Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megrendeltem a pakolom. 12 font volt ajánlott légipostával és ha minden jól megy jövõ hét végére itt is lesz 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Adam II
Én csak annyit tudok ,hogy a forgatás során olcsóbb volt "bérelni" a fegyvereket mint replikákat gyártani ezért a forgatócsoport egy cseh "üzletemberhez" fordult akinek a tulajdonában voltak a tankok meg a 3000 AK. Mint említettem a fickó sürgette a forgatást mert a tankokat el akarta adni valami arab országnak.

Seaweed
En nem tudom. Most lattam csak a filmet.
A videón komoly nagyon a katonazenekar 😊)))))))

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Adam II
Nemrég tettem fel egy kérdést a fillmel kapcsiolatban de nem jött rá válasz. A kérdésem az volt ,hogy ki az a cseh fickó akinek valóságban tulajdonában voltak a tankok meg az AK-k? Ugyanis a forgatást õ sürgette mert el akarta adni a tankokat.

A film amúgy nagyon jó! Csak azt sajnálom az én utcámba nem száll le egy Antonov és nem kezd el senki ingyen fegyvert osztogatni belõle😞 Pedig egy Ak-t meg egy RPG-t kitennék a polcra.

Seaweed
Lord of WAR!

Eszmeletlen nagy ez a film! Mindenkinek ajanlani tudom csak! Nagyon tanulsagos...es el tudom kepzelni azoknak akik nem sokat tudnak a vilag haboruirol, es fegyverekrol milyen mellbevago felismerest hozhat ez a film! Ezentul en szemely szerint minden pacifistat leultetnek kotelezoen hogy nezze meg a filmet!

Nicolas Cage-nek meg Oscart vagy GoldenG.-ot erte!
Seaweed
Seaweed
Nah jo akkor ime ez is RulZ 😄

Majd ha lesz rajta ilyen ... <#eplus2>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Bezony , azok az ingatlanok már jóideje elkelhettek ...

Seaweed
Pesze' almodik a nyomor...meg a bili amibe a kez beleer 😛
Punker
igazából itt a szomszédban kéne megcsípni a laktanya területeit ha már elviszik innen a felderítõket 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
a lényeg hogy csak volt, képek alapján már csak rom, nekünk pont jó lesz 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Van olyan , volt ott egy laktanya is tán vv-sek voltak ott .

Punker
ja nem gáz a Pingyom tetõ vagy mi (aszem oda megyünk) az DNY-ra van miskolctól tudtommal 😊

<#falbav>
ÉK Magyarország -> Miskolc-> hmm ... na melyik határ van arra ?

Punker
melyikre? 😊

ez az OFF egyre nagyobb 😊

Semmi közöm az airsoft-hoz , de nézz rá a térképre . 😉

Punker
ööööö te is ott leszel vasárnap?

Ezt majd Miskolcon emlegesd ... 😄DD

Punker
mi miskolcra megyünk 😊

amúgy meg hamarabb lõném magam tarkon mint hogy ukrán legyek 😊

Aki vasárnap nem ukrán lesz, az felkötheti a fehér kendõt, mert a tarkólövés az alap! =D

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Seaweed
<#hehe>
Seaweed
<#gonosz1>
Punker
tudom már kit küldök az elsõ vonalba vasárnap 😊

meglesz 😊

Punker
emlékeim szerint legutóljára 4-5 tarkólövést kaptam tõle kb 5-10 méterrõl, igaz hogy halott voltam de alapos ember biztosra megy.....

Seaweed
Neuro! Keretik legkozelebb Punker seggebe ket termeteset loni mert szidta a HK416-ot! <#vigyor1><#hehe>
Seaweed
qss <#mf1> Nem ize..es amugyse AK szal ne szidjad <#beka3>
<#buck>

Punker
nem H&K az isten kivéve ezt az izét 😊

Seaweed
Repnapra?! Hat nemkem menni nem kell...en itt vagyok <#gonosz1>
Seaweed
neked meg psszt..tudjuk G3 az isten mas nem letezik! <#mf2>
Seaweed
HK 416...alap <#bee1>
Punker
a szégyen fegyvere, a legcsúnyább H&K amit valaha kiadtak 😞

Bucser
Fogadjunk megint csak a piálás jár az eszedben😄

Apropó kecsóra ki jön? tudom uncsi már de sörözni lehetne😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na, ki tudja megmondani, hogy ez milyen puska? - a kép nevét megnézni tilos 😊

Seaweed
<#gonosz1>
azt tervezzük. céges autóval legalább a benzin igyen van 😊

Seaweed
Miert nem jossz el erte?! Jaszsagon keresztul nem olyan hosszu azert az ut, jartal is mar erre (😉).
irigyellek is miatta 😊 én is most akarok rendelni onnan (2 új shemagh, tártáska meg egy rakás apróság), de a postaköltség majdnem annyi lenne, mint a cucc maga

Seaweed
Raintexbe majd atmegyek...aztan szemelyesen...ugyis tervben van 😉 (ugye az nekunk a szomszedvarosban van 😉
shemagh - olyanom már van <#vigyor3>
nagyon jó cucc, védi a nyakam és nagyon meleg, sõt most még a kezem is azzal volt felkötve egy hétig

ha javasolhatok valamit a szolnoki reintexrõl rendeld, mert ott a legolcsóbb és nagyon jó anyagból van, sokkal vastagabb, mint amiket eddig láttam boltokban

Seaweed
(En most az uj beszerzessel ha jol megy veszek majd Shemakot 😉 (nah most Shemak vagy Shemagh?!)
Seaweed
<#vigyor3>
áááá legjobb 😊

Seaweed
Csak nem abban akarsz viritani...eleg erdekes latvany leszel egy pakolban <#gonosz1>
hát az SF egységek azt hordanak ami csak jólesik 😊
nekem egy Pakolra fáj már a fogam régóta, remélem márciusra tudok is szerezni egyet

Seaweed
Erdekes kep. <#wink>