Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ezzel kesz is volt, elinditottam a steamet, ezutan RO-t, a tuzfalon engedtem hogy kommunikaljon es mukodott is. Nem masoltam be a gamet a STEAM ala.
http://www.redorchestragame.com/
ugye errõl a játékról van szó?😊
vagy tegyem fel másik vinyora mégegyszer a steam-et?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ha a odaérsz akkor elkezd töltõdni egy csik,ha az megvan akkor tiétek lesz az adott hely.
Ha lelõnek akkor kis idõ mulva (szerintem túl kevés is) respawn aztán mehetsz újra.
De én már csak egy szerverre tudtam bemenni most este,valami "Nforce" nevûre.De sajna kevesen lézengtek rajta,meg eleve csak 16 playeres,de nem voltunk 10-en se...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nos nincsenek játékmodok tudomásom szerint.
Mintha egy igazi frontvonalon lennél úgy megy a dolog.
Kiküldenek és védd meg a teret vagy foglald el a raktárat.
Játékmenet hogy lenne már körökre osztva már bocsi?
Úgy képzeld el hogy van két pont A és B
A Kossuth tér B Népstadion.
Közte vannak még helyek pl. Hõsök tere és ezeket kell fokozatodan elgoglalni vagy megvédeni és amikor kiszorítod a másik csapatot akkor nyertél.
(Bocs ha rossz példát írtam nem vagyok nagyon ismerõs Pesten.)
A hüvelyek igenis kiesnek egy ppsh-ból pl. az illetõ szerintem arrra célzott hogy pl egy mosint nagant puskával amikor codban lõsz akkor ha lõttél a gép automatán húz egyet a karon hogy a másik golyó a csõbe legyen lövésre készen illetve amikor kifogy a tárad a codban automatán tölt újra.
Nos itt nem így megy ha lõttél újra meg kell nyomnod a lövés gombot ekkor húzza meg a kart a köv. golyónak és ha kifogyott a tár neked kell R gomb lenyomásával újratöltened.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Én is már régóta szemezek a játékkal és lenne néhány kérdésem:
1. Milyen játékmódok vannak? (CTF, DM, Conquest stb...)
2. Milyen a játék menet? "Körökre" osztott(CS, DoD), vagy újraéledõs(UT, Bf)?
3. Valaki írta, hogy a hüvely nem esik ki az atómata fegyverekbõl csak gombnyomásra. Ez mit akart jelentni? Mert az autómata fegyver éppen azért autómata mert az újratöltés autómatikusan elvégzõdik...
4. Eredetileg az UT-s módot is nagyon élethûre tervezték(nem játszottam vele), ez mennyire valósult meg itt(lehetõleg olyanok válaszát várom akik nem a CS-n vagy a CoD-n nevelkedtek)?
Fel is akartam menni de mindig tele volt.
Holland szerver volt be is raktam a kedvencekbe.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Én egész este nyomtam!!<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Minden szerveren hibaüzenet nélkül jáccok,semmit nem ir ki,magyarán minden szerver müxik nekem,de nem volt ez iylen egyszerü,babráltam icipicit az dolgokat😄😄😄😄!Mint tudnivaló(akinek eredeti steames gamejei vannak,a "C:\Program Files\Steam" mappában belül van egy SteamApps nevezetü mappa!Nomost!Erre még visszatérek,node kezdjük az elején!Logoutolsz az gyári steam acc.odból,és egész egyszerüen new steam accountra kattolva létrehozol egy ujat!Nagyon fontos,hogy megjegyezz 2 fontos adatát,a felh.nevet,és a jsz-t.(irjad le,vagy mittomén)...Naszal,ha megvan az acc.,akkor belépsz a "C:\Program Files\Steam\SteamApps" mappácskádba!(HA VAN GYÁRI ACC.OD,AKKO OTTKELL LENNIE AZ ACC FELH.NEVÉNEK MAPPA FORMÁJÁBAN,AZ TARTALMAZZA A JÁTÉKAID,LETÖLTÉSEID,STB....)Szal a SteamApps mappában létrehozol egy olyan nevü mappát,ami a kamuss Steam acc.odat tartalmazza!Pontosan minden karakter oylan legyen(pl. copy-zd ki,az a bezzzztos!)Aztán a kis mappácskádba copyzzad befelefelé magát a játékot(Red Orchestra mappa),majd légy türelmes,míg bemásolgatja magának!Aztán ez ha kész,belelépsz a Systembe,és megkeresed a SteamApp.cfg fileocskát!Megnyitod jegyzettömbbel,majd az az elözöekben leirtaktól eltéröen jársz el itt!Lásd copyzom:
SteamAppId=1200
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
#
SteamAppUser=neved
SteamUserPassphrase="jelszavad"
Mindent pontosan ugy csinálj/irj,ahogy azt én itt elugatom,különben baxxhatodd!
Nekem igy minden szervermüxik,neked is kéne,ha nem müxxik igy,az vagy azért van,mert valamit elcseszel,vagy nekem van mázlim!Sok szerencsét,jó játékot,Enjoy!😊)))UI:Legyél türelmes szerver töltésnél,ha fél percnél tovább tölt,akkor 99%,hogy örülhetsz a fejednek,meg annak,hogy vki gondolkozik itt<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>Csak félnivaló,hogy ezellen is kitanálnak vmit,sajnos,de amig lehet enjoyozzuk(élvezzük) a gamet!Éjszakát emberek,honlap is van nap!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
nem fogja a steam bannolni a gyári counter strike source accountomat?
Holland szervereken próbálkozzatok mnálam az bejött.
Viszont nyomom a játékot és amikor végzek vele a jobb sarokban a tálcán mindig megjelenik egy sárga háromszög benne egy felkiáltójellel, de ha rámutatok egérrel nem írja ki mi a baja.
Mert nekem csak 11 van velem együtt lett 12
Picsába kurva mérges vagyok ez miatt a szaros játék miatt úgy vártam és bizakodtam hogy lehet játszani vele gond nélkül a neten.
De akkor pl. COD-hoz hogy tudták ennyire símán megoldani?
Na mindjárt megnézem hogy is van ez...
Nemtudom,énis megvenném de azt a kártyás akármit énse értem..
Boltba is lehet majd kapni?
Mivan COD-hoz vagy szokva, ahol nem rúg vissza a fegyver, ahol kicsik a mapok és hatalmasak az emberek, ahol meggyógyulsz magadtól? Itt nem rambózni, meg össze vissza futkorászni kell, célok vannak minden pályán!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lehet megvenném de ehhez a kártyás-netes vásárláshoz tök hülye vagyok...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent