Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bankkartya, a legegyszerubb a dombornyomot, en is ezt hasznalom a steam-hez.
Viszont egy kis segitseg a netes vasarlashoz Interneten hasznalhato kartyak!!
-- http://blic.wilcon.hu -- --Nincs nagyobb élmény annál, mint mikor magadra lövetsz valakivel, és az elhibázza.--
Na akkor elballagok azt csináltatok egy ilyen internetes csodát.Köszi a segitséget!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha rendes visad van (nem electron), akkor mennie kell, erdeklodj utana a bankban, hogy enegdelyezve van-e a netes atutalas.
Egy ilyen nagysikerû etalon játéknak, hogy tudtak ennyire gagyi folytatást csinálni.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ez most hogy megy?Elmegyek CIB bankba,kérek ilyen kártyát,eddig ok,ott akkor nekem kell rá befizetni valamennyit gondolom,és akkor azt haszálhatom el a neten?
Mert a VISA kártyával tegnap jutottam sokra.Lehet az enyém mégse jó valamiért ilyen célokra.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Most lehet álszentnek gogok tûnni, de õszintén mondom, ha ne adj isten a COD-al vmi lenne és nem tudnék játszani vele így ahogy most tudok 100% hogy megvenném, mert bizonyított és ér annyit.
De nem a COD2, azért 1 filért sem adnék.<#gunyos1>#gunyos1><#levele>#levele>
Hát sajnos a warez itt valóban bajos ugy tünik.Én is tegnap már csak 1 szerverre tudtam bemenni.
Csak ne feledd, hogy itt is mindenki tört szerverekkel gondolkodott az elején.
De sajna úgy néz ki nem megoldható, én meg csak azt mondtam, hogy számomra nem ér annyit a játék amennyit kérnek érte.
Ez csak maszek vélemény.
Ingyenes a Americas Army például,amit a valóban ingyen letölthetsz,játszhatsz vele,a készitõl is igy adják neked.Senki nem várja el hogy fizess érte.
A CoD-ért fizetned kéne,a boltban megvenni és akor játszhatsz vele.Az egy dolog hogy ott a warez ott prímán megoldható,és nincs semmi fennakadás ugy sem,de attól az még messze nem ingyenes.
Most nehari nem értelek.
Cod-ot felteszed, felrakod hozzá az 1,51 patch-t, beszerzed ASE-t és kész.
Ennyi.
Tört szereverek, tört verzio.
Mindenhová bemehetsz, nem lesz bajod a bejutással sehol.
Hát maximum Te ingyen haszálod...
16 slotos szerver volt és NL-el kezdõdött ez szinte biztos.
Pesfan,töled akartam kérdezni..
de attol még célzás az is ha magameléveszem a fegvyert!
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
na lehet célozni?
ki nyomja illegalban, ugyh letölöte?
ugy tok neten nyomni vhogy?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
ki az aki steam nélkül nyomja? ugy mint én, redorchestra provision ba letöltötte..
Én megmondom õszintén egy hírtlen haragú méregzsák típus vagyok és tegnap elegem lett ezért letöröltem úgy ahogy van mindent ami vele kapcsolatos.
Befejeztem a pályafutásom vele.
Annyira azért nem jó hogy megvegyem, ellenben ott a COD ami nekem úgyis a szívem csücske plusz még ingyenes is.
Nembeszélve arról hogy milyen makik játszák.
Tankba beszállok a löveget kezelni, a sofõr meg nyomja padlógázzal az ellenséges tank felé ordítok hogy álljon meg hogy célbe vehessem de persze nem teszi majd amikor kilõnek leloloz, hogy milyen fasz vagyok mert nem lõttem a tankot.
Dehát esélyem nem volt megcélozni úgy ment az a marha.
Minden jó játékhoz megfelelõ jó emberekre is szükség van.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
lehet benne repülövel meni?
most szettem le, csk singleba tok meni, mert nem vettem meg 😛
ha lehet meik map on?
vagy talált vki másikat is?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]