Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze lehet még játszani mert eddig csak egy szervernél találkoztam az ominózus üzenettel, csak az a kérdés, hogy mennyi ideig fog tartani mire minden szerver átáll az új verzióra. Amúgy ez még szerintem fog bekövetkezni azonnal mivel még csak egy beta javításról van szó. Na mindegy majd kiderül, hogy mi lesz.

Trucker39
Az általad emlitett hibaüzenetet magam is tapasztaltam. Attól még ment a hentelés.
Gondolom, azt egyetlen fizetõs gamer sem fogja felvállalni, hogy amit letölt patch-ként a Steam, azt külön megosztaná. Ha jól sejtem néhány olyan file-rõl lesz szó, amit megfelelõ módon a RO könyvtárba elhelyezve mûködhet a dolog.
Azért még reménykedem. <#szomoru1>

Nem fogják külön kiadni, mert eddig is minden Steam-s játékhoz maga a Steam töltötte le a javításokat. Bár annó a CS Source "biztonsági másolatoknál" is megoldották, hogy külön kellett letöltögetni hizzá a ilyen-olyan módon a frissítéseket. Amúgy én már tapasztaltam a patch "hatásait" mert próbáltam csatlakozni egy szerverre és olyan üzenetet adott amit még nem láttam(valami team kill dolgot nem tudott letölteni ha jól emlékszem).
Ha esetleg ez azt jelenté, hogy vége a "biztonsági másolatos" játéknak akkor én komolyan elkezdek gondolkodni a jéték megvételén mert nekem nagyon bejön. Azt a 6-7e Ft-ot meg egyszer ki lehet bírni...

Serpa
én is kiprobáltam.
a másodikat rosszul írtam, nem a RO shortcutot kell átírni, hanem a steamet erre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro

nekem is feldobja, h 2 gigát töltsek le.
nagy bajban leszünk, h külön nem adják majd ki a peccset.

Hát de ez valószinû igy nem is lesz jó,hiszen a Steam ugye "azt hiszi" hogy nekem nincs is meg a játék,igy elõször azt akarja leszedni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na már "csak" 1400 mega hely kell...

Aztán ez jön:

Serpa
egy csóka reméli kijavítják a ballancet.

"amikor egy T34es egy lövéssel kilõ frontálisan egy Tigrist 600 méterrõl, addig egy Tigris kevesebb mint 100 méterre lévõ T34 -est 13 lövéssel sem iktat ki"

Serpa
azt írják 3.1 MB a peccs.

Serpa
elképzelhetõ, h az egészet le akarja szedni, hisz nem steamen keresztül töltötted le.

Erre a RO parancsikonom átalakult STEAM kinézetûre...
Elinditva valami download elõjött,és szerinte több mint 2 giga hely szükséges...Ez most akkor az egész játékot le akarja tölteni újra?
Aztán bejött valami újabb szöveg,és hogy próbáljam meg késõbb...Talán túlterhelt,vagy nem tudom...

Serpa
hmmmm ...
probáld meg a másikat.

redorchestra shortcuticonban a "C:\Games & Others\Red Orchestra\System\RedOrchestra.exe" -ét írd át erre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro

Ezzel megvagyok de nemigen történik semmi.

Serpa
gondolom kinnt van az asztalodon a steam shortcuticon.

jobb gomb --> tulajdonságok --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" ezt kiegészíted ilyenre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -beta ro

Ha tudom hogy ez ilyen bonyolult,nem kérdezem meg...<#idiota>
Most mit akar ez itt?(angolból gyenge...)

joebacsi
nemtom 1 gigával pikk-pakk betölti nekem, pedig azmár nemolyan sok ram manapság 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
fórumban leírják.

de csak neked.

Launching the beta patch as a client:

To launch the beta patch as a client you need to add the following to the shortcut you use to launch either Steam or Redorchestra:
-beta ro

Here are a couple of examples:

1) Adding the shortcut to your steam shortcut:
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" -beta ro

2) Adding the shortcut to your red orchestra shortcut:
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro

Most én lehet hogy vak vagyok,de egyáltalán hol a link a letöltéséhez?

Serpa
hmmm ... 😊

egyéként az örömteli, h a memória-túlcsordulást orvosolták, így talán hamarabb fog betölteni egy mapot.

joebacsi
nem, mer k*vaélet, hogy nemfog menni törttel 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Serpa
nem akarja vki kiprobálni? 😊

Trucker39
Ugy járok vele, mint a battlefield 2-vel. Azlrt addig még lövök pár "muszkát". <#violent>

joebacsi
ezmégcsak béta pöccs, szóval pár napunk még biztos van 😊

Hajaj...vajon hogy fog ez hatni a "biztonsági másolatainkra",melyekel eddig ha néha nyögvenyelõsen is de tudtunk játszani...<#whatever>

Megjelent az elsõ javítás a játékhoz!

http://www.redorchestragame.com/

Trucker39
Bocs a hibákért! elfáradt a szemem....

Trucker39
Nálam se volt valami sok szerver. Sikerült összességében két hejre bejutni. 20.00-tól eddig a pillanatig. Nagyon hangulatos volt a dolog. Egyre több a profi, választott fegyverét jól ismerõ és kezelõ játékos van. Egyre kevesebb örülten rohangászó, AI-t utánzó "katonákat" látok. Pl.: Számomra ismeretlen ismeretlen sráccal kb. 8-10 percig !! ketten védtük az elfoglalt falucskát az Arad map északi részén (2 paksolder) Képtelenek voltak a "muszkák" visszafoglalni. Voltak ám beírások (******) mindenek voltunk, csak szabályos játékosok nem. Pedig csak nagyon jó, aktiv mozgással, fegyver cserékkel kilöttük az érkezõ szovjet tankokat, meg a gyalogosokat. A végén már alig láttam a nevetéstõl(meg a könnyektõl). Csak ajánlani tudom mindenkinek !!! Játszon minél többet ezzel a játékkal. Nagyon jó !

Filtereknél nem állitottál el valamit?

Nemtudom mi történ, ma alig 10 szervert láttam csak, mikor tegnap még több oldal volt a szerverkeresõben 😞
Trucker39
Semmi gond a megkülönböztetéssel. Észnél kell lenni és figyelni a részletekre. (Álca ruha télen, stb). Az is igaz, hogy nem árt tudni, merre van az ellen. Azért hozzá tenném még azt is, hogy beazonosítás nélkül mindenkire pufogtatni, aki mozog, nem vezet máshová, csak kidobnak a szerverrõl. Jó fejhallgató szintén nagy segítség. Ha kicsit figyeltek, lehet hallani az "ellen"-t beszélgetni. Nyilván, ha a szomszéd helyiségben karattyol a "muszka", gránáttal nyitok és csak azután "köszönök" be egy hosszú sorozattal.
A kedvencem a következõ: térképen megkeresem az elllenfél rádióját, odalopakodom, ha szerencsém van a "muszka" éppen diskurál a tüzérséggel (amit viszont nagyon utálok), majd rövid sorozattokkal hátba küldöm. Jó hallgatni, hogy az orosz tüzér ordibál a vonal túlvégén.<#boxer><#violent><#nevetes1>

Pink Tiger
na kipróbáltam, kicsit azért könnyebb így vezetni 😄😄😄

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Itt nincs brit katona, ez a keleti front! Egyébként meg lehet azért különböztetni pl. azzal is hogy ránézel a térképre "hmmm igen várhatóan innen az ellenség jön" taktikával, de más az egyenruha is, csak apróságokra kell figyelni. Ez annak furcsa aki megszokta, hogy COD-ban ott az ember feje fölött a jel...
10 méter távból itt is más...

Háát nem tom, ezek a megkülönböztetések tényleg ennyire gázosak? Azért mondjuk az életben naon más volt mondjuk egy náci és egy brit katona egyenruhája...

Serpa
még a puskákat is megkedveltem.
CoD ban rendre az automatákat használtam.

Serpa
azt is észrevettem magamon, h sokkal több energiát fektetek a lopakodásba, célzásba, mint a CoD ban tettem.
gondolom ez betudható, többek közt, h nem tudom kik mászkálnak körülöttem, kikre is célzok (20-30 méterre lévõt már elég nehéz beazonosítani, nem is beszélve a 100 méterre lévõt) ...

Trucker39
Egyre inkább irigyellek benneteket. (160-s ping) <#violent><#boxer>

Serpa
inkább este lennének rajta, nem du.
😞

Voltam az OBi szerveren 8-10-en voltunk rajta, rajtam kívül csak egy 1stein nevü játékos volt magyar a többi külföldni, de jó volt 40-es pinggel játszottam.
Pink Tiger
oksza kipróbálom este, köcc

Akkor a fegyver váltás bill-t nyomjad következõ fegyver, elõzõ fegyver és meglátod mi fog történni...
Pink Tiger
hja akkor ez nehezen fog menni, a görgõm eltörött..

Serpa
ja, görgesd az egérgörgöt, ebben nincs TPS nézet.

Ha jármûvet vezet, akkor görgessed az egérgörgõdet, hátha jobb lesz a kilátás...
Pink Tiger
na végre sikerült játszanom egy keveset a gammával, nekem nagyon bejön, egészen érdekes
bár jobban szeretem a bfszerûbb, kicsit árkádosabb jellegû fpseket de ez annyira valósághûr sikeredett hogy itt tényleg úgy képzelem mintha a csatamezõn lennék 60 évvel korábban, másrészt igencsak elgondolkodtató hogy mennyire nem volt esélye egy fõleg gyalogos bakának akkoriban, annyira sokszor nem rajta múlhatott hogy rálép egy aknára, kiszúrja egy ellen és messzirõl lekapja akárhogy kúshad, tüzérségi tûzbe keveredik vagy egyszerûen csak lelövi egy saját zavarában vagy hülyeségében...
mondjuk nekem a gránát hajítás túl macerás dolog, de pl tetszik hogy olyan kasztú playa lehetsz a csatamezõn amibõl még nincs elég
kicsit nehézkes némely pályán a frontvonal közelébe kerülni, mert sokat kell gyalogolni, a jármûvek meg nehezen kezelhetõek a-ból b-be jutáshoz (nincs azért itt valami külsõ nézet jármûvekhez??😊))
a fegyverek meg egyenesen kjók a tankcsatákkal együtt

Mostanában nálam pozitiv irányba bolondult a játék,az elmult 2 napban szinte az összes szerver-re be tudtam menni.Remélem megtartja jó szokását...

Trucker39
Esetleg ezt a helyet tudom ajánlani.

LAN Szerver hogy lehet indítani?
Trucker39
Ha ez az, amire gondolok, akkor csak támadóként az oldal bejáraton. (Szovjet oldalra nem szivesen csatlakozom, cipelje a fene a PPS-t) 😊

Serpa
tehát te is voltál már ott.

árokban kúszik, mászik az ember, miközben golyók röpködnek az ember feje felett.

bástyában voltál fenn?

Trucker39
Ebben egyezik a véleményünk.