94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#29529 Ja csak te kb le se szarod a vallást, nekik meg központi része az életüknek. -
#29528 Amúgy nem arra kell gondolni, hogy az amik direkbe ölik az arabokat, hanem arra, hogy az amik váltottak ki egy helyzetet. Gyakorlatilag megsemmisült Baghdad teljes műkincs gyűjteménye is. Kultúrális károk is iszonyat magasak. -
#29527 Olyan nincs, hogy egy ország élvezi, ha megszállás alatt van, és gyakorlatilag nincs saját, önnálló kormánya. Főleg egy olyan kultúrából vannak a megszállok, akiktől éppenhogy csak sikerült megszabadulniuk, pár évtizeddel korábban. -
#29526 Ezt írtam lentebb ,hogy békén kéne hagyni őket majd megoldják maguk módján csakhát náluk az olaj. -
#29525 na most nem is olyan rég még a keresztény csoportok is ölték egymást rendszeresen, ha minden arab ország és felekezet elérné ugyanazt a fejlettségi szintet ott is kevesebb lenne a feszültség. -
#29524 Jó de én nem fogok agyonlőni egy ortodox vallássú embert csak azért mert az vallássa különbözik az enyémtől. Arabok meg ezért ölik egymást az amcsik odamentek hát most őket is ölik. -
Freeda Krueger #29523 Az esélyek 50% osak.A személyzeten inkább mulik mint a technikán,szerintem.
Bár a jó technika önbizalmat adhat. -
Freeda Krueger #29522 A nyugati,keresztény világ is csak ezt a megoldást ismeri.Más még nem vált be,ez nem vallás függő. -
Ren #29521 Ezt az 1 millió halottat honnan vedted? Meg ugye nem azt akarod implikálni, hogy ez mind az amerikaiak "tisztogatásától" van? -
#29520 A hadviselésben ez a lényeg. Hogy minél kevesebb veszteséggel, minél több enemit elpusztítani. De az már nem hadviselés, ha öreganyámat lerobbantja a budiról, mert nem tetszik a helyzet.:) Nem vagyok romantikus, de ettől a merénylősditől felfordul a gyomrom, főleg az ártatlanok miatt. Tudom, most jön az, hogy a támadó erő is lebombázott civileket. De azt nem tudom elképzelni, hogy a keresztény istenük miatt tennének így.:) Szándékosan nem írtam amerikát, általában beszélek, a föld bármely pontjáról.
Egyébként egy ilyen Abrams vs T-72 fightot én is szívesen megnéznék! :))De asszem a végkifejlet nem kérdéses... -
#29519 Szerintem ha az amerikaiak nem lennének ott akkor ugyanezek a fickók valaki másra lövöldöznének. Szvsz az araboknak kellene még néhány évszázad mire lenyugodnak és nem mindent AK-val akarnak megoldani.
Le kéne őket szarni addig csak nekik van olajuk :/ -
#29518 hát a jenkik is orvul lebombázgatták az iraki páncélosokat, nemhogy kiálltak volna velül szembe 1 kilóméterre 1-1 ébremsszel, hátrafordított lövegtornyokkal, elszámolnak 10-ig, és szemtől szembe férfiasan, gyorsaság alapján döntik el, hogy ki nyer, és mehet tovább a következő célpontra
kicsit túl romantikusan próbálod sztem felfogni az egésszet :)
másrészről, meg gondold magad a merénylő helyzetébe...országodat megszállta egy nagyhatalom, betettek egy bábkormányt az élére, ami elsődlegesen a megszállók érdekeit nézi, minden más ennek van alárendelve...emiatt eléggé el vagy keseredve, annyira, hogy minden eszközt megpróbálj felhasználni annak érdekében, hogy ez a helyzet megváltozzon...ami persze nem fog, de ez nem érdekel túlságosan, mert történjék akármi, Allahnak megmutattad, és ez a lényeg :) -
#29517 Ne értsd félre, nem vagyok "amerikabuzi". De azt nem értem, miért kell menekülni, ha nincs vaj a fejemen? De nem szállok vitába, Te biztos naprakészebb, olvasotabb vagy a témában.:) -
#29516 Bocsánat, tévedtem, 4 millió menekült. -
#29515 De te is beláthatod, hogy több millió irakinak azért nem akkora teher ez a megszálósdi. A "régi" rezsim szimpatizánsai csinálják csak ezt a fesztivált. Szerintem ezt a 2 mondatodat gondold át jobban, esetleg olvass egy kicsit utána a dolognak (és nem a nagy médioldalakra gondolok), vagy esetleg kérdezd meg a több mint 1 millió halottat (az invázió óta, civiliek), esetleg azt a majdnem két milliót akik a környező országokba menekültek az amerikai csapatok tisztogatásai elöl. -
#29514 a nagyrészük egymást öli... -
#29513 Lehet, hogy régimódi vagyok, de igen. Ez a több száz méterről, sumákban lövöldözős, ellenőrző pontot, és iskolabuszt, bevásárlóközpontot felrobbantgatós módi nekem nem jön be. :) De te is beláthatod, hogy több millió irakinak azért nem akkora teher ez a megszálósdi. A "régi" rezsim szimpatizánsai csinálják csak ezt a fesztivált.
Uff! :) -
#29512 Jó azt te sem várhatod el, hogy szemtől szemben szállnak majd szemben a megszállókkal :D -
#29511 Igen, nagyon sajnálom a rongyfejűt. Mekkora megrázkódtatás lehet szegénynek, hogy a tetű, sumák lövésnek semmi eredménye sincs. Azon agyalok, hogy állom neki a lelki dokit. Hátha kiheveri... -
#29510 Kezdődik a hidegháború megint. Mindegy ki nyer, mi szívunk. -
#29509 hát ja... asszem mennék is és öngyilkos lennék... mondjuk egy bombával megrakott autóval :P -
#29508 Azért lehetnek Mexikóban is kemény környékek :D. Azért durva, hogy szervezett bűnözésnek gyakorlatilag ugyanazok az eszközei vannak, mint a rendvédelmieknek. -
#29507 láttam egy videót, koreában vmi munkások lángszórót fabrikáltak, és azzal lőtték a rendőröket, nem volt egyszerű. -
#29506 Épp ellenkezőleg. Sehol sincs egy angol, egy koreai vagy egy német rendőrségi színvonalhoz képest. -
#29505 Heh MTV székház... -
#29504 Magyarországon már csak a tömegoszlatás megy profi színten, sőt világszínvonalon. -
#29503 Azt a részt láttam.Megakadt a szemem a rohamdroidokon olyan ismerősnek tüntek :) -
#29502 Itt én is szerepelek egy kicsit :)) -
#29501 Inkább itt tárgyaljunk róla. -
#29500 Itt van Madai Zsolt kis szösszenete róla. -
#29499 A Colt Commando-kból készültek ilyen nagyon rövid csövű változatok. -
ihobpgf #29498 Emberek, nézi most valaki a discoveryt? (A jövő fegyverei c. sorozat, ami a teleshop militarizált változata). Most mutatnak egy tömegoszlató eszközt , és a "csőcselék" (a szinkronban szó szerint így fogalmaztak) példa alatt a 2006-os budapesti tüntetésekből vágtak be részleteket.
Megértük!
Büszkék lehetünk! -
Zenty #29497 .... hogy lehet movit beszurni? -
Zenty #29496 -
Zenty #29495 lol igen elbujtak :)) Nem akarta ki rakni...
www.youtube.com/watch?v=301g0c6_WkA
Special forces movimnál: kommentek Szolnok vs Eger :D
http://www.youtube.com/watch?v=m7HELcm1jBA
-
bgabor #29494 Fehér álcaruhában, hóviharban. -
Ren #29493 Asszem ezt már kitárgyaltuk, de megjegyezném, hogy végre egy olyan cikk ami igyekszik a tényekre szorítkozni és nem fantizál már überszupermegagigatankot néhány elejtett mondatból :) -
#29492 LOL, egyik zsebből a másikba. -
#29491 Mindig jó üzlet a háború. :)
-
#29490 "Az amerikai hadsereg megközelítőleg nyolcezer darab páncélozott Humvee-t ad el az iraki védelmi erőknek.
Ebben az évben szállítanak le 4000 darabot, a maradékot pedig 2009 végére ígérte az Egyesült Államok. Az irakiak darabonként 30000 dollárt fizetnek a járművekért, és ha figyelembe vesszük, hogy összesen 8000 darabot vásároltak, akkor ez bizony nem kis kiadást fog jelenteni...
Kisebb elemzést végezve, a költségek 40 százalékát teszi ki a járművek ára, míg a fennmaradó összeg a karbantartási munkálatokat fedezi, melyeket főként Irakban és Kuvaitban fognak elvégezni."
melyik verzió lehet?