Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWII online tankcsatában verhetetlen (csak kicsit sokat kell várni, míg kialakul 😊)
amúgy wwonline-on kivul létezik olyan tankszimulátor, ahol nem százalékos sebzés van, hanem kiszámolja, hogy ez a lovedék most átütötte, vagy sem?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként talán Guderiannak(?) volt egy olyan felvetése, hogy csak Pz IV-et és StuG-ot kéne gyártani 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én szeretem a T-80-t <#idiota>#idiota>
on
egyebként sztem is többre mentek volna vmi panzer IV fejlesztéssel ,tömeggyártással
viszont a gyártással 43ban bajban voltak a németek
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
NEKTEK VAN IGAZATOK <#ravasz1>#ravasz1>
talan par ev es jopar oldalnyi szakirodalommal a hatatok mogott jon majd a megvilagosodoas..
A németek csak legyenek a tekatonáid.
Ezzel az üreskupac vassal meg azt támasztod alá, hogy vagy nagyon nem ismered magát a tankot, vagy pedig valamiért alábecsülöd indokolatlanul.
Ott van a Somua, 1940ben mennyivel jobb volt egy PZIVnél és ez tény ebbe se lehet belekötni attól, hogy a hadvezetés rosszul vetette be õket, nem maga a konstrukció tehet errõl, az attól még sokkal jobb volt.
Amugy egyetertek. Ezt nem lehet vitatni...bar azt sem hogy pl a tankoknal az oroszok a T-34-el hoztak meg az attorest a jovore nezve.....
(Az elvakultaknak ajanlom hoy vegyenek kezbe egy Pzkpfw V Panther-rol szolo konyvet es olvassak el hogy mi inspiralta....)
De latom teljesen felesleges magyaraznom hogy nem attol jo egy harcezkoz hogy ahhoz fanatikusan ragaszkodsz...hanem attol hogy sok rendelkezesre allithato, konnyu es konyen alkalmazhato stb-stb..
A csodalatos tigrised meg zabalta az uzemanyagot, lassu volt, es ha elfogyott ez vagy az otthagytak meg az agyon ajnyarozott nemet katonaid is...mert egy kupac vas volt semmi mas!
Ha a velemenyem kerdezi alaki akkor egyertelmuenk Pzkpfw IV volt a legjobb nemet tank! De a tortenelem bebizonyitotta hogy a T-34 es a Sherman jobb volt...errol lenyit.
Amit leírtál az alap, ezt kb. általános iskolában oktatják, úgyhogy felesleges volt veszõdnöd vele, mert ezt szerintem mindenki tudja.
Ja és elhiszem, hopgy te óriási tudás anyaggal bírsz, meg te vagy itt az atyaúristen szal cáfolhatatlan vagy, de mellesleg Tigris ügyben garantálom, hogy olvastam annyit, ha nem többet mint te, szóval mindattól függetlenü amit leírtál (nem tudom miért mert semmi köze nem volt ehhez) kijelenthetõ, hogy a 2. legjobb tank volt a WWII-ben.
Ha csak a legalapabbat vesszük nézd meg hány tankot lõtt ki a Tigris és õt hányszor lõte ki ellenséges tank.
De a lenyeg ebben is az hogy hiaba vagy te az isten a fegyvertervezes terulteten egy korszakban ha geopolitikailag 40-50x-es tulerovel allsz szemben per ellenfel szinten!
A masodik vh-ban a nemetek a villam haborunak koszonhettek a sikereiket es nem a fegyvereiknek! Nem mertek fel hogy hosszu tavon (tulajdonkeppen nem is akartak! tisztaban voltak vele hogy hosszu tavra elhuzodo haboruban nem gyozhetnek...ennek utanpotlas okai vannak...ezert talaltak ki villam haborut!), mi lehet.
Talan az elvakultsagon at kellene lepni es objektiven szemlelni a dolgokat!
A nemetek 42-43-tol vesztesre voltak itelve, es EZT sok jolkepzett tiszt is tudta naluk....az hogy te ma mashogy tekintesz a dolgokra, az egyeni gyermeteg elvakultsag!
De elmagyarazom mert nem varhatom el hogy a leirtaid alapjan ezt felmerd!
-A nemet hadvezetes is (nem Hitler..az egy pojaca volt nuku hadi tudassal, kis szerencsevel megaldva...) tisztaban volt vele hogy geopolitikai es eroforras szempontokbol csak is kizarolag ugy gyozhetnek (gyorsan be kell fejezni ah aborut, elore nyomulni elfoglalni az kituzott teruleteket, es beket kotni(ha van kivel)) ha belathato rovid idon belul lezavarjak a haborut! Nem veletlen indultak keletnek! Az kulcsszo az Ukran es Orosz OLAJmezok! Nem sikerult...ergo halalra voltak itelve....Hitler meg csak csapkodott..ahejett hogy rahagyta volna a jol kepzett es tapasztalt hadvezereire...akkor talan lett volna eselyuk nyerni......
Meghogy a ruszki "tankegységek" (nem jut eszembe megfelelõ szó) ,90 %-a az elsõ bevetéskor megsemmisült... <#wow2>#wow2>
Ehhez semmi köze kik-gyõztek, vagy kik nem.
Ha már atombombáról van szó akkor nézzük a ruszkik atom bomba álló tankját!!! õõ.. hatvanas években fejlesztették ki.. ööö akörül... de ahogy egy haverom is megmondta, valszeg elszált volna mint a gyõzedelmi zászló... sztem meg csak simán úgy kiég mint a Reichstag! <#szomoru1>#szomoru1>