Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Cégneveket, márkaneveket, szaklapok neveit meg kurvára fölösleges spoileroznod.
Valahogy nem is csodálkozom, hogy kivágták már egy másik nickedet :|
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha leírod,hogy f*asz vagyok akkor legyen gerinced és írd ki így link.
És ha belegondolok,hogy egy olyan VIP nevez szaporítszervnek aki az adatlapját se meri kitölteni.
És hogy miért csinálom néha ha elmagyaráznám már megint törölnék a nickem.
Akit értdekel elolvassa mit írok oda akit nem az nem.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A halál csupán a kezdet...
Már káprázik a szemem a fáradtságtól és miattatok nem alszok.A Spoilert néha rosszkor használtam Idézés helyett de büntetésben vagyok ezért kerülök minden reklámot.
Beszéltünk:
a,A pakisztámi falu sufnigyártásáról.
b,beszéltünk a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem külön témaként kezeltem.Aki azt állítja leírtam egy pakisztáni faluban csinálják az bizinyítsa be.
1.Ez csak egy NOL cikk.Aki elhiszi az vessen magára.A cikk kb annyit ér mint amikor kitalálta a CIA,hogy irak vegyifegyvereket gyárt és háborúra meg a terroristák támogatására készül és megvolt a bizonyíték a támadásra.
2.Még ezt is hamisíthatják (HS.50).Nem falusi módszerekrõl beszélek.Nem abban a pakisztáni faluban de ahol tanultam szakközépben 15 éve 100m2-en minden megvolt ami ahhoz kelett,hogy fegyvert gyártsanak.Gyalu;eszterga;stb és régiek.1 évig a gépekhez se nyúltunk csak reszeltünk idomokat meg egyenes sík lemezbõl sík S-t kalapáltunk.Ma egy
Talán csövet itt-ott vesznek aztán annyi.Kicsit utánaolvasok és gyakorlok aztán én is összerakok egy forgótolózárast.Csak adjanak egy mûhelyt,szerszámgépet meg áramot.A csõ kritikus pont,de azt lezámítva bárhol megcsinálnak/megcsinálok egy pont olyan fegyvert.
De továbbra is fenntartom,csodálom ahogy egyesek egyszerûen
És megismétlem:Franz Holzschuh, az új tulajdonos kétségbe vonja a HS.50-esek eredetiségét. Lehet, hogy másolatok, mondja, ellenõrízni kellene a gyártási sorozatszámokat. [/i ]
Már káprázik a szemem a fáradtságtól és miattatok nem alszok.A Spoilert néha rosszkor használtam Idézés helyett de büntetésben vagyok ezért kerülök minden reklámot.
Beszéltünk:
a,A pakisztámi falu sufnigyártásáról.
b,beszéltünk a
Szerintem külön témaként kezeltem.Aki azt állítja leírtam egy pakisztáni faluban csinálják az bizinyítsa be.
1.Ez csak egy NOL cikk.Aki elhiszi az vessen magára.A cikk kb annyit ér mint amikor kitalálta a CIA,hogy irak vegyifegyvereket gyárt és háborúra meg a terroristák támogatására készül és megvolt a bizonyíték a támadásra.
2.Még ezt is hamisíthatják (HS.50).Nem falusi módszerekrõl beszélek.Nem abban a pakisztáni faluban de ahol tanultam szakközépben 15 éve 100m2-en minden megvolt ami ahhoz kelett,hogy fegyvert gyártsanak.Gyalu;eszterga;stb és régiek.1 évig a gépekhez se nyúltunk csak reszeltünk idomokat meg egyenes sík lemezbõl sík S-t kalapáltunk.Ma egy
Talán csövet itt-ott vesznek aztán annyi.Kicsit utánaolvasok és gyakorlok aztán én is összerakok egy forgótolózárast.Csak adjanak egy mûhelyt,szerszámgépet meg áramot.A csõ kritikus pont,de azt lezámítva bárhol megcsinálnak/megcsinálok egy pont olyan fegyvert.
De továbbra is fenntartom,csodálom ahogy egyesek egyszerûen
És megismétlem:Franz Holzschuh, az új tulajdonos kétségbe vonja a HS.50-esek eredetiségét. Lehet, hogy másolatok, mondja, ellenõrízni kellene a gyártási sorozatszámokat. [/i ]
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(mindenre csak epp nem vedekezsere...LOL.."vedekezo dzsihad"...uristen...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ugyvan!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Pontosan ezen az alapon formálnak jogot Spanyolország egy részére is.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Utaljak egymast. Amugy irakiak nem jonnenek ide. Minek?😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Arról beszélünk , hogy háztáji módszerekkel lehet-e másolni jó minõségben , nem az ipari másolatokról ...
Lõszer , bõven van nekik ny-i is hidd el . A lõszer a legkisebb problémájuk lehet .
Miért ne Ausztria , a másolatokat leszámítva gyártják még valahol ezt az 50-es típust ?
ui.: ezt a SPOILER!-es baromságot pls hagyd már meg arra amire kitalálták ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Hmm , jól értem , hogy szerinted az osztrák 50-eseket háztáji üzemben készítették ?
Anno vettem a
de szemtanúi voltak egy reklamáló vásárlónak aki elégedetlen volt a AUG-al.Rövid úton kiderült,hamisítvány.És azóta csak fejlõdött a technika.Akár lehetne ez is hamisítvány.Steyr Mannlicher-ben azt hiszem a TMP kapcsán
Ott vannak a kínába telepídett európai meg amerikai autógyártók akik nagyon csodálkoztak,hogy a gyártósoraikról olyan autók is lekerülnek amik nem az õ emblémájukat viseli.
Lehetetlen ?
"Csak az nem tudom minek a felkelõknek .50 BMG kaliberü puska?"
Na mégis minek ? Készülnek az olimpiára ...
Ha van dollár persze irán vehet csak minek nyugati technika amikor az orosz (és talán kínai) technikát preferálják,bár lehet tévedek.
Irak orosz eredetû lõfegyverekkel volt ellátva,hozzá lõszerekkel.Akkor most a felkelõk átveszik a nyugati lõszert?Amikor ott van a 12,7mm M30/38.Holnap meg átveszik az M4-et és az 5.56 NATO lõszert?
Mert talán mégis a szomszédban készültek a muskéták ott meg nem menõ ez a golyóbis ...
A szomszéd akkor mégse ausztria?
Milyen f*szsagokat hordasz te itt ossze?! <#wow2>#wow2>
Hülyeség. A index katonai topikjában szó volt, a 170 veszteség EFP-nek köszönhetõk.
Azért mert surmónak adsz egy 12.7 puskát nem biztos, hogy lõnni is tud vele, nem ugyanaz mint a Slavia.
Azé a se lesz baj ha Afganisztánban is feltûnik egy pár darab ezekbõl az osztrák fegyverekbõl és mieinket lyuggatják velük.
Egész Európa Amerika védelmén élõsködik, mi is, tán nem kéne ennyire örülni, hogy ölik õket. Lehet , hogy Európa egy inváziótól meg tudná magát védeni, de hétszentség, hogy nem tudná a világban az érdekeit megvédeni az USA nélkül.
Jobban örülnél, ha kivonulnának és Irakban képeznék azokat akik jogot formálnálnak Mo-ra a 150 éves hódoltság okán?
Hmm , jól értem , hogy szerinted az osztrák 50-eseket háztáji üzemben készítették ?
"És iránnak adtak el 800db-ot?"
Mi ebben a kérdés ?
"Amibõl lepasszoltak néhányat az iraki felkelõknek?"
Lehetetlen ?
"Csak az nem tudom minek a felkelõknek .50 BMG kaliberü puska?"
Na mégis minek ? Készülnek az olimpiára ...
"A 12,7mm M30/38 (12,7x108) kaliber kézenfekvõbb."
Mert talán mégis a szomszédban készültek a muskéták ott meg nem menõ ez a golyóbis ...
És iránnak adtak el 800db-ot?Amibõl lepasszoltak néhányat az iraki felkelõknek?
Csak az nem tudom minek a felkelõknek .50 BMG kaliberü puska?
A 12,7mm M30/38 (12,7x108) kaliber kézenfekvõbb.
A osztrák 50-esrõl volt szó ugye és a hamisításukról . Ha azt a fegyvert olyan minõségben állították elõ , hogy csak a gyári számok alapján lehet eldönteni , hogy hol készültek akkor tuti , hogy nem egy falusi mesterember készítette üllõn kalapáccsal ...
A minõségrõl,pontosságról,élettartamról nem szóltam de ép ésszel senki se várhatja el,hogy ilyen környezetben egy
Egyébként errõl a helyrõl a Panoráma is beszámolt annak idején.
Michael Palin a brit Frei Tamás. frei Tamásnak mindent elhiszel??
...erdekes hogy az uj* Su-25TM-jeirol egy arva szo sem esik...kezdem osztani egysek velemenyet hogy ezt a lapot el kell felejteni...
(*.: sot a regiekrol sincs egy szo se!..es Mirage F1-esekrol(exiraki gepek) se ejt szot se, a Mig-23-asokrol(bar ezek veloszinu a veguket rugjak), a Su-22-esekrol se, es ne is emlitsuk a tobb mint 150db-os F-5E keszletet amit tudvalevoleg lemasoltak teljesen es gyartanak mai napig....radasul a cirka 200db F-4-esbol kizart hogy csak 32 marad volna! )
"Bement egy faluba ahol minden fegyvert megcsinálnak csak vigyél be egyet és azt is lemásolják.Ha elõször látják akkor is megcsinálják.Pisztoly;puska;stb.És kézzel reszelõvel,alig van rendes szerszám,esztergát meg marót nem is láttam."
stílusú dolgokról , hogy kissé szenzációhajhászok , ill. sokan be is dõlnek ennek ...
2. Az usa fegyvereket adott el/at Afganisztannak, Iraknak, Irannak.
Akkor mirol beszelunk?😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Mellesleg idézek a cikkbõl:
Franz Holzschuh, az új tulajdonos kétségbe vonja a HS.50-esek eredetiségét. Lehet, hogy másolatok, mondja, ellenõrízni kellene a gyártási sorozatszámokat.
Fegyvert simán hamisítanak.Láttad Michael Palin-t a A Himalája Michael Palinnel c. dok.filmben.Bement egy faluba ahol minden fegyvert megcsinálnak csak vigyél be egyet és azt is lemásolják.Ha elõször látják akkor is megcsinálják.Pisztoly;puska;stb.És kézzel reszelõvel,alig van rendes szerszám,esztergát meg marót nem is láttam.
Mennyivel jobb másokon röhögni pedig én is jártam már így de akkor valahogy nem kacarásztam ... 😄DD
Per Aspera Ad Inferi.
Pancelozot HUMVEE vs RPG
Lazado sniper vegtermeke!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Millio ellenpedat lehet felhozni, egeszen onnantol hogy az USA vagy amerikai cegek (CIA mellekvaganyok?!), eddig is szallitottak fegyvert/alkatreszt/kitudja meg miket pl Irannak, egeszen odaig hogy mi adtunk csak ugy a ket szep szemukert(?...mind1 is menyiert), AMD-ket az afganoknak...mert lehet a jovoben (ne adja isten!), epp azok az AMD-k kozul valamelyikkel lonek le egy magyar kintszolgalo katonat.....(mert ugye a kozelkeleten a fegyvermozgasat eleg bajos kovetni....nah meg ha nem is szantszandekkal(legyunk alapbol joindulatuak)..de zsakmany mint olyan haborus cselekmenynel letezik.....)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"