Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valaki segíteni, a következõ problémám van a játék indításakor:
Build RedOrchestra_Build_<2005-11-27_10.48>2005-11-27_10.48>
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1806 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation) (6462)
: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free
Azt nem hiszem, hogy a German Front Módot lecserélem, de tesztelem a R.O.-t😉
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Akit érdekel jelezze és küldök privibe TS szerver elérést.
az ünnepi kaki...
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
kedvet kaptam így olvasgatva..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Valamelyik délután 1 körûl elkezdtem játszani és hajnali 2-kor úgy szoltak rám hogy vazze mennyi az idõ. Elment a nap 1 pillanat alatt.
Elastic An-usZ Boys
Elastic An-usZ Boys
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
BF2-t is már csak úgy játszok, ha van valami ismerõs fenn, akivel lehet kooperálni.
vigyázni kell vele, rosszabb mint a drog 😊
az más kérdés, hogy hány lövés pattan le a tankról, mire megsebezném...fõleg német oldalról...
távcsõvet használtok a távolság bemérésére?
Hungs.hu nem. mi a port amin fut a game? mert a hungs.hu-n csak IP van.
az ünnepi kaki...
Valóban,hiszen a játék el sem indul...<#vigyor4>#vigyor4>
Most mi a bánatot csináljak?Szedjem le újra?
Eddig nekem mûködés szempontjából jó volt a program,de tegnap ugye egyszer kilépésnél ujrainditotta az egész gépet,mostmár inditásnál:
Elastic An-usZ Boys
igen, csak korlátozott számban lehet 1-1 kasztot választani, és ez szerintem így jó is, legalább nem mindenki sniperként stb. futkos, hanem olyan az összetétel/arány mint 1 valós harcban...az hogy akinek lassabb gépe van, nem tud már más kasztot választani...hááát ez van, gyorsabbnak áll a világ... :-)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Kicsit "lassú" a játék a többi árkádos cucchoz képest, ezt is szokni kell.
Ami nem volt világos:
- spawnolni mindig csak egy helyen lehet? Vagy lehet valahogy másik pontot választani?
- az minden szerveren úgy van, hogy a különféle kasztokból csak korlátozott számú ember lehet? Szóval, akinek gyorsabban tölti be a játék a pályát, az beválasztja magának a géppuskást, a lassabbaknak meg marad a az "ultrapontos" MP40-el felszerelt assault csákó? Nekem legalábbis igy tûnt és ez nagyon nem tetszik...
A bajonett meg mire jó? Ha csak gyorsan döfök (nem tartom nyomva), 2x kell mellbe. Ha puskatust használok, detto. De akkor legalább pontosabb a fegyó elvileg.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A favorites közé copypasteztam az IPt és feloldotta azonnal.
az ünnepi kaki...
az ünnepi kaki...
Többi tank sziluettel szerencsére nincs gond, erre legalább jó a más játékokban szerzett tapasztalat 😊
Jutalmam a játékból való kilépéskor egy gépujraindulás lett,hogy csatlakozhassam a táborhoz...<#vigyor4>#vigyor4>
pont ezért is tûnik érdekesnek.
az ünnepi kaki...