Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik iszonyatossan kempelõs😊 Ha nagyon jók a védõ játékosok akkor fel se jutsz😊 Vagy csak mi voltunk gyengék😊
Elastic An-usZ Boys
Az egyikben templom meg temetõ volt.Sötét,komor hangulatú pálya,csak gyalogosoknak.Nagyon hangulatos volt.
A másikon valami hegyek között voltunk,az oroszok középen valami kolostor félében védekeztek,az oldalfalak tetejérõl lehetett küldeni az áldást a rohamozó németekre.Az is hihetetlen jó volt.(hihetetlen gyorsan ki is kaptunk ott védõként 2x...<#idiota>#idiota> )
Sikerült a kalandozást egy teamkill-el megúsznom.Bár akit lelõttem azt ez biztos nem vigasztatlja...
Egyszer meg kabaréba illõ jelent volt amikor egy fal mögül kiléptem,és szembe találtam magam 4 lopakodó német katonával (kb mint mikor a Csillagok Háborújában a Han Solo orditva belerohan a csapatnyi birodalmiba).Azok is jól meglepõdhettek mert csak egyik lõtt egyet,aztán viszaléptem,elõkaptam egy gránátot,és rövidessen négyel nõt a német hõsi halottak száma.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Majd ma este akkor tolunk megint egy durvát.
Azért multkor az a Tom vagy ki jól elvolt a gránátjával😊 Hol maga alá hol alánk dobta😊
Elastic An-usZ Boys
amúgy tegnap ahol játszottam 32es szerveren nagyon jó meccsek voltak ,csak TS nélkül nem lehetett összedolgozni senkivel, amúgy tényleg jó kis 16 vs 16 volt, DTKsok nélkül...egész furcsa is volt..hehe
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
8vs8-ban nem az arty-val voltak elfoglalva hanem tényleges csatát toltunk. 3-4 klános igencsak meg tudja fûszerezni a játékot.
A közeljövõ problémája is meg van már. Spawnkemperek ugyebár😊 Valamelyik pályán beálltak tankkal zuzni 1 spawnpontot...
Elastic An-usZ Boys
This copy of RO: Ostfront is not compatible with the server you try to connect to.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
sztem direkt hagyják egy kis ideig, hogy próbálják ki az emberek (hozzáteszem nagyon okosan, ha hoznak valami pöcsöt amivel iszonyat macera lesz beüzemelni, sztem énis megveszem ezért a halálos összegért, inkább ez, mint az idióta booster pack-ek bf2höz ennyiért 😊)
(amúgy majd zaklatnálak majd a közeljövõben priviben, mert sztem mi is indítanánk egyett)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
is2 pedig ezzel a srég beállással iszonyat brutális...aradon próbálgattam még délután...rögtön az elején észrevettem egy kempelõ párducot, õ nemlátott meg, így volt idõm kényelmesen elhelyezkedni még az elsõ lövés elõtt...de sikerült eltolnom, így az elsõ 2 viszonzott tüzet megsínlette a ruszki bádogdobozom (közben a párduc is szépen srégen állt be, így pár lövés lepattogott róla)...már teljesen piros volt a tank, így minden mindegy alapon kicsit még helyezkedtem 2 lövés között, és sikerült úgy beállnom, hogy ezután már egyszerûen nemtudott megsebezni...nekem persze sikerült 😊
utánna jött pár csemege p4 (durván 3-4 darab), 1 cica (ha jól láttam, mire odafordítottam a csövet, már kilõtték...vicc), nagyrészt mindegyik leadott rám 1-1 lövést (a végén már hagytam is õket kicsit 😊), majd jött megint egy panther, vesztére, meg még 2-3 tank, végül kifogytam, és mivel nemtudtam mozogni, szépen elkocogtam a városba foglalni 😊
iszonyat elõnyük van a ruszkiknak tankok terén...ami eléggé irreális, mert rendben, hogy a valóságban átrobogtak a német tankokon, egyszerûen a számbeli fölényüknek köszönhetõen, de 1-1ben elég vicces ez a helyzet 😊
Eredeti szerver, de valamiért beengedi a törtet is.
Ne kérdezzétek, hogy miért, fogalmam sincs, pedig tényleg eredeti.
Lenne 1-2 kérdésem:
Amikor látszódik, hogy elpattog a nyomjelzõs lövedék, ez azt is jelenti, hogy ott sebez is, vagy csak grafics?
Mitõl van az, hogy néha úgy lõ full automatában az smg, mintha le lenne támasztva a falhoz, pedig éppenséggel állok a rét közepén? Csak célratartom, lövök, s nem húzza fel az égig. (Gondolom azt tudtátok, hogy a falaknál oda lehet támasztani a géppisztolyokat is, guggolással, s akkor full pontosak? =) A mesterlövész fegyverek sem fognak akkor inogni)
Hogy lehet a Panzerfausttal messzebbre pontosan lõni? A fegyveren kátható irányzékrendszer pont fordítva van a valódival. legalul kellene lennie a 80-nak, legfelül a 30-nak. Így ha benézek egy tankot 60, vagy 80-ba, akkor pont egyre lejjebb tartja a fegyvert... A kézikönyv szerint a tûzmód váltással lehet váltogatni a távolságot, de nekem ez nem sikerült...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
mindegyik tank 4 oldali páncélzata, tûzereje, stb. 10-es skálán differenciált (http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=3&p13_sectionid=2).
a srég beállás valódi páncélos taktika volt.
egyébként elmentek a picsába a tankjaitokkal:
P
(többször kiprobaltam, mert amíg a helyén van ugye nem lehet megsérteni, de ezis változó)
amúgy elég gyakran elõjönnek tankos bugok...pl most obineten egy sráccal a reichstag elõtt úgy beálltunk egymással szembe a tigrissel, meg is2vel, hogy egyikunk se tudta a másikat megsebezni (féloldalt mindketten)
végül oldalbakapott a másik is2, úgy durván 5 percnyi lõdözés után 😊
õis, meg énis körbelõttük egymást...semmi eredmény...
tényleg vannak finomságok, én eddig úgy csináltam, hogy mindig szembe álltam az ellennel (ugye elolrol a legvastagabb a páncél, meg ugye bfes tapasztalat 😄), de úgytûnik, hogy inkább féloldalt esélyesebb a dolog...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
ruszki tankok között se nagyon láttam különbséget, így talán annyi a különbség a 2 oldal harckocsijai között, hogy az is2/t34ekrõl könnyebben lepattan a lövedék...remélem azért eztmég változtatják, mert ezekkel az erõviszonyokkal ez minden, csak nem reális...arról nemis beszélve, hogy ittse bírtak elszakadni az idióta tankéleterõrõl...wwiionline-ról példát vehetnének...
ha jól látom egyébként obinet már inditott egy magyar szervert, este majd ott lehetne összefutni
itt tudsz játszani a törttel:
195.228.45.176:6666
A másik kérdésem még mindig fennáll. Van olyan szerver, amin játszani is szoktak, és be is lehet lépni a törttel?
pratice modot meg szintén nemengedi,mert aztirja hogy csak a full verzioba van vagy mi :||ww
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -