Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
ColdFire
lol -.-

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
jó8, jó lövöldözést

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Seaweed
Nem szeretem a paszianszt....egyebkent tenyleg nem vagyok ingerult..en ilyen "hulye"(de tetszes szerint behelyettesitheto) vagyok..ez van <#vigyor1><#mf2>
Punker
na urak én elköszönök, holnap vár a verpeléti lõtér, lehetõleg ne öljétek meg egymást 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ColdFire
kezdj el passziánszozni, azon vezesd le az ingerültséged ne rajtam, htx

Punker
láttam a képet, de nem tûnt fel a mérete amíg nem szóltál, szal......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ColdFire
Magyar Il-28

Seaweed
jah de nalam 15-20 kep sincs masfel meganal tobb..nem 1 kep bazz majdnem 4 mega....ajanlom nezegess galeriakat..ugy a ket-haromszazadik megnezett kep utan nezz meg egy olyan forumot mint ez ahova be van rakva 1 azaz EGY! ilyen baszott nagymeretu kep..es a bongeszod meg a geped is dob egy hatast....lesz ilyen 7-800 megas memloadod....franko am..tok jo erzes mikor nyomok egy spacet hogy gorgessen lefele erre all a vinyo teker..mar fel perce teker es semmi se tortenik.....siraly am...

Egyebkent nem vagyok ingerult... <#mf2> Majd levezetem Coldfire-en.....ha itt lenne mellettem mar csattant volna a slap 😄
Punker
pedig ez csak 1 kép amit gyorsan átugrik az ember, nem úgy mint mikor te szórsz be 10-15 ócskavasról képet 😊

Seaweed
Valaki vagja ki ezt a boszme kepet mert keszvan a bongeszom..gorgetni is fel napba tellik!
Seaweed
Gratulalok! Ez mitol haditechnika! Jah egyebkent 3.8 megasnal nagyobb kepet nem talatal?! Csinaljak neked egyet?! Azthittem nyom egy kekhalalt a bongeszom mikor frissitettem es elkezdte a berakott keped szenvedve cache-elni.....<#szomoru2>

Miert kellszetbaszni a topicot?! <#confused>
ColdFire
van fasza ZU-23asunk 😊 :\

Punker
holnap menj ki pár órára lövöldözni, 2x-3x seggbe lõnek utána 1 hétig nem vagy ilyen ingerült 😊))

ColdFire
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a2/Yak_52_Wairarapa.jpg

Seaweed
Mert nincs helyette mas! Mistral lopikula...egyebkent meg csak leepitunk! Lassan a Kubok is elfogynak.....aztan mi lesz?! Semmi. Tehat mig volt ilyen hiaba nem volt modern de volt legvedelmunk...mara leredukalodott par Kub indtora....vicc,rohej,szanalom....düh!
Molnibalage
Bocs, félrenyontam a gombot. Most jöttem sörözésbõ'! De erre is igaz. Kinek kell ilyen? Már az SA-6-on igencsak túllépett az idõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
Jolesz az SA-3-nak(S-125)-nak is!

Molnibalage
SA-2? Úristen! Ki használ még ilyet? El nem tudom képzelni, hogy ez milyen veszélyt jelenthet bármiren harci repülõre is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Seaweed
Agressziv?! Hol vagyok en agressziv....nah jo ezt hagyjuk mert tenyleg elborul az agyam...bar azt nem ertem mit nem erthetek?!

Inkabb olvasd el a linkelt wikipedias lapokat! Jo is, erdekes is, hasznodra is valik!
ColdFire
nemértheted... 😄DD
lol, most nem tudom miért vagy agresszív :\

Seaweed
Az de ha mar erre rajottel akkor nem ertem miert nem nevezed meg! 73-ban 1db a negyedik azaz a Yom Kippur-i neven ismerte valt haboru volt!
Punker
hát tippre a szuezi csatorna van a képen szal, izrael vs. egyiptom?

nem rég volt film spektrumon a ruszki részvételrõl.

ColdFire
arab-izraeli háború? 😄

Seaweed
Talalos kerdes! Mit abrazol a festmeny?! Anyit segitek hogy 1973! (Eleg a haboru neve)

Punker
nem fenygettek, csak figyelmeztetek......

Seaweed
Ne fenyegess vazz...azt nem szeretem..csinald vagy ne csinald...de ne szajkaratezzal!
Seaweed
Sose rakott ki jetfly datumot...deez ugyben forduljatok hozzajuk...semmi kozom az egeszhez!
Punker
én meg nézem a japós iwo filmet, és kiváglak mint a huzat ha hülye vagy.......

Punker
mondjuk a jetfly meg tehetne ki dátumot a cikk alá vagy fölé, mert én nem láttam, hírekben meg szó nem volt géprõl a sok robbantás mellett.....

ColdFire
elfojtott agresszió?

ON

Seaweed
Mi na?! Estere mar ingerultebb vagyok a kelletenel ha valaki antinormalisan viselkedik!
Punker
na!

Seaweed
..es ez azt jelenti hogy tajekozatlan vagy, vagy azt hogy lusta vagy szolni hogy akkor adjal a hirhez masik linket mert ezmegaz van?!

Egyebkent is! Mi a faxnak turaztatom magam?! Az a te bajod ha nem tudod mi tortenik a vilagban!
ColdFire
alapbol nem jon be a jetflyos lap ember

Seaweed
Ott van a link a #23813-ban ember! Ne borits ki ejszakara!
http://www.jetfly.hu/rovatok/repules/katonai/hirek/tornado_crash_070413/

http://index.hu/politika/bulvar/svgeo282p2/

stb-stb..szvsz meg a tv-ben is bemondtak(nem nez tv-t)
ColdFire
ja nem láttam a kék "az"-t, sry

Seaweed
Mit nem tudsz?!
ColdFire
én még mindig nem tudom de RIP :\ 😞

Seaweed
...eledezo Afgan legiero...

Seaweed
2007 április 12. 15:15 óra:perckor.
Punker
nem vágom mikor történt

Seaweed
Mi a kerdesed targya?! Mit nem ertesz?!
Punker
ez most?

Seaweed
"..."ilyen életvilággal" jönnek ide." or "...nemhiába kiirtottak maguk körül mindenkit."

Te pontosan mirol is beszelsz?! megfogalmazhatnad ertheto mondatokban is amit kozolni szeretnel!
Seaweed
Bizony ez az...nyugodjon bekeben a pilota! R.I.P.!

Animefox
Ezen a képen egy M16 A1 van??? Miért??? Vagy csak hasonlít rá, de nem az?
Amúgy az ilyen izraelita jányok "ilyen életvilággal" jönnek ide. Egy is 10db magyar verõlegénnyel ér fel, nézésük, viselkedésük gyilkos, nemhiába kiirtottak maguk körül mindenkit.

Seaweed
Akkor lassuk a Su-32FN/34 kabinjat is...

Seaweed
Nah jo nem nyomtam hivatkozasra...igyhat lathattunk egy kort a Tu-95-os medve belsejerol...es persze hogy mind az o hibaja! Hat meirt nem keres a neten! a Lusta dögje....
Seaweed
"Majd en...en...ennn megmutatom sneciek nektektektek hogy hogyan kell lõni betepve vazze!" <#gonosz1>