Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
De nem ertem ezen mit kell magyarazni?!! Ezek szerint nem voltal katona?!
A környezõ országokban, vagy az EU nyugati tagállamaiban, hogy állnak sorkatonailag? CSak nálunk lett eltörölve?
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Egyebkent meg jo lenne terfigyelo kamera ide is...miota a belvaros masik felen van azota ott rend van..es felenk megy a balhe....nah de ez mar nagyon offba ment at....
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
...es ez a koncepcio szerintem teljesen rendben is van! Izrael multja, jelene es talan jovoje is indokolja ezt! Ha jol belegondolok anno mikor en szogaltam es ha neadj isten a hazam akkor olyan helyzetben lett volna mint amilyenben Izrael van, hat en is szo nelkul cigoltem volna az AMD-m a anyakamban! (egyebkent is atlag minden masnap, de max harmadnap a nyakamban volt nyûgözési celzattal szinte 24/16-19 oraban...tehat kijelenthetem nem olyan veszes az! Siman tudtam vele a hatamon gepet takarni ki be, es munkat vegezni a gep korul ha kellett a segitseg...egy ido utan az ember eszre se veszi hogy ott log a nyakaban a teli tarral a fegyver!)
"Ha valóban arról szólna, hogy mindenki harcképes legyen még a dizsiben is, akkor egy rövidebb, a mozgásban kevésbé zavaróbb fegyvert adnának nekik (Uzi, mini-Uzi, stb.), és mindig jól láthatóan töltve viselnék."
Egyebkent fellelheto kep izraeli katonarol aki M4A1-et vagy epp UZI-t hord a nyakaban! Tehat szerintem mindenkepp a koncepcioban ott van az az elv hogy Barmi van, a katona kesz legyen a harcra! De legalabbis ne a fegyvere utan kelljen szaladgalnia...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Aki részesül az ottani kiképzésbõl, azért az már egyfajta mérce, legalábbis nálam. Régebben még rakott be valaki egy linketr izraeli katona hölgyekrõl ide. Voltak köztük IGEN csinosak...
Elképzelem, ahogy az ellen stíröli a csajt, az meg jól ledurrantja õt.<#violent>#violent>
néni puskával.
Nem igazán.
Vizsgálták.
Objektív oka van.
Nem azért, mert nem tudnának harcolni. Sõt a világ 100 legjobb mesterlövésze között egy csomó nõ van. pl. Zajcev még a férfiaknál is jobbnak, alkalmasabbnak tartotta õket a feladatra.. Pilótaként is jobban viselik a gyorsulást férfiaknál.
A probléma szakasz férfi tagjaival van, állandóan védeni akarták õket, nehezen viselték a veszteséget. Nagy mértékben romlott az objektív döntési képességük, és ez magának az egységnek a teljesítményét rontotta le.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Egyebkent reszemrol tok rendben van....log egy fegyver a nyakukban...es?! legalabb tuti nem kell oket felteni..meg vedik magukat este is az utcan.... 😄DDDDD(Menyire mas vilag ugye?!)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

*.:raadasul sorozatlovesen...belegondolni is rossz mi sulhetne ebbol ki...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
(Foleg meglepo hogyaz izraeli lanykak milyen csinik(höhö trendi vagyok mi?!<#gonosz1>#gonosz1>) alltalaban...azokrol van a legtobb kep, es ugye ott sorkotelesek a nok is, igy azert termeszetesen nagyobb a valoszinusege hogy sok szep janyka kerulhet bakaruhaban lencse ele...de mivel nem jartam meg izraelben, igy nem tudtam hogy ilyen szemrevaloak az ottani janyok! ;9)