Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Zsolo007
Érdekesnek tûnik, megkukkantom ezt az animét 😊

Egyik tipp sem nyert 😊

Jin Roh cosplay. Kicsit atdolgozott de eleg jol sikerult
Borito
filmreszlet
Model
masik model
Cosplay

http://i106.photobucket.com/albums/m264/waxxer/airsoft/Gprotohats.jpg

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ez utángyártott, vagy ilyen az új német álca?

[NST]Cifu
Természetesen az elméleti tûzgyorsaság a nevébõl eredõen csak egy viszonyszám, hogy mennyi lõszert lõne el folyamatos tüzelésénél. Így egy átlag gépkarabély 650-750 lövés/perc tûzgyorsasággal rendelkezik, de ugye csak 20-35 lõszerrel rendelkezik, amit 2-3 másodperc alatt ki is lõ, ha a használó rajta hagyja az elsütõbillentyûn az újját.

Az ilyen 1 millió lövés/perc értelme persze erõsen megkérdõjelezhetõ, hiszen legfeljebb olyan helyzetben van értelme, mint a hajók CIWS rendszereinél (CIWS ~közvetlen közeli védelmi rendszer, mint a Phalanx), de még ida is túl sok.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Nem vagyok én se nagy rajongója a MetalStorm-nak, fõleg hogy sok helyen (szerintem kissé indokolatlanul) hypeolják. Bizonyos feladatkörökben persze én is látom értelmét (pl. aknavetõ-csõkötegek), de pont ilyen géppuska-feladatkörben nem igazán...

Akkor az 1.000.000 lövés percenként annyira elméleti, hogy nem is igaz sem gyakorlatilag, sem elméletileg... Egymásra szerelek 1.000.000 csövet, elsütöm 1x-re és kész is az elméleti tûzgyorsasága...

Punker
sok értelme nincs

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
MetalStorm rendszer. Az egész csövet (itt: csõkötegek) ki kell cserélni, a lövedékek a csõben egymás mögött foglalnak helyet.

Ja, végül is 1.000.000 lövés percenként. Egyszerre süti el a 36 csövet =).

Hogy tölt újra ez a rendszer?

Zsolo007
Szerintem meg betonkatona 😊

Igaz légcsövek nincsenek, de egyébként...

sz4bolcs
"Nehéz napok egy Föld nevû bolygón" c. sorozatban néztek ki az idegenek.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Vagy Wolfeinsteines lángszórós. =)

joebacsi
sztem meg a Killzone -ból 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zsolo007
Ezt a betonkatonából (Bet on Soldier) lopták 😄

Nekem sincs infom ezekrõl az esetekrõl, a militaryphotos.net-en postoltak egy ilyen képgyüjteményt, abból szemezgettem.

Azt olvasom IED de,hogy járõröztek-e vagy mást csináltak meg mi történt a katonákkal?

A képekhez nem volt szöveg mi történt?

azok de ez megint nem tul meglepõ...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Adam II
Az elsõ képen egy darabig gondolkodtam ,hogy milyen harckocsinak van ilyen fura tornya aztán leesett ,hogy fejjel lefelé van ,szegény M1 😞

Punker
a harcoló egységek külföldi bevetéseken résztvevõk nagyrésze innen ment, az elmúlt 3 évben többszáz milliót költöttek a laktanya felújítására most meg 1 toll vonással megszüntetik, idióták ezek mind 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hát az ..., bár õszintén megmondom én mást nem is várok nagyon magyar hadseregtõl..., amx azt hogy vajh mikor jelentik be hivatalosan is a megszünését mint olyant...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punker
"Az új kormányprogramnak megfelelõen jövõ év augusztus 31-ig felszámolja a Magyar Honvédség a 24. Bornemissza Gergely Felderítõ Zászlóaljnak otthont adó egri helyõrséget - jelentette be szerdán Egerben a Honvéd Vezérkar fõnöke.

Az alakulat megmarad, és a jövõben a debreceni 5. Bocskai István Könnyûlövész Dandár kötelékében lát el felderítési feladatokat - közölte a laktanyában megtartott állománygyûlést követõ sajtótájékoztatóján Havril András.

Ugyanakkor az Egerben szolgálatot teljesítõ 387 hivatásos és szerzõdéses katona elõtt a Magyar Honvédség valamennyi alakulata nyitva áll, így nem csak Debrecenben folytathatják az egri honvédek a katonai pályát - fûzte hozzá a vezérezredes.

Az elmúlt idõszakban számos rekonstrukció történt az egri laktanyában. Az ezt firtató újságírói kérdésre reagálva Havril András úgy fogalmazott: "az elmúlt 20 évben a Magyar Honvédség egyetlen egy átszervezést sem tudott befejezni. Mindig félkész állapotban indította el a következõ változást, és emiatt történtek azok a dolgok, hogy fölújítottunk valamit, és az bizony ott maradt.""

ez a szégyen bazze 😞

Az, hogy feloszlott. 😊
Miért , mi a baj a TNT-vel ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

ColdFire
azért egy tankot ilyen formában is elfogadnék😊
jól mutatna a kerben pl 😉 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Ezek elég komoly robbanások lehettek!!

Gondolom nem egyszerû Trotil-t használtak. =)

Néhány csúnyább IED vs. jármû (A Humveeket kihagytam)

Punker
na ez új infó 😊

[NST]Cifu

joebacsi
akkor válik élessé a lövedék (miután megtett egy biztonságos távolságot ugye)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bocsánatot kérek!
Tudnom kellet volna.Vagy ha nem tudom akkor tudnom kellett volna,hogy nem tudom.

I.C.ram
jó, ha nem érted mirõl beszélek, akkor ne írj semmit...

"humorosból" annyit tesz, hogy a humoros és aranyos képek nevû topikból szedtem a videót, érthetõ?
Ez az oldal arról beszél a rövidebb méretbõl adódóan kisebb volt a gázdugattyú hátramozgatásához alkalmazott erõ de a Wikipedia-ból úgy tûnik görgõvel késleltetett tömegzázas.Mekkora torkolattûz!

Punker
de azért ez egy jó kép 😊

Punker
nem lehet rosszabb mint az AK47S-nek

Sadist
Én inkább a visszarúgását nézném meg 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Punker

Szép lehet a baloldalinak a torkolattûze este.Csak 7" a csõhossz de 7,62x51-es.

Nincs ebben semmi humor.Mi történik a 14. másodpercben?Mi az a robbanás?

sz4bolcs
én is hajtogatok ilyet. 😊 keleti origami..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[NST]Cifu
Kissé (nagyon) hatásvadász kinézete van... 😊

A concept model of a pilotless combat aircraft was unveiled by China Aviation Industry Corpration I (CAIC1) during the 6th Int'l Aviation and Aerospace Exhibition held in South China's Zhuhai. The aircraft, dubbed "Anjian" (Invisible Sword), is being designed by CAIC1's Shenyang Aeroplane Design Institution for future aerial combat, according to an introduction by CAIC1.

I.C.ram
Szerintem ez lehetett a T-34/85 harckocsik utolsó éles bevetése 😄