6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
feedb4ck #2700 akkor kristályosodik majd a frusztráció mint a fing az abszolút nulla fokon -
#2699 sok BF-es lesz azt garantálom -
feedb4ck #2698 Kíváncsi vagyok hogy a noob invázió milyen új stratégiát igényel. Gondolom látunk majd néhány ROPlayer-t és még a csapattársak elől is rejtőzni kell. Gondolom a PPSh seggét is többször fogom használni. -
Alkarcsont #2697 Már csak 1 óra is indul! -
#2696 jó, h nem a vízágyig. -
#2695 igen. -
syscoHUN #2694 Na ja persz utolag okasabb az ember,de a kerdesre ezekszerint negativ a valasz? -
#2693 túlreagálod ezt az egészet.
22.00 után belépsz a multiplayer menüpontba, és kedved szerint válogathatsz a serverek közt, h hova lépj be. -
#2692 csakis.
előbb kellett volna hozzákezdened. -
syscoHUN #2691 Egy gyors kerdes sracok.A gamet nem lehet mashonnan leszivni,csak steam-en keresztul?Ugyanis azt regeli nekem,hogy sokan vannak rajta es probaljam egy kicsit(par ora)kesobb. -
#2690 én írtam, azóta semmi új hír. -
feedb4ck #2689 Nem. A játék már telepítve van a steam könyvtáron belül. El is lehet indítani csak nem multiban. -
#2688 reméljük hogy tényleg csak egy launch gomb nyomás de ugy utána ki lehet még választani hogy mejik meghajtóra nyomassa a cuccot -
feedb4ck #2687 Gondolom állandóan Aradot meg Kurland Kesselt pörgették. -
feedb4ck #2686 Túlkombinálod te ezt a dolgot. Fogadok, elég lesz egy klikk a launch game-en. -
Alkarcsont #2685 Tudom mi az a rotáció, csak azt nem értem mit keres ott, vagyis inkább miért nincs szavazás! -
#2684 na szóval kb két óra múlva meg kell nyomni egy gombot a steam-on aztán akkor kapok egy dll-t amivel kell csinálni valamit hogy elkezdhessem telepíteni a D meghajtóra a cuccot -
feedb4ck #2683 rotáció: így mennek sorban, Bondarevo után újra Krasnyi + Lyes Krovy gondolom bekerült valahová. Szavazás volt, később kivették.
Gáde! -
Alkarcsont #2682 TS-t követelek Arrrrgh! -
Alkarcsont #2681 Mi ez a maprotáció? Vote nincs? -
#2680 valaki megemlitette hogy 1C (vagymifene) adja ki majd MO-n RO-t, ez ügyben van valami fejlemény vagy az egész csak kacsa volt? -
feedb4ck #2679 maprotáció a wild bunch-on 1 héttel ezelőtt:
Krasnyi Oktyabr
Kaukazus
Lazur
Baksan Valley
Stalingrad Kessel
Odessa
Hedgehog
Ogledow
Arad
Barashka
Rakowice
Kurland Kessel
Konigs Platz
Basovka
Makhnovo
Bondarevo
-
feedb4ck #2678 szerencsétek van: a mikrofonom nem ér el a fotelig -
feedb4ck #2677 ezt nem látom a szerverlistán:
80.90.162.28:7757 (IstenekRO) -
feedb4ck #2676 Én se bírok már magammal. Lekalapálni 2 tucat parabellum hegyét, töredezettségmentesítettem a lemezt, ellenőriztem a RAM-okat, átpakoltam a kézigránátokat a fadládából a fiókba...aztán vissza... -
#2675 sztem ő fel se jönne TSre.
vagy ha fel is jön, egyből kickdelban ^^ -
#2674 Nem tudom, az nem az én asztalom, lásd 2662 hsz.
Meg aztán Feedback-et még hallani is... éppen elég olvasni. :) -
#2673 -
Alkarcsont #2672 Persze, hogy nem jön senki, mert még nincs 10 óra! RO TeamSpeak-el mi van? -
#2671 Nincs. -
#2670 Nem tudom, ezekre nem mentem fel. Az első kettőn fent voltam félórát, hátha jön v.ki. De senki.
Majd megnézem ezeket is, nehogy már jeti nélkül maradj. -
#2669 ezeken rajta van? -
#2668 Még két magyar szerver:
80.77.120.59:7757 (hunOGC)
80.90.162.28:7757 (IstenekRO)
A 2653.hsz-ben belinkelt szervereken sajnos nincs benne a maprotációba az új pálya, LyesKrovy.Ez azért kár. -
toza #2667 meg 4 ora 5 perc?!? nama...addig ki birja ki..?!? -
#2666 szolgáltatót sem tod? -
beta mapok nem érdekelnek, csakis Finale verziók. -
Alkarcsont #2664 Nemtudtam kipróbálni, majd csak 10-től csak IP-ket találtam, majd elválik milyen. -
zoltang #2663 Próbáld letölteni a ..45-öst. :) -
#2662 Elkezdtem én is a preloadot, remélem nemsokára talákozunk. Sajnos a héten délutánozom, de ha tudunk kooperálni, akkor egy Publikus Team Speak szobát (most 20 fős) tudnék az sg.hu-s RO fanok részére bocsájtani, jelenleg a free idejéig.
De van esetleg ingyenes Ventri igénylés is, ha meg megragad a RO, akkor szivesen szervezkedek én is.:) -
feedb4ck #2661 nálam a játékon belül összesen 54 map látszik