Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatt
Segíts magadon és olvass vissza.

Elastic An-usZ Boys

mukodo szervereket ,ip cimet faq ba esetleg vki?!nem gyujt ossze!?
nyilvan nem..de eddigi jatekoknal egyreszt ugyvolt,masikmeg h eleg hiheto,meg nem is 10* es zummot igenyelnek,de egy 0.1 essel is beernem vagy vmi,de nekem ez nagyon hianyzik belole...meg az bosszant h mindig takos mappok mennek,varosi lovoldozes ezerrel jobb..szvsz..bugokert meg kar...
Hali

Tudna nekem valaki segíteni, a következõ problémám van a játék indításakor:

Build RedOrchestra_Build_<2005-11-27_10.48>

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1806 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation) (6462)

: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free
trident
Szokatlan, szokatlan, de jó.😊

Azt nem hiszem, hogy a German Front Módot lecserélem, de tesztelem a R.O.-t😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Na ma már minden Connection Failed lett nekem...<#shakehead>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Én nagyon szívesen várom a bandát a PT-6 TS szerverére, már csináltam Red Orchestra csatit is 😊) Külföldön lenne érdemes együtt tolni.

Akit érdekel jelezze és küldök privibe TS szerver elérést.

az ünnepi kaki...

Ha a valóságban a válladhoz emeled a fegyvert,akkor a dolgok "közelebb jönnek" hozzád?

kerdeznam h mert van hogy ugy csinaltak meg h valhoz rakva nincs zum?!nektek ez kicsit sem faj?!nem kene nagy..csap eppenhogy..h lassak vegre vmit...eee_??
Ez a szar most már játék közben is újraindul. Jövõ héten új alaplap aztán újrarakok mindent. Ha azután is így megy tovább akkor megvárom míg megtanulnak programozni.
Még igen, de néha hülyül a multiban a szerverre csatlakozás.
Pink Tiger
lehet ezt kipróbálni anélkül is hogy megvenném? steames trükkök mûködnek még?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
na asszem letöltöm én is gammát😊
kedvet kaptam így olvasgatva..

Pink Tiger
hú mennyi ismerõs arc itt...😊

Trucker39
Ismerõs a dolog. <#finom>

Mostanában így járok reggel dolgozni:<#zavart2>

joebacsi
jah...márcsak ezt a kört...najó még eztis...nah tényleg ez az utolsó...picsába elfelejtettem f10et nyomni...stb 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Hatt
Ezt alátámaszthatom.
Valamelyik délután 1 körûl elkezdtem játszani és hajnali 2-kor úgy szoltak rám hogy vazze mennyi az idõ. Elment a nap 1 pillanat alatt.

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Nem jó az a kitömörítõd amivel kitömörítetted a sok sok rar-t. Töltsd le ujra a rarokat ha már letörölted és ucu neki😄

Elastic An-usZ Boys

joebacsi
sajáton, prv ment 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Milyen Ts szerveren vagytok.. este lehet beugrok én is, ha találnék partnereket 😊

BF2-t is már csak úgy játszok, ha van valami ismerõs fenn, akivel lehet kooperálni.

joebacsi
énis úgy mentem fel, hogy 2 flash munka között tartok egy kis szünetet...ezvolt 6kor 😄
vigyázni kell vele, rosszabb mint a drog 😊

Hát igen,én is leszedtem újra,beállitgatom,na mondom felmegyek megnézem megy-e rendessen,de nem játszok most vele.Aztán eltelt egy óra...

joebacsi
amúgy ma este végre csapatból egy olyan 4-5en kitudtuk együtt próbálni egy külföldni fullos 32es szerveren...hát így tsel, meg ennyi emberrel iszonyat hangulata van egy utcai harcnak pl...mikor minden méterért megkell harcolni, nagyonkomoly 😊

joebacsi
elsõre, max másodszorra, ha tiszta a cél...nem...bfes múlttal nemkell holmi távolságméréssel szarakodni, simánt ment a dolog érzéssel egy kis gyakorlás után 😊
az más kérdés, hogy hány lövés pattan le a tankról, mire megsebezném...fõleg német oldalról...

Serpa
egyébként ti, mondjuk egy 1km re lévõ tankok hanyadjára találtok el?
távcsõvet használtok a távolság bemérésére?

panther112
Nálam is gyakran elõfordul ez, 1 tárat még ki tudok lõni ezután semmi.

Serpa
nekem olyan szokott lenni, h befagyok a spawnpontra, és csak a disconnet segít.

Obinet muxik.

Hungs.hu nem. mi a port amin fut a game? mert a hungs.hu-n csak IP van.

az ünnepi kaki...

Legközelebb csinálj másolatot a system könyvtárról. Én is beszoptam néhányszor mire felértem ésszel.
"A "critical error" sokkal kevésbé idegesítõ mint az újraindulások"

Valóban,hiszen a játék el sem indul...<#vigyor4>

Most mi a bánatot csináljak?Szedjem le újra?

A "critical error" sokkal kevésbé idegesítõ mint az újraindulások (amibõl ma csak 5 volt 2 óra játékra). Elõfordul ugyan, hogy egy CE után vége az örömködésnek és a játék ugyanezzel a hibaüzenettel fogad. Nekem már annyi volt belõle, hogy kopit készítettem a játék szisztem könyvtáráról, amivel ha kell felülírom a régit. Így nem kell újra kicsomagolni az egész játékot és újra beállítgatni.
Na nagyszerû...
Eddig nekem mûködés szempontjából jó volt a program,de tegnap ugye egyszer kilépésnél ujrainditotta az egész gépet,mostmár inditásnál:

Serpa
ha a steam is engedi, leszek ma este.

hungs.hu -ra fel tudsz menni?

KM
Láttam egy Dietrich nevezetû botot a játékban.<#eplus2>

Serpa
inkább egymás mellett.

márcsak Dietrich kéne, mint tankparancsnok.
😊

Most mi van a Steam-el? Eddig a magyaron kívül külfoldi szerverekre is be tudtam lépni. Most az elmentett tuti jó (favorit) szerverekre sem tudok belépni. Mindig a kopmatibilitási blablát, vagy a hiba a kapcsolatban szöveget írja ki. Már csak az árva, üres magyar szervrerre kapcsolódik a progi. Az 1210 átírás 1200-re, sem segít.
Hatt
Nekem is mocsok lassan tõlt be a játék de meg lehet szokni. Annyira nem számít hogy éppen milyen kaszttal mész, mert ami marad az átlagban még mindig nagyon jó a z adott pályára.

Elastic An-usZ Boys

Mersant
spawnolni csak akkor lehet máshova (de akkor csak oda) ha a csata kimenetele változik ,tehát elbuktok, vagy elfoglaltok 1 pontot...
igen, csak korlátozott számban lehet 1-1 kasztot választani, és ez szerintem így jó is, legalább nem mindenki sniperként stb. futkos, hanem olyan az összetétel/arány mint 1 valós harcban...az hogy akinek lassabb gépe van, nem tud már más kasztot választani...hááát ez van, gyorsabbnak áll a világ... :-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A fórumon felbuzdulva, tegnap én is kipróbáltam a játékot. Kis gyakorlás után irány fel az éles szerver... hát, elég elveszettnek éreztem magam a csatamezõn, sokszor azt se tudtam ki-kivel van, ha meg tudtam akkor meg már késõ volt cselekedni 😊
Kicsit "lassú" a játék a többi árkádos cucchoz képest, ezt is szokni kell.

Ami nem volt világos:
- spawnolni mindig csak egy helyen lehet? Vagy lehet valahogy másik pontot választani?
- az minden szerveren úgy van, hogy a különféle kasztokból csak korlátozott számú ember lehet? Szóval, akinek gyorsabban tölti be a játék a pályát, az beválasztja magának a géppuskást, a lassabbaknak meg marad a az "ultrapontos" MP40-el felszerelt assault csákó? Nekem legalábbis igy tûnt és ez nagyon nem tetszik...

Köszi a választ! 😉

A bajonett meg mire jó? Ha csak gyorsan döfök (nem tartom nyomva), 2x kell mellbe. Ha puskatust használok, detto. De akkor legalább pontosabb a fegyó elvileg.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

joebacsi
lassan összerugdosom az új rendszert, aztán holnap felszabadulok ts-re, aztán megoldjuk kooperációban 😊

Én most voltam bent a szerveren. Nekem bejött simán.
A favorites közé copypasteztam az IPt és feloldotta azonnal.

az ünnepi kaki...

Hát nem tudom... Ezt az IP-t sem fogadja el sehol. Ha a kedvencekhez írom be akkor ismeretlen szerverként jelenik meg a listában, ha a console-ból próbálom indítani akkor meg csak a nagy sötétség van elöttem... Esküszöm nem értem...

hja, megtaláltam közben de nem vehetõ észre egykönnyen. tipográfiából egyes a készítõknek 😊 nehéz ám a gém, mint a forgotten hope. amíg kijön a fh2 addig ezzel el leszek 😛

az ünnepi kaki...

joebacsi
azt mutatja a piros háromszög...nekem bfek után leginkább a csapattársak azonosítása hiányzott (minimappon, 3dmappon)...fõleg tankokból, ahol ugye az effektív távolság elég nagy...volt jópár tékám abból, hogy nemkérdeztem meg, hogy "hé tevagy az a 3 pixel a horizonton?", meg az elején azért sikerült összekevernem a kis tankokat (panzer2, meg t26 asszem), meg mivel szinte full minimumon játszok, így az elején a gyalogok azonosítása sem volt mindig 100% os 😊
Többi tank sziluettel szerencsére nincs gond, erre legalább jó a más játékokban szerzett tapasztalat 😊

Miért nem mutatja?Vörös háromszög te vagy.

Az IP-t kiírtam: 195.228.45.176:6666

Jutalmam a játékból való kilépéskor egy gépujraindulás lett,hogy csatlakozhassam a táborhoz...<#vigyor4>

Valaki legyen szives és írja le az OBI-s szerver pontos IP-jét és nevét mert eskülyöm, hogy még csak hasonlót sem találni a szerver listában pedig már vagy kissmilliószor végignéztem... Ha beírom a korábban beírt OBI-s IP akkor a jutalom a nagy sötét semmmi. Please HELP!

nem tudok olyan alap dolgot pl, hogz ha a térképet elõhívom "O" billentyûvel, miért nem mutatja, hogy hol vagyok. hát nem egy BF arcade a stuff azt már érzem.
pont ezért is tûnik érdekesnek.

az ünnepi kaki...

Trucker39
Jah még valami: a Team radio-val mit lehet csinálni? Kicsit untam, hogy az egyik srác majd egy órán keresztül szinte mindent kommentált ékes "english" nyelven. Azt is ha tárazott, azt is a lelötték, meg azt is (ez volt a legritkábban az üvöltésének a tárgya) ha valakit el talált. Sokszor azt sem hallottam, ha a muszka mögém lopakodott, mert ez az õrült mindent túl üvöltött. <#wow2>