Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
kul a jatek!
megyek probalok varosi mappot.tegyetek ezt ti is!
nem tom, ez nem kellene server indításhoz--> Windows HLDS Update Tool
vagy ez --> Linux HLDS Update Tool
A tankos pályák tényleg csak 32 ember-nél jön ki jól a dolog,de még a 64 és elférne simán,ha esetleg késõbb lesz rá lehetõség.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Játsz városi pályán,ott nincs tank,és teljessen jó városi harc hangulata van.
(abban egyertelmuen dod betak a legjobbak es kesz..)
ennek ellenere a jatek volban kafa,de akkor kizarolag tankokat imadoknak es snipereknek kedvez...
Izlések és pofonok, szerintem nagyon jó játék, szinte a csatatéren érzem magam amikor játszok, bár sosem voltam háborúban de kb valami ilyesmi lehetett. Ha kidugod a fejed van kb 1 másodperced hogy leszedd az ellent, ha tovább nézelõdsz, lelõnek.
aztan ujra kicsomagoltam,felraktam steam et,atirtam jatek mappajaban system\steamApps ban eleresi utvonalat,account adatokat,igy nem indult,de lehet h azert mert sikerult meg kicsomagolas kozben probalkoznom..😄 aztan az onlie stuff bol atraktam amit kell..es frankon mukodik...
nyilvan csak akarni kell!😄
nem tom miert kell lathatatlan ellenfelek ellen harcolni mostani jatekoknal,mire eszre veszek vkit mar reg lelottek...aranyossak viszont kasztok stb,tank is mokas..de lehet egyszerre vezetni meg loni is?!mert nekem nem jott ossze..bar nem is igen pobaltam...
szal lenyeg az h nem ertem miert nem lehet kb cod szintu multis fps eket ossze rakni..marmint ami az ellenfelek beazonositasat illeti..mindenmasban franko...rugnak fegyverek rendesen..hangjuk is aranyos stb..mappok is "szepek" mindegyik nagy sik terep,azt annyi vegulis...szal erdekes...
hogy kell tankal loni?!
na mindegy ezt írja ki:
Program: D:\Játékok\red orchestra\Red orchestra\system\RedOrchestra.exe
File Src\EngineClientManader.cpp
Line: 1387
Nret >0
(Press Retry to debug the application - JIT debugging must be enabled)
Mellesleg ha Ismét-re kattintok újraindul a gép!
Mitcsináltam rosszul?
elõre is thx
a steam beállításoktól kezdve...
Elõre is köszönöm!
most átírtam valami steamapps valamit és azóta valami debug hibát ír ki
pls help!!
Szóval történetre,folyamatos cselekményre,ne számits.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Biztosan leírtátok már, de legyetek kedvesek leírni, hogy mit szurtam el ha ezt csinálja.
(szervereket látom, azzal nincs gond)
Ha az ott leirtakat megcsinálod akkor megy.Legalábbis a szerverekig eljutsz,hogy aztán éppen melyikre lehet bejutni,az már más kérdés.
A single gyakorláshoz a steam se kell,de hát ennek nem az a lényege hanem a multi.
Next PC upgrade: 2022
"29-én a boltok polcain is megjelenik majd a RO. Úgyhogy várok a letöltéssel "