Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ettõl függetlenül nem zárom ki, hogy esetleg mégis civil repülõgép.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Kina fejlõdése egyébként nem lassul, amennyire néhány évre jelenleg elõre lehet látni, bírják tartani még ezt a 10% körüli ütemet.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az aláírásodhoz: Ha a "legjobb tank a világon" kerül szóba akkor egyértelmûen az izraeli Merkava harckocsicsalád a nyerõ.
Mellesleg ez a "legjobb a világon" eléggé dilettáns megközelítése a haditechnikának.
De ezalatt a 10-20év alatt,Amerika is ugyanúgy fejlõdik felfelfe nem?
Tehát akkor Kína csak szorosan mögötte lehet végig,de egyenrangú nem lesz vele.De cáfolj meg!😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Ott vannak az utólag felszerelhetõ vetõk, pl. az F-14 esetében alaphelyzetben 2x30 vetõhely van a "hódfarok" alsó részén, de a TRAPS függesztménynél még felszerelésre kerül általában az ECA (Expanded Chaff Adapter), ami további 120 csalit fogadhat magába.
Szvsz ha ez ügyben érdekel valami, a legjobb, ha beírod az adott típust és a "chaff" "flare" "dispenser" kulcsszavakat a google-ba... Összefoglaló oldalról sajnos én legalábbis nem tudok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A másik oldalról viszont az USA az erõit a világ különbözõ pontjain szórja szét. Míg Kína gyakorlatilag képes egyetlen pontra összpontosítani, addig az USA nem küldheti oda minden létezõ katonai erejét akkor, amikor csak akarja.
Összegzésül tehát Kína jelenleg ugyan nem rendelkezik az USA-hoz fogható erõvel, de lassan ott tart, hogy az Ázsiai régióban képes felvenni a versenyt az USA katonai erejével. Hosszú távon pedig, ha tartani tudja a jelenlegi fegyverkezési ütemet, belátható idõn belül (10-20 év) gyakorlatilag katonai szempontból egyenrangú lehet az USA-val.
Nade visszamegyek figyelõmódba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sajnos repzi 😊
/másrészt, miért nincs egy masírozó katonai osztály sem a képeken? seholsem? mert merõ véletlen ki vannak retusálva... gogli sem tehet fel akármit
u dont have to listen anybody else but me
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Apám szerint valszeg DC-9-es.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
/egymás elleni gyakorlaton használják a helységharcosok)/...
azzal is lõdöshetnek ilyen alapon, szemet mind2 kiviszi :S
sisakot meg csak ilyen rendvezvényeken nem vehetsz fel...
pl nekem van swat-os kevlár sisakom, felvehetem farsangkor ha nekem úgy kényelmes, de 15-én nem vehetném fel, mert kevernének a rendõrrel / nem tudnának bántani benne 😄
off vége
u dont have to listen anybody else but me
Rengeteg szép kép volt már kinai fegyverekrõl , tankokról , repülõkrõl , hajókról stb . Ez mind szép és jó , de még kinai tûzvezetõ , kommunikációs , és felderitõ rendszerekrõl ( Radarokról ) , repülõgép fedélzeti elektronikáról nem sok szó volt ! Én kiváncsi volnék hogy ezekbe a szép kecses formájú gépekbe mi van ??
" Jó ha van az embernek egy jó puskálya csak el is kell vele találni a célt "
cime:
http://friss24h.cwi.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Jah egyebkent meg nem jarok tuntetni a csurhe koze, es amugyse sehova.....egyebkent ennek az egesznek mi koze is van a haditechnikahoz?!!!? <#rolleyes>#rolleyes>
kordon áttörésére kiválóan alkalmasak 😊
Istenem, ezeket a csodás indokokat...
Ezen indok alapján várhatóan be fogják tiltani a páncélzott limuzinok civil használatát is. 😊
Churchill alapján - csak annak a statisztikának (dokumentumfilmnek) hiszek, amit magam hamisítottam (forgattam). Elég arra gondolni, hogy mi jön ki egy témából, ha a fidesztv vagy ha a királyi forgat róla dokumentumfilmet.