6141
  • feedb4ck
    a fórum képfeltöltésén meg 20k limit van
  • feedb4ck
    csak azt nem értem minek kellett leszedni azt a 10-et amit eddig feltettem. az imagevenue lófaszt sem csinál csak fagyasztja lefele a firefoxot.
  • feedb4ck
    kegyetlen vagy Serpa...
  • feedb4ck
    Nincs ötlet. Nekem is olyan kártyám van (Gigabyte... még egy hétig). Most rendeltem egy passzív hűtéses 7600GT-t (szintén Gb). Itt a tetőtérben nem ritka a 36 fok, de mostanában nem genyózik. Jól is teszi, mert ebben a melegben kevésbé vagyok elnéző. Talán az új driver (91.31).

Ami a steam pecses warez verziót illeti pontosítanom kell: most már nem garancia ha túljutok a connecting képernyőn. Hasonlóan, ha egyszer visszadob "unknown stem error..."-al, akkor még van esély, hogy többszöri nekifutásra feljutok ugyanarra a szerverre. Mindent összevetve, megint ugyan olyan nehéz játszani, mint annak idelyén az extrahált verzióval.

Ottómisi, ha megvan még a pecs amit mindenki keres, töltsd már fel nekik valahová légyszíves.
  • feedb4ck
    1280 x 1024 (az LCD natív felbontása).

Szerintem hamar megvagy ha visszaállítod és újra konfigurálsz mindent.
  • Serpa
    ez valóban hatalmasnak nézz ki.

várom a többi képet.
  • tototto
    nekem is csinálta főleg célzáskor szerintem ha bevan kapcsolva antialiasing azt kapcsold ki először
    nekem mostanság elég sokszor dob ki asztalra critical errorral valakinek ötlete?
    legfrisebb nvidia driver van fent 6600gt
  • me and a monkey
    Két kérdés:
    Ki milyen felbontással/beállítással játszik, mert nekem néha teljesen belaggolnak a pályák pedig a pingem rendben van. Gyanítom, hogy vagy a felbontással van a gond, vagy valamelyik videós opciót kellene kivennem.
    (Feedback: a kép alapján Te nagy felbontással játszol, egész pontosan milyennel?)
    Melyik gombbal lehet, nyitni/csukni az ablakot a tankokban? Tudom, alapesetben az egér görgőjével de elállítgattam és az istenért sem megy egyik gombbal sem. Visszaállítani a "default"beállításokat meg macera....
    Milyen gombként van definiálva az options/keyboard-nál?
    Köszi.
  • hykao #2372
    Imageshack helyett ajánlom figyelmedbe a http://imagevenue.com/ oldalt...
  • ngcsnet
    miért imageshackre teszitek fel??? sg galéria mire való??-,-
  • feedb4ck
    Végre volt érkezésem, hogy játsszak Orelon. Az orosz oldalt választottam de tank helyett BA-64 kommandó mellett döntöttem (volt egy traktor is de nem sikerült beindítani). Infiltráltam a német támaszpontba és a saját rádiójukon hívtam a tüzésrséget. Kimenni nem nagyon akartak, a benmaradtakat legéppisztolyoztam. Érdekes, a játék végén megjelent a Tripwire főnök Wilson is, és volt alkalmam megfigyelni, ő is olyan idétlenül fut mint a többiek.

Csináltam néhány képet. Kipróbálom eszi-e a kódot a fórum és ha igen feltöltöm a képek felét. Ha nem, este még benézek.

• feedb4ck
    nálam csak ilyenek vannak:
    Patch_RO_060622.rar (162 Mb)
    ro_Update_060603.rar (6.77 Mb)
  • me and a monkey
    Lehet, hogy volt már, akkor bocs..
    1, jún. 29-től már csak Bécsig kell menni, aki eredeti dobozos kivitelben akarja magáénak tudni a játékot.
    2, Már nem béta verziós a steam update (amelyik gyorsabbá teszi a játék/pályák betöltését, hanem alap patch.
  • toza #2346
    RO_update_260606.rar
  • feedb4ck
    wily, keressél valami dátumot valamelyik .txt vagy .nfo fájlban. Szerintem te egy régi verzióval próbálkozol és semmi esélyed, hogy működőképes játékot kapjál. Mivel extrahált gcf-jeid vannak, a te verziódat csak hasonlóan extrahált fájlokkal lehet frissíteni.

Pontosan melyik peccs lett törölve? Ha olyan amit én is használtam és még megvan, akkor feltöltöm valahová. Ha megvan valaki másnak, akkor töltse fel ő, vagy szopja a farkam halála órájáig.
  • Serpa
    a lengyeleknél és az oroszoknál a hónap végén szállítják ki a játékot.
    már lassan vmennyi környező országban elérhető.
  • Mersant
    hat sajnos a legujabb peccset toroltek a szerverrol a tobbi itt: #2324 hozzászólás
  • wily
    Nekem nem bontotta ki.

Eseteg van valami müködő és felelhető tört verzió?
  • Mersant
    ha elinditod a .rar-t automatikusan kicsomagolja a tobbit is a megadott könyvtárba...
    de ezzel a verzioval mar nem lehet online jatszani...
  • wily
    ezt már eddig is sejtettem

De ebből sehogy se jön ki játék ha kibontom a rar-t a többi 68 fájl mellé abból se lesz játék mert egy darab exe nincs benne.
    nincs feldarabolva és eddig semmi féle telepítőt se fedeztem fe.
    esetleg rosszul jöhetet le?

C:\Program Files\BitComet\Downloads\Red.Orchestra.Ostfront.41.45.RETAIL-PROViSiON

roof-pvn.nfo
    roof-pvn.rar
    roof-pvn.sfv
    roof-pvn.r00
    roof-pvn.r01
    roof-pvn.r02

és ez egészen roof-pvn.r66-ig

ez így jó?

• Alkarcsont
    WinRAR-al csomagold ki, mert azzal van becsomagolva...
  • tototto
    hát azzal nemtom mit tudsz kezdeni mert nemtom kijött e valami frissitett provision pecs
    ajánlom a gcfekkel való próbálkozást mert ahhoz létezik új pecs :)
  • wily
    üdv srácok

torrentről leért ez a verzió: Red.Orchestra.Ostfront.41.45.RETAIL-PROViSiON
    na most van benne egy nfo fájl (amit hányos angol tudás miatt nem értek) egy rar fájl mappákal és még 68 fájl amivel nem tudok mit kezdeni a kiterjesztések: r00-r66 plusz egy sfv
    Lehet hogy hülye kérdés de ezekel most mit kezdjek? :)

• Serpa
    azt megköszöném.
  • toza #2335
    ja bocs..vmi regi xar uharc ot sikerult beszereznem es azert nemment..most minden csodalatos....bocs
  • toza #2334
    meg az hogy uha file okat hogy a tetves rohatt ..... kell kicsomagolni?!(uharc al nem meen vmiert..) bocs de ez van..vki?!
  • Mersant
    már csak az a gáz hogy a 3. peccset letoroltek a serverrol :-((((((((((
  • feedb4ck
    Ha legközelebb arra járok csinálok néhány fotót, de szerintem addigra már neked is működni fog a játék (ha nem működik már most).

Ja, nincs is annál jobb - kivéve a jó csapatjátékot - mint infiltrálni egy objektumba mielőtt sorra kerülne és lekommandózni az arra kószálókat. Csak azt sajnálom, hogy a távcsővel és a gránáttal nem lehet ütni.

Pozitív. Csóva van, de nem vagyok benne biztos, hogy eddig nem volt. Lehet, hogy nagyobb lett?

• tototto
    jaja mint az ajtókat belehet robbantani csak itt a hídakat lehet tönkretenni :D
  • Serpa
    "berobbantható híd"

alá lehet aknázni táskával??
  • tototto
    ezen a tankos mapon ma én is játszottam, elképesztő milyen óriási
    ha egyre gondolunk van 3 berobbantható híd is rajta mind két félnél és 6 object ha jól emlékszem :)
  • Serpa
    tudnál 1-2 képet berakni arról a mapról?

te inkább kommandózni szeretsz?? :)
    p'faust csóvát húzz maga után?
  • feedb4ck
    keresztpostáztam ottóval aki igen komoly anyaggal érkezett.
    sok sikert a telepítéshet!

• feedb4ck
    RO_Orel.

Én keveset tankozok (inkább kilőni szeretem őket), de a Tigris észrevehetően erősebb lett.

A panzerfaustnak van egy kis becsapódási animácija és ha nem merőlegesen éri a páncélt gellert is tud kapni.
  • tototto
    íme egy frissített pecselés ha valaki elakadt valahol remélem ez alapján sikerül működésre bírnia ROt és találka a csatatéren :)
  • tototto
    1. töltsd le GCF-et innen (RO.uha 880mega)
    http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=31661
    filék méretei kicsomagolás után (ezek már tartalmazzák a 160 megás 1. pecset):
    client: 1 442 787 580 bájt
    common: 612 005 916 bájt

2. töltsd le a provision féle steam patchert

http://rapidshare.de/files/20402527/vsp-10.3.2-pvn.rar.html
    http://s9.11mbit.in/x75eJydnxFP9N2gzeJyGv5k2hrAp7mwbu4D6BK5nxBze26G4EOBL5J2l/Ae6cGvao
    http://www38.tok2.com/home/emporio/PROViSiON/Steam%20Patcher/vsp-10.3.2-pvn.zip

3. nyomd rá a steam-re, steam ne fusson

4. másold be a gcf-ket a /steam/steamapps folderbe (RO.uha -ból kicsomagolva)

5. boncsd ki melléjük mindig az aktuális pecseket

6. klikkelj patch.bat-ra

2.peccs (230606)
    http://rapidshare.de/files/23976415/patch_ro_060623.rar.html

a peccselés után keletkező fájlok méretei:
    redorchestraclient.gcf: 1 442 795 772 bájt
    redorchestracommon.gcf: 612 005 916 bájt
    a pecs lefutása után keletkezik két .old végű fájl ezek a régi peccselt fájlok,
    biztonság miatt meglehet tartani hoyg ha elakadunk valahol
    ne kelljen előlről kezdeni a peccselést, csak átnevezni őket
    ha nem kapunk a batchfájl lefutásakor hibát akkor frissítettük rendben a filéket,
    következhet a 3. peccs

3.peccs (260606)
    Patching in GCF Tools:

1. Tools/Update Gcf
    2. brows the old gfc file
    3. brows the gcfdiff file

http://rapidshare.de/files/24251751/RO_update_260606.rar.html
    http://rapidshare.de/files/24251214/GCF_Tools.rar.html
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=hu&FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5

ez a 3. peccs kicsit másképp működik mint az előző, itt nincs patch.bat fájl meg semmi,
    csak egy .gcfdiff fájl, és csak a kliens van updatelve.
    csomagoljuk ki a gcf toolst és inditsuk el ha hiba üzenetet kapunk,
    az azért van mert nincs .net2.0 a gépen szedjük le a microsoft oldaláról és telepítsük,
    utánna indit gcf tools:
    Patching in GCF Tools:
    1. Tools/Update Gcf
    2. brows the old gfc file (itt kell megadni azt a gcfet amit frissiteni szeretnénk)
    3. brows the gcfdiff file
    kerregés után kapunk egy redorchestraclient.gcfnew filét, ha ez megvan utánna lekell vágni a végéről a new-t
    magyarul átnevez :P redorchestraclient.gcf -ra mérete 1 442 812 148 bájt ha ez is kész lehet indítani steamet
    a my games fülön ezt kell látni a red orchestra mellett 100% ready és mehet a launch
    ha bármi más van azt jelenti valahol ellett rontva a dolog vagy kijött egy ujabb update és frissíteni kell gcfeket
    ha minden tökéletes akkor törölhetünk a steamappsból minden fölös filét amik a frissités során keletkeztek vagy kellettek,
    a lényeg a két legfrisebb gcf
  • Serpa
    mi a neve?

Tigris télleg erősebb lett?
  • Mersant
    hat kosz, de nekem a megadott linkekrol ezek jottek le...hm...na mind1
  • feedb4ck
    talán ottó írhatna egy útmutatót, amire aztán később lehetne hivatkozni
  • feedb4ck
    nekem a .uha fájl nem ismerős

2 dologra van mindenképpen szükséged:

1. a privison féle steam pecserre, ami a steam klienset a csicskásoddá változtatja
    2. 2 darab up to date GCF fájl-ra (redorcestracommon.gcf & redorchestraclient.gcf) amiket a pecselt steam-mel fogsz használni

ha a GCF fájlok nem frissek, akkor pecselni kell őket:

3. ez legalább kétféleképpen történhet és a módszertől függően több fájlt igényel (az .uha fájl valószínűleg ezzel van kapcsolatban)