6141
  • Mersant
    ne paráz, van transzport ;-)
    hardverbuzinak sem kell lenni hozzá, át konfigolod a bill. kiosztást esetleg butítasz a grafikán és már nyomhatod is ;-)
  • schrank
    tudhatnád hogy nem vagyok egy hardver/szoftver-buzi úgy hogy a kérésemet szíveskedjék szó szerint teljesíteni
    ha nincs a RO-ban transzport le se töltöm
  • Serpa
    júl.27. -i a legújabb patch, verziószámot nem tok.
  • zoltang
    A PROViSiON féle cgf, a steam eléréssel, kóddal, névvel kiegészítve (...App véget nem én írtam rá :), nem tudom honnan jött).

aktualizált:
    Volt egy kis problémám, hogy a stem a c:-re volt telepítve. Ezért áttettem a d:-re de így át kellett írni az elérhetési útvonalat a steamapp.cgf-ben is.

Tehát a régi RO-ból áttettem a steamapp.cgf-t az "előre letöltött" RO-ba. Majd az steam könyvtárából a steam.dll-t (3,02 MB (3 174 400 bájt) 2006. július 26. ) mellé másoltam.

Így indul az "új" RO, de hiába 1016-os verziójú, mint a többi szerver (ezt írja ki az info-ablakban), nem csatlakozik hozzájuk.

A 1016-os a legújabb verzió?
  • Mersant
    szerintem huzzatok le az ingyenes napokra a gamet es probaljatok ki. hiaba barmilyen faq, a jatekelmenyt nem adja at ;-) nem olyan porgos mint BF2, ezt meg kell szokni, meg Vodnik sincs benne....:-D de sokkal jobb ;-)
  • schrank
    jó lenne ha össze dobnátok egy FAQ-ot mert így sohasem tudják összehasonlítani a bf2-es árkádos kecsegek a béefet ezzel a fantasztikus játékkal különös tekintettel a ingyenes kipróbálási lehetőséggel de van belőle demo az is jó lenne
  • feedb4ck
    ez mi a bánat? "SteamApp.cgf (aktualizált)"
  • feedb4ck
    nekem sem sikerült elindítanom multiban. ha jól veszem ki a szavaidból zoltang, akkor te eljutottál a szerverlistáig. hogy csináltad?

dietrich, gyakoroljál practice módban. javaslom, változtasd meg a neved, mert van egy bot ugyanilyen névvel. ugyan nem olyan hülye mint ottó (aki ruganyosan mellémpattant és megpróbált leszopni !? egy tank tetején) de ő sem egy szellemóriás: pl. gyakran látom elakadni ajtókban miközben azt ordibálja hogy "los los!"

az új "elhalálozási hangok" nagy kamu volt, csak a trailer nyomták fel vele

egyenlőre nem sikerült gránátot felvennem. először csak azt hittem, hogy a kommandir otdelenya meg a gruppenführer esetében van ilyen probléma azokon a mapokon ahol füstgránátot kapnak, de hiába lőttem halomra a botokat mint strelok, gránátot nem találtam náluk (egyébként ezeket a neveket átírták angolra)

• toza #2532
    ez persze nem igaz..ie nyitott kapu virusoknak,renceresen fagy es meg szar is..

es sp 2 nelkul joval szebb az elet..szamomra..majd csak lesz vmi free hetvegre nyilvan...
  • Serpa
    dietrich!

ezek neked valók ^^

Infantry Training
    Vehicle Training
  • zoltang
    Tudom, csak próbáltam hamarabb indítani. :)
  • Serpa
    miket másoltál te?

semmit nem kell másolni, szerdától indul a free-banzáj.
  • zoltang
    Érdekes ez az előre letöltött RO. Bemásoltam a system könyvtárába a SteamApp.cgf (aktualizált) és a legújabb steam.dll-t (steam könyvtár). Így már megy a progi, de a multi nem. Kiírja a 1016-os verziószámot, de a listában levő szerverekre nem csatlakozik (hiba a kapcsolatban...), bár azokat is 1016-osnak mondja.

A 1016-os a legújabb verzió?
  • Dietrich
    mellesleg a firefox ugyanolyan szar (vagy szarabb) mint egy IE...
  • FLeK0
    Már nem gcf fileokat használ a játék egy ideje, nem hiszem hogy működne. az meg remélem nem komoly hogy sp1et használsz
    installáld újra a steamet, mennie kell annak még win98ban is.
  • toza #2525
    aha..szoval ezert tudok majd 3 eve stem es cuccokat nyomni..ertem...szoval nem raktam fel de fenn van..erdekes...szoval akkor az sp 2 lesz a megoldas..viszont azt biztos nem rakom fel szoval marad a gcf file ok masolgatasa..azert kosz..
  • Gerbill
    Azért írja azt a Firefox mert nincs feltelepítve a futtatáshoz szükséges program, ebben az esetben a steam.
  • Dietrich
    add
    1: IE-t használok
    2; SP2-es xp-t
    3; elöször steamet szed le majd azt elindítva létrehozol egy accot utána leszedi a cuccost ebbe a mappába 1.99GB..
    4; várod a frre napokat, hogy kipróbáld
  • toza #2522
    ((hogy lehet letoteni?!vagyishogy akinek sikerult annak sp 2 fenn van?!vagy mi?!mert nallam aszongya firefox hogy nem lehet mert nem tugya hogy kell ezt a cimet megnyitni..masik meg hogy korabban elerheto linken gcf fajlok ha megvannak az is eleg nyilvan nem?!be pakk steamaps mappba aztan annyi.. ? ))
  • Szega87
  • Dietrich
    már le is jött.
    megjelent egy ablak..még 5 nap és 1 óra a free-ig
  • Dietrich
    de ha meglesz és lehet freen játszani, te szépen jössz egy TS-re fel és magyarázod mit kell majd csinálni a csatamezőn
  • Serpa
    addig nézd meg az új trélert
  • Dietrich
    no elkezdtem leszedni..holnapra le is jön
  • Serpa
    jaa, gondolom te olyan "pecselésre" gondolsz.
    csak simán nem teccik a lézer.

hdr elég furcsa, mintha szemből sütne a nap.
  • Serpa
    ez komoly?

nem kell várni jövő hétig?
  • zoltang
    Lejött a Steamről, de nem lehet még elindítani. Nálatok már "idő előtt" el lehet indítani?

A SteamApps könyvtár: 1,97 GB (2 116 805 248 bájt) lett nálam. A "régi" verzióval majdnem megegyezik a mérete.

• zoltang
    Megoldottam.
  • zoltang
    Az a c:-n (win) van. :(
  • FLeK0
    beállításoknál defaultot nyomtam :)
  • FLeK0
    Oda tölti ahova a steamet installáltad.
  • zoltang
    Hogy lehet megadni neki, hogy ne a C:-re töltse le. Nekem a win partíción csak 670 MB van.
  • Mersant
    igen, 1 csöppnyit....ezt hogy sikerült? :-)
  • FLeK0
    kicsit erős a hdr :D
  • feedb4ck
    oké, ha nem megy még az előtöltés steam-ből, akkor kattintsatok

ha lejött a játék nem kell várnotok aug 2-ig, pecseljétek a steamet és hadd szóljon
  • Mersant
    király, du. neki is állok....
  • FLeK0
    Már le lehet tölteni előre az ingyenes hétre a játékot.
  • feedb4ck
    a színe alapján az oroszoké valamilyen báriumsó lehet - nyomjelző lövedékeket használák mindkét oldalon. mi a bajod vele?

(mindha egy új német fizimiskát is láttam volna)
  • Serpa
    azt a tetves lézert kivehetnék már.
  • feedb4ck
    füst!