Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most hirtelen jobbat nem találtam.

origo

Molnibalage
Hajtómû fúvócsövének egyik bekötése. A többi az nem látszik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem, linket!

Remelem a muanyag PASGT replikam nem lesz buntetendo.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Punker
az új törvényt (vagy mit) néztétek? gyakorlatilag a biciklis sisak is közveszélyes tárgy lett......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

DJ Skyline
hali
már hónapok óta foglalkoztat a kérdés, hogy a Tomcaten (mi máson 😊 ) a képen bejelölt lyuk milyen szerepet tölthet be!? vagy nincs semmi, csak úgy van, és kész! 😊 szóval akinek van tippje, vagy tudja netán, az ossza meg velem pls! köszi

Molnibalage
Ezt tuti? A Barnes Wallis féle 5,5 és 10 tonnás bomba sem csinált ekkorakrátert, pedig azok a betonhoz képest a vaj keménységû talajba hatoltak be. Persze tudom, hogy fejlõdötek a robbanóanyagok, na de 50 méter? Ha a beton felett robbantansz valamit nem nagyon hatja meg...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
Jaja multkor lattam egy dokfilmet Kina es Tajvan "kapcsolatarol"...nem lesz ott turo se..."fel" tajvani ipar kinaban gyart, es a nyugat is ott gyartat ruhatol a TV-ig, sportszerekig mindent! A dokfilm vegen is azt tartottak legvaloszinubbnek hogy ez a mara mar csak "latszat" meg szajkarate ellenalas a ket orszag kozt vagy fentmarad vagy elkopik es szep "csenben" Tajvan fuggetlen autonom allamkent (kb mint HK) csatlakozik Kinahoz. De mivel autonomiat szeretnek megtartani nagy valtozas nem igen lesz.(Peszre ezek az esz ervek...radikalis politikusok hatalomra jutasa eseten ettol meg lehet persze haboru a ket orszag kozott)
[NST]Cifu
Szvsz a legtöbb Tajvani (és nem tajvani) tulajdonban lévõ cég gyártókapacitása Kínában van, szóval azért ha keménykedni akarnának, már most is lenne rá lehetõség.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
amúgy Tajvant ha megtámadják azt az egész világ megérzi akkora számtech kapacitás jön onnan, és az sokaknak nem tetszene.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
szép lányok itthon is vannak, a családban 3 orvos, tánc nem nekem való, szal elég ha a szivar és a rum jön <#ravasz1>

Bucser
Meg elsõosztályú Orvosi ellátás és sok szép leányzó no meg rengeteg latin tánc😊

De ettõl még gazdaságilag a béka segge alatt van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
nana Kubában jó idõ van meg jó szivar és rum 😊

Bucser
Tajvant nem fogják feláldozni észak koreáért.... Észa Korea kb az az undorító cafat hús ami utolsó a tálon és mindenki arra vár, hogy a másik elvegye...

Tajvanba pedig mintegy 50 évet öltek az Amerikaiak és Japánok hogy gazdasági hatalommá tegyék. Tulajdonképpen Kina foga erre a gazdasági és K&F potenciálra fáj a legjobban.

Na most ezt becserélni egy kb Kuba szintjén lévõ Észak Koreára??

Elég szar csere lenne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Van egy regi kinai mondas. Ha nem tudod legyozni az ellenseged, szovetkezz vele.
Ezt fogjak tenni. Ugysem tudja Tajvan megallitani Kinat. Az inkabb vele mint ellene elv fog ervenyesulni.

Mellesleg nekem van egy tippem, hogy Tajvant "folaldozzak" Becserelik eszak koreara

Punker
hát a miénk az mindig verseny képes, de a kínai vezetés se semmi 😞

Nagyobb mint nalunk?😊

Punker
a bürokrácia és a korrupció nõt, pedig amúgy se volt kicsi.

Azert meg mindig szabadabbak Hong Kongban vagy Macaoban.
Ha onkent menne Tajvan, lenne targyalasi alapja.

[NST]Cifu
Hát az egy ország két rendszer elv nem igazán váltotta be a hozzá füzött reményeket, legalábbis ami a demokrácia megörzését illeti. Kína az kína...

[NST]Cifu
Nagy tévedés, hogy nem tud kárt tenni a hagyományos töltetû rakéta a kifutóban. Egy egy tonnás robbanótöltet cirka 50 méter átmérõjû krátert váj a betonba is. A kérdés inkább az, hogy eltalálják-e vele. 😊

[NST]Cifu
Nem igazán. Feltehetõen puska v. gépkarabély.

a blokádnak szerintem is max a háboru kiprovokálására lenne értelme, hogy ne mondhassa senki hogy õk löttek elõször, bár szvsz a kinaiak erre tennének magasrol 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hong Kong sem jart olyan rosszul az egy orszag ket rendszer-el. Tajvan megkapna ugyanazt a statust, ha magatol csatlakozik. Ha lerohanjak, akkor meg semmit, csak terrort. Szvsz par even belul Tajvan magatol fog csatlakozni. Kinanak is ez lenne a legjobb.
1, Nem szolhatna senki bele
2, Erintetlenul kapna meg a gazdasagot, az infrastrukturat
3, Jelentos hadipontencialt!

Tajvannak nem lenne mivel szetloni a blokadot. Kina mar legi es tengeri folenyben van.

Molnibalage
Hátha én tajvani lennék rohadtul nem akarnám, hogy a büdös komcsik modják meg, hogy mit szabad és mit nem... Ha fennálna a veszély, hogy jönnek, inkább eltûnék onnan, akár még csónakon evezve is.

A cikkben foglatakkal meg nem agyon értek egyet sok helyen. 920 rakétáról ír asszem. Na egy ballisztikus rakéta (fõleg, ha kínai) atomtöltet nélkül egy reptérben is nagyjából 0 kárt tud tenni, jó ha magát a repteret eltalálja, nehogy pont a kifutót, és abban sem tudna komoly kárt tenni, mert nincs páncéltörõ robbanófej tudtommal. Szarra se jó az egész. A tömeges légitámadás az egyértelmû veszély.

A blokád érdekes gondolat, de szerintem már 2 nap után Tajvan nekiállna szétlõni a blokádot.

Különös tankokról képek!

Van bennük pár nagyon elborult is! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ezt jól leírtam.<#falbav> Remélem ki tudjátok gobozni<#vigyor2>

Innen szemszögbõl meglehet állípatni milyen tipusú fegyver lehet?

Mázlista
Remélem nem volt még.

Seaweed
nem tudom
Hogy a fele hiányzik egy tátongó lyuk miatt 😊

[NST]Cifu
Abban mi olyan titkos? 😊

Seaweed
Jah igen ez nekem is feltunt, de te szebben osszefoglaltad...ettol fuggetlenul jol nez ki szvsz 😉)
Seaweed
Oldalszam?!
[NST]Cifu
Nem néz ki rosszul, de szvsz csak egy lelkes grafikus mûve. Gyakorlatilag minden része lopás valamelyik típusról:

Törzs és beömlõnyílás: Boeing X-32
Gépágyú az orr tetején: Boeing F/A-18
IRST: Szuhoj Szu-27 család
Félszárnyak: Szuhoj S-37/Szu-47
Hátsó vezérsíkok: Northrop YF-23

[NST]Cifu
Hmm... ha jól látom van egy elég durva photoshopos kimaszkolás az elsõ ajtó felett/mögött. Vajon mi volt olyan "meleg", hogy ilyesmire vetemedjen a kép publikálója?

[NST]Cifu
A rajz egy iráni festésû, kínai gyártmányú J-10 vadászgépet ábrázol. Kvázi arra hajaz, hogy irán modern kínai vadászgépeket vásárol(na/hat).

[NST]Cifu
Sajnos nekem TV állványnál és szekrénynél már volt szerencsém mûanyag csapokhoz. Persze az is igaz, hogy gond nem volt velük, dehát látszik rajtuk, hogy adott esetben nagy terhelésre õk adnák meg elsõre magukat...

Seaweed
Egy masik "ormeny" video. (legvedelem)
Seaweed
Biztos van aki latta mar (en is mar regen). De itt meg nem volt ha nem tevedek.

Venezuelai Su-30MKV (alias MK2) video
Seaweed
Seaweed
WZ-10
Hát ennek a kinai uj helikopternek meg mi a tipusa ?
Milyen koppincs ? Rooivalk CSH-2 ? Eurocopter Tiger ?
Valahonnan biztos lopták az ötletet ?
amugy jók a képek !!!<#vigyor4>
Seaweed
Az UAV kifejezetten tetszik <#smile>
Seaweed
(CGI)

Seaweed
Micsoda kontraszt! <#smile>

Seaweed
Hmm....(alig lehet mar raismerni az AN-12-re...)

Seaweed
Punker
<#fejvakaras>

Seaweed