Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
Egy 70 éves pali autóakumlátorokkal felszerelve /azok sem két dekák/ + kábelek szétfürészel zárakat, átszerel egy tankot és úgy elfáradt ebbe a nagy munkába hogy ki sem bír szálni belõle mikor kifogyott a nafta.
Tankot szerelni, vezetni, zárat lefûrészelni tud. De üzemanyag szerinte nem kell bele.😊)) Én a öreg verziójára lennék kiváncsi.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Nekem úgy tûnik, hogy az illetékesek mindent megtettek annak érdekében, hogy ne lehessen elvinni a tankot.
Az az idõs fickó, aki elindította, két autóakumulátort kötött sorba, és visszakábelezte az egészet. Továbbá nyilván kinyitotta a torony lezárt nyílásait. Ehhez mind szakértelem szükséges, kevés ember képes rá.
Nem lennék meglepve, ha kiderülne hogy a fazon már korábban is foglalkozott T-34essel.
Az ilyen szakértõ emberek ellen pedig nyilván nem lehet bebiztosítani egy a nyílt utcán õrizetlenül kiállított harckocsit.
Érdekes kérdés, miért nem vitt a fazon magával egy kanna gázolajat, érdekes lett volna nézni a tank elõl rohangáló rendõröket.
Amúgy is egyre inkább az ÁVÓ-sokra kezdenek hasonlítani.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Keresek valakit aki nagy szakértõje a T34 es tankoknak.Az érdekelne milyen akkumlátor van egy ilyen tankban? Mi a mérete, a tömege, elektromos teljesitménye.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Szépen tagoltan: Ez a topic nem polidili vitatopic. Muszáj megint hsz. törlési rohamban kitörnöm, hogy elég egyértelmû legyen?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Talán jobb lett volna, ha a tüntetõk a T-34essel belehajtanak a rendõrök közé, akkor végre komolyan venné õket hiteltelen miniszterelnökünk.
És mindezt azért mert egy másik tehetségtelen politikus görcsösen ragaszkodik a hatalomátvételhez.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Amúgy a felesleges brutalitást én is elítélem!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De lehet ez neked furcsa, mert olyan példaképeid vannak, akik be sem járnak a munkahelyükre (lásd pl.: pár képviselõ az Országházba...)Õk legalább ketté tudják választani, hogy mikor minek van az ideje...
Azt is áruld már el, hogy tegnap ugyan hány autót gyújtottak fel, hány ablakot törtek be a tünketõk? És hány üveget lõttek be a gázgránátvetõvel a rendõrök?
Nehogy már a rendõröket kelljen sajnálni. Tudathasadásos bagázs, egyik nap még tüntet a rendõrtestület a Gyurcsányi "reformok" ellen, másnap meg a parancsára leverik a tüntetõ öregasszonyokat. Mifféle alakok ezek?
És mindez azért, mert egy tehetségtelen politikus görcsösen ragaszkodik a hatalmához.
Az is eléggé visszatetszõ, hogy egy volt kommunista emlékezik meg a kommunista diktatúra 56-os áldozatairól. Ezt még a CNN.com belinkelt cikke is írja. Érdekes, ezt még az amerikaiak is furcsának találják.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Annyira küzdöttem a megfelelõ jelzõ keresésével, hogy szarvashibát vétettem.
A sörétes puska egy sima 12-es kaliberû bock (egymás feletti dupla csöves) sörétes puskának tünik, amihez valószinüleg gumilövedéket használnak. A típusát így ránézésre nem tudom, akár egy egyszerû IZS sörétes puska is lehet, mint amilyen nekem van.

Kína hivatalosan 2010-re kíván saját repülõgép-hordozót hadrendbe állítani, az elsõ két gép jövõre kezdhetné meg az elsõ tesztrepüléseket (itt elsõ sorban valószinüleg szárazföldi tesztekrõl van szó, szimulált fel- és leszállásokra, ahol az ehhez szükséges technológiák fejlesztése és tesztelése fojna).
El kell ismerni, a II.VH-s szovjet technika sok dologról volt híres és hírhedt, de a strapabíróság terén kevés kritika érhette õket...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(tudom, hogy lelkisérülés, de perpill csak itt foglalkoznak vele 😊)
azért a két aksi, meg a kábelek mellé igazán vihettek volna magukkal egy kanna gázolajat 😊
amúgy 89ben is beindítottak egy mûemléknek szánt t34est, nem?
hihetetlen ez a ruszki teknecska, kicsit meg kell rugdosni, és már megy is, nemszámítanak neki az évtizedek 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"