Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nem Elbánál hanem... 😄 Aztán lett volna japán NDK!!!! JDK!!!!
Ez érdekes, ez így új nekem...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
de ugye ezcsak 1 a sok x+1szer kitárgyalt "milettvolnaha" értelmetlen dolgoknak, bár szerintem ez volt a két kritikus pont
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
És a Rheintochter III ??? Kis idõ múlva még jobb lett volna!!!! Egy pár hónappal hosszabb lett volna a háború... ejha mi lett volna!
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
De ez így már repült.. a Horten 5C tolólégcsavaros... csak kicsi idõ kellett volna még és meglett volna! <#rinya>#rinya>
De az is kuszkodott volna ugyanazon problemakkal, amikkel a Tigrisek, es amik miatt tulajdonkeppen vegulis alulmaradtak a hadszintereken.

A nemet megalomania egyik utolso kepviseloje. Nem tudtak mit kezdeni a szovetsegesek altal felsorakoztatott tobbszoros tulerovel szemben, ami 2-3x is mozkekonyabb volt..igyhat ugy gondoltak epitenek egy monstrumot.
Egyszeruen ha bevetettek volna akkor egy totalis bukta lett volna...
Persze lehet csodalni, de jozan, megfontolt hadaszati/gyakorlati ervekkel alatamasztott gondolatokkal ez tenyleg egy zsakutca!
"Szerintem egy Abramsen végig gurulna és kilapítaná... "
Nem akarom a gyermeteg oromodet elrontani de az ambrams keresztbe kasul megzabalna reggelire! Ementalit csinalna belole a legtobb mai tank...az meg hogy atmenne rajta...elobb mozduljon meg utana pattogojon hogy atmegy barmin <#idiota>#idiota>
Szerintem egy Abramsen végig gurulna és kilapítaná... <#worship>#worship><#worship>#worship>
-Lehet hogy amit eredetileg raktak ra azzal lett valami baj, es a polcrol leemeltek egy masikat!
-Lehet hogy ami eredetileg volt hozza valami emberi hiba/behatas miatt megserult es kicsereltek egy uj darabra ami ertelem szeruen nincs lefestve....
Kicsit tobb kreativitast 😉)
Hogy a Ho-229 mennyire vált volna be, azt sose tudjuk meg, de azért intõ jel, hogy a V-1 is odaveszett az elsõ berepüléskor... Érdekes elgondolás, de túlságosan is kapkodva és póriasan kivitelezve...
a képek meg valószínûleg az egyetlen megmaradt prototípus, amit az amik hagynak megrohadni...
egy bõvebb leírás magyarul
A két prototípus, a második csak félig készült el 1978-ig
Az XFV-12A "kipányvázva"
Az XFV-12A modellje, látható a felhajtóerõt termelõ "hasított" szárny és canard-szárny
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
A #311 hozzászólásban mért nem látom a képeket? Pedig ez nagyon érdekelne, és így nem tudom normálisan elmenteni magamnak.<#szomoru1>#szomoru1>