Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem igazan ertem az ervelesed! En nem irtam sehol Lockheedet...egyebkent is ugytudom hogy amerikai fegyvert, pl harci repulot tegyuk fel csak! az allamon kereszul lehet venni az usabol! Akkor most mi van?! <#rolleyes>#rolleyes><#confused>#confused>
"Az F-22A program mostmár biztos nem jut a Comanche sorsára. Annak sorozatgyártását el sem kezdték,"
Az F-35-osre utaltam!!!
Azért az brutális, hogy egy majd 20 éves fejlesztésû USA gépnek NINCS párja sehol. Ez kicsit rémisztõ is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az F-22A program mostmár biztos nem jut a Comanche sorsára. Annak sorozatgyártását el sem kezdték, igaz már épp a célegyenesben voltak. Ezen kívûl a program leállítása sokkal meredekebb lenne, mint más programok esetében. Oké, a Comanche esetén elúszott 2 milliárd dollár. Bumm, így döntöttünk, ennyi. Ezen nem fog a szenátus vagy a kongresszus csámcsogni, legfeljebb a GAO és hasonló pénzügyi felügyeleti civil szervek csóválják a fejüket. De a Raptor program eddig 35 milliárd dollárba van. Ha holnap elvágják, akkor olyan balhét fognak csapni, hogy csak na. Azért 35 milliárd már mégiscsak olyan mértékû pénzösszeg, amit nem lehet lehúzni észrevétlenül a WC-n...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Hmm erdekes dontes. Ami teny hogy nem vitathato egy reszrol masreszrol meg igen (penzuyi)....ezzel azthiszem igen csak kitoljat az F-16/18-asok (sot meg az 15-os is!) elettartamat! Legalabbis export szinten! Az F-35-ost most nem veszem bele ebbe, hisz az sincs sehol meg es ki tudja mi lesz az allaspont 2010-15 tajekan....menyire rug mad akkora a fejlesztesi koltseg, es lehet az is csak azt is ma azok kapjak meg akkor akik most benne vannak...vagy meg azok se...sok viz lecsorog addig meg a dunan szoktak volt mondani....es meg az sem kizart hogy a programot torlik...(lasd Comanche)(bar erre kicsi az esely mert valto tipus kell)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Az Over There-ben nekem sok volt a lelkizõs rész, de azért nem volt rossz 😊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Per Aspera Ad Inferi.
Gondolom nem kell leírnom melyik kiváló online hírportál követte el a fenti szösszenetet 😊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezt ajanlom:
http://en.wikipedia.org/wiki/Over_There_(TV_series)
itt van minden info, link stb-stb
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Minden resze kivalo...mikor visszarantnanak az amerikai valosagba, a civil eletbe se all le a porges...eszmeletlen jol megvan irva, rendezve, fotozva ez a filmsorozat!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
28-18. Wear of full-color U.S. flag cloth replica
...
(2) The full-color U.S. flag cloth replica is worn so that the star field faces forward, or to the flag's own right. When worn in this manner, the flag is facing to the observer's right, and gives the effect of the flag flying in the breeze as the wearer moves forward. The appropriate replica for the right shoulder sleeve is identified as the reverse side flag.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lehet azért van fordítva, mert ahogy futnak elõre, a zászlós sávos része "lobog" hátrafele <#idiota>#idiota>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
(Az oka hogy vegigneztem ujra DVD-rol az Irak 1 szezont, es ott tunt fel hogy a 3rd Infantry-soknak igy van! ....de a valo eletben is igy van...(mas alakulatoknal nem neztem. ott is igy van?!)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A közvélemény kutatások szerint Közel-kelet két legnépszerûbb alakja a Hezbollah vezetõje illetve az iráni góré. Az al kaida se éppen népszerûtlen. Már pedig õk mindannyian dzsihadot hirdetik.
Elég megnézni mennyien balhéztak a dánok miatt.
Az iszlám világ frusztrált õvéké az egy igaz vallás, meg Mohamed mégis hitetlenek élnek jól.
Tuti, hogy egy iraki kivonulás belobbantaná az egész közel-keletet, hisz a dzsihádisták volt igaza, hiszen legyõzték a Nagy Sátánt. Plusz egy elengedett Irakban megvalósulnak minden ami egy ideális terrorista bázishoz kell. Ideológia, fegyver, pénz (olajat tuti lenne aki megveszi) jó szakemberek a vegyi fegyverekhez, szabad kiképzõ terep stb.
Amugy ez kicsit "paradoxon", mert ugye Iran meg inkabb siita tobbsegu, es irakban azzal hogy a jenkik odamentek es alkottak (direkt nem terelem egyik oldalra se a velemenyt), a siitaknak tettek jot!
(*es szemelyes velemenyem szerint elobb lesz itt megint "keleti blokk"... <#gonosz1>#gonosz1>)
Tehát :
- elõször az 50-es puskákról és a hamisításról beszélsz
(szünet , új gondolat , az elõzõtõl teljesen függetlenül)
- "Fegyvert simán hamisítanak ..."
Nyilván én értettem félre , arcomat meghasogatom , fejemre hamut szórok , mea culpa , mea culpa , mea maxima culpa ...
De igazad van , itt fejezzük be ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
részlet:
Fegyvert simán hamisítanak.Láttad Michael Palin-t a A Himalája Michael Palinnel c. dok.filmben.Bement egy faluba ahol minden fegyvert megcsinálnak csak vigyél be egyet és azt is lemásolják.Ha elõször látják akkor is megcsinálják.Pisztoly;puska;stb.És kézzel reszelõvel,alig van rendes szerszám,esztergát meg marót nem is láttam.
1.Nem írtam,hogy ott HS.50 készült/készül/készülni fog.Írtam?Arra célóztam nem egy nagy dolog fõleg egy fogótolózáras puskát csinálni.
Mutattak ott SVD-t,AKS74-U-t;stb
2.Akkor egy rendesen felszerelt mûhely rendes anyagokból simán lemásolhatja.
"Egészen az 1980-as évekig a világ muszlimjainak a mobilizálása egy adott terület érdekéért (Palesztína, Kashmír) nem járt eredménnyel. A szovjetek afgán inváziója viszont "perdöntõ" volt mivel felélesztette a dzsihádban való részvétel koncepcióját ami arra irányult hogy kiûzzék a "hitetlen" megszállókat egy muszlim országból ami minden harcképes muszlim "személyes felelõssége" (fard 'ein). Ennek a felelõsségnek az alapja az iszlám identitásban keresendõ ami szerint az iszlám azonosság visszafordíthatatlan folyamat. Ez vonatkozik mind az egyéni muszlimokra (ezért szabnak ki halálos itéletet a hitüket megtagadókra** mint pl. Salman Rushdie), és a muszlim területekre. Ezek szerint bármi földterület (Afganisztán, Palesztína, Kashmír, Csecsenföld, Spanyolország
Az iszlám terrorizmus vallási gyökerei
Szerinted meddig voltak itt törökök? Szerinted volt itt államszervezetük?
Szerinted nem most adták a Magyarország ezeréves történetét arabul, hogy bármilyen hülye elolvashassa?
Szerinted nem azért nincsen bajunk az arabokkal, mert kevés van belõlük és aki mégis itt van annak szorítja a tökét az NBH?
A következõ "SPOILER!"-es sz*rral telenyomott hozzászólást kihagyom ...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
#22650-nek ment.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SAJNÁLOM!Fáradt voltam.
2. Cégneveket, márkaneveket, szaklapok neveit meg kurvára fölösleges spoileroznod.
Valahogy nem is csodálkozom, hogy kivágták már egy másik nickedet :|
Vannak érdekes MOD-ok.A kivágásom okát meg nem ismered.