6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#37 ááááá -
#36 ja,ez nem is "normális"játék ,csak multi?(nem baj az!) -
#35 ....... -
#34 innend -
#33 ..... -
#32 tyű!honnan szerezhető be??? -
antijedi #31 hmm, eddig jonak hangzik csak hát ugye amig nem tudni menyire lehet neten nyomni addig nem szedek le potyára iylen sok sok megát... :p -
#30 Nem, én indítottam listen servert. Azért ilyen alacsony az fps.
Tetszeni tetszett. Jó lenne ez a játék, de olyan hatalmasak a pályák, hogy akár 1-2 percig is futhat az ember anélkül, hogy találkozzon vkivel.
Még nagy a gépigénye is.
Ezért akarják átírni UT2004-re, abban lesznek járművek, és gyorsabban lehet majd a mapeken közlekedni -
antijedi #29 ok csak érdekelt
tört szerver van sok vagy hogy probáltad ki? -
#28 Mapek egy részén pl. az én screenshotjaim vannak, ha látsz rajtuk fraget megbizonyosodhatsz róla. Asszem néhányon van. -
#27 Kipróbáltam. Miért? :) -
antijedi #26 de ki is problta már itt valaki vagy még mindig csak a hiv oldalon található infokat dolgozáok fel magyar nyelven?? :PPP -
#25 Biza, tessék nézegetni! -
#24 Nos, ezt is megértük. Nyers és én elkészítettük az Ultimate Hungarian Red Orchestra HP-t, amely a bannerra kattintva is elérhető.
Meg ide kattintva :) -
antijedi #23 na de nagy itt a nyüzsgés :P -
#22 jo nak nezki de nincs meg nekem az UT 2003 csak a demoja -
#21 A képek jók, de viszont ha megnézitek (töltitek) a #18! Megváltozik a leányzó fekvése.. -
-
#18 Akiket a képek nem győztek meg, azokat a videó sem fogja! :) 1.2 - Ingame -
antijedi #17 ez eddigis igy volt hogy crackes szervereken megy ez nem ujdonság, csak már láttam pár olyan modot amit tört gamera egyátalán fel se lehetett rakni/nem ment törtel mivel modositva volt az exe... -
-
#15 tört játékkal tuti nem fog menni, max crackes szervereken. -
antijedi #14 hát ha ez igy leszs hogy tényleg iylenek a fegyverek és tényleg reális lessz a cucc, és még tört gameval is menni fog akkor nagyon über lesz szvs és a legtöbb eddigi 2.vh-s game elmehet a sunyiba :) -
#12 Van ingame is, kettő. -
#10 Úú-úú-úú. -
#9 -
-
-
-
#5 Red Orchestra
An Unreal Tournament Total Conversion
A Red Orchestra készítői azok közé a mod fejlesztők közé tartoznak, akik úgy gondolták, még nem merül ki a második világháború témája a MoHAA, BF1942, vagy a RtCW és kiegészítőik (majdani) megjelenésével, és maguk is megpróbálkoznak a téma feldolgozásával. El tudják-e csábítani a konkurrenciától a rajongókat? Csapatszállító és harci járműveket, hatalmas pályákat, hiteles arzenált, rengeteg új játékmódot, több új fegyver funkciót (iron sight a realizmus kevdelőinek!) és még sok minden egyebet várhatunk a modtól. A szembenálló felek az oroszok és a németek lesznek (ebből válassz, magyar! ;)), a katonák saját nyelvükön szólalnak majd meg.
Forrás: Red Orchestra;Red OrchestraUnreal_hcgamer
Jelenleg UT2003-mal játszható az RO, és ez valószínűleg még hónapokig így marad, de várható, hogy előbb-utóbb csak UT2004-gyel lehet kipróbálni a legfrisebb verziókat, mivel nemrég kiderült, hogy mégsem lehet majd UT2003-mas szervereken játszani a következő résszel. (Thx Jatfield)
És akkor jöjjenek a képek!