Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom, azt egyetlen fizetõs gamer sem fogja felvállalni, hogy amit letölt patch-ként a Steam, azt külön megosztaná. Ha jól sejtem néhány olyan file-rõl lesz szó, amit megfelelõ módon a RO könyvtárba elhelyezve mûködhet a dolog.
Azért még reménykedem. <#szomoru1>#szomoru1>
Ha esetleg ez azt jelenté, hogy vége a "biztonsági másolatos" játéknak akkor én komolyan elkezdek gondolkodni a jéték megvételén mert nekem nagyon bejön. Azt a 6-7e Ft-ot meg egyszer ki lehet bírni...
a másodikat rosszul írtam, nem a RO shortcutot kell átírni, hanem a steamet erre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro
nekem is feldobja, h 2 gigát töltsek le.
nagy bajban leszünk, h külön nem adják majd ki a peccset.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aztán ez jön:
"amikor egy T34es egy lövéssel kilõ frontálisan egy Tigrist 600 méterrõl, addig egy Tigris kevesebb mint 100 méterre lévõ T34 -est 13 lövéssel sem iktat ki"
Elinditva valami download elõjött,és szerinte több mint 2 giga hely szükséges...Ez most akkor az egész játékot le akarja tölteni újra?
Aztán bejött valami újabb szöveg,és hogy próbáljam meg késõbb...Talán túlterhelt,vagy nem tudom...
probáld meg a másikat.
redorchestra shortcuticonban a "C:\Games & Others\Red Orchestra\System\RedOrchestra.exe" -ét írd át erre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro
jobb gomb --> tulajdonságok --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" ezt kiegészíted ilyenre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -beta ro
Most mit akar ez itt?(angolból gyenge...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de csak neked.
Launching the beta patch as a client:
To launch the beta patch as a client you need to add the following to the shortcut you use to launch either Steam or Redorchestra:
-beta ro
Here are a couple of examples:
1) Adding the shortcut to your steam shortcut:
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" -beta ro
2) Adding the shortcut to your red orchestra shortcut:
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro
egyéként az örömteli, h a memória-túlcsordulást orvosolták, így talán hamarabb fog betölteni egy mapot.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://www.redorchestragame.com/
A kedvencem a következõ: térképen megkeresem az elllenfél rádióját, odalopakodom, ha szerencsém van a "muszka" éppen diskurál a tüzérséggel (amit viszont nagyon utálok), majd rövid sorozattokkal hátba küldöm. Jó hallgatni, hogy az orosz tüzér ordibál a vonal túlvégén.<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
gondolom ez betudható, többek közt, h nem tudom kik mászkálnak körülöttem, kikre is célzok (20-30 méterre lévõt már elég nehéz beazonosítani, nem is beszélve a 100 méterre lévõt) ...
bár jobban szeretem a bfszerûbb, kicsit árkádosabb jellegû fpseket de ez annyira valósághûr sikeredett hogy itt tényleg úgy képzelem mintha a csatamezõn lennék 60 évvel korábban, másrészt igencsak elgondolkodtató hogy mennyire nem volt esélye egy fõleg gyalogos bakának akkoriban, annyira sokszor nem rajta múlhatott hogy rálép egy aknára, kiszúrja egy ellen és messzirõl lekapja akárhogy kúshad, tüzérségi tûzbe keveredik vagy egyszerûen csak lelövi egy saját zavarában vagy hülyeségében...
mondjuk nekem a gránát hajítás túl macerás dolog, de pl tetszik hogy olyan kasztú playa lehetsz a csatamezõn amibõl még nincs elég
kicsit nehézkes némely pályán a frontvonal közelébe kerülni, mert sokat kell gyalogolni, a jármûvek meg nehezen kezelhetõek a-ból b-be jutáshoz (nincs azért itt valami külsõ nézet jármûvekhez??😊))
a fegyverek meg egyenesen kjók a tankcsatákkal együtt
árokban kúszik, mászik az ember, miközben golyók röpködnek az ember feje felett.
bástyában voltál fenn?