6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#2620 sztem belefér.
egy kis poén nem árt.
remélem én is megláttom majd. -
#2619 na ez bejön már ;9
mi ez a baromság??kicsit komolytalanná teszi így.. -
#2618 bigfoot 1 -
#2617 akinek hiányolja a steam.dll -t, a következőket tegye:
1) In your steam directory find the steam.dll file
2) Make a copy of it
3) Navigate to common/redorchestra/system folder
4) Replace the steam.dll file there with the one you have copied. -
zoltang #2616 Nekem Firefoxom van és bejön a kép. (sajnos :) ) -
Alkarcsont #2615 IE-vel bejön FireFox-al nem. Máskor ne vicceskedjél velünk nem véletlenül hanyagoljuk az IE-t! Tessék szépen képfeltöltésre rakni azt a képet, érteeeem? -
#2614 a hiba az önnök készülékében van. -
Alkarcsont #2613 Az első kép nem jó! Hagyd ezt a békát rakjad fel képfeltöltés.hu-ra! -
#2612 az első linked már be se jön..ilyen gázos kép volt? ;) -
#2611 véresen komoly. -
#2610 dehogy..azon kívűl, hogy leszedtem nem csináltam még semmit vele. -
zoltang #2609 Mi ez? Remélem csak vicc. -
#2608 teeejóóóég!!! bigfoot!
le lehet kapni??... -
syscoHUN #2607 Jah azota en is lekoptam errol a gammarol,mert kicsit mar extra hard volt a w verzioval osszehozni a dolgot,na de majd most kiprobaljuk es ha elegge utos,akkor raszanok egy napot(ugy erzem ez majd kelleni fog neki)es osszehozom a dolgot. -
#2606 állati.
eddig jött >330kval, most meg alig 100k -
#2605 én a C-re telepítettem a steam-et nem oda kellett volna mi mert így gondolom a c-re is akarja majd telepíteni a game-t ? -
#2604 eleg nagy gaz, ugyanis egy csapatban voltunk...meg 1 kocsiban is ultunk -
#2603 kösz te bf2-es áruló de tegnap játszottál bf-et is láttallak ill. lőttelek -
#2602 a tankos mapok lesznek igazán faxák.
te vezetsz és pedig bemérem a célpontot és megkínálom egy 88 millissel.
és fordítva.
amúgy szokod az irányítást/kezelést? -
#2601 ok.
most majd te mész elöttem, én fedezem a hátad mint a régi szép időkben -
#2600 pedig akkor még 1xű volt.
nfo alapján ki lehet cselezni a steamet. -
#2599 majd kiderül, hogy milyen lesz...márciusban nem volt kedvem baszakodni a warezolás részével.. -
#2598 szal elinditod a steamet, kivalasztod a my games vagy iylesmit es ott dupla klikk a jatekra. menni fog? :-D -
#2597 ha nem felejtem el ... -
Alkarcsont #2596 először is várd meg, míg elkezdődik az 5 napos akció... -
#2595 és hogyan kell majd telepíteni vagy elindítani vagy valami ez számomra még mindíg rejtély -
Alkarcsont #2594 oda hát a steamapps könyvtárba... -
Alkarcsont #2593 szoljatok, ha ezek a file-ok megérkeznek! -
#2592 én is emiatt térek vissza,
és ha télleg csak néhány ncf fájlt kell letölteni a gondtalan játékhoz, tovább is maradok, mint 5 nap. -
#2591 élt 9 órát. -
#2590 elméletileg le van töltve a cucc hová szedte a saját steam-es mappába -
#2589 jóvammá én aszittem igazi bf-es voltál nem csak ilyen kipróbálom azt uninstall a bf-nek amúgy is nagy a szavatossága mint minden on-line cuccnak -
Gabe18 #2588 Illetve nem "Ma" hanem Na... -
Gabe18 #2587 Ma tessék,egyszer véleményezzem,aztán meg ne véleményezzem,ki tud rajtad kiigazodni... -
#2586 jjjja hát aki koca bf-es az ne mondjon róla véleményt mert tökéletes játék nincs gondolom a ro sem az első javító csomagon van túl a bf2 már játékmenetre kora tavasz óta tökéletes már csak szoftveres problémák vannak -
Gabe18 #2585 Hú,hát az már vagy egy éve volt amikor én BF2-ben játszottam.És az az igazság hogy én BF2-ben is inkább a gyalogos pályákat szerettem meg ebben is (illetve BF2-ben is azokat ahol gyalogosként jobban lehetett érvényesülni).
Igy igazából én ezt nézve tudok véleményt mondani,és hát akkor biztos hogy a RO a jobb,mert hát abban az időben a BF2-nek voltak érdekes húzásai,amikor egy fél tár is kellett egy emberbe hogy kimúljon meg hasonlók (nem tudom,lehet azóta patch-ekel javitották,én vagy egy éve nem láttam BF2-t). -
#2584 te is bf2-es kecseg vagy mint én melyik a jobb őszinte választ várok -
Gabe18 #2583 Hm...lesz egy hét próbaidö?Akkor addig én is visszatérek,mert a sok csatlakozási nyűg elriasztott ettől az amugy szuper kis játéktól. -
#2582 köszi -
FLeK0 #2581 most is letöltheted előre, és akkor semmivel se kell foglalkozni, csak kettőt kattintani amint lehet játszani.