Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szedem lefele <#gun>

Serpa
mapváltáskor le is léptem, laggolva nem lehet csak úgy szaladgálni.

joebacsi
nemis baj, mert még az a régi ut2003 modhoz íródott...azóta kicsit túlnõtte magát a játék 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

me and a monkey
Igen, ember és helyfüggõ a dolog.
Én ilyenekkel voltam összezárva, de nem nosztalgiázom.
Játszottál a játékkal már, hogy tetszik?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Az über-ismertetõ a banner alatt nem mûködik 😞

Szega87
élethû , mintha csak Orion the Smocker fórumozó haverom wc-jét látnám -,-

joebacsi
"why are sucks european player here?"
és mennyire igazuk volt 😊
énis valami ilyesmit mondtam, mikor amcsik felszabadultak egy német szerverre...170-180as pinggel úgyse lehet játszani

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
az egyik serveren (késõbb kiderült a chatben, h keleti parti server) kérdezkedték, "why are sucks european player here?", h miért olyan magas a ping ...
LOL

joebacsi
hát sztem meg a lehetõségekhez képest egész jól van optimalizálva...nem egy árkád 'only gyalog' fpshez kell hasonlítani, hanem mondjuk egy hasonló kategóriájú játékhoz (pl: bfek, ofp), és azokhoz képest korrektül teljesít...
azt meg, hogy kilépeget, lefagyogat, csapatból egyikünk se tapasztalta, egyedül az a gond, hogy pár szerverre nem enged fel, ami azért elég jelentõs részben betudható a törtnek...meg egy ping limit még ráférne a szerverekre...

Remélem lesz majd valami patch,mert tényleg jo ez a game,tankos mapok akkor jok ha sokan vagyunk a serveren,van gyalogság minden,ugy az igazi.Panzerfaustal sztm elég könnyü kilöni a tankot csak jo helyre kell célozni,bár legalább 2 kell bele...

Yossarian
nálunk nem vol ilyen egyik klotyó sem. Gondolom függ az emberektõl is...

Nieleen

A textúrák szépek, kár hogy gyakran tükrözéssel spórolták meg a munkát.

A játékkal mint olyan nincs semmi bajom, sõt, koncepció ügyileg talán a legjobb FPS játék amihez eddig volt szerencsém.

A probléma az, hogy ilyen összegányolt instabil lószarral eddig még nem találkoztam. Keudjük azzal, hogy ez a játék egy kibaszott memóriavámpír.

Arra sem számítottam, hogy a 2 éves motorjával sokkal rosszabbul teljesít mindt a cod2. Egy tömött szerveren a frémrátám gyakran 20 alatt marad olyan pályákon mint rakowice, königsplatz.
I.C.ram
Nekem a tankozás tetszik a legjobban! 😄 Múltkor is bepattantam egy panzer4-esbe, és zsinorban kifingattam 3 t-34-est 😄 Fasza, hogy nehéz célozni, menetközben meg szinte lehetetlen.
me and a monkey
Tényleg élethû játék...
Emlékszem a katonaság idejébõl, tényleg ilyenek a WC-k.

Mu*][*h4pHu|{4
Hi ol!
nah kipróbáltam , naon fasza kis game ez , egyenlõre a lövöldözõs rész teccik , a tankosdi nem nagyon .Nem tudtam felrobbantani az ellen tankját panzerfausttal.De a lövöldözés naon odabasz!

me and a monkey
Nálam sem fagy és semmiféle hibaüzenetet nem kapok.
Egyébként ez az elsõ legális játék amit megvettem, bár ha jól belegondolok, akkor ez minden szoftveremre igaz.
29,94 $ volt, de semmi gondom nincs így vele.

hogy kell elindítani? nálam hibaüzivel megakad

Eisenhower
nem fizetõs van és nem telepítettem mert nem telepítõs hanem ki kell csomagolni <#bee1> ugyanaz a verzio mint zoltang-nek
netem: adsl 3mbit
Steam: u.a. mint zoltang
játék: u.a. mint zoltang

jah meg nekem a steamapp.cfg-be az a bizonyos 1210 az nálam 1200 ^^>^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Nálam. (Red Orchestra Ostfront 41-45 (c) Tripwire Interactive 2006-03-15 PROVISION nfo)

Netem típusa:
Chello Classic (Letöltés: 2.560 kbit/s Feltöltés: 512 kbit/s)

Steam:
Internet/ Az internetkapcsolat sebessége: LAN/T1>1M

Játék:
Internet/ Kapcsolat: Kabel/ADSL, dinamikus hálózati sebesség pipa
Trucker39
Köszi! Sokat segítettél!

Nekem sincs semmi gondom vele,tök jol fut az egész..<#nyes>

Trucker39
Pl: Fizetõs illetve "nem fizetõs". Van-e a kettõ között különbség. Ha nem fizetõs, hogyan lett telepítve. Milyen a net és mire állítottad a game-ban. Ilyesmire gondolok elsõsorban.

Eisenhower
mire gondolsz? ^>^

Trucker39
Beállításról említhetnétek néhány szót! Nem csak dicsekedni kéne ! 😊

Eisenhower
nálam simán jók a pingek, német szerveren is általában olyan 50-58 között

Akkor én szerencsés vagyok? Nálam semmi gond a progival. Kívétel amikor a kompatibilitási, vagy kapcsolódási hiba indokkal nem csatlakozik valahova. Nem fagy, és nem õrül meg a pingem (kopp kopp kopp).
áááh ratyi az egész. minél többet játszok vele annál ratyibb. minden alkalommal másképp fagy el, connection failed, lag, újraindulások. teljesen leamortizálta a gépemet. aki teheti kerülje el.
Trucker39
Nálam valami más lehet a gond. Egyedül vagyok az OBI szerverén (belpéskor 80-s ping, mire fegyvert kapok, már 260!! Késõbb sem lessz kevesebb 200-nál. Mi a f* lett ezzel a game-val??

Én ha felmegyek egy nagyjából jónak igérkezõ szerverre,akkor a ping elõször 100-200 között van,innen rövidessen lemegy 50-120 közé,és ez a nagy átlag.
Persze amikor belép valaki 1000 feltti értékel,és huzamosabban bent is marad,hát akkor isten óvjon...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

joebacsi
nálunk is dettó...40-50 körüli német szerver (kplay.de asszem), bemegyünk rá 20-25 perc után szépen felmászik a pingünk 160-170re, és iszonyat játszhatatlan lesz az egész...bár ez késõ estefelé szokott bekövetkezni, talán az a gond, hogy amerikábol, meg máshonnan hirtelen felcsatlakozik pár ember a nagy pingjével, és ez kicsit elbassza a szervert, mert ahogy láttam nemnagyon van pinglimit egyiken se...

Trucker39
Ma is volt 2 órás nonstop game.
Viszont egyre idegesítõbb ez a ping probléma. A szerverlistában 100 alatti ping, ha belépek, azonnal 200 fölé megy, és ahogy elnézem a többieket, csak néhányunkat érinti a dolog. Van valakinek ötlete, mit lehetne vele kezdeni??
Azt azért meg kell említsem, hogy kb 3 nappal ezelõttig ez a hiba nem fordult elõ!

Help!!

Ja. Most már nálam is újra N/A-s.
Serpa
én most se láttom.
ismeretlent ír.

Serpa
ja.
én is láttam ma OBI -n.
specben volt.

de veled is ám ... 😊

zoltang 😊 veled mindig összefutok a magyar serveren..<#nyes>

A hungs.hu nálam már látszik, de kidob, hogy nem kompatibilis... (Eddig nem volt gond. Frissítettek valamit?)
Serpa
16os se telik meg ... 😊

Lehet kiakadt, restartoltam...
a hungs nekem nem jo valamiért.. a server megvan azt annyi.. N/A

joebacsi
inkább a hungs.hu-t, az 32es 😊

Ja,sztm is,mostanába nemigen jön oda fel senki..

Serpa
OBI -t poroljuk le ...

joebacsi
#1602 pont egy hasonló problémára a válasz 😊
a lényeg, hogy szarul tömörítetted ki (csak az elsõ pár file-t), total commanderben használj alt-f9et, akkor jó lesz

Már végigolvastam vagy 2x de nekem sehogy sem akar menni
Trucker39
Igen sajnos. A hová viszont beenged, annak egyszerûen elmondhatatlan a hangulata. Ha a magas pingek, meg az általad említett packet loss-ok nem elnnének, nagyon elfajulnának a dolgok. 5-6 órát simán el vagyok vele és észre sem veszem hogy telik az idõ.

joebacsi
pedig vannak csak városi mappos szerverek, és vannak is rajta, de oda még egyszer sem sikerült bemennem, mindig sír, hogy nem kompatibilis 😞

Én is a "gyalogos" pályákat szeretem jobban,de én eddig vegyesen találtam,hol ilyen ment hol olyan.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

joebacsi
nekunk úgy 3-4 kör után lettek ultragányak a pinget...bár a packet loss jobban idegesített (minden második lövésem ment csak ki a csövön a tankból, 5-6 szor kellett egy embert megszúrni szuronnyal, pedig mindegyiknél bugyogott a vére...etc 😊)

Trucker39
Nagy menet volt az éjszaka <#violent>
Csak egy dolog miatt sírok<#rinya>. A szerverlistában az adott szerver pingje pl. 80-90, mire belépek lessz 160-200. Nagyon nehéz így játszani és az a bosszantó, hogy ezt csak 1-2 napja csinálja, ezt megelõzõen nem volt ilyen gond. Van valakinek ötlete?? <#nemtudom>