Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
De mégegyszer írom: Rohadtul nem ez a lényeg. Hanem ha én megnézek egy vetõgépes videót, akkor nem kezdem el osztani az észt, hogy a merevkarú ballistát márpedig csirkebélkötéllel mûködtetdék, mert öreganyám is csirkebélbõl sodort az onagerre feszítõt állítása szerint, mindenki más meg hülye, hogyan használtak volna már kenderkötelet, mikor látszik a sínen az árnyék? Ez teljesen nyilvánvaló!
Satöbbisatöbbi. Nem azzal van gondom, ha valaki nem okos, hanem ha valaki így akar "okos" lenni.
(Például meg lehet számolni négy végtagodon, hogy hányszor szóltam hozzá a topichoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Meg amikor megcáfolja csuklóból, hogy nem szinkronizáció, Édes Istenem...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Kedvenc részem mindig az amikor valamelyik azzal látja iiazolni az igazát, hogy az apukája a nagypapaája unokatestvére dolgozott egy olyan gép közelében (egyébként az állítás meg alapvetõen hülyeség)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A farokrotor azért kell, hogy ne pördöljön semerre, a feljajtóerõ meg jöhet kívülrõl.
(Pl a Szélcsatornák kifúvónyílásánál is tudsz "lebegni" egy kabátban, mint a denevér 😊 )"
"Agyasok!
Ismeritek a Harrier típusú repülõt???
Sugárhajtómû, aztán csókolom. Ez nem egy kis pöcs Apacs..., ezek ruszkik!
USSR RLZ!"
ROTFL 😄
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
http://www.youtube.com/watch?v=cDb2Q-8QJ44&mode=related&search=
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Sajnos saját tapasztalat - sok körülöttem a jogász -, hogy a jogászok és a matematikusok teljesen másként értelmeznek egy jogszabályt, mert elõbbiek képesek egy (X és Y)-t úgy értelmezni, hogy ha valamelyik is teljesül, akkor az állítás igaz. Pedig ugyebár nem. 😊
on:
A H&K eladta az MP7 jogait valamelyik cégnek, aki továbbfejleszti mostanában és próbálja a piacon tartani.
Mellesleg egy túlerõben levõ elleféllel szemben nem túl fair az összehasonlítás még, ha lett is volna 1 vagy 2 üteg. Ha több SA-10 van telepítve vegyítve mással akkor számít valamig. A szerb légierõ sem tudott eredményesen közbelépni. Háborúban FEGYVERRENDSZEREK csapnak össze, na ez ami összevetve a koalíciós erõk fegyverrendszerével szemben a szerb elég foghíjas volt.
A SAM-ek önmagukban elég jól kontrollálható fenyegetések, de ha már ellenséges repülõk is megjelennek a helyzet igen forróvá válik. Ez utóbbi zavaró tényezõ igazából nem is volt az AF hadmûvelet idején.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem értek annyira ehhez úgy hogy javítsatok ki ha tévedek.
Elmondanám, hogy jogi diplomával több dolgot is lehet kezdeni, nem kell feltétlenül ügyvédnek/ügyésznek/bírónak állni. Van ám élet a tárgyalótermen kívül is.
Szerintem legközelebb elõbb tájékozódj.
És az se túl jó, hogy szétoffoljuk itt a topicot!
És ennek ellenére beállsz közéjük, hogy még ezt le is írod. Hát ezekután megvan a véleményem rólad is.
Mellesleg ha dönteni kéne, hogy mivel megyek többre az életben, mondjuk a polgári jog ismeretével vagy az egyenletrendszerekével, akkor számomra nem kétséges a gyõztes.
Hogy az összes ügyvéd hazug? Nem mondod! Szerintem az egész magyar jogszolgáltatási rendszer az.
Bár elég vonzó életpálya. Sok a lóvé, kicsi a munkaidõ és nem kell bármilyen valódi munkát végezni.
"A matekról meg annyit, hogy szerencsére nálunk itt a jogon nem tanítanak ilyen gyökérségeket"
Ez a gyökérség teszi lehetõvé, hogy netezz és nem a jog. Sajnos én sem vagyok egy matekzseni, de azért ilyen sértõ dolgot nem kéne leírni. Ennyi erõvel meg az az össszes ügyvéd hazug és csaló.
ON
Hát nem sok mindent tudni a J-10-rõl azon kívül, hogy van és már rendszerben áll. Rekorddöntésre a gép biztosan nem alkalmas, ahhoz nem elég jó. Kb. az F-16A Block 15-sel tekintik egyenértékûnek, bár ezt nem tudom hogyan hozták ki, mert a J-10-re lehet tenni BVR légiharcrakétát (igaz, hogy csak SARH, de legalább van).
Egyébként ha az alapváltozat 50%-a az összes rendszerben álló változatnak akkor belátható,hogy a modernebb fajtákból (mivel nem csak 1 féle modernebb verzió van) kevesebb van ergó valóban az alapváltozat van többségben😊
Egyébként hogy ontopic is legyek a kínai J-10-rõl lehet tudni bármi pontosat is? Ami nem becslés, hanem mondjuk bejelentett rekord vagy tesztrepülési adat egyebek?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Másfelõl ettõl még tény, hogy a felhasználók felénél még mindig az alapváltozat van, és ez nem változik meg, bárhogyan kötekszel is.
A Patriot nevét valóban a politikusok és a média szennyezte be, de ez sikerült is nekik. Az, hogy azt az alváltozatot nem ABM-nek tervezték, a médiát és a politikusokat nem különösebben érdekli.
Márcsak azért sem, mert a botrányok elõtt az amerikai médiának sikerült egyfajta "mindent 100% biztosággal lelövõ csodacuccnak" beállítani a Patriotot, így aztán nagy volt a pofáraesés, amikor kideült az ellenkezõje. De ez tényleg nem magát az eszközt minõsíti, hanem az embereket.
A matekról meg annyit, hogy szerencsére nálunk itt a jogon nem tanítanak ilyen gyökérségeket. Így is túl sok idõt fecséreltem el rá a középiskolában.
Lelõttek vele egy baráti gépet. Errõl sem a rendszer, hanem az idióta kezelõje tehet, mert mikor olvastam a sztorit nem akartam elhinni. A közeledõ Torndao-t rakétafenyegtésenk vélte a személyzet. Egy repülõgp sebességével közeledõ valamit és még csak nem is változtatva magasságot. Ez is a kezelõk hülyesége volt, kicsit morbid, de a rendszer letötölte a cél az égrõl, csak sajnos rossz volt a cél.
" S-300 legtöbb üzemeltetõjénél bizony még az alapváltozat van"
Bocs, hogy kötekszem, de a kb. 50% az nálad a legtöbbet jelenti? Fura egy matekot ismersz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://en.wikipedia.org/wiki/S-300#S-300PMU-1.2F2_.28SA-20.29
Itt az operátork felélnél 1992 utáni vagy még késõbbi fejlesztések vannak? Mutass akkor valami olyan referenciát ami téged igazol.
Ha így nézzük, akkor a Patriot is jó húsz éves...
Az S-300, akárcsak a Patriot, többször is ráncfelvarráson esett át, az S-300PMU-1 és PMU-2 az 1990-es évek végén jelent meg, és ma is folyamatosan fejlesztgetik (az Algériának szánt verziókban állítólag már teljesen új számítógépek kerültek, LCD kijelzõk a CRT-k helyére, stb., tehát semmi oka a szégyenkezésre).
A másik dolog az az eset (amirõl aranysasban is írtak nemrég), hogy anno az S-300as radarjának tervezésekor a CIA nak volt egy ügynöke a Fazotronnál, akinek több akkor futó fejlesztésre rálátása volt, pl a MiG-31M vagy az S-300.
A Tolkacsev-féle árulás 1985-ben volt, az eset után a szovjetek teljesen lecserélték az érintett radarrendszereket (a MiG-31 esetén így jött ki a MiG-31B/BS). A PMU-1/-2 is új radart kapott már az érintett S-300P-hez képest.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://en.wikipedia.org/wiki/S-300
Vizsgálgasd, hogy azóta csak nagyjából hány fejlesztés történt. Ennyi erõvel a Patriot is szar, mert azt is a '70-es években kezték fejleszteni és kb. '82-óta áll hadrendben? Meg az F-15 és többi vadászgép is? Ne röhögtess, mert sírógörcsök kapok. Ezeket mind úgy továbbfejlesztették, hogy nagyjából kívülrõl hasonlítanak, de a képességeik "némileg" javultak.
H&K MP7
Azert a kevlaros teszt elegge szepre sikerult benne.
MP7 kontra MP5
Jollattam hogy az MP7-et az amcsik fejlesztik?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
További jó szakértést mindenkinek! 😄
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás