6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#2580 magyarul az ingyenes héten csak le kell tölteni nem kell kártyával ....szakodni -
#2579 na a régi steamapp.cfgvel bejön a szerverválasztó rész kilistázza szervereket de mindegyikre azt irja ha kikkelek hogy nem disconnect :) -
#2578 hát a játék teljesen jól elindul ha a steam.dllt bemásolom de a multiplayer részre klikkelve azt mondja inditsak steamet, hiába fut, de a számláló még ketyeg, tehát eévileg menni fog remélem és igy csak 10%-t kellett letölteni :) -
#2577 akinek a battlefield bejött szerintem nem fog jót szórakozni ROval ég és föld a két játék, dehát itt az ingyen játék pár napig kikell próbálni, eleinte lehet nem fog tetszeni, de ne add föl egyből :) -
FLeK0 #2576 Van sok külföldi szerver jó pinggel ahol találhatsz tömegeket, a magyarok is ilyeneken játszanak általában.
Regisztrálsz steamen (1 perc), kikeresed a játékok között, megadod a kártyád számát és még pár adatot (2 perc), vársz fél percet amíg ellenőrzik, és máris töltheted, majd játszhatod a játékot. Kifejezetten kényelmes. -
#2575 de egy ilyen karakterű gémnél elengedhetetlen a rengeteg fővel üzemelő rengeteg számú szerver
amúgy a magyar scene mekkora hányada nem varezos és az hogy neten lehet megvenni az azt jelenti hogy megrendelni korongon vagy letölteni meg baszakodni az accunt-tal -
FLeK0 #2574 k* -
FLeK0 #2573 1, mivel ez egy online akciójáték, meglepő lenne ha magadban kéne játszogatni
2, automatikusan a legfrissebb verziót tölti le a steam, nincsenek külön kiadott peccsek, csak kettőt kell kattintani az ikonjára.
3, folyamatos spawnolás van, hullámokban
4, jelenleg csak neten, 6500Ft körül van.
5, nem nagyon, kevesen játszanak vele MO-n, és köze sincs a bf2 játékmenetéhez vagy a világához, nem pont a bf-es egyszerű lelkel játszanak ezzel. -
#2572 na szóval:
- az ingyenes héten lehet majd játsani on-line is ?
- kellenek az aktuális patchek ?
- van a játékban spawn-olási lehetőség vagy egy körben csak egyszer lehet meghalni ?
- lehet-e kapni magyarországi hipermarketekben vidéki boltokban a gammát vagy csak neten lehet megvenni ?
- ha arra adom a fejem hogy átállok bf2-ről ro-ra vannak magyar szerverek honlapok stb. mert amit eddig linkelgettetek az édeskevés -
#2571 Ebben nincs igazad, szerintem meg magasról szarik Rád..... -
feedb4ck #2570 á dietrich le se szar engem, ezért lehet vele jókat szívózni (szerintem lány) -
feedb4ck #2569 az orosz fórumon azt olvastam, hogy valószínűleg az ncf fájlok felelősek az azonosításért. lehet, hogy kéősbb csak két ilyen (megfelelő) fájlra lesz szükség, hogy a free hétvége után is lehessen játszani. valamilyen okból nagyjából abban is egyetértenek, hogy a legalásian letöltött cuccal nincsen mód játékra a free periódus előtt.
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=37428 -
feedb4ck #2568 Ez jól hangzik. Ha nincs már meg a "warez install", akkor talán csinálj a steamapps-ról egy kópiát és engedd a steam-nek, hogy befejezze a letöltést. Ha működik az MP szerver listáig el kell tudni jutnod (miután bemásoltad a steam.dll-t a RO system könyvtárba) és megspóroltál úgy 2Gb-30Mb letöltést. -
toza #2567 mit mondott?menni fog?! -
#2566 Ne törödj vele, Feedback nagyon sokat tett a játék hazai népszerűsítéséért csak sajnos hajlamos a túlkapásokra.Ő egyfajta enfant terrible, de munkássága elvitathatlan !
Ha még maradtak volna kételyek Benned akkor látogasd a Feedback által promotált fórumot.
Fórum -
Alkarcsont #2565 Nemtudom, én tettem fel rendes Steam-et és Preloadoltam már a cuccost! -
FLeK0 #2564 Az oroszok is csak 2 órával vannak előttünk, nem napokkal. -
#2563 nem kell időutazónak lenni csak azért kérdeztem hátha olvas valaki az orosz fórumban erről, ha nem tudsz érdemben hozzászólni akkor kár flamelni -
FLeK0 #2562 mindjárt megkérdezem az időutazó szomszédomat -
#2561 ha bekopizom az extrahált verziót az uj steambe akkor 89.8 %os preloadtól folytatja a letöltést, fog ez majd működni?, és inygen hét után is megy majd tört steammel, erről tud valaki valamit? -
#2560 srácok az extrahált verziós Rot lehet updatelni, fog működni az inygenhét alatt, vagy lekell tölteni az egészet 2gigásan egy nem peccselt steammel, vagy esetleg lefrissitem az extrahált verzsönt és tegyek fel egy szűz steamet amibe kopizzam át a steamappst meg a frissitett ncfeket? -
Alkarcsont #2559 Az nem lézer, hanem nyomjelzős lövedék akar lenni. -
feedb4ck #2558 köszi Z,
sikerült eljutnom a szerverlistáig (de előbb még rimánkodott két dll-ért amit bemásoltam a system könyvtárba)
a hibaüzenet más mint amikor még működött, szóval szerintem nem tudunk tovább lépni -
zoltang #2557 Bocs nem vettem észre. De ez a cgf ugyanaz mint az eddigi, semmi különleges.
De feltöltöm:
NEVED (simán beírva), JELSZÓD (" között) értelem szerűen, a D:\Steam oda van telepítve.
tessék
...\red orchestra\System\ -
#2556 .... -
feedb4ck #2555 zoltang!
#2544 -
feedb4ck #2554 a 65-ös index a testmagassagodat, a cipomeretedet vagy IQ-dat hivatott jelezni? -
#2553 'steam servers are currently too busy to download the game '
na fasza .. jol felkeszultek a letoltes invaziora -
#2552 "dietrich, gyakoroljál practice módban. javaslom, változtasd meg a neved"
miután nem is engedte ezt így kapott egy számor Dietrich65 -
#2551 hát persze minden szar amit nem frissitenek az userek...
a firefox meg felzabálja a memóriát pár óra használat után (ctrl+alt+del).. -
toza #2550 lol..kicsomagtam az orosz oldarol korabban letoltheto gcf filet,es updatolta kb fel ura alatt 80% rol..es most kesz..es visszaszamol lazan..viszont viccbol day of defeat free weekend van ki irva..nektek is?! -
#2549 addig májerkodjatok amíg velem nem futtok össze valamelyik szerveren na persze ha odáig eljutok -
#2548 igen,igen?
majd meglássuk ...^^
sűrűn nézz majd hátra, sose tudhatod mikor termek ott és a hátatba állítom a bajonetet.
:) -
zoltang #2547 Ha ha ha .... :))) -
feedb4ck #2546 bújnék az erdőben egy tácsöves SVT40-el, előttem a célkeresztben egy őrült náci MG-vel -
#2545 láttam a linket csak töltögetős kecseg sem vagyok de már rájöttem hogy a " Your download is ready." mire szolgál -
feedb4ck #2544 köszi zoltang.
fel tudnád tölteni valahová azt a cgf-et? hova kell rakni?
1016 igen.
-
zoltang #2543 Kipróbáltam a LyvesKyrov (remélem így írják :) ) pályát, persze csak botokkal. Elég érdekes kis erdős, lövészárkos pálya... :)) Jó sok emberrel lenne az igazi (min. 64). Állnék az MG42 mögött, előttem a muszkák tömegrohama... :))) -
feedb4ck #2542 a FAQ-t én megcsinálom mihelyst rendeződnek a viszonyok.
BTW schrank, te matyizol ott a sárga kis ablak mögött? -
#2541 transport ld #2531
vehicle vid