6141
  • Mersant
    üdv

1 lengyel RO-s baratom megkert hogy szoljak minnel tobb embernek, hogy a lengyel kommuniti: red.orchestra.pl nov.16-ara szervez 1 nagy Revenge of the Turul v2.2 osszeroffenest. a meccs este 20:00-kor kezdodik es mindenkit szeretettel varnak.
    a fenti linken latjatok hogy milyen ujitasok vannak a modban, nezzetek meg es ha kedvetek tamad jatszani ezt keressetek:

87.98.237.193:7757
    RedORCHESTRA.pl

legyszi aki ismer mas magyar RO oldalakat, forumot az tegye ott is kozze, vagy linkeljetek be es en megirom. koszi!

• isi2107
    Heló!
    Nekem olyan problémám van a DH-val és a Revenge of Turul-al hogy practice módban sem a csapattársaim sem az elenség nem mozdul el a kezdőhelyről, így játszhatatlan a játék. Megvan eredetiben a játék és már próbálkoztam újratelepítéssel, még windows 7-ről is visszaváltottam xp-re és így se jó.Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a baj?Előre is kösz a segítséget.
  • Kalash17
    Sziasztok!

Nem tudok játszani a játékkal, mert indításkor ezt írja ki:
    The application was unable to start correctly (0xc0000005).click to close the application.Valaki tudna ebben segíteni?
  • bakvarnyu
    Cora-ba meg egy ezres már 2 éve
  • Dj Tommy
    Akciósan itt ~1200ft-ba kerül a játék.
  • Rue East
    nem vettem észre csak mikor kiléptem :(
    előbb meg utánad mentem, de akkor meg te mentél el pont :D
  • me and a monkey
    Igen, láttam, küldtem is "invite-t" játék közben de láttad, hogy maradsz a páncél védelme alatt. Én Normandiában jártam.

Ramones: Mediamarkt-ban láttam még nemrég, 1900.- Ft körüli áron.
    Néhány Tesco-ban is volt, talán ott is megpróbálhatod.
    De Steam-en a legegyszerűbb letölteni.
  • highlander15
    Meg tudom még venni valahol a dobozos verzióját a játéknak?
  • Rue East
    én a Jolly Rogers tankos szerverre járok mostanában, csak az a 150+os ping ne lenne :(
  • me and a monkey
    Igen, sajog nekem is a szívem a DH-ért, egy-két szerver azért még talpon, hátha kitartanak még valameddig.
    Lelkes törzsjátékosaik vannak - köztük én :) - aztán, hogy utána mi lesz... Ők folytatják a DH után immár saját kiadóval. link
  • Rue East
    kipróbáltam a DH tankokat, igaz csak practice módban, hihetetlen jól megcsinálták a tankozást, gyalogsági résszel meg eddig sem volt probléma
    szégyen, hogy 100-an se játszanak esténként vele, nagyon sajnálom
    igaz, ami igaz, eljárt már efelett az idő, csak pótlása nincsen :(
  • me and a monkey
    Úgy rémlik, hogy nincs single módja csak egy un. practise (gyakorló) módja, amikor botok ellen próbálgathatod a játékot.
    Egyébként is a multis része az igazi, keress szervereket és próbáld ki magad hús-vér ellenség ellen. :)
  • Blackfoot1
    Sziasztok kérdésem volna. A Red O-nak nincs single player módja? Én mikor feltelepítettem csak egy ilyen steam dolgot telepített fel, ez meg volt egy pillanat alatt a többi kb egy giga anyag az meg ott maradt telepítés nélkűl:) Három külömböző fáljkiterjesztés. Az nem lett feltelepítve, mert az installáló nem telepítette fel, ez miért van? Egyébként nekem magyar van, és ez egy pc guru vagy gamestar dvd egyébként.
  • Nersus
    Nem, ki van kapcsolva.
  • bakvarnyu
    Nem a tűzfal gátolja?
  • Nersus
    Sziasztok!
    Újrahúztam a rendszert feltettem a Red O-t megy is meg minden de nem keres szervert multiban, vagy keres csak nem talál.Querying master server és ennyi. Volt már valakinek hasonló gondja? Privátban is jöhetnek ötletek,előre is köszi.
  • me and a monkey
    Szerintem letörli azt is, minden Steam-es dolog uninstall véget ér..
  • Rony94
    A Darkest Hour-t nem törli le? Mert akkor újrarakom.
  • me and a monkey
    Megvallom még sosem találkoztam ilyen hibával.
    Ha semmiképp nem megy akkor telepítsd fel újra a játékot, ez biztos segít.
  • Rony94
    Lenne egy nagy problémám. Arról van szó hogy mikor fellépek egy szerverre, akkor be is enged meg minden, de a csapatválasztásnál (szóval ahol kiválasztod hogy német vagy orosz legyél), ott mindkettőnél 0-t ír, mintha nem lenne itt senki. De ha Esc-t nyomok akkor spectator-ban látom a játékosokat. Amikor meg kiválasztom mondjuk a németeket, akkor meg nem mutat semmit. Nem választhatok semmilyen kasztot.

Ez miért van és hogyan oldhatnám meg?
  • Fpocok
    Mindegy. :D
  • me and a monkey
    Ezt most nem értem, hol olvastad így?
  • Fpocok
    Jajj már, nem igaz.
    Nézegetem a topikokat, és amikor meglátom, hogy írtak valamit a red orchestrához... talán béta indul, vagy valami... aztán elolvasom végig a topik címet: red otchestra ostfront 41-45

FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :D
  • bakvarnyu
    Cora-ba egy ezres..
  • perseus99
    akkor inkább várok másfél hónapot és majd találkozunk a második részében :D
  • me and a monkey
    Ja, akkor én figyelmetlen voltam, köszi, hogy szóltál.
    Perseus: vedd meg.
  • perseus99
    az a helyzet hogy warez-es(és így steamről nehéz lenne leszedni xD )meg a steammel is gond van mert max 30kb/s -al tölt le
  • tototto
    ha jól vettem ki kommentekből nem eredeti a játék, biztos az a baj, ha eredeti lenne és frissítené a közben kijött 100 peccset akkor valószínűleg bekerült volna a win764bites támogatás is, de amikor kijött RO akkor még win7 se volt nem hogy 64bit
    szerintem ez a baj
  • me and a monkey
    Tudom, de másnak ettől javult meg hasonló hibaüzenetnél.
    Uninstall > töltsd le újra Steam-en keresztül > hátha így jó lesz.
    Alapból mennie kell W7 és 64-bit alatt.
  • perseus99
    a windows azt most frissítettem és én úgy töltöttem le a játékot mintha a játék könyvtára lenne kimásolva( és igazából hülye vagyok az ilyen dolgokhoz xD)
  • me and a monkey
    Írtál privátot de szerintem nyugodtan mehet itt is diskurzus.

"próbáltam át állítani a kompatibilitást win7-en de nem sikerült akkor próbáltam xp-n is el indítani de akkor újra indult a gép"

Másnál is előfordult, de alegtöbb embernek nincs gond W7 64-bit alatt ha naprakészek a frissítések.
    Én uninstall-lal levenném a játékot, frissíteném a Windows Update-tel majd újra feltenném, hátha....
  • perseus99
    hát nem sikerül xD még szerencse hogy a másik vinyómon fent van az xp :))
  • me and a monkey
    Én Window7 alatt használom, 64-bites.
    A hivatalos fórumban az a javaslat, hogy az indítófile-t állítsd át 32-bit kompatibilis változattá. (jobb egérgomb)
  • perseus99
    amúgy most néztem a rendszer követelményt és szerintem a windows 7-el van a problémája
  • perseus99
    a windows? az igen :D
  • FSpofon
    pedig mennie kell
    eredeti frissített változat?
  • perseus99
    Sorry, this application cannot work under Windows x64. ez írja amikor indítani szeretném
  • FSpofon
    baja van = ???
  • perseus99
    sziasztok. és nem rég töltöttem le mert majd a 2. részét szeretném meg venni :) de amikor el szeretném indítani baja van a x64-es windows-al ezt meg lehet oldani valahogy?
  • Shad01
    Megvettem! 5 EUR igazán jó ár érte. Kösz hogy felhívtad rá a figyelmem!