Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak megjeloltek, hogy egy pc-s jatek.

panther112
www.isohunt.com-on van egy ilyen file is. A retail provision, és a beta mellett.

bocs mi?

panther112
Retail Provision mellett most kijött egy is melyiket érdemes tölteni? 964.14Mb és 964.13Mb

nem jön valaki a magyar serverre?

Zsoltika 007
Nekem is jól jönne pár kép.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
lécci akinek megvan és haverjával tolják pár in game képet rakjon be , thx !!!4

Szavazás red-orchestra CB ladderre:
http://www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=6068

gyerünk szavazzatok! 😊)
Lol, valaki elég jol félreinformált ezzel az alap Ut 2003-el.<#wow1><#csodalk>

Eisenhower
az nem baj ha fegyvertelen. ingyéfrag ^.^ muháháháháháhá

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

panther112
LÉgyszíves írd meg privátban, hogy mit kell letölteni, csinálni, hogy fel lehessen menni egy szerverre. Azt is hallottam, hogy kell az alap UT2004.

Lesz még +20% áfa.

Mr Manson
ha jól nézem 25dollár azaz kb 5500pénz!
ilyenkor a bankok nem szamitanak fel plusz dijat?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

ha nincs a gepeden vmi keylogger, akkor teljesen.

Mr Manson
Uff!
Csak steamen lehet megvenni? Mennyire biztonságos?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Holnap vagyis ma szervezzünk egy Sg-s összecsapást a magyar serveren!
stipistopi egyém a sniper<#eplus2>

Hatt
Szerintem könnyedén veri játékélményben mind a CoD2-t mind a BF2-t. Grafikailag persze nem olyan szép viszont valósághûbb. Sajnos van 1 két BUG benne de ezeket eltekintve nagyon jó játékot kaptunk. Mellékessen Imádtam a CoD sorozatot és BF2-es klánban vagyok.

Elastic An-usZ Boys

Nekem AMD 2500+,6600GT,1 Giga ram.
Ezen 1024-ben,elég jó beállitások mellett is jól megy.A pálya betöltés mondjuk elég hosszadalmas,de ha egyszer betöltötte,akkor megy rendessen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Srácok!

Nekem nincs még meg a játék, de érdekelne a véleményetek. Mekkora az optimális gépigénye a játéknak. Az újságok értékelésére, meg a hivatalos verzióra nem vagyok kiváncsi. Engem a ti véleményetek érdekel.
Voltunk ezen a szerveren, már hárman, magyarok: 😊

RO: Ostfront Server Test Server, Powered by ObiNet.hu 0/16
RedOrchestra://195.228.45.176:6666
Érdekesség. Eddig 3 szerverre tudtam bejutni. Mind a 3 szerver neve úgy kezdõdik:
RO: ... (1 holland, 1 német, 1 magyar)
Serpa
majd holnap ...

Ez a szerver bezzeg beenged, de a kutya sincs rajta.
Jó kérdés.
Serpa
fennt voltam, ahogy te is.
de nekem vmiért 900as pingem volt, ellenben neked 20-30.

ez meg mi a rosebb miatt lehet?

Jó.
Serpa
felnézzek ...

Most, ahogy próbálok egy nyamvadt szerverre kapcsolódni (sikertelenül), ezt látom:

RO: Ostfront Server Test Server, Powered by ObiNet.hu
0/16
RedOrchestra://195.228.45.176:6666

Ha jól látom magyar. Persze senki sincs fent.
Serpa
ja, összekevertem.

Odessa asszem városi pálya.Ha az amire gondolok az nekem is tetszik,nagyon jó hangulata van.

Szerintem ha 32 player van,vagy kevesebb,akkor szerintem nem kéne ennyi tankot rakni a respawn pontokra,mert általában vagy 10 tankos karakter van,aztán csomószor látom hogy ha a tankot kilövik alóla (vagy nem tudom miért,de gyalog lesz <#vigyor4> ),akkor meg fegyvertelenül szaladgálnak a búzamezõn...
De amekkora pályák vannak,valóban 64 player is lehetne,aztán ki tudja a game elbirná-e...

Serpa
az a búzamezõs?

Én meg fogom venni mert nekem nagyon bejön ez a realisztikusság,mindig ilyenröl álmodtam,eddig kb már nyomtam vele 14 orát 😊nem biiiirom abbahagyni.Amugy jok a tankos pályák de valahogy oda kevés még a 32 fö is,az lenne a jo ha komoly gyalogság is lenne melette.Kedvenc mapom az Odessa.

panther112
Légyszíves csináljatok FAQ-ot ennek a topiknak.
Ha jól veszem észre 2 db Red Orchestra is van. Az egyik egy régi ingyenes játék, ut2003 enginnel, és ez az új:http://www.redorchestragame.com/

Gondolom itt az utóbbiról van szó.
A FAQ-ban le kéne írni, hogy miket kell letölteni ahhoz, hogy valaki játszani tudjon. Egyáltalán megjelent már ez a játék, vagy csak valami beta verziót próbálgattok? Hallottam, hogy kell az alap UT2004 is, ez igaz? stb. Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre válaszoló FAQ kell, mint COD, COD2 fórumon, különben alig lehet innen értelmes információt kihámozni, annyira sok most a hozzászólás.

Eisenhower
na megyek mert itt vagyok a bnõmnél aztán vele is kell foglalkozni ^.^<#hehe><#bee1><#ravasz1><#banplz><#law><#love11>

Eisenhower
azért mondtam hogy többször kell próbálkozni, szerintem a VAC lehet a központban, talán kiadtak vmi update-et hozzá és azért nem enged fel, mert sztem max ennyi a köze a steamhez a játéknak hogy használja a VAC progit.

Eisenhower
próbáljatok olan szervert keresni amiben nincs bekapcsolva a VAC (Valve Anti-Cheat) állítólag azon gond nélkül lehet játszani, bár az meg elég ratyi lehet mert talán feljönnek oda a homokos csiterek :S

Azért ez a rendszer most kissé kaotikus ahogy nézem.Bemegyek egy szerverre,32 player,ping egész jó,játszok egy háromnegyed órát,na mondom beirom ide melyik volt ez hogy más is fel tudjon menni.
De kilépés után próbaképp megpróbáltam újra felmenni ugyanoda,de már jött a szokásos "nem kompatibilis" hibaüzenet...<#nemtudom>

Serpa
továbbá mondom ez úgy, hogy 3 pályát láttam eddig, 1et 5 percig 😊

igaz, nekem leginkább a tankcsaták miatt emelkedik ki eme játék ...
án 3 mapot (Arad, Bondavero, Ogledow) találtam páncélosok összecsapására.

van másik is?

Eisenhower
hát ha nem tudnak a warezzal mit kezdeni akkor elég szûkös lesz a magyar felhozatal de sztem 5-6000ft nem pénz érte, vannak ennél sokkal szarabb gémek amik 10000 felett vannak és kb 2 lapát lócitromot nem ér....

Eisenhower
jó de azt a licenszet elnyerték mint a legjobb mod készítõi! perrsze most már könnyebben mozognak meg lehet fõállásba tudnak fejleszteni de vhogy el kellett ide jutniuk. akkor is megérdemlik hogy megvegyem. a cod-ot a cod:uo-t is megvettem mert kellett a warozáshoz meg mert annyira jól sikerült hogy ugy gondoltam megérdemlik, erre jött a cod2 amit ugy elcsesztek hogy az elmondhatatlan, mintha nem is ugyanaz a csapat lett volna😞

Serpa
én is gondolkodom, hogy megveszem-e majd dobozban (persze árfüggõ, ~3-4ezret kiadnék érte), csak az a baj, hogy most még nem láttom mennyie fogjuk itthon, mármint MO-on játszani.

<#nemtudom>

Azert egy unreal licensszel, bolti es steames terjesztessel (utobbiert tobb 100ezer dollart kell elore kifizetniuk) mar ok sem csak egy kis csapat, hanem profi jatekfejlesztok, es ha lesz egyszer egy tenyleg sikeres jatekuk akkor be fognak allni a sorba.

Eisenhower
hát a hasonlóság kimerül ott hogy ez is II. világháborus fps ^^ de más köze szinte semmi. mellesleg ha kijön a dobozos verzió sztem meg fogom venni ennyit megérdemelnek a fiúk.mert ez csak egy szûk csapat aki szabadidejét áldozta erre, nem ugy mint pl mondjuk az EA aki megcsinál egy gémet aztán leszar mindent, támogatás (patch, sdk stb.) Lásd nfs:mw.

Serpa
call of duty-hoz hasonló fps

sziasztok megtudná valaki mondani hogy mijen tipusu játék call of duty-hoz hasonló fps??
Fps online pályafutásom alatt most értem meg elöször,hogy halál nélkül tuléltem az egész mapot!! Jee,sniper powa!

No erre közölték hogy ez a helyben átvehetõ verzió megszünt,csak megrendelni lehet,majd jön egy hét múlva.
Addig marad a warez szerver vadászat...<#zavart2>

Én megvárom boltit az tuti,amugy is fel tudok menni a serverek többségére,de ha mégsem akkor mig meg nem jelenik péppéverem a botokat<#nevetes1><#violent>