Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
az durva mikor a vizbe esik.
Seaweed
Blue Angels azt minden bemutatojan felszallasnal eloadja...beletepnek szepen a masinaba!

Seaweed
Forgotten Era!

Mit meg nem adnek erte ma ha lathattam volna anno ilyet eloben! Mit nekem Harrier meg Lightning II....elmehetnek a csa'-ba....Yak-38 ruleeeeez! <#worship>
Seaweed
Szal ezert a TEST A/C 39A felirat rajta.
Seaweed
'nyád! funyiromod rulez!
[NST]Cifu
Gyakorlatilag beépítettek mindent, amit csak lehet a JAS-39C-bõl (RWR, cockpit, OBOGS, új radar, stb.). Felmerült, hogy a svéd légierõ régi JAS-39A gépeit ennek megfelelõen felújítanák, csak az lett asszem a vége, hogy nincs rá pénz, úgyhogy mégse valósul meg.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punker
már jó ideje nem foglalkozok nyomtatott anyaggal, max HVG-t olvasok, ha véletlenül nem a gép elött kajálok 😊

amúgy túl mélyen sose érdekelt a dolog ezen része.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Boconadi
Ezt is nehéz lehet kibírni:

2:08 után van amire én gondolok
Seaweed
Pedig meg Regimentben is volt cikk rola! Lehet olvasnod kene szakfolyoiratokat?! <#ravasz1>
Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Seaweed
Blue-Angels hatso uleseben! (ugye ok arrol hiresek hogy g ruha nelkul csupan edzettsegukre es legzesi es izomfeszitesi technikakra hagyatkozhatnak....egyebkent erdekes...USMC Agresszor oktatok is nyilatkoznak!)
Punker
bakker ez durva

Seaweed
uhh ez kemeny....
Punker
nincs nagyobban ez a kép?, ilyesmi mellényem van 😊

Boconadi
mint egy kacsa 😄
[NST]Cifu
A jelek szerint igen. Bár hozzáteszem, hogy nem olyan rossz az a sisak. A kevlár sisakok ugyanis kevésbé hatékonyak a repeszek ellen, ott az acél sisakok sokkal jobban szerepelnek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
Minimum 1 szazad ALCA-t a magyar hondvedsegnek! (Pfujjj de gusztustalan ezt igy leirni...nekem marad orokre Legiero!) Foleg miutan kidobaljuk majd az Albakat is... Mondjuk 10-12 darabot, fele aranyban A es B-t!

Seaweed
Francia barataink se kispalyasok...tudnak ok is azert valamit!
Seaweed
Nem csak Ivanek csinalnak lelekemelo hype videjokat! Eurocanard csucstalalkozo...es persze PÚVER!
Boconadi
Szép is.
Seaweed
Egyebkent ugyfest a 101-es atesett egy nagyjavitason..de legalabbis atfestettek!

(ideje volt...eleg lepukkant volt a sok hasznalattol mar!)
Seaweed
Gripen a Hebridakon(Skocia) Meteor (BVR) raketa tesztelesen...es IRIS-T-vel...

Seaweed
Hmmm egyre jobban tetszik ez a kinai Sarkany...egyre jobban bejon... <#smile>

Bucser
Siman lehet, hogy csak nem latszik

Ugyanis a képen a tábla pont ugy takar.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
érdekes a festése

Seaweed
Van egyaltalan valaki aki ne ismerne a hires kepet?!

Adam II
Hát lehet ,hogy tényleg csak egy makett.

Punker
orr gépágyú csöve?

Adam II
Mert az a D vátozaton van az A-nak nincs

Punker
nem látom a felsõ radar gömböt.

Adam II
Nem egy AH64A van a dzsungel kifestõkönyve mögött?

Nyers
Talán már jópár éve volt linkelve ide egy oldal, amin különbözõ fegyverek mûködését lehetett megcsodálni, mindezt animálva, metszeti képben. Kerestem a topikban, meg a kedvenceim között is, de nem találtam. Aki esetleg tudja a linket, annak nagyon megköszönném.

My Life for Freedom!

degenerator
és a sisakok? maradnak a gulyásoskondérok?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

degenerator
félre

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Seaweed
Bar lehet hogy csak makett.
Punker
1 ocsmány gép mögött van egy modernebb amit nem teljesen ismerek fel, de még mindig nem értem mi ebben a különös, sárgáknak van pénze bõven, ruszkik meg eladnak bármit feketén, nem? szal nem értem.

??? Neked nem furcsa valami?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Punker
mert?

Seaweed
Erdekes! Tulteve magam azon a sokkon ami fogad a gepre festve....az embernek feltunik a mogotte allo masina....egy kinai muzeumban!....hat nem mindennapi tortenet lehet a beszerzese sem! <#rolleyes>
Bucser
én sem vagyok császár, de olvasni azért tudok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boconadi
jóvan én nemvok olyan nagy császár ebben mint te :C
"Kiskancso te most mirol beszelsz?! Miota el lettel kuldve a szelsojobbos nezeteidell a rakba egyre hulyebb vagy....radasul olyanokat is odakepzelsz amirol senki sehol egy szot sem ejtett...szo se volt rola!..es egyebkent se errol megy a vita."

Nem lettem elküldve, és sose voltak szélsõjobbos nézeteim.
A többire ki se térek, elég lesz a veled való diskurzusból.

Seaweed
<#nyes>

A hollnadoknak is hasonló madaruk van a KDC-10-es, alul keró az utántöltéshez, elöl fönt tehertér, hátul fönt utasok.
Ami érdekes, hogy a repülõszemélyzet ugyanúgy körbetologatja a kis kajásszekereket mint egy civil gépen szokás. <#nevetes1>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Seaweed
Miert csak a tankergepet latod az MRTT-ben?! Azzal lehet bakat szallitani, lehet gyogyszert is..sot nagyfeju politikust is! De lehet terhet is (szabvany kozforgalmi teherkontenerekkel tokeletesen kompatibilis!). Azon tul meg tankerkent is uzemeltetheto...ha mar van a griffmadarakon ilyen kepesseg legalabb tudnak azt gyakorolni..es mint irtam a NATO-nak is fel lehetne ajanlani! Sot mostani allapont szerint a regioban csak nekunk lenne akkor ilyen...es lehetne egy megallapodas is kozos gyakorlasi lehetosegre, persze ellentelezes is lehetne...szal csak jol jarnank mar 1db MRTT-vel is! (A presztizsrol mar nem is beszelve!....legalabb a csorban egy kicsit javitana...)
Seaweed
Sajna igy lenne....sajata tapasztalat hogy hasonszurek kozul mint en voltam anno kb 100-bol ha 10 vagy meg annyi se vette komolyan amit csinalt..pedig aztan mi vegeztuk tenyleg erdemi munkat is...a legtobbje pont ugy sirt ahogy te is irtad.....szoval igen! Bar egy alapos es lelkiismeretes rostalas utan lehetne ertelme!
Seaweed
Ha lenne nalunk ilyen en tuti allandoan ott lennek ... ez tok jol hangzik!
Seaweed
Jokerdes.
Brolly28
érdekes kép:

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Bucser
Már megint baromságot kérdezel....

Valszeg azért kellene tankergép, hogy felajánlhassuk NATO feladatokra és hogy egy géppár járõrözési idejét ki lehessen tolni.