal) -
#177 Ja, akkor nem. Hullafáradt vagyok, készültem a holnapi ETCC időmérő edzésre. :))) -
#176 Most multizni egyett :) -
#175 Ma, vagy ti is rendeztek egy bajnokságot? -
#174 Jönne vki DTM-ezni?
Olyan 3-4 ember kénne hogy összejöjjön. -
#173 Mozso oldalán van valami leírás róla.
itt: http://web.axelero.hu/mozso/
Persze gondolom ezt tudtad. :) -
#172 Nem, nekem megcsinálták, csak elméletben tudom:)) -
#171 thx,nem tudom mi a faxnak, raktam fel..5van hát, nem'tom mivan már az Nvidiáéknál hónapok óta ez megy. elöször rakok mást aszt prosza.. -
#170 miután olvasgattam az etcc oldalkat, kissé hülyének érzem az elöző kérdésemet(gumi), legyen storno.
MET-te már ragasztottad? -
#169 Milyen garfikai hibak pontosan? Sajnos az ISI engine-nek van egy-ker erdekes problemaja:(
Ha Nvidiad van, akkor NE hasznalj 5x.xx feletti drivert, ha nem FX-ed van! Hivatalalosan nem tamogatott. Lassabb is es komoly poligon hibakat general:))
Ha az arnyekra gondolsz, mint grafikai hiba, akkor az sajnos olyan gagyi:(( Egy kulon lapra szamolja, ami feljebb van az utnal, es bele log a kerekbe:((( Valszeg, a sok auto/FPS miatt oldottak meg igy, de verseny kozben, belulrol nem latni, nm zavaro. -
#168 Ne pillanat ragasztóval ragaszd, valami rugalmassal, pl. palma tex -
#167 nem t'om, már 1× szétkaptam, csak nem volt pillanatragasztom,.. most sincs :(, sokat taposom rallyban (colin2-olasz2stage), más: mentem most 2'10 ötödszörre(ezt csak a gumi miatt írom), szal hogy fogynak a gumik?,meg visszajátszásnál normális a graf. hibák?(huzva van a proc.-esetleg adjak több feszt. neki?)jó kyalam, van benne kis dugóhúzó feeling :) -
#166 Igen, Racing betegség. -
#165 Ez a Momo porobléma? Hogy nem érzékeli a gázadást? -
#164 Hmm, csak hogy ne legyen 1szerü, szét kell szedjem a pedált, a potik miatt :(, van fél gázom :)) -
#163 En csak most tudtam meg, hogy a 2004-es szezontol indul Peugeot 307 is a mzonyben:)
ETCC -
#162 ez már hálássabb, thx -
#161 Itt vannak a hasznalhato, normalisabb palyak egyenkent, magyar szerveren (HSW): ETCC Tracks -
#160 vazz, az olasz oldalról 2h alatt akarja letölteni a 'trackpack'-ot..fax -
#159 Jaja. nem egy rossz pálya. -
#158 kyalami..hm ott nyert max(biaggi(motogp)) vb. futamot elöször.. -
#157 :) sorry, nem frissitettem... -
#156 na húzom a etcc modot, +még mondottátok 1.15-t, + még mi kell?, a hun sim.-ről jön, van ott még ez-az. -
#155 OK. Telepítsd az ETCC modot is, az 1.15-ös patch-el. Továbbá a hsw-n megtalálható Kyalami, töltsd le és telepítsd azt a pályát is. Aztán menj rajta néhány kört az egyik kocsival. :))) -
#154 hello, +volt, még tegnap, csak elmentem gémet venni, most jöttem-néztem mélt-aktiváltam. telepítek.. -
#153 Az oldalunkon regisztrálhatsz és ott megtalálod a megfelelő csatlakozási infokat is. -
#152 léptem játszani...ciao -
#151 a jókat ált. +veszem. -
#150 Ááá ezt megveszem, ugyis lespórolom majd :)más gémen. -
#149 Amikor azt mondod megveszed, gondolom az alapjátékra, az F1 Challengere gondolsz. Bár azt máshogyan is beszerezheted. :)) De persze a legális út mindig az eredeti megszerzése/megvétele. :)