Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl. a ma este: 20.50-kor be engedett egy szerver (második próbálkozásra) és most léptem ki, mert majd kifolyik a szemem
http://www.redorchestragame.com/forum/forumdisplay.php?f=11
ezenkívül lehet még túlmelegedés, táp-, alaplaphiba megmég kismillió dolog, nemkell rögtön a játék hibájára gondolni (egyedül annyi lehet, hogy ez izzasztja meg jól a gépet, és csak ilyen kiélezett helyzetben jelentkezik valami hiba, ami miatt újraindul)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(bár petkoek szerverere is komp. hibát írt tegnap, de az obinetes magyar szerverre felenged minden további nélkül)
1 magyar szervert kéne megtölteni esténként, és könnyen megtalálnánk egymást 😊
ma sajna nemjó, de holnaptól igyekszem 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha igen az zsír lenne
az ünnepi kaki...
Tegnap este megvettem steamen. Van itt valaki akivel tolhatnám együtt nem crackelt módon? Remélem nem hamarkodtam el a dolgot :-/
az ünnepi kaki...
2. za egy fos, ez nemérdekes sztem 😊
3. egyszer történt nálam, de más hibábol adódóan sztem (géppel már szívok péntek óta, máskor is újraindulgat, szóval nemhiszem, hogy ez a játék gondja lenne)
4. nemtalálkoztam egyszer sem ilyen gonddal
5. hát nem hasít, az tény, elég gyengusz gépem van (2400+ athlon xp, 1,2 giga ram, radeon 9600, de nem fut rosszabban mint egy bf2, vagy egy ofp hasonló kinézet mellett)
szóval sztem egyáltalán nem gány a kód 😊
a srácok a következõ problémáktól szenvednek:
- connection failed, etc.
- zone alarm inkompatibilitás
- rendszer újra indulás
- general protection fault & critical error
- alacsony FPS
úgy néz ki hogy a játék kódja nagyon gányolt...
Szóval tuti megoldást szerintem senkitõl ne várj.Illetve a megvétel az tuti megoldás lenne.De azt gondolom egyenlõre hanyagolnád...<#vigyor4>#vigyor4>
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
#
SteamAppUser=Panther112
SteamUserPassphrase="*****"
persze a csillagok helyén a normál jelszavam van.
Szerintem ez a része rendben is van 1210 is át lett írva 1200ra úhogy összesen 4 módosítás, és mégis gáz van. Minden szerver más verzió.
Már többször kértem, de kérem megint: írjatok egy FAQ-ot. Írja le valaki nagyon részletesen, hogy hogyan tudta beindítani, elejétõl a végéig. Elég sok file-cserélõs játékot próbálok ki, de ilyen nehézkes esetem még nem volt.
Szóval srácok DCvel vigyázni...van egy csomó rendõrségi server!
Hát akkor lehet az lesz! Megveszem!
25 dollár + 15% ÁFa ha jól tom!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Tört vagy ilyesmi? Az nem lenne jó most hogy voltak kint nálam a zsernyákok. Csak hivatalos megoldás érdekel. 😊
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Most jó Game vagy nem jó Game?
Akinek tetszik a DOD Source annak bejön Lvileg majd ez is?
Nem tom megvegyem -e! :S
Open SteamApp.cfg with notepad and change SteamAppId=1210 to SteamAppId=1200
And ur done 😉 Have fun playing again!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
akkor léptél le, amikor érkeztem 😊
hungs.hu serverre ismeretlent ír nekem.
May the force serve you well!
Amúgy én addig jutottam, h van accom, fut a játék, de ha a multiplayerre kattintok, azt írja h vagy nem vagyok fent steamen, vagy nnincs netkapcsolatom, mind2 van. Steam meg kér serialt, ha aktiválni akarom.
Mit tegyek?
PROViSiON verziom van, semmi install csak ki kell tomoriteni, ez nem jo egyaltalan?
May the force serve you well!